Course logo

Curs Programare C++

Live Online

5 luni

110 ore

Certificare
Certificare
Cost total

1250 ÔéČ
950 ÔéČ

BACK TO SCHOOL: Reducere de 24%

190 ÔéČ rat─â lunar─â

Exploreaz─â puterea program─ârii ├«n C++ prin lec╚Ťii hands-on ╚Öi proiecte reale. Acest curs se desf─â╚Öoar─â live-online.

Vezi ce ├«╚Ťi oferim

Curs Programare C++

Sesiune Octombrie

Orar: Luni & Vineri, 18:00-20:00
Data începerii: 24.10.2023

Toate locurile au fost ocupate.

Rezerv─â un loc

Sesiune Ianuarie

Orar: în curând
Data începerii: în curând

Rezerv─â un loc

CE CUPRINDE CURSUL

Limbajul industriei Automotive

Cursul acesta este potrivit pentru cei care vor s─â ├«nve╚Ťe un limbaj de programare axat pe eficien╚Ť─â, cu mult─â aplicabilitate industrial─â. Iar dac─â exist─â o industrie puternic─â automotive la tine ├«n ora╚Ö, e un motiv ├«n plus s─â ├«nve╚Ťi acest limbaj de programare. Bine├«n╚Ťeles c─â exist─â ╚Öi alte industrii care folosesc aceast─â tehnologie, cum ar fi ├«n game development, telecomunica╚Ťii sau machine learning, ╚Öi vei putea lucra pentru companii precum Amazon, Microsoft, Qualcomm sau chiar Google. Cursul este dedicat ├«ncep─âtorilor, a╚Öadar, indiferent de experien╚Ťa ta tehnic─â, vei putea ├«nv─â╚Ťa de la zero C++.

Experien╚Ť─â 100% practic─â

Ca s─â po╚Ťi ├«nv─â╚Ťa c├ót mai simplu, acest program de preg─âtire este ├«n totalitate practic. Al─âturi de trainerul IT School vei aplica at├ót conceptele de baz─â (dezvolt├óndu-╚Ťi g├óndirea de programator), c├ót ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťe mai avansate, cu care vei putea crea aplica╚Ťii complexe. Vei avea ocazia s─â folose╚Öti ceea ce ai ├«nv─â╚Ťat ├«n proiecte reale ╚Öi s─â prime╚Öti feedback constructiv de la trainer ╚Öi colegi.

Un limbaj de programare specializat

C++ este un limbaj de programare foarte eficient, utilizat pentru aplica╚Ťiile care au nevoie de o vitez─â de execu╚Ťie a comenzilor c├ót mai bun─â. De aceea este utilizat ├«n industrii precum Automotive, Baze de Date, Telecomunica╚Ťii sau Game Development. Aplicabilitatea industrial─â ├«╚Ťi ofer─â siguran╚Ťa c─â acest limbaj va r─âm├óne esen╚Ťial timp de zeci de ani.

├Änva╚Ť─â C++ de la A la Z

De la bazele program─ârii la concepte avansate, acest curs practic ├«mbin─â toate no╚Ťiunile de care ai nevoie ├«n cadrul unui job de Junior C++ Developer. La final, vei putea crea un program cap-coad─â ├«n C++. Vei putea s─â-l scrii, s─â-l rulezi, s─â ├«i faci debuggingÔÇŽ totul de la idee p├ón─â la implementare. Vei ├«nv─â╚Ťa s─â navighezi singur prin lumea program─ârii C++ ╚Öi vei putea s─â te descurci ├«n fa╚Ťa oric─ârei provoc─âri.

Career coaching și sesiuni de recuperare

Ca s─â ai garan╚Ťia c─â nu vei r─âm├óne ├«n urm─â cu materia, vei beneficia automat de 2 sesiuni de recuperare. De asemenea ├«╚Ťi oferim o serie de seminarii gratuite de career coaching care ├«╚Ťi vor dubla ╚Öansele de a te angaja ├«n domeniu. Te ├«nv─â╚Ť─âm totul de la cum se redacteaz─â un CV de nerefuzat ╚Öi p├ón─â la soft skills ╚Öi preg─âtire pentru interviu. Pe l├óng─â toate astea, vei putea folosi platforma noastr─â dedicat─â angaj─ârii ├«ncep─âtorilor din IT: juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Intro în C++ Development

├Ämpreun─â vom scrie prima linie de cod ├«n C++ ╚Öi vom descoperi concepte de baz─â ├«n programare. Ne vom familiariza cu mediul de lucru, dar ╚Öi cu logica program─ârii, prin exerci╚Ťii ╚Öi probleme practice.

C++ și OOP

╚śtiai c─â la apari╚Ťia sa, denumirea limbajului C++ a fost ÔÇťC with ClassesÔÇŁ? ├Äntre timp s-a dovedit a fi mai mult de at├ót, ├«ns─â introducerea conceptului de OOP ├«n acest limbaj este un feature important, pe care ├«l vom explora ├«mpreun─â la curs.

Proiecte de portofoliu

Pe toat─â durata programului de preg─âtire ne vom folosi de cuno╚Ötin╚Ťele acumulate pentru a dezvolta proiecte ├«n limbajul C++. Vom descoperi no╚Ťiuni de algoritmic─â, precum algoritmii de sortare sau c─âutare ╚Öi implementarea acestora ├«n cod.

Certificare Ministerul Educa╚Ťiei

La finalul programului de preg─âtire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei ╚Öi vei ob╚Ťine o diplom─â recunoscut─â na╚Ťional, pe teritoriul Uniunii Europene, SUA ╚Öi Canada.

icons / download

Descarc─â programa complet─â

CERTIFICARI

Valideaz─â-╚Ťi cuno╚Ötin╚Ťele prin intermediul certific─ârilor na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale!

Dup─â ce parcurgi un curs IT School, te ├«ncuraj─âm s─â participi la examenele acreditate de Ministerul Educa╚Ťiei ╚Öi/sau la alte examene interna╚Ťionale pentru a ob╚Ťine recunoa╚Öterea competen╚Ťelor tehnice pe care le-ai dezvoltat. Programa cursurilor noastre este ├«n concordan╚Ť─â cu aceste examene a╚Öa c─â e╚Öti cu un pas mai aproape de certificarea dorit─â. La finalizarea cursului, po╚Ťi sus╚Ťine urm─âtoarea certificare:

Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale

Dup─â absolvirea acestui curs, po╚Ťi participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale care se desf─â╚Öoar─â online. Diploma ob╚Ťinut─â ├«n urma acestui examen este recunoscut─â la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n Uniunea European─â, SUA ╚Öi Canada. Participarea la examen este inclus─â ├«n costul cursului. Aceast─â certificare este disponibil─â exclusiv pentru absolven╚Ťii cursurilor IT School.

Beneficii
Check

├«╚Ťi validezi abilit─â╚Ťile tehnice

Check

ob╚Ťii recunoa╚Ötere la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n UE, SUA, Canada

Check

atragi aten╚Ťia angajatorilor

Check

te diferen╚Ťiezi de ceilal╚Ťi candida╚Ťi la ├«nceput de drum

Check

CE TEHNOLOGII VEI STUDIA

F─â cuno╚Ötin╚Ť─â cu tehnologiile care vor sta la baza experien╚Ťei tale de ├«nv─â╚Ťare!

Pentru a deveni un profesionist de succes ├«n domeniul IT, trebuie s─â ├«╚Ťi dezvol╚Ťi constant abilit─â╚Ťile tehnice. Cursul nostru te ini╚Ťiaz─â ├«n tehnologiile primordiale pentru ca tu s─â po╚Ťi p─â╚Öi cu ├«ncredere ├«n noua ta carier─â!

Technologies
C++
Technologies
QT
Technologies
GIT

TESTIMONIALE

Descoper─â ce spun absolven╚Ťii no╚Ötri despre experien╚Ťa IT School!

1/ 3

DE CE S─é ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite!

Why us?

Nu l─âsa la voia ├«nt├ómpl─ârii niciun pas din traseul t─âu de ├«nv─â╚Ťare. ├Än cadrul IT School, drumul c─âtre succes este pavat cu consultan╚Ť─â ├«n alegerea cursului potrivit, preg─âtire tehnic─â practic─â - ancorat─â ├«n tendin╚Ťele pie╚Ťei, consiliere de carier─â ╚Öi soft skills training, certificare na╚Ťional─â ╚Öi interna╚Ťional─â ╚Öi toate oportunit─â╚Ťile de angajare centralizate ├«n prima platform─â de joburi IT dedicat─â ├«ncep─âtorilor.

Absolven╚Ťii no╚Ötri lucreaz─â la companii de renume din industrie:

Amdaris
UnifiedPost
Cognizant Softvision
Fortech
Endava
Toluna
Continental
Veoneer
Nagarro
Atoss
Atos
VSP
Bearing Point
Everseen
Visteon

HEROES OF IT SCHOOL

Descoper─â cum au ob╚Ťinut absolven╚Ťii no╚Ötri primul job ├«n IT!

Bogdan Milko

Absolvent al cursului de C++
de la IT School la Arhitectur─âDe la Arhitectur─â la Software Development
IT School TimișoaraTimișoara

Anca-Roxana Rusu

Absolvent─â a cursului de Java
de la IT School la Studii de SecuritateDe la Studii de Securitate la Application Development
IT School Cluj-NapocaCluj-Napoca

Bogdan P─âcioianu

Absolvent al cursului de Java
de la IT School la Instructor ÎnotDe la Instructor Înot la Java Developer
IT School PiteștiPitești

ECHIPA DE TRAINERI

├Änva╚Ť─â al─âturi de speciali╚Öti din domeniu!

COSTUL CURSULUI

Investi╚Ťia ta ├«n educa╚Ťie

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

1250 ÔéČ

950 ÔéČ

BACK TO SCHOOL: Reducere de 24%

190 ÔéČ rat─â lunar─â
190 ÔéČ rat─â lunar─â
Vezi toate

modalit─â╚Ťile de plat─â

.

Dac─â ai nevoie de mai multe informa╚Ťii consult─â sec╚Ťiunea de ├Äntreb─âri Frecvente sau completeaz─â formularul de contact.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, e╚Öti de acord cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile IT School

Mă înregistrez