Course logo

Curs Programare C++

Live Online

5 luni

100 ore

Certificare
Certificare
Cost total

1020 ÔéČ

Acest program de preg─âtire este acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei. Cursul include consiliere de carier─â gratuit─â.

Înregistrează-te

Curs Programare C++
Ce cuprinde
Programul pe scurt
Testimoniale
De ce IT School
Echipa de traineri
Costuri

Înscrierile vor fi deschise în curând

Te ╚Ťinem la curent cu noi informa╚Ťii pe e-mail.

Abonare

CE CUPRINDE CURSUL

Limbajul industriei de gaming

E╚Öti pasionat de jocuri ╚Öi visezi s─â lucrezi ├«n game development sau poate oportunit─â╚Ťile industriei automotive sau telecom te-au convins s─â explorezi acest limbaj de programare ╚Öi modalit─â╚Ťile prin care ai putea s─â ├«nve╚Ťi. Oricare ar fi motivul t─âu, te asigur─âm c─â e╚Öti ├«n locul potrivit.

Sesiuni practice

├Änve╚Ťi s─â scrii cod hands-on. ├Än cadrul ╚Öedin╚Ťelor de curs, trainerul te va ghida prin curricula programului, cu ajutorul exerci╚Ťiilor ╚Öi temelor, menite s─â-╚Ťi dezvolte abilit─â╚Ťile tehnice ├«ntr-un timp scurt.

Proiecte de portofoliu

Pe toat─â durata cursului vei lucra la propriile tale proiecte sau vei contribui la o aplica╚Ťie dezvoltat─â ├«n echip─â - al─âturi de traineri ╚Öi colegi, astfel ca la final de curs s─â ai deja un portofoliu preg─âtit.

Career coaching

Din experien╚Ťa noastr─â, absolven╚Ťii care au urmat ├«ndeaproape sfaturile din cadrul sesiunilor suplimentare de soft skills ╚Öi preg─âtire pentru interviu ╚Öi-au dublat ╚Öansele de angajare ├«n domeniu.

Sprijin ╚Öi oportunit─â╚Ťi de angajare

IT School este alături de tine pe tot parcursul călătoriei tale de reconversie profesională, iar la final de curs vei putea aplica la joburile pentru începători de pe juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Intro în C++ Development

├Ämpreun─â vom scrie prima linie de cod ├«n C++ ╚Öi vom descoperi concepte de baz─â ├«n programare. Ne vom familiariza cu mediul de lucru, dar ╚Öi cu logica program─ârii, prin exerci╚Ťii ╚Öi probleme practice.

C++ și OOP

╚śtiai c─â la apari╚Ťia sa, denumirea limbajului C++ a fost ÔÇťC with ClassesÔÇŁ? ├Äntre timp s-a dovedit a fi mai mult de at├ót, ├«ns─â introducerea conceptului de OOP ├«n acest limbaj este un feature important, pe care ├«l vom explora ├«mpreun─â la curs.

Proiecte de portofoliu

Pe toat─â durata programului de preg─âtire ne vom folosi de cuno╚Ötin╚Ťele acumulate pentru a dezvolta proiecte ├«n limbajul C++. Vom descoperi no╚Ťiuni de algoritmic─â, precum algoritmii de sortare sau c─âutare ╚Öi implementarea acestora ├«n cod.

Certificare Ministerul Educa╚Ťiei

La finalul programului de preg─âtire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei ╚Öi vei ob╚Ťine o diplom─â recunoscut─â na╚Ťional, pe teritoriul Uniunii Europene, SUA ╚Öi Canada.

TESTIMONIALE

Descoper─â ce spun absolven╚Ťii no╚Ötri despre experien╚Ťa IT School

Am urmat cursul de C++ din dorin╚Ťa de a face o schimbare ├«n carier─â, cursul fiind de la 0! Desf─â╚Öurarea sesiunilor de training s-a realizat ├«ntr-o manier─â pl─âcut─â, bine structurat─â, iar trainerul a fost super receptiv la modul ├«n care ╚Ťinea pasul fiecare cursant, r─âspunz├ónd oric─ârei ├«ntreb─âri at├ót la curs c├ót ╚Öi ├«n afara cursului, dac─â ├«nt├ómpinam dificult─â╚Ťi! C├ót despre s─âlile de curs, sunt foarte primitoare, iar designul interior unul foarte creativ! A╚Öteptam cu ner─âbdare fiecare zi de curs. Dac─â exist─â ceva ce te pasioneaz─â o vei face cu cea mai mare pl─âcere, iar rezultatele ╚Ťi se vor dezv─âlui ├«n timp!

Bogdan Milko

1/3

DE CE S─é ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite

Why us?

Nu l─âsa la voia ├«nt├ómpl─ârii niciun pas din traseul t─âu de ├«nv─â╚Ťare. ├Än cadrul IT School, drumul c─âtre succes este pavat cu consultan╚Ť─â ├«n alegerea cursului potrivit, preg─âtire tehnic─â practic─â - ancorat─â ├«n tendin╚Ťele pie╚Ťei, consiliere de carier─â ╚Öi soft skills training, certificare na╚Ťional─â ╚Öi interna╚Ťional─â ╚Öi toate oportunit─â╚Ťile de angajare centralizate ├«n prima platform─â de joburi IT dedicat─â ├«ncep─âtorilor.

Absolven╚Ťii no╚Ötri lucreaz─â la companii de renume din industrie

Cognizant Softvision
Enovatika
NTT Data
Continental
Fortech
Amdaris
123 Form Builder
Toluna
Continental
Continental

ECHIPA DE TRAINERI

├Änva╚Ť─â al─âturi de speciali╚Öti din domeniu

Sergiu Popistaș

Sergiu Popistaș

Senior Software Engineer

Sergiu ne spune c─â este un ÔÇťself-madeÔÇŁ Software Developer, cu experien╚Ť─â de peste 5 ani ├«n C++. Datorit─â experien╚Ťei sale ├«n mai multe companii din industrie, a str├óns un bagaj de cuno╚Ötin╚Ťe diversificat. Sergiu sus╚Ťine c─â ├«ntr-un domeniu dinamic, trebuie s─â fim mereu preg─âti╚Ťi pentru urm─âtorul pas ­čĹęÔÇŹ­čĺ╗, a╚Öa c─â explorarea continu─â a tehnologiei este foarte important─â, mai ales pentru cei care se afl─â la ├«nceput de drum.

Romeo Calot─â

Romeo Calot─â

Software Developer

Software Developer cu experien╚Ť─â ├«n C++, pune accent pe calitatea produsului ├«nainte de toate. Romeo ├«ncurajeaz─â ├«mp─ârt─â╚Öirea informa╚Ťiilor ╚Öi este adept al principiului KISS. ├Än timpul liber programeaz─â, cite╚Öte comic-books ╚Öi vizioneaz─â filme SF.

COSTUL CURSULUI

Investi╚Ťia ta ├«n educa╚Ťie

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

1020 ÔéČ

204 ÔéČ rat─â lunar─â
204 ÔéČ rat─â lunar─â
Vezi toate

modalit─â╚Ťile de plat─â

.

Dac─â ai nevoie de mai multe informa╚Ťii consult─â sec╚Ťiunea de ├Äntreb─âri Frecvente sau completeaz─â formularul de contact.