Ghidul tău în obținerea certificărilor recunoscute național și internațional

CENTRU DE FORMARE AUTORIZAT

Obține recunoaștere din partea angajatorilor și diferențiază-te la interviul cu HR-ul!

Validează cunoștințele tehnice acumulate în cadrul cursurilor IT School prin participarea ta la examene acreditate de Ministerul Educației și certificări recunoscute internațional. Pe pagina fiecărui program de pregătire vei regăsi detalii despre certificările eligibile disponibile.

Logo Minister
Ministerul Educației Naționale

Diploma obținută în urma absolvirii examenului acreditat de Ministerul Educației Naționale este recunoscută național și pe teritoriul Uniunii Europene, SUA și Canada. Participarea la examen este inclusă în costul cursului, iar înregistrarea la testare se efectuează în momentul confirmării locului tău la programul de pregătire ales. Această certificare este disponibilă exclusiv pentru absolvenții cursurilor IT School.

Logo  IT Specialist
Information Technology Specialist | Certificare internațională Certiport

Pregătește-te pentru susținerea examenului de certificare IT Specialist în cadrul cursurilor IT School și obține o diplomă care îți atestă nivelul de cunoștințe la nivel internațional. La finalul cursului poți solicita informații cu privire la examen, iar colegii noștri te vor îndruma în procesul de înrolare. Participarea la examen se confirmă prin achiziționarea voucherului de acces în examen.

Logo Adobe
Microsoft Technology Associate | Microsoft Office Specialist

Prin intermediul IT School poți achiziționa voucherul de examinare aferent certificărilor MTA și MOS. Pregătirea pentru examen este inclusă în programul de pregătire, însă participarea este opțională. Înrolarea la aceste examene se poate efectua la finalul programului de pregătire parcurs.

Logo Apple
Adobe Certified Professional | Certificare internațională Adobe

Prin intermediul IT School poți achiziționa voucherul de examinare aferent certificării ACP. Pregătirea pentru examen este inclusă în programul de pregătire, însă participarea este opțională. Înrolarea la acest examen se poate efectua la finalul programului de pregătire parcurs.

CENTRU DE TESTARE AUTORIZAT

Certificare internațională prin intermediul Pearson VUE

Cunoștințele tale tehnice recunoscute internațional prin intermediul Pearson VUE

IT School face parte din comunitatea centrelor de testare internațională Pearson VUE. Prin intermediul centrului nostru poți participa la peste 300 de examene internaționale - disponibile pe platforma Pearson VUE, de la companii de renume precum Apple, AWS sau Cisco.

Explorează programele de certificare disponibile pe website-ul Pearson VUE și alege examenul la care dorești să participi. Asigură-te că ai cunoștințele necesare certificării și înregistrează-te la examen urmărind pașii detaliați pe pagina examenului aferent. În baza programării efectuate, va trebui să ne vizitezi la sediul IT School din Timișoara pentru susținerea examenului.

Pearson Vue
Exclamation icon

Informații utile cu privire la examene

Înainte de a te înscrie, te sfătuim să răsfoiești toate informațiile disponibile cu privire la examenul de certificare la care dorești să te înregistrezi. Pe pagina partenerului nostru, Pearson VUE, vei regăsi informații detaliate cu privire la formatul examenului, durata acestuia și scorul necesar obținerii certificării. Îți recomandăm să ții cont de recomandările și regulile furnizorului și să parcurgi toate resursele. Asigură-te că ai cunoștințele necesare examinării și pregătește-te înainte de participare.

Cele mai frecvente întrebări

Cum mă înscriu pentru a susține un examen?

Înscrierea la examen se poate face prin intermediul platformei Pearson VUE sau direct pe website-ul companiei care oferă certificarea, de exemplu AWS sau Cisco. Una din etapele pe care le vei parcurge în procesul de înrolare este și programarea ta la examen, aici va trebui să alegi și centrul de testare: IT School.

Cum se desfășoară examenele?

Examenele au loc la sediul IT School din Timișoara. Acestea se desfășoară pe platforma de testare Pearson VUE. Va trebui să te prezinți la locația IT School la data și ora programării examenului.

Cum achit contravaloarea examenului?

Vei putea face plata online cu cardul, pe website-ul furnizorului. De exemplu, plata pentru examenele Cisco se va face prin intermediul platformei Pearson VUE.

Te putem ajuta cu alte informații?

Te invităm să regăsești mai jos câteva linkuri care te redirecționează către informații oficiale din partea partenerului nostru Pearson VUE.Pearson VUE - pagina oficialăLista ExamenelorÎntrebări generale cu privire la examene

Certiprime logo

Certificări IT recunoscute internațional

CertiPrime este o platformă dezvoltată de către IT School prin intermediul căreia poți accesa cu ușurință examene cu certificare internațională Microsoft, Apple, Adobe, Unity, EC-Council, Autodesk, Information Technology Specialist și Project Management Institute, indiferent dacă ai parcurs sau nu un curs în cadrul IT School.

Dacă ai deja cunoștințe tehnice, te invităm să descoperi catalogul de certificări IT. Susține examene în domenii precum Software Development, Web Development, Design și Creație Grafică, Ethical Hacking sau Project Management.