Live Online

Curs Testare Automat─â

5 luni

110 ore

de la ÔéČ 99 / lun─â

Descoper─â aspectele esen╚Ťiale ale test─ârii automate ╚Öi dezvolt─â-╚Ťi abilit─â╚Ťile al─âturi de un trainer experimentat. ├Än cadrul cursului vei ├«nv─â╚Ťa limbajul de programare JAVA, testarea API, GIT, Selenium ╚Öi Jira.

Certificare

Vezi ce ├«╚Ťi oferim

Curs Testare Automat─â

Sesiune Iulie

Orar: Luni & Miercuri, 18:30-21:00
Data începerii: 17.07.2024
Trainer: Alex Dorha

Toate locurile au fost ocupate.

Rezerv─â un loc

Sesiune Septembrie

Orar: În curând
Data începerii: În curând
Trainer: Alexandru Dancesc

Rezerv─â un loc

CE CUPRINDE CURSUL

Testare Automată cu Java și Selenium pentru începători

Testarea automat─â este procesul care valideaz─â dac─â software-ul func╚Ťioneaz─â corect ╚Öi ├«ndepline╚Öte toate cerin╚Ťele ├«nainte de a fi lansat pe pia╚Ť─â. Prin testare automat─â se ├«n╚Ťelege automatizarea proceselor de testare pentru a ob╚Ťine rezultate mai rapide ╚Öi mai sigure comparativ cu testarea manual─â. Acest proces folose╚Öte ÔÇ×scripturiÔÇŁ ÔÇô ni╚Öte mici programe specializate care realizeaz─â testarea efectiv─â. Dup─â absolvirea cursului, ├«n calitate de tester junior, vei putea lucra ├«n industrii precum: fintech, medical, asigur─âri, comer╚Ť sau automotive. Bonus: dac─â vei dori, odat─â ce acumulezi 1-2 ani de experien╚Ť─â ca tester, vei putea s─â devii software developer relativ u╚Öor, deoarece experien╚Ťa acumulat─â ca tester este foarte u╚Öor transferabil─â c─âtre programare.

logo

Urmeaz─â cea mai respectat─â rut─â de reconversie profesional─â ├«n IT cu peste 10.000 de absolven╚Ťi ├«n 10 ani de activitate.

U╚Öor de ├«nv─â╚Ťat

Rolul de Test Automation Engineer presupune cuno╚Ötin╚Ťe de testare la un nivel mai avansat, dar ╚Öi no╚Ťiuni de programare la un nivel de baz─â. ├Än general este considerat mai u╚Öor s─â devii tester junior pe testare automat─â dec├ót junior developer, deoarece acest domeniu necesit─â considerabil mai pu╚Ťine cuno╚Ötin╚Ťe ╚Öi experien╚Ť─â ├«n programare. Pentru a-╚Ťi u╚Öura ╚Öi mai mult munca, vei utiliza unelte ╚Öi proceduri pentru a crea scripturi de testare, astfel simplific├ónd ╚Öi eficientiz├ónd ├«ntreg procesul.

Curs practic

Ca s─â po╚Ťi ├«nv─â╚Ťa c├ót mai simplu, acest program de preg─âtire este ├«n totalitate practic. Punem accentul pe practic─â ╚Öi ├«nv─â╚Ťare prin executare. Vei pune ÔÇ×la treab─â" conceptele ├«nv─â╚Ťate prin studii de caz ╚Öi proiecte pentru portofoliul t─âu. Al─âturi de trainerul IT School vei aplica at├ót conceptele de baz─â (dezvolt├óndu-╚Ťi g├óndirea de tester), c├ót ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťe mai avansate, cu care vei putea crea scripturi mai complexe.

Sprijin de la A la Z

De la ├«nv─â╚Ťarea unui limbaj de programare la nivel de baz─â, p├ón─â la punerea ├«n practic─â a no╚Ťiunilor de testare automat─â studiate, trainerul IT School te va ghida prin toate conceptele relevante, ancorate ├«n tendin╚Ťele pie╚Ťei. Vei avea parte de sprijin complet. De la materiale de curs ╚Öi p├ón─â la mindset, ├«╚Ťi garant─âm o experien╚Ť─â complex─â ╚Öi complet─â, al─âturi de traineri de top din acest domeniu.

Career coaching și sesiuni de catching up

Dac─â ai neclarit─â╚Ťi legate de anumite subiecte abordate la curs, vei beneficia de 2 sesiuni de clarific─âri. De asemenea ├«╚Ťi oferim o serie de seminarii gratuite de career coaching care ├«╚Ťi vor dubla ╚Öansele de a te angaja ├«n domeniu. Te ├«nv─â╚Ť─âm totul de la cum se redacteaz─â un CV de nerefuzat ╚Öi p├ón─â la soft skills ╚Öi preg─âtire pentru interviu. Pe l├óng─â toate astea, vei putea folosi platforma noastr─â dedicat─â angaj─ârii ├«ncep─âtorilor din IT: juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Programa noului t─âu curs

La IT School prioritatea noastr─â este s─â aplici practic fiecare bucat─â de informa╚Ťie primit─â astfel ├«nc├ót s─â te sim╚Ťi perfect confortabil de fiecare dat─â c├ónd le folose╚Öti.

├Än lista de mai jos po╚Ťi vedea cuprinsul acestui curs ╚Öi care sunt etapele principale prin care vei trece de la prima sesiune p├ón─â la absolvire.

Introducere în Testare Automată

Alături de trainerul IT School vei explora principii de testare manuală, scopul și utilitatea automatizării proceselor de testare și obiectivele testării în general.

End-to-end testing cu Java și Selenium

Dup─â ce te vei familiariza cu no╚Ťiuni de baz─â din programare Java, de la tipuri de date, control flow ╚Öi OOP, vei explora Selenium - un tool popular utilizat ├«n testarea aplica╚Ťiilor din browser. ├Än plus, vei ├«nv─â╚Ťa s─â construie╚Öti un framework de testare pentru API.

Continuous Integration și Continuous Development

Te vei familiariza cu practici populare de CI/CD cu scopul eficientizării modului în care produsele software sunt livrate.

Certificare Ministerul Educa╚Ťiei

La finalul programului de preg─âtire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei ╚Öi vei ob╚Ťine o diplom─â recunoscut─â na╚Ťional ├«n Uniunea European─â, SUA ╚Öi Canada.

icons / download

Descarc─â programa complet─â

CERTIFIC─éRI

Valideaz─â-╚Ťi cuno╚Ötin╚Ťele prin intermediul certific─ârilor na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale!

Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale

Dup─â absolvirea acestui curs, po╚Ťi participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale care se desf─â╚Öoar─â online. Diploma ob╚Ťinut─â ├«n urma acestui examen este recunoscut─â la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n Uniunea European─â, SUA ╚Öi Canada. Participarea la examen este inclus─â ├«n costul cursului. Aceast─â certificare este disponibil─â exclusiv pentru absolven╚Ťii cursurilor IT School.

Beneficii
Check

├«╚Ťi validezi abilit─â╚Ťile tehnice

Check

ob╚Ťii recunoa╚Ötere la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n UE, SUA, Canada

Check

atragi aten╚Ťia angajatorilor

Check

te diferen╚Ťiezi de ceilal╚Ťi candida╚Ťi la ├«nceput de drum

Check

CE TEHNOLOGII VEI STUDIA

F─â cuno╚Ötin╚Ť─â cu tehnologiile care vor sta la baza experien╚Ťei tale de ├«nv─â╚Ťare!

Pentru a deveni un profesionist de succes ├«n domeniul IT, trebuie s─â ├«╚Ťi dezvol╚Ťi constant abilit─â╚Ťile tehnice. Cursul nostru te ini╚Ťiaz─â ├«n tehnologiile primordiale pentru ca tu s─â po╚Ťi p─â╚Öi cu ├«ncredere ├«n noua ta carier─â!

Technologies
Automation
Technologies
Selenium
Technologies
API Testing
Technologies
Java
Technologies
GIT
Technologies
Jira

TESTIMONIALE

Descoper─â ce spun absolven╚Ťii no╚Ötri despre experien╚Ťa IT School!

1/ 3

ECOSISTEMUL IT SCHOOL

De la înscriere la angajare, te sprijinim la fiecare pas.

Mai mult dec├ót un simplu curs, la IT School, am dezvoltat un ├«ntreg ecosistem care cuprinde toate etapele parcurse de c─âtre un ├«ncep─âtor, de la preg─âtire tehnic─â p├ón─â la ob╚Ťinerea primului job ├«n IT.

1/6

Absolven╚Ťii no╚Ötri lucreaz─â la companii de renume din industrie:

HEROES OF IT SCHOOL

Descoper─â cum au ob╚Ťinut absolven╚Ťii no╚Ötri primul job ├«n IT!

Ionu╚Ť Vatau

Absolvent al cursului de Testare Automat─â
de la IT School la Testare Manual─âDe la Testare Manual─â la Testare Automat─â
IT School BucureștiBucurești
Andreea Covali

Andreea Covali

Absolvent─â a cursului de Testare Software
de la IT School la HORECADe la HORECA la Software Automation Tester
IT School Trieste, ItaliaTrieste, Italia
Iasmina Fleșeriu

Iasmina Fleșeriu

Absolvent─â a cursului de Testare Software
de la IT School la AdvertisingDe la Advertising la Testare Software
IT School TimișoaraTimișoara

ECHIPA DE TRAINERI

├Änva╚Ť─â al─âturi de speciali╚Öti din domeniu!

1/ 4

BONUS EDUCAȚIONAL

Curs gratuit de Limba Engleză în IT

La ├«nscriere, beneficiezi automat de un curs gratuit de limba englez─â ├«n IT. Este o oportunitate excelent─â de a-╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťi abilitatea de a comunica eficient, ├«ntr-un mediul de lucru tehnic.

├Än cadrul acestui curs vei explora terminologia de baz─â a domeniului IT, incluz├ónd concepte legate de hardware, software development, re╚Ťele, securitate ╚Öi multe altele. Cu acest curs vei dob├óndi ├«ncrederea de a utiliza cu u╚Öurin╚Ť─â vocabularul IT ├«n interac╚Ťiunile tale, at├ót ├«n cadrul IT School, c├ót ╚Öi la primul t─âu job.

SOFT SKILLS

Dezvolt─â-╚Ťi Soft Skills cu ajutorul unor voci importante din domeniu

├Än c─âutarea unui job, ├«n special pentru juniori, abilit─â╚Ťile tehnice sunt importante, dar abilit─â╚Ťile interpersonale sunt esen╚Ťiale. Angajatorii valorizeaz─â candida╚Ťii cu soft skills, precum adaptabilitatea ╚Öi capacitatea de a lucra ├«n echip─â, pentru o integrare u╚Öoar─â ├«n colectiv. Procesul de recrutare se concentreaz─â pe identificarea acestor calit─â╚Ťi, al─âturi de preg─âtirea tehnic─â, pentru o evolu╚Ťie profesional─â rapid─â.

Din acest motiv, cursul nostru include ╚Öi sesiuni gratuite de career coaching cu exper╚Ťi ├«n HR ╚Öi recrutare.

1/ 3

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Te ajut─âm la fiecare pas

Pot participa la cursuri dac─â nu am cuno╚Ötin╚Ťe ├«n IT (tehnice)?

Sigur c─â da. Programele de preg─âtire IT School se adreseaz─â ├«ncep─âtorilor ╚Öi pornesc de la nivel 0. Prin urmare, nu ├«╚Ťi sunt necesare cuno╚Ötin╚Ťe anterioare ├«n domeniu, doar motiva╚Ťie ╚Öi poft─â de ├«nv─â╚Ťare, ├«ns─â le antren─âm ╚Öi pe acestea dac─â este necesar.

Trebuie s─â cunosc limba englez─â pentru a participa la curs?

Programele de preg─âtire se desf─â╚Öoar─â ├«n limba rom├ón─â, ├«ns─â ├«n timpul cursului vei interac╚Ťiona cu termeni specifici tehnologiei studiate care nu pot fi tradu╚Öi sau pe care nu este recomandat s─â-i traducem. Fiecare termen va fi explicat de c─âtre trainer. Mai mult, men╚Ťion─âm c─â limba englez─â este foarte important─â pentru angajatorii din domeniu; prin urmare, ├«╚Ťi recomand─âm s─â aprofundezi ╚Öi acest subiect.

Cum se desfășoară un program de pregătire IT School?

Cursurile noastre sunt orientate 100% spre practic─â. Promov─âm experien╚Ťe de ├«nv─â╚Ťare hands-on, facem exerci╚Ťii ╚Öi dezvolt─âm proiecte mai mici ╚Öi mai mari care te vor ajuta s─â-╚Ťi construie╚Öti ╚Öi un portofoliu. Dup─â fiecare ╚Öedin╚Ť─â de curs, trainerul ├«╚Ťi va pune la dispozi╚Ťie materialul parcurs, teme ╚Öi indica╚Ťii pentru lucru individual. Recomandarea noastr─â este s─â dublezi, cel pu╚Ťin, num─ârul de ore petrecute al─âturi de trainer cu exerci╚Ťii ╚Öi ├«nv─â╚Ťare suplimentar─â individuale. ├Än acela╚Öi timp, pe l├óng─â preg─âtirea tehnic─â, vei avea oportunitatea s─â participi la evenimente sau webinarii cu invita╚Ťi din domeniu, at├ót speciali╚Öti ├«n recrutare, c├ót ╚Öi companii partenere. Toat─â activitatea este sus╚Ťinut─â cu ╚Öedin╚Ťe de mentorat ├«n carier─â, ├«ncep├ónd din momentul ├«nscrierii tale la curs.

COSTUL CURSULUI

Investi╚Ťia ta ├«n educa╚Ťie

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

Pre╚Ť integral

ÔéČ 1190

Beneficiezi de 10% reducere dacă optezi pentru plata integrală sau te înscrii împreună cu un prieten.

Op╚Ťiuni de plat─â ├«n rate

5 rate fără dobândă ITSchool

ÔéČ 238/ lun─â

12 rate fără dobândă Card Cumpărături

ÔéČ 99 / lun─â

+12 rate BCR StudyUP

detalii

Beneficii incluse

acreditare de la Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale

110 ore de curs live-online, al─âturi de trainer

trainer experimentat, specialist în domeniu

seminarii bonus de optimizare a CV-ului și de pregătire pentru interviu

sesiuni de clarificare și recapitulare a materiei

curs de Limba Engleză în IT

Vreau să mă înscriu

Cum po╚Ťi achizi╚Ťiona cursul

Vei putea achita acest curs prin oricare dintre urm─âtoarele 3 metode: prin virament bancar, prin plata cu cardul, prin depunerea de numerar la banc─â sau prin programul de finan╚Ťare StudyUP de la BCR.

Finan╚Ťare BCR prin programul StudyUP

  • Creditul StudyUP de la BCR poate fi folosit at├ót pentru achizi╚Ťia cursului, c├ót ╚Öi pentru echipamentele necesare. Vei beneficia de o perioad─â de gra╚Ťie pe durata integral─â a cursului + ├«nc─â 6 luni de zile ├«n care vei pl─âti doar o frac╚Ťiune din rat─â. Nu sunt necesare venituri curente, garan╚Ťii sau co-pl─âtitori.

Plată integrală sau în tranșe fără dobândă

  • Po╚Ťi opta pentru plata integral─â la ├«nscriere sau achitarea ├«n tran╚Öe lunare f─âr─â dob├ónd─â, direct c─âtre IT School, pe toat─â durata cursului.
  • Spre exemplu, pentru cursurile de lung─â durat─â (110 ore), num─ârul maxim de tran╚Öe acordat este 5.

Plată în 12 rate fără dobândă prin card de cumpărături

  • Acest serviciu este valabil exclusiv pentru pl─â╚Ťile efectuate cu cardurile de cump─âr─âturi: BT STAR, Alpha Bank, FIRST BANK sau GARANTI BANK.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, e╚Öti de acord cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile IT School

Mă înregistrez