Live Online

Curs Programare Python

5 luni

110 ore

1250 ÔéČ
875 ÔéČ

Ofert─â limitata ÔťĘ ├Änscrie-te la curs ╚Öi beneficiaz─â de 30% reducere!

175 ÔéČ rat─â lunar─â

De la fundament la expertiz─â ├«ntr-un mediu de ├«nv─â╚Ťare prietenos. Exploreaz─â puterea program─ârii Python prin lec╚Ťii hands-on ╚Öi proiecte reale.

CertificareCertificare

Vezi ce ├«╚Ťi oferim

Curs Programare Python

Sesiune Februarie

Orar: Mar╚Ťi & Joi, 18:00-20:30
Data începerii: 15.02.2024
Trainer: Alexandru Manoloiu

Toate locurile au fost ocupate.

Rezerv─â un loc

Sesiune Martie

Orar: Luni & Joi, 18:30-21:00
Data începerii: 25.03.2024
Trainer: Mihai Badea

Rezerv─â un loc

CE CUPRINDE CURSUL

Python: u╚Öor de ├«nv─â╚Ťat de la zero, foarte bine pl─âtit odat─â ce acumulezi experien╚Ť─â.

Python este un limbaj excelent pentru a ├«ncepe s─â ├«nve╚Ťi programare, deoarece are o sintax─â simpl─â, iar cuno╚Ötin╚Ťele de baz─â sunt u╚Öor de ├«nv─â╚Ťat. Deoarece este foarte versatil, Python e utilizat ├«ntr-o mul╚Ťime de domenii, inclusiv testare, dezvoltare web, dezvoltarea de aplica╚Ťii ╚Öi realizarea de scripturi complexe. Dezvoltatorii Python sunt printre cei mai bine pl─âti╚Ťi de pe pia╚Ť─â, ├«n special ├«n data science, machine learning ╚Öi web development.

logo

Urmeaz─â cea mai respectat─â rut─â de reconversie profesional─â ├«n IT cu peste 10.000 de absolven╚Ťi ├«n 10 ani de activitate.

Experien╚Ť─â 100% practic─â

Ca s─â po╚Ťi ├«nv─â╚Ťa c├ót mai simplu, acest program de preg─âtire este ├«n totalitate practic. Al─âturi de trainerul IT School vei aplica at├ót conceptele de baz─â (dezvolt├óndu-╚Ťi g├óndirea de programator), c├ót ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťe mai avansate, cu care vei putea crea aplica╚Ťii complexe. Vei avea ocazia s─â folose╚Öti ceea ce ai ├«nv─â╚Ťat ├«n proiecte reale ╚Öi s─â prime╚Öti feedback constructiv de la trainer ╚Öi colegi.

U╚Öor de ├«nv─â╚Ťat

Python este un limbaj de programare u╚Öor de ├«nv─â╚Ťat pentru ├«ncep─âtori datorit─â sintaxei sale care este considerat─â simpl─â comparativ cu alternativele sale. Python este un limbaj de programare dinamic, folosit la cel mai ├«nalt nivel de programare, dar care pune accent pe ├«n╚Ťelegerea u╚Öoar─â a codului. De asemenea, Python are o comunitate activ─â ╚Öi prietenoas─â care ├«╚Ťi pune la dispozi╚Ťie o ton─â de tutoriale, cursuri, c─âr╚Ťi sau forumuri educa╚Ťionale.

O carier─â Future-Proof

Future-proof ├«nseamn─â c─â aceast─â tehnologie va fi c─âutat─â ╚Öi peste 10-20 de ani. Pentru c─â de╚Öi este simpl─â, aceasta-╚Ťi d─â posibilitatea s─â construie╚Öti aplica╚Ťii foarte complexe. Python este folosit de companii precum Instagram, Google, Netflix, Uber sau Spotify, ╚Öi este esen╚Ťial pentru dezvoltarea inteligen╚Ťei artificiale, machine learning, data science ╚Öi alte domenii ├«n plin─â ascensiune. Cu Python nu doar c─â ├«╚Ťi asiguri un start bun ├«n noua ta carier─â, dar vei avea ╚Öansa de a te specializa pe ni╚Öe cu mult poten╚Ťial.

Career coaching și sesiuni de catching up

Dac─â ai neclarit─â╚Ťi legate de anumite subiecte abordate la curs, vei beneficia de 2 sesiuni de clarific─âri. De asemenea ├«╚Ťi oferim o serie de seminarii gratuite de career coaching care ├«╚Ťi vor dubla ╚Öansele de a te angaja ├«n domeniu. Te ├«nv─â╚Ť─âm totul de la cum se redacteaz─â un CV de nerefuzat ╚Öi p├ón─â la soft skills ╚Öi preg─âtire pentru interviu. Pe l├óng─â toate astea, vei putea folosi platforma noastr─â dedicat─â angaj─ârii ├«ncep─âtorilor din IT: juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Programa noului t─âu curs

La IT School prioritatea noastr─â este s─â aplici practic fiecare bucat─â de informa╚Ťie primit─â astfel ├«nc├ót s─â te sim╚Ťi perfect confortabil de fiecare dat─â c├ónd le folose╚Öti.

├Än lista de mai jos po╚Ťi vedea cuprinsul acestui curs ╚Öi care sunt etapele principale prin care vei trece de la prima sesiune p├ón─â la absolvire.

Intro în Python Development

├Ämpreun─â vom descoperi ce ├«nseamn─â s─â fii programator ╚Öi cum g├óndesc speciali╚Ötii din IT. Vei ├«nv─â╚Ťa no╚Ťiuni elementare de programare ╚Öi vei rezolva primele probleme ├«n Python.

Python și OOP

Programarea orientată pe obiecte sau OOP în engleză, reprezintă un model de a scrie cod, unde programele pe care le vei concepe sunt organizate în jurul obiectelor și a datelor.

Proiecte de portofoliu

Te vei folosi de toate cuno╚Ötin╚Ťele acumulate pentru a dezvolta proiecte reale ├«n limbajul Python, pe care le vei putea prezenta colegilor, dar ╚Öi angajatorului atunci c├ónd participi la interviu.

Certific─â-te

La finalul programului de preg─âtire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei ╚Öi vei ob╚Ťine o diplom─â recunoscut─â na╚Ťional, iar op╚Ťional, ai posibilitatea de a te ├«nrola ╚Öi ├«n programul de certificare interna╚Ťional─â IT Specialist.

icons / download

Descarc─â programa complet─â

CERTIFIC─éRI

Valideaz─â-╚Ťi cuno╚Ötin╚Ťele prin intermediul certific─ârilor na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale!

Information Technology Specialist | Certificare interna╚Ťional─â Certiport

Information Technology Specialist este un certificat interna╚Ťional dedicat candida╚Ťilor care iau ├«n considerare s─â ├«nceap─â o carier─â ├«n IT sau care sunt la ├«nceput de drum ├«n acest domeniu. Prin intermediul s─âu, ├«╚Ťi po╚Ťi valida cuno╚Ötin╚Ťele ├«ntr-o gam─â larg─â de subiecte IT printre care software development, administrarea bazelor de date, networking, securitate sau programare. Examenul pentru a ob╚Ťine acest certificat se desf─â╚Öoar─â online.

Beneficii
Check

├«╚Ťi validezi nivelul de cuno╚Ötin╚Ťe

Check

ob╚Ťii recunoa╚Ötere interna╚Ťional─â

Check

atragi aten╚Ťia angajatorilor

Check

te diferen╚Ťiezi de ceilal╚Ťi candida╚Ťi la ├«nceput de drum

Check

Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale

Dup─â absolvirea acestui curs, po╚Ťi participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale care se desf─â╚Öoar─â online. Diploma ob╚Ťinut─â ├«n urma acestui examen este recunoscut─â la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n Uniunea European─â, SUA ╚Öi Canada. Participarea la examen este inclus─â ├«n costul cursului. Aceast─â certificare este disponibil─â exclusiv pentru absolven╚Ťii cursurilor IT School.

Beneficii
Check

├«╚Ťi validezi abilit─â╚Ťile tehnice

Check

ob╚Ťii recunoa╚Ötere la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n UE, SUA, Canada

Check

atragi aten╚Ťia angajatorilor

Check

te diferen╚Ťiezi de ceilal╚Ťi candida╚Ťi la ├«nceput de drum

Check

CE TEHNOLOGII VEI STUDIA

F─â cuno╚Ötin╚Ť─â cu tehnologiile care vor sta la baza experien╚Ťei tale de ├«nv─â╚Ťare!

Pentru a deveni un profesionist de succes ├«n domeniul IT, trebuie s─â ├«╚Ťi dezvol╚Ťi constant abilit─â╚Ťile tehnice. Cursul nostru te ini╚Ťiaz─â ├«n tehnologiile primordiale pentru ca tu s─â po╚Ťi p─â╚Öi cu ├«ncredere ├«n noua ta carier─â!

Technologies
Python
Technologies
GIT
Technologies
Django
Technologies
SQL

TESTIMONIALE

Descoper─â ce spun absolven╚Ťii no╚Ötri despre experien╚Ťa IT School!

1/ 3

ECOSISTEMUL IT SCHOOL

De la înscriere la angajare, te sprijinim la fiecare pas.

Mai mult dec├ót un simplu curs, la IT School, am dezvoltat un ├«ntreg ecosistem care cuprinde toate etapele parcurse de c─âtre un ├«ncep─âtor, de la preg─âtire tehnic─â p├ón─â la ob╚Ťinerea primului job ├«n IT.

1/6

Absolven╚Ťii no╚Ötri lucreaz─â la companii de renume din industrie:

HEROES OF IT SCHOOL

Descoper─â cum au ob╚Ťinut absolven╚Ťii no╚Ötri primul job ├«n IT!

╚śtefan Iancu

Absolvent al cursului de Programare Python
de la IT School la Back Office Assistant De la Back Office Assistant la Cloud Support Engineer
IT School BucureștiBucurești
Marinela Irina Vlad

Marinela Irina Vlad

Absolvent─â a cursului de Programare Python
de la IT School la MarketingDe la Marketing la Technical Integration Engineer
IT School BucureștiBucurești
Robert Nicolescu

Robert Nicolescu

Absolvent al cursului de Programare Python
de la IT School la Control calitateDe la Control calitate la QA Testing
IT School BucureștiBucurești

ECHIPA DE TRAINERI

├Änva╚Ť─â al─âturi de speciali╚Öti din domeniu!

1/ 9

SOFT SKILLS

Dezvolt─â-╚Ťi Soft Skills cu ajutorul unor voci importante din domeniu

├Än c─âutarea unui job, ├«n special pentru juniori, abilit─â╚Ťile tehnice sunt importante, dar abilit─â╚Ťile interpersonale sunt esen╚Ťiale. Angajatorii valorizeaz─â candida╚Ťii cu soft skills, precum adaptabilitatea ╚Öi capacitatea de a lucra ├«n echip─â, pentru o integrare u╚Öoar─â ├«n colectiv. Procesul de recrutare se concentreaz─â pe identificarea acestor calit─â╚Ťi, al─âturi de preg─âtirea tehnic─â, pentru o evolu╚Ťie profesional─â rapid─â.

Din acest motiv, cursul nostru include ╚Öi sesiuni gratuite de career coaching cu exper╚Ťi ├«n HR ╚Öi recrutare.

1/ 3

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Te ajut─âm la fiecare pas

Pot participa la cursuri dac─â nu am cuno╚Ötin╚Ťe ├«n IT (tehnice)?

Sigur c─â da. Programele de preg─âtire IT School se adreseaz─â ├«ncep─âtorilor ╚Öi pornesc de la nivel 0. Prin urmare, nu ├«╚Ťi sunt necesare cuno╚Ötin╚Ťe anterioare ├«n domeniu, doar motiva╚Ťie ╚Öi poft─â de ├«nv─â╚Ťare, ├«ns─â le antren─âm ╚Öi pe acestea dac─â este necesar.

Trebuie s─â cunosc limba englez─â pentru a participa la curs?

Programele de preg─âtire se desf─â╚Öoar─â ├«n limba rom├ón─â, ├«ns─â ├«n timpul cursului vei interac╚Ťiona cu termeni specifici tehnologiei studiate care nu pot fi tradu╚Öi sau pe care nu este recomandat s─â-i traducem. Fiecare termen va fi explicat de c─âtre trainer. Mai mult, men╚Ťion─âm c─â limba englez─â este foarte important─â pentru angajatorii din domeniu; prin urmare, ├«╚Ťi recomand─âm s─â aprofundezi ╚Öi acest subiect.

Cum se desfășoară un program de pregătire IT School?

Cursurile noastre sunt orientate 100% spre practic─â. Promov─âm experien╚Ťe de ├«nv─â╚Ťare hands-on, facem exerci╚Ťii ╚Öi dezvolt─âm proiecte mai mici ╚Öi mai mari care te vor ajuta s─â-╚Ťi construie╚Öti ╚Öi un portofoliu. Dup─â fiecare ╚Öedin╚Ť─â de curs, trainerul ├«╚Ťi va pune la dispozi╚Ťie materialul parcurs, teme ╚Öi indica╚Ťii pentru lucru individual. Recomandarea noastr─â este s─â dublezi, cel pu╚Ťin, num─ârul de ore petrecute al─âturi de trainer cu exerci╚Ťii ╚Öi ├«nv─â╚Ťare suplimentar─â individuale. ├Än acela╚Öi timp, pe l├óng─â preg─âtirea tehnic─â, vei avea oportunitatea s─â participi la evenimente sau webinarii cu invita╚Ťi din domeniu, at├ót speciali╚Öti ├«n recrutare, c├ót ╚Öi companii partenere. Toat─â activitatea este sus╚Ťinut─â cu ╚Öedin╚Ťe de mentorat ├«n carier─â, ├«ncep├ónd din momentul ├«nscrierii tale la curs.

COSTUL CURSULUI

Investi╚Ťia ta ├«n educa╚Ťie

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

ÔťĘ Ofert─â limitat─â: ├«nscrie-te acum la curs ╚Öi beneficiezi de 30% reducere

Pre╚Ť ├«ntreg

1250 EUR

Reducere ÔťĘ

- 375 EUR

Pre╚Ť final

875 EUR
sau 175 ÔéČ rat─â lunar─â

acreditare de la Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale

110 ore de curs live-online, al─âturi de trainer

trainer experimentat, specialist în domeniu

preg─âtire pentru certificarea interna╚Ťional─â Information Technology Specialist

seminarii bonus de optimizare a CV-ului și de pregătire pentru interviu

sesiuni de clarificare și recapitulare a materiei

Vreau să mă înscriu

Cum po╚Ťi achizi╚Ťiona cursul

Te vom ajuta s─â alegi modalitatea de plat─â care ╚Ťi se potrive╚Öte cel mai bine.

Modalit─â╚Ťi flexibile de plat─â

  • Vei putea achita acest curs prin oricare dintre urm─âtoarele 3 metode: prin virament bancar din aplica╚Ťia de mobile banking, printr-o plat─â cu cardul sau prin depunerea de numerar la banc─â.

Plată integrală sau în tranșe lunare

  • Po╚Ťi opta pentru plata integral─â la ├«nscriere sau achitarea ├«n tran╚Öe lunare, pe toat─â durata cursului.
  • Spre exemplu, pentru cursurile de lung─â durat─â (110 ore), num─ârul maxim de tran╚Öe acordat este 5.

Plată în 12 rate fără dobândă prin card de cumpărături

  • Acest serviciu este valabil exclusiv pentru pl─â╚Ťile efectuate cu cardurile de cump─âr─âturi: BT STAR, Alpha Bank, FIRST BANK sau GARANTI BANK.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, e╚Öti de acord cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile IT School

Mă înregistrez