Course logo

Curs Testare Automată

Live Online

5 luni

100 ore

Certificare
Certificare
Cost total

1020 €

În urma susținerii examenului de absolvire vei obține o diplomă acreditată de Ministerul Educației. Cursul include și consiliere gratuită de carieră: soft skills training, pregătirea CV-ului pentru angajare și mentorat pe lângă cele 100 de ore de pregătire tehnică.

Înregistrează-te

Curs Testare Automată
Ce cuprinde
Programul pe scurt
Testimoniale
De ce IT School
Echipa de traineri
Costuri

Înscrierile vor fi deschise în curând

Te ținem la curent cu noi informații pe e-mail.

Abonare

CE CUPRINDE CURSUL

Testare Automată cu Java și Selenium pentru începători

Prin testare automată înțelegem automatizarea proceselor de testare pentru a obține rezultate mai rapide și mai sigure comparativ cu tehnicile de testare manuală. Rolul de Test Automation Engineer presupune atât cunoștințe de programare cât și testare. Acest program de pregătire cuprinde noțiuni esențiale pentru oricine își dorește să exploreze această ramură a IT-ului.

Scenarii reale

Punem accentul pe practică și învățare hands-on. Vei pune "la treabă" conceptele învățate prin studii de caz și proiecte pentru portofoliul tău

Sprijin "pe bune"

De la materiale de curs, la onboarding, mindset și soft skills, îți garantăm o experiență IT School complexă și completă, alături de traineri și de cei mai buni specialiști din domeniul IT.

De la A la Z

De la învățarea unui limbaj de programare până la punerea în practică a noțiunilor de testare automată studiate, trainerul IT School te va ghida prin concepte relevante ancorate în tendințele pieței.

Career coaching

În cadrul sesiunilor gratuite de pregătire pentru interviu și consiliere de carieră, îți vei pregăti CV-ul și vei învăța să pui în valoare abilitățile interpersonale. La final de curs vei putea aplica la joburile pentru începători de pe platforma juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Introducere în Testare Automată

Alături de trainerul IT School vei explora principii de testare manuală, scopul și utilitatea automatizării proceselor de testare și obiectivele testării în general.

End-to-end testing cu Java și Selenium

După ce te vei familiariza cu noțiuni de bază din programare Java, de la tipuri de date, control flow și OOP, vei explora Selenium - un tool popular utilizat în testarea aplicațiilor din browser. În plus, vei învăța să construiești un framework de testare pentru API.

Continuous Integration și Continuous Development

Te vei familiariza cu practici populare de CI/CD cu scopul eficientizării modului în care produsele software sunt livrate.

Certificare Ministerul Educației

La finalul programului de pregătire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educației și vei obține o diplomă recunoscută național, pe teritoriul Uniunii Europene, SUA și Canada.

TESTIMONIALE

Descoperă ce spun absolvenții noștri despre experiența IT School

Recomand cursul de Selenium. Îmi place metoda de lucru, iar trainerul este foarte smart și comunicativ. Oricine vrea să învețe Testare Automată sau bazele unui limbaj de programare, IT School este locul potrivit.

Valentin Vizuroiu

1/3

DE CE SĂ ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite

Why us?

Nu lăsa la voia întâmplării niciun pas din traseul tău de învățare. În cadrul IT School, drumul către succes este pavat cu consultanță în alegerea cursului potrivit, pregătire tehnică practică - ancorată în tendințele pieței, consiliere de carieră și soft skills training, certificare națională și internațională și toate oportunitățile de angajare centralizate în prima platformă de joburi IT dedicată începătorilor.

Absolvenții noștri lucrează la companii de renume din industrie

Cognizant Softvision
Enovatika
NTT Data
Continental
Fortech
Amdaris
123 Form Builder
Toluna
Continental
Continental

ECHIPA DE TRAINERI

Învață alături de specialiști din domeniu

Vlad Dragomir

Vlad Dragomir

QA Lead

După doi ani de pregătire pentru examenul de admitere la Facultatea de Medicină, cu doar o lună înainte de testare, 𝗩𝗹𝗮𝗱 a decis că locul său este în domeniul IT 💙. Și-a început cariera ca Manual Tester, într-un internship, iar acum lucrează în domeniu de peste 6️⃣ ani. Printre tehnologiile sale preferate se numără Python + Selenium, Java, Cypress + JavaScript, iar în același timp este fan AWS.

Alex-Traian Dorha

Alex-Traian Dorha

Test Automation Consultant

Alex lucrează în domeniu de mai bine de 5 ani. Și-a început cariera în IT prin intermediul unui internship pe testare. Printre tehnologiile sale preferate se numără Java și C# (.NET Framework si .NET Core), precum și Python, Groovy, TypeScript și JavaScript. Își tratează job-ul precum un hobby, deoarece pune foarte multă pasiune în ceea ce face și caută în fiecare zi să își îmbunătățească munca. Sfatul său pentru cursanți este: "Să fie mereu într-o continuă învățare deoarece procesul de transformare în acest domeniu este un maraton, nu un sprint de 50m."

Mihai Postu

Mihai Postu

QA Lead

Mihai este QA Lead și are o experiență vastă de peste 9 ani în testare. A lucrat inițial pe testare manuală și, ulterior, a făcut tranziția către testare automată, în 2016, de atunci activând în această arie. Pasiunea pentru IT a devenit evidentă la 10 ani când a primit primul calculator și a reușit să-și instaleze singur, după câteva încercări nereușite, sistemul de operare Windows. Mihai este pasionat de mașinile japoneze și în timp ce lucrează, îi place să asculte hip hop sau blues. Sfatul său pentru începătorii în IT este să nu renunțe chiar dacă nu li se acordă suficientă încredere la început, iar dacă primesc o șansă, să profite la maxim de ea.

COSTUL CURSULUI

Investiția ta în educație

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

1020 €

204 € rată lunară
204 € rată lunară
Vezi toate

modalitățile de plată

.

Dacă ai nevoie de mai multe informații consultă secțiunea de Întrebări Frecvente sau completează formularul de contact.