Curs Programare JAVA

Cui se adresează?

Vrei să devii programator. Îți dorești o carieră dinamică și vrei să fii recunoscut pentru cunoștințele și efortul depus. Crezi că poate este prea târziu să faci o schimbare sau nu stii daca te potrivesti cu acest domeniu?

Este simplu să-ți dai seama că nu ești nici prima, nici ultima persoană care caută răspunsuri, dar întrebarea cea mai importantă este:
Cu ce voi fi eu diferit față de toți ceilalți care își doresc același lucru pe care mi-l doresc și eu?

Răspunsul este unul simplu: Primul pas către o carieră de succes este pregătirea ta. Iar pregătirea ta va face diferența.

În continuare, îți vom prezenta un program de pregătire în Java, special conceput pentru începători , care îți oferă toate resursele de care ai nevoie pentru a parcurge cât mai ușor acest drum.

Curs frontend developer oradea
 • Când începe?

  28 Ianuarie

 • Care este durata?

  3 luni (90 ore)

 • Unde se desfășoară?

  {Oradea.Tech.Hub}

 • Ce ai nevoie?

  Un laptop personal

 • Care este orarul?

  Marți și Joi: 17:30

 • Certificări:

  Microsoft

Ce spun cursanții noștri?

Ce ar trebui să știi înainte să începi?

Curs frontend developer oradea

Programul de pregătire Java, lansat acum 6 ani, odată cu proiectul IT School, reprezintă fundația a tot ceea ce facem astăzi. La fel ca la început și în momentul de față, Java este cel popular limbaj de programare, cel mai accesibil și cea mai sigură opțiune pentru începători.

Așa că am perfecționat acest program de pregătire pentru ca tu să îl înveți într-un mod cât mai simplu și eficient.

Îți spunem doar atât: programarea Java este o adevărată aventură! Necesită multă muncă, atât individuală cât și in sala de curs dar beneficiile pe care ți le oferă, merită pe deplin efortul depus. Odată ce ți-ai setat obiectul îți va fi mult ușor să depășești toate obstacolele.

Avantajul tău este echipa care te formează.

Conștienți de faptul că să înveți programare nu este ușor, am formulat această rețetă de curs, în care nu te vei simți singur, iar orele petrecute aici, alături de traineri, dar și acasă lucrând extra, vor fi 100% productive.

Programul de pregătire IT School este în totalitate practic și se desfășoară alături de un trainer expert în domeniul pe care-l predă. În sala de curs, vei fi liber să întrebi orice legat de ceea ce se studiază și vei avea șansa să discuți temele mai dificile, nu doar cu trainerul ci și cu colegii tăi.

Curs frontend developer oradea

Ce cuprinde acest program?

Intro în programare

Nici o casă nu se poate construi fără o fundație solidă . Astfel, în prima parte a programului de pregătire, vei învăța cum funcționează programarea și care sunt conceptele de bază.

JAVA și OOP

Programarea orientată pe obiecte sau OOP în engleză, reprezintă un model de a scrie cod, unde programele pe care le vei concepe sunt organizate în jurul obiectelor și a datelor.

Interfețe grafice

Limbajul de programare JAVA are aplicabilitate extinsă, iar cu ajutorul său vei învăța să creezi interfețe grafice, de altfel vei aprofunda noțiunile deja studiate și vei practica pe proiecte reale.

Dovedește că ceea ce știi, știi bine! Te vom ajuta să te pregătești pentru susținerea examenului de certificare Microsoft, care îți atestă nivelul de cunoștințe internațional, pe o perioadă de timp nelimitată.

De ce să alegi IT School?

Expertiza noastră este cheia succesului tău.
Experiența de învățare, a fost perfecționată pe parcursul activității noastre în sfera educațională informală. Cu grijă, am modelat cele mai importante elemente, într-un program de pregătire complet, care se desfășoară pe parcursul a doar 4 luni.

Timp de 6 ani, peste 3000 de persoane au absolvit cursurile IT School cu un bagaj de cunoștințe considerabil, iar dintre aceștia o mare parte au format peste 60 de grupe în cadrul programului de Java.

FROM ZERO TO HERO este posibil, iar asta ne-au dovedit toți cei care au ales să participe la programele de pregătire IT School, iar acum lucrează în companii de renume.

Programul pe scurt

Am conceput un program de formare compact, care include pregătirea ta sub îndrumarea unui mentor experimentat, iar pentru că scopul nostru este ca experiența ta învățare să fie completă am inclus și:

 • Introducere în programare: ce înseamnă programarea, care sunt principiile de bază în programare și cum funcționează limbajul JAVA
 • Vei învăța să scrii cod în JAVA și să înțelegi programele scrise de colegii tăi
 • Vei înțelege ce înseamnă Programarea Orientată pe Obiecte și cum vei aplica acest model în codul pe care-l vei scrie
 • Vei învăța despre algoritmi și aplicabilitatea lor în rezolvarea problemelor
 • Împreună cu trainerul IT School, vei afla despre tipurile de date, variabile și funcții
 • Vei înțelege mediul de dezvoltare și cum funcționează acesta
 • Vei știi să rezolvi de unul singur o problemă și vei învăța să navighezi online atunci când îți vor fi necesare mai multe resurse
 • Învățarea celor mai noi tehnologii din domeniu, în sală, dar și acasă prin suportul de materiale pe care îl vei primi
 • Pregătire pentru interviul de angajare
 • Acces în programul de coaching IT School, prin care ne-am propus să te ajutăm să depășești toate obstacolele, nu doar cele tehnice
 • Formare pentru obținerea unei diplome recunoscute de Ministerul Educației
 • Iar nu în ultimul rând, te ajutăm să te pregătești pentru susținerea examenului de certificare Microsoft, care îți atestă nivelul de cunoștințe internațional, pe o perioadă de timp nelimitată

Cine te va pregăti

Lectori IT School

Ștefan Bulzan

- Software Developer

Crede că atât în viața cît și în programare trebuie să te lași ghidat de principii. Ștefan are experientă de peste 10 ani de lucru pe Java în Financial Tech si Language Tech.

Bine ai venit în Acceleratorul de cariere în IT!

Într-o perioadă relativ scurtă, vei învăța să programezi în JAVA și vei fi pregătit să-ți folosești cunoștințele acumulate, la viitorul tău job în domeniu.

Sunt pregătit să încep!

Pentru doar 233 Euro/lună, vei avea posibilitatea de a face parte din programul de accelerare în carieră și te vei bucura de toate beneficiile pe care acesta ți le oferă.

Primul pas către o carieră de succes este pregătirea ta.
Dacă vrei să faci parte din programul nostru de formare, completează formularul alăturat și înscrie-te acum.

 • Durata programului: 3 luni (90 de ore)
 • Pregătire pentru interviul de angajare
 • Pregătire pentru certificarea Microsoft

Vezi aici modalități de plată flexibile.

Dacă ai nevoie de mai multe informații consultă secțiunea de Întrebări Frecvente sau completează formularul de contact.

Accept termenii și condițiile IT School.

Mesajul tau a fost trimis

Acest site foloseşte cookies! Prin continuarea navigării, esti de acord cu Termenii și Condițiile
Accept