Course logo

Curs Programare Python

Live Online

5 luni

110 ore

Certific─âri
CertificareCertificare
Cost total

1250 ÔéČ
950 ÔéČ

BACK TO SCHOOL: Reducere de 24%

190 ÔéČ rat─â lunar─â

De la fundament la expertiz─â ├«ntr-un mediu de ├«nv─â╚Ťare prietenos. Exploreaz─â puterea program─ârii Python prin lec╚Ťii hands-on ╚Öi proiecte reale.

Vezi ce ├«╚Ťi oferim

Curs Programare Python

Sesiune Septembrie #1

Orar: Luni & Joi, 18:30 - 21:00
Data începerii: 18.09.2023

Toate locurile au fost ocupate.

Rezerv─â un loc

Sesiune Septembrie #2

Orar: Mar╚Ťi ╚Öi Joi, 18:00-20:30
Data începerii: 28.09.2023

Rezerv─â un loc

CE CUPRINDE CURSUL

Python: u╚Öor de ├«nv─â╚Ťat de la zero, foarte bine pl─âtit odat─â ce acumulezi experien╚Ť─â.

Python este un limbaj excelent pentru a ├«ncepe s─â ├«nve╚Ťi programare, deoarece are o sintax─â simpl─â, iar cuno╚Ötin╚Ťele de baz─â sunt u╚Öor de ├«nv─â╚Ťat. Deoarece este foarte versatil, Python e utilizat ├«ntr-o mul╚Ťime de domenii, inclusiv testare, dezvoltare web, dezvoltarea de aplica╚Ťii ╚Öi realizarea de scripturi complexe. Dezvoltatorii Python sunt printre cei mai bine pl─âti╚Ťi de pe pia╚Ť─â, ├«n special ├«n data science, machine learning ╚Öi web development.

Experien╚Ť─â 100% practic─â

Ca s─â po╚Ťi ├«nv─â╚Ťa c├ót mai simplu, acest program de preg─âtire este ├«n totalitate practic. Al─âturi de trainerul IT School vei aplica at├ót conceptele de baz─â (dezvolt├óndu-╚Ťi g├óndirea de programator), c├ót ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťe mai avansate, cu care vei putea crea aplica╚Ťii complexe. Vei avea ocazia s─â folose╚Öti ceea ce ai ├«nv─â╚Ťat ├«n proiecte reale ╚Öi s─â prime╚Öti feedback constructiv de la trainer ╚Öi colegi.

U╚Öor de ├«nv─â╚Ťat

Python este un limbaj de programare u╚Öor de ├«nv─â╚Ťat pentru ├«ncep─âtori datorit─â sintaxei sale care este considerat─â simpl─â comparativ cu alternativele sale. Python este un limbaj de programare dinamic, folosit la cel mai ├«nalt nivel de programare, dar care pune accent pe ├«n╚Ťelegerea u╚Öoar─â a codului. De asemenea, Python are o comunitate activ─â ╚Öi prietenoas─â care ├«╚Ťi pune la dispozi╚Ťie o ton─â de tutoriale, cursuri, c─âr╚Ťi sau forumuri educa╚Ťionale.

O carier─â Future-Proof

Future-proof ├«nseamn─â c─â aceast─â tehnologie va fi c─âutat─â ╚Öi peste 10-20 de ani. Pentru c─â de╚Öi este simpl─â, aceasta-╚Ťi d─â posibilitatea s─â construie╚Öti aplica╚Ťii foarte complexe. Python este folosit de companii precum Instagram, Google, Netflix, Uber sau Spotify, ╚Öi este esen╚Ťial pentru dezvoltarea inteligen╚Ťei artificiale, machine learning, data science ╚Öi alte domenii ├«n plin─â ascensiune. Cu Python nu doar c─â ├«╚Ťi asiguri un start bun ├«n noua ta carier─â, dar vei avea ╚Öansa de a te specializa pe ni╚Öe cu mult poten╚Ťial.

Career coaching și sesiuni de recuperare

Ca s─â ai garan╚Ťia c─â nu vei r─âm├óne ├«n urm─â cu materia, vei beneficia automat de 2 sesiuni de recuperare. De asemenea ├«╚Ťi oferim o serie de seminarii gratuite de career coaching care ├«╚Ťi vor dubla ╚Öansele de a te angaja ├«n domeniu. Te ├«nv─â╚Ť─âm totul de la cum se redacteaz─â un CV de nerefuzat ╚Öi p├ón─â la soft skills ╚Öi preg─âtire pentru interviu. Pe l├óng─â toate astea, vei putea folosi platforma noastr─â dedicat─â angaj─ârii ├«ncep─âtorilor din IT: juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Intro în Python Development

├Ämpreun─â vom descoperi ce ├«nseamn─â s─â fii programator ╚Öi cum g├óndesc speciali╚Ötii din IT. Vei ├«nv─â╚Ťa no╚Ťiuni elementare de programare ╚Öi vei rezolva primele probleme ├«n Python.

Python și OOP

Programarea orientată pe obiecte sau OOP în engleză, reprezintă un model de a scrie cod, unde programele pe care le vei concepe sunt organizate în jurul obiectelor și a datelor.

Proiecte de portofoliu

Te vei folosi de toate cuno╚Ötin╚Ťele acumulate pentru a dezvolta proiecte reale ├«n limbajul Python, pe care le vei putea prezenta colegilor, dar ╚Öi angajatorului atunci c├ónd participi la interviu.

Certific─â-te

La finalul programului de preg─âtire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei ╚Öi vei ob╚Ťine o diplom─â recunoscut─â na╚Ťional, iar op╚Ťional, ai posibilitatea de a te ├«nrola ╚Öi ├«n programul de certificare interna╚Ťional─â IT Specialist.

icons / download

Descarc─â programa complet─â

CERTIFICARI

Valideaz─â-╚Ťi cuno╚Ötin╚Ťele prin intermediul certific─ârilor na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale!

Dup─â ce parcurgi un curs IT School, te ├«ncuraj─âm s─â participi la examenele acreditate de Ministerul Educa╚Ťiei ╚Öi/sau la alte examene interna╚Ťionale pentru a ob╚Ťine recunoa╚Öterea competen╚Ťelor tehnice pe care le-ai dezvoltat. Programa cursurilor noastre este ├«n concordan╚Ť─â cu aceste examene a╚Öa c─â e╚Öti cu un pas mai aproape de certificarea dorit─â. La finalizarea cursului, po╚Ťi sus╚Ťine urm─âtoarele certific─âri:

Information Technology Specialist | Certificare interna╚Ťional─â Certiport

Information Technology Specialist este un certificat interna╚Ťional dedicat candida╚Ťilor care iau ├«n considerare s─â ├«nceap─â o carier─â ├«n IT sau care sunt la ├«nceput de drum ├«n acest domeniu. Prin intermediul s─âu, ├«╚Ťi po╚Ťi valida cuno╚Ötin╚Ťele ├«ntr-o gam─â larg─â de subiecte IT printre care software development, administrarea bazelor de date, networking, securitate sau programare. Examenul pentru a ob╚Ťine acest certificat se desf─â╚Öoar─â online.

Beneficii
Check

├«╚Ťi validezi nivelul de cuno╚Ötin╚Ťe

Check

ob╚Ťii recunoa╚Ötere interna╚Ťional─â

Check

atragi aten╚Ťia angajatorilor

Check

te diferen╚Ťiezi de ceilal╚Ťi candida╚Ťi la ├«nceput de drum

Check

Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale

Dup─â absolvirea acestui curs, po╚Ťi participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale care se desf─â╚Öoar─â online. Diploma ob╚Ťinut─â ├«n urma acestui examen este recunoscut─â la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n Uniunea European─â, SUA ╚Öi Canada. Participarea la examen este inclus─â ├«n costul cursului. Aceast─â certificare este disponibil─â exclusiv pentru absolven╚Ťii cursurilor IT School.

Beneficii
Check

├«╚Ťi validezi abilit─â╚Ťile tehnice

Check

ob╚Ťii recunoa╚Ötere la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n UE, SUA, Canada

Check

atragi aten╚Ťia angajatorilor

Check

te diferen╚Ťiezi de ceilal╚Ťi candida╚Ťi la ├«nceput de drum

Check

CE TEHNOLOGII VEI STUDIA

F─â cuno╚Ötin╚Ť─â cu tehnologiile care vor sta la baza experien╚Ťei tale de ├«nv─â╚Ťare!

Pentru a deveni un profesionist de succes ├«n domeniul IT, trebuie s─â ├«╚Ťi dezvol╚Ťi constant abilit─â╚Ťile tehnice. Cursul nostru te ini╚Ťiaz─â ├«n tehnologiile primordiale pentru ca tu s─â po╚Ťi p─â╚Öi cu ├«ncredere ├«n noua ta carier─â!

Technologies
Python
Technologies
GIT
Technologies
Django
Technologies
SQL

TESTIMONIALE

Descoper─â ce spun absolven╚Ťii no╚Ötri despre experien╚Ťa IT School!

1/ 3

DE CE S─é ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite!

Why us?

Nu l─âsa la voia ├«nt├ómpl─ârii niciun pas din traseul t─âu de ├«nv─â╚Ťare. ├Än cadrul IT School, drumul c─âtre succes este pavat cu consultan╚Ť─â ├«n alegerea cursului potrivit, preg─âtire tehnic─â practic─â - ancorat─â ├«n tendin╚Ťele pie╚Ťei, consiliere de carier─â ╚Öi soft skills training, certificare na╚Ťional─â ╚Öi interna╚Ťional─â ╚Öi toate oportunit─â╚Ťile de angajare centralizate ├«n prima platform─â de joburi IT dedicat─â ├«ncep─âtorilor.

Absolven╚Ťii no╚Ötri lucreaz─â la companii de renume din industrie:

Amdaris
UnifiedPost
Cognizant Softvision
Fortech
Endava
Toluna
Continental
Veoneer
Nagarro
Atoss
Atos
VSP
Bearing Point
Everseen
Visteon

HEROES OF IT SCHOOL

Descoper─â cum au ob╚Ťinut absolven╚Ťii no╚Ötri primul job ├«n IT!

Robert Nicolescu

Absolvent al cursului de Programare Python
de la IT School la Control calitateDe la Control calitate la QA Testing
IT School BucureștiBucurești

Iasmina Fleșeriu

Absovent─â a cursului de Testare Software
de la IT School la AdvertisingDe la Advertising la Testare Software
IT School TimișoaraTimișoara

Antonina Bagrin

Absolvent─â a cursului de Front End Web Development
de la IT School la Finan╚Ťe B─ânciDe la Finan╚Ťe B─ânci la Front-end Development
IT School Alba IuliaAlba Iulia

ECHIPA DE TRAINERI

├Änva╚Ť─â al─âturi de speciali╚Öti din domeniu!

COSTUL CURSULUI

Investi╚Ťia ta ├«n educa╚Ťie

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

1250 ÔéČ

950 ÔéČ

BACK TO SCHOOL: Reducere de 24%

190 ÔéČ rat─â lunar─â
190 ÔéČ rat─â lunar─â
Vezi toate

modalit─â╚Ťile de plat─â

.

Dac─â ai nevoie de mai multe informa╚Ťii consult─â sec╚Ťiunea de ├Äntreb─âri Frecvente sau completeaz─â formularul de contact.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, e╚Öti de acord cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile IT School

Mă înregistrez