Live Online

Curs Programare C++

5 luni

110 ore

1190 ÔéČ
952 ÔéČ
de la ÔéČ 79 / lun─â

Ofert─â aniversar─â "10 ani de IT School" cu 20% reducere! ­čÄë

Exploreaz─â puterea program─ârii ├«n C++ prin lec╚Ťii hands-on ╚Öi proiecte reale. Acest curs se desf─â╚Öoar─â live-online ╚Öi este acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei. Este recomandat ├«n special persoanelor care ├«╚Öi doresc s─â activeze ├«n domenii precum: automotive, gaming, telecomunica╚Ťii, software development. ├Änv─â╚Ťarea C++ deschide u╚Öi c─âtre aceste sectoare dinamic ╚Öi ├«n continu─â expansiune, oferind o funda╚Ťie solid─â pentru o varietate de cariere ├«n tehnologie.

Certificare

Vezi ce ├«╚Ťi oferim

Curs Programare C++

Sesiune Aprilie

Orar: Mar╚Ťi & Joi, 18:00-20:30
Data începerii: 30.04.2024
Trainer: Atilla Bodiș

Toate locurile au fost ocupate.

Rezerv─â un loc

Sesiune Octombrie

Orar: Luni & Joi, 18:00-20:30
Data începerii: În curând
Trainer: Alin Boruga

Rezerv─â un loc

CE CUPRINDE CURSUL

Limbajul industriei Automotive

Cursul acesta este potrivit pentru cei care vor s─â ├«nve╚Ťe un limbaj de programare axat pe eficien╚Ť─â, cu mult─â aplicabilitate industrial─â. Iar dac─â exist─â o industrie puternic─â automotive la tine ├«n ora╚Ö, e un motiv ├«n plus s─â ├«nve╚Ťi acest limbaj de programare. Bine├«n╚Ťeles c─â exist─â ╚Öi alte industrii care folosesc aceast─â tehnologie, cum ar fi ├«n game development, telecomunica╚Ťii sau machine learning, ╚Öi vei putea lucra pentru companii precum Amazon, Microsoft, Qualcomm sau chiar Google. Cursul este dedicat ├«ncep─âtorilor, a╚Öadar, indiferent de experien╚Ťa ta tehnic─â, vei putea ├«nv─â╚Ťa de la zero C++.

logo

Urmeaz─â cea mai respectat─â rut─â de reconversie profesional─â ├«n IT cu peste 10.000 de absolven╚Ťi ├«n 10 ani de activitate.

Experien╚Ť─â 100% practic─â

Ca s─â po╚Ťi ├«nv─â╚Ťa c├ót mai simplu, acest program de preg─âtire este ├«n totalitate practic. Al─âturi de trainerul IT School vei aplica at├ót conceptele de baz─â (dezvolt├óndu-╚Ťi g├óndirea de programator), c├ót ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťe mai avansate, cu care vei putea crea aplica╚Ťii complexe. Vei avea ocazia s─â folose╚Öti ceea ce ai ├«nv─â╚Ťat ├«n proiecte reale ╚Öi s─â prime╚Öti feedback constructiv de la trainer ╚Öi colegi.

Un limbaj de programare specializat

C++ este un limbaj de programare foarte eficient, utilizat pentru aplica╚Ťiile care au nevoie de o vitez─â de execu╚Ťie a comenzilor c├ót mai bun─â. De aceea este utilizat ├«n industrii precum Automotive, Baze de Date, Telecomunica╚Ťii sau Game Development. Aplicabilitatea industrial─â ├«╚Ťi ofer─â siguran╚Ťa c─â acest limbaj va r─âm├óne esen╚Ťial timp de zeci de ani.

├Änva╚Ť─â C++ de la A la Z

De la bazele program─ârii la concepte avansate, acest curs practic ├«mbin─â toate no╚Ťiunile de care ai nevoie ├«n cadrul unui job de Junior C++ Developer. La final, vei putea crea un program cap-coad─â ├«n C++. Vei putea s─â-l scrii, s─â-l rulezi, s─â ├«i faci debuggingÔÇŽ totul de la idee p├ón─â la implementare. Vei ├«nv─â╚Ťa s─â navighezi singur prin lumea program─ârii C++ ╚Öi vei putea s─â te descurci ├«n fa╚Ťa oric─ârei provoc─âri.

Career coaching și sesiuni de catching up

Dac─â ai neclarit─â╚Ťi legate de anumite subiecte abordate la curs, vei beneficia de 2 sesiuni de clarific─âri. De asemenea ├«╚Ťi oferim o serie de seminarii gratuite de career coaching care ├«╚Ťi vor dubla ╚Öansele de a te angaja ├«n domeniu. Te ├«nv─â╚Ť─âm totul de la cum se redacteaz─â un CV de nerefuzat ╚Öi p├ón─â la soft skills ╚Öi preg─âtire pentru interviu. Pe l├óng─â toate astea, vei putea folosi platforma noastr─â dedicat─â angaj─ârii ├«ncep─âtorilor din IT: juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Programa noului t─âu curs

La IT School prioritatea noastr─â este s─â aplici practic fiecare bucat─â de informa╚Ťie primit─â astfel ├«nc├ót s─â te sim╚Ťi perfect confortabil de fiecare dat─â c├ónd le folose╚Öti.

├Än lista de mai jos po╚Ťi vedea cuprinsul acestui curs ╚Öi care sunt etapele principale prin care vei trece de la prima sesiune p├ón─â la absolvire.

Intro în C++ Development

├Ämpreun─â vom scrie prima linie de cod ├«n C++ ╚Öi vom descoperi concepte de baz─â ├«n programare. Ne vom familiariza cu mediul de lucru, dar ╚Öi cu logica program─ârii, prin exerci╚Ťii ╚Öi probleme practice.

C++ și OOP

╚śtiai c─â la apari╚Ťia sa, denumirea limbajului C++ a fost ÔÇťC with ClassesÔÇŁ? ├Äntre timp s-a dovedit a fi mai mult de at├ót, ├«ns─â introducerea conceptului de OOP ├«n acest limbaj este un feature important, pe care ├«l vom explora ├«mpreun─â la curs.

Proiecte de portofoliu

Pe toat─â durata programului de preg─âtire ne vom folosi de cuno╚Ötin╚Ťele acumulate pentru a dezvolta proiecte ├«n limbajul C++. Vom descoperi no╚Ťiuni de algoritmic─â, precum algoritmii de sortare sau c─âutare ╚Öi implementarea acestora ├«n cod.

Certificare Ministerul Educa╚Ťiei

La finalul programului de preg─âtire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei ╚Öi vei ob╚Ťine o diplom─â recunoscut─â na╚Ťional, pe teritoriul Uniunii Europene, SUA ╚Öi Canada.

icons / download

Descarc─â programa complet─â

CERTIFIC─éRI

Valideaz─â-╚Ťi cuno╚Ötin╚Ťele prin intermediul certific─ârilor na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale!

Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale

Dup─â absolvirea acestui curs, po╚Ťi participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale care se desf─â╚Öoar─â online. Diploma ob╚Ťinut─â ├«n urma acestui examen este recunoscut─â la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n Uniunea European─â, SUA ╚Öi Canada. Participarea la examen este inclus─â ├«n costul cursului. Aceast─â certificare este disponibil─â exclusiv pentru absolven╚Ťii cursurilor IT School.

Beneficii
Check

├«╚Ťi validezi abilit─â╚Ťile tehnice

Check

ob╚Ťii recunoa╚Ötere la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n UE, SUA, Canada

Check

atragi aten╚Ťia angajatorilor

Check

te diferen╚Ťiezi de ceilal╚Ťi candida╚Ťi la ├«nceput de drum

Check

CE TEHNOLOGII VEI STUDIA

F─â cuno╚Ötin╚Ť─â cu tehnologiile care vor sta la baza experien╚Ťei tale de ├«nv─â╚Ťare!

Pentru a deveni un profesionist de succes ├«n domeniul IT, trebuie s─â ├«╚Ťi dezvol╚Ťi constant abilit─â╚Ťile tehnice. Cursul nostru te ini╚Ťiaz─â ├«n tehnologiile primordiale pentru ca tu s─â po╚Ťi p─â╚Öi cu ├«ncredere ├«n noua ta carier─â!

Technologies
C++
Technologies
QT
Technologies
GIT

TESTIMONIALE

Descoper─â ce spun absolven╚Ťii no╚Ötri despre experien╚Ťa IT School!

1/ 3

ECOSISTEMUL IT SCHOOL

De la înscriere la angajare, te sprijinim la fiecare pas.

Mai mult dec├ót un simplu curs, la IT School, am dezvoltat un ├«ntreg ecosistem care cuprinde toate etapele parcurse de c─âtre un ├«ncep─âtor, de la preg─âtire tehnic─â p├ón─â la ob╚Ťinerea primului job ├«n IT.

1/6

Absolven╚Ťii no╚Ötri lucreaz─â la companii de renume din industrie:

HEROES OF IT SCHOOL

Descoper─â cum au ob╚Ťinut absolven╚Ťii no╚Ötri primul job ├«n IT!

Bogdan Milko

Bogdan Milko

Absolvent al cursului de C++
de la IT School la Arhitectur─âDe la Arhitectur─â la Software Development
IT School TimișoaraTimișoara
Felix Alexandru Otav─â

Felix Alexandru Otav─â

Absolvent al cursului de C++
de la IT School la BiologDe la Biolog la Junior Software Engineer
IT School Ha╚ŤegHa╚Ťeg

ECHIPA DE TRAINERI

├Änva╚Ť─â al─âturi de speciali╚Öti din domeniu!

1/ 4

BONUS EDUCAȚIONAL

Curs gratuit de Limba Engleză în IT

La ├«nscriere, beneficiezi automat de un curs gratuit de limba englez─â ├«n IT. Este o oportunitate excelent─â de a-╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťi abilitatea de a comunica eficient, ├«ntr-un mediul de lucru tehnic.

├Än cadrul acestui curs vei explora terminologia de baz─â a domeniului IT, incluz├ónd concepte legate de hardware, software development, re╚Ťele, securitate ╚Öi multe altele. Cu acest curs vei dob├óndi ├«ncrederea de a utiliza cu u╚Öurin╚Ť─â vocabularul IT ├«n interac╚Ťiunile tale, at├ót ├«n cadrul IT School, c├ót ╚Öi la primul t─âu job.

SOFT SKILLS

Dezvolt─â-╚Ťi Soft Skills cu ajutorul unor voci importante din domeniu

├Än c─âutarea unui job, ├«n special pentru juniori, abilit─â╚Ťile tehnice sunt importante, dar abilit─â╚Ťile interpersonale sunt esen╚Ťiale. Angajatorii valorizeaz─â candida╚Ťii cu soft skills, precum adaptabilitatea ╚Öi capacitatea de a lucra ├«n echip─â, pentru o integrare u╚Öoar─â ├«n colectiv. Procesul de recrutare se concentreaz─â pe identificarea acestor calit─â╚Ťi, al─âturi de preg─âtirea tehnic─â, pentru o evolu╚Ťie profesional─â rapid─â.

Din acest motiv, cursul nostru include ╚Öi sesiuni gratuite de career coaching cu exper╚Ťi ├«n HR ╚Öi recrutare.

1/ 3

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Te ajut─âm la fiecare pas

Pot participa la cursuri dac─â nu am cuno╚Ötin╚Ťe ├«n IT (tehnice)?

Sigur c─â da. Programele de preg─âtire IT School se adreseaz─â ├«ncep─âtorilor ╚Öi pornesc de la nivel 0. Prin urmare, nu ├«╚Ťi sunt necesare cuno╚Ötin╚Ťe anterioare ├«n domeniu, doar motiva╚Ťie ╚Öi poft─â de ├«nv─â╚Ťare, ├«ns─â le antren─âm ╚Öi pe acestea dac─â este necesar.

Trebuie s─â cunosc limba englez─â pentru a participa la curs?

Programele de preg─âtire se desf─â╚Öoar─â ├«n limba rom├ón─â, ├«ns─â ├«n timpul cursului vei interac╚Ťiona cu termeni specifici tehnologiei studiate care nu pot fi tradu╚Öi sau pe care nu este recomandat s─â-i traducem. Fiecare termen va fi explicat de c─âtre trainer. Mai mult, men╚Ťion─âm c─â limba englez─â este foarte important─â pentru angajatorii din domeniu; prin urmare, ├«╚Ťi recomand─âm s─â aprofundezi ╚Öi acest subiect.

Cum se desfășoară un program de pregătire IT School?

Cursurile noastre sunt orientate 100% spre practic─â. Promov─âm experien╚Ťe de ├«nv─â╚Ťare hands-on, facem exerci╚Ťii ╚Öi dezvolt─âm proiecte mai mici ╚Öi mai mari care te vor ajuta s─â-╚Ťi construie╚Öti ╚Öi un portofoliu. Dup─â fiecare ╚Öedin╚Ť─â de curs, trainerul ├«╚Ťi va pune la dispozi╚Ťie materialul parcurs, teme ╚Öi indica╚Ťii pentru lucru individual. Recomandarea noastr─â este s─â dublezi, cel pu╚Ťin, num─ârul de ore petrecute al─âturi de trainer cu exerci╚Ťii ╚Öi ├«nv─â╚Ťare suplimentar─â individuale. ├Än acela╚Öi timp, pe l├óng─â preg─âtirea tehnic─â, vei avea oportunitatea s─â participi la evenimente sau webinarii cu invita╚Ťi din domeniu, at├ót speciali╚Öti ├«n recrutare, c├ót ╚Öi companii partenere. Toat─â activitatea este sus╚Ťinut─â cu ╚Öedin╚Ťe de mentorat ├«n carier─â, ├«ncep├ónd din momentul ├«nscrierii tale la curs.

COSTUL CURSULUI

Investi╚Ťia ta ├«n educa╚Ťie

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

Pre╚Ť ├«ntreg

ÔéČ 1190

Ofert─â aniversar─â "10 ani de IT School" cu 20% reducere! ­čÄë

-ÔéČ 238

Pre╚Ť final cu discount

ÔéČ 952

Op╚Ťiuni de plat─â ├«n rate

5 rate fără dobândă ITSchool

ÔéČ 190 / lun─â

12 rate fără dobândă Card Cumpărături

ÔéČ 79 / lun─â

+12 rate BCR StudyUP

detalii

Beneficii incluse

acreditare de la Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale

110 ore de curs live-online, al─âturi de trainer

trainer experimentat, specialist în domeniu

seminarii bonus de optimizare a CV-ului și de pregătire pentru interviu

sesiuni de clarificare și recapitulare a materiei

curs gratuit de Limba Engleză în IT

Vreau să mă înscriu

Cum po╚Ťi achizi╚Ťiona cursul

Vei putea achita acest curs prin oricare dintre urm─âtoarele 3 metode: prin virament bancar, prin plata cu cardul, prin depunerea de numerar la banc─â sau prin programul de finan╚Ťare StudyUP de la BCR.

Finan╚Ťare BCR prin programul StudyUP

  • Creditul StudyUP de la BCR poate fi folosit at├ót pentru achizi╚Ťia cursului, c├ót ╚Öi pentru echipamentele necesare. Vei beneficia de o perioad─â de gra╚Ťie pe durata integral─â a cursului + ├«nc─â 6 luni de zile ├«n care vei pl─âti doar o frac╚Ťiune din rat─â. Nu sunt necesare venituri curente, garan╚Ťii sau co-pl─âtitori.

Plată integrală sau în tranșe fără dobândă

  • Po╚Ťi opta pentru plata integral─â la ├«nscriere sau achitarea ├«n tran╚Öe lunare f─âr─â dob├ónd─â, direct c─âtre IT School, pe toat─â durata cursului.
  • Spre exemplu, pentru cursurile de lung─â durat─â (110 ore), num─ârul maxim de tran╚Öe acordat este 5.

Plată în 12 rate fără dobândă prin card de cumpărături

  • Acest serviciu este valabil exclusiv pentru pl─â╚Ťile efectuate cu cardurile de cump─âr─âturi: BT STAR, Alpha Bank, FIRST BANK sau GARANTI BANK.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, e╚Öti de acord cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile IT School

Mă înregistrez