Course logo

Curs Testare Automată

Live Online

5 luni

100 ore

Certificare
Certificare
Cost total

1020 €

Acest program de pregătire este acreditat de Ministerul Educației și include consiliere gratuită de carieră.

Înregistrează-te

Curs Testare Automată
Ce cuprinde
Programul pe scurt
Testimoniale
De ce IT School
Echipa de traineri
Costuri

Înregistrează-te

Iulie

Orar: Luni & Miercuri, 18:30-21:00
Data începerii: 13.07.2022

Selectează sesiunea

CE CUPRINDE CURSUL

Testare Automată cu Python și Selenium pentru începători

Acest program de pregătire este potrivit atât celor care nu au interacționat până acum cu zona de testare, cât și celor care au experiență în manual testing.

Scenarii reale

Punem accentul pe practică și învățare hands-on. Vei pune "la treabă" conceptele învățate prin studii de caz și proiecte pentru portofoliul tău.

Sprijin "pe bune"

De la materiale de curs, la onboarding, mindset și soft skills, îți garantăm o experiență IT School complexă și completă, alături de traineri și de cei mai buni specialiști din domeniul IT.

De la A la Z

De la învățarea unui limbaj de programare până la punerea în practică a noțiunilor de testare automată studiate, trainerul IT School te va ghida prin concepte relevante ancorate în tendințele pieței.

Career coaching

În cadrul sesiunilor gratuite de pregătire pentru interviu și consiliere de carieră, îți vei pregăti CV-ul și vei învăța să pui în valoare abilitățile interpersonale. La final de curs vei putea aplica la joburile pentru începători de pe juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Introducere în Testare Automată

Alături de trainerul IT School vei explora principii de testare manuală, scopul și utilitatea automatizării proceselor de testare și obiectivele testării în general.

End-to-end testing cu Python și Selenium

După ce te vei familiariza cu noțiuni de bază din programare Python, de la tipuri de date, control flow și intro în OOP, vei explora Selenium - un tool popular utilizat în testarea aplicațiilor din browser. În plus, vei învăța să construiești un framework de testare pentru API.

Continuous Integration și Continuous Development

Te vei familiariza cu practici populare de CI/CD cu scopul eficientizării modului în care produsele software sunt livrate.

Certificare Ministerul Educației

La finalul programului de pregătire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educației și vei obține o diplomă recunoscută național, pe teritoriul Uniunii Europene, SUA și Canada.

TESTIMONIALE

Descoperă ce spun absolvenții noștri despre experiența IT School

Recomand cursul de Selenium. Îmi place metoda de lucru, iar trainerul este foarte smart și comunicativ. Oricine vrea să învețe Testare Automată sau bazele unui limbaj de programare, IT School este locul potrivit.

Valentin Vizuroiu

1/3

DE CE SĂ ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite

Why us?

Nu lăsa la voia întâmplării niciun pas din traseul tău de învățare. În cadrul IT School, drumul către succes este pavat cu consultanță în alegerea cursului potrivit, pregătire tehnică practică - ancorată în tendințele pieței, consiliere de carieră și soft skills training, certificare națională și internațională și toate oportunitățile de angajare centralizate în prima platformă de joburi IT dedicată începătorilor.

Absolvenții noștri lucrează la companii de renume din industrie

Cognizant Softvision
Enovatika
NTT Data
Continental
Fortech
Amdaris
123 Form Builder
Toluna
Continental
Continental

ECHIPA DE TRAINERI

Învață alături de specialiști din domeniu

Vlad Dragomir

Vlad Dragomir

QA Lead

După doi ani de pregătire pentru examenul de admitere la Facultatea de Medicină, cu doar o lună înainte de testare, 𝗩𝗹𝗮𝗱 a decis că locul său este în domeniul IT 💙. Și-a început cariera ca Manual Tester, într-un internship, iar acum lucrează în domeniu de peste 6️⃣ ani. Printre tehnologiile sale preferate se numără Python + Selenium, Java, Cypress + JavaScript, iar în același timp este fan AWS.

COSTUL CURSULUI

Investiția ta în educație

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

1020 €

204 € rată lunară
204 € rată lunară
Vezi toate

modalitățile de plată

.

Dacă ai nevoie de mai multe informații consultă secțiunea de Întrebări Frecvente sau completează formularul de contact.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Checked

Ai fost inregistrat!

Felicitări! Tocmai ce ai parcurs primul pas din procesul de înscriere. În aproximativ 10 minute vei primi din partea noastră un e-mail în care vei regăsi informații cu privire la următoarele etape.

Te rugăm să verifici în folderul inbox, spam sau junk, iar dacă folosești o adresă de Gmail, este posibil ca acest email să ajungă în PROMOTIONS.

Dacă e-mail-ul nostru nu ajunge la tine, te rugăm să ne contactezi telefonic la:

+40 737 880 420

sau să ne trimiți un e-mail pe adresa:

office@itschool.ro

.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem!

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, ești de acord cu Termenii și Condițiile IT School

Mă înregistrez