Course logo

Curs Programare Python

Live Online

5 luni

100 ore

Certificări
CertificareCertificare
Cost total

1020 €

Acest program de pregătire este acreditat de Ministerul Educației. Cursul include pregătire pentru certificarea internațională IT Specialist și consiliere de carieră gratuită.

Înregistrează-te

Curs Programare Python
Ce cuprinde
Programul pe scurt
Testimoniale
De ce IT School
Echipa de traineri
Costuri

Înregistrează-te

Noiembrie

Orar: Marți & Joi, 18:30 - 21:00
Data începerii: 08.11.2022

Toate locurile au fost ocupate.

Selectează sesiunea

Decembrie

Orar: Luni & Miercuri, 18:00 - 20:30
Data începerii: 07.12.2022

Selectează sesiunea

CE CUPRINDE CURSUL

Prima întâlnire cu un limbaj de programare?

Programatorii juniori se confruntă deseori cu probleme în înțelegerea noțiunilor fundamentale de programare. Prin urmare, specialiști din domeniu recomandă începătorilor limbajul Python. Având o sintaxă simplă este ușor de învățat, potrivit pentru asimilarea rapidă a cunoștințelor de bază.

Sesiuni practice

Acest program de pregătire este în totalitate practic. Alături de trainerul IT School vei acumula în bagajul tău de cunoștințe concepte basic de programare și îți vei dezvolta gândirea de programator.

Accesibilitate și aplicabilitate

Fiind un limbaj versatil și ușor de înțeles, Python se bucură de o creștere uriașă în ultimii ani. Python poate fi folosit atât în programare, testare sau Web Development, Data Science, DevOps și poate fi util chiar și persoanelor non-tehnice.

Career coaching

De la materiale educaționale, la onboarding, mindset și soft skills, îți garantăm o experiență de învățare complexă și completă, alături de mentori și de cei mai buni specialiști din domeniul IT.

Sprijin și oportunități de angajare

IT School este alături de tine pe tot parcursul călătoriei tale de reconversie profesională, iar la final de curs vei putea aplica la joburile pentru începători de pe juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Intro în Python Development

Împreună vom descoperi ce înseamnă să fii programator și cum gândesc specialiștii din IT. Vei învăța noțiuni elementare de programare și vei rezolva primele probleme în Python.

Python și OOP

Programarea orientată pe obiecte sau OOP în engleză, reprezintă un model de a scrie cod, unde programele pe care le vei concepe sunt organizate în jurul obiectelor și a datelor.

Proiecte de portofoliu

Te vei folosi de toate cunoștințele acumulate pentru a dezvolta proiecte reale în limbajul Python, pe care le vei putea prezenta colegilor, dar și angajatorului atunci când participi la interviu.

Certifică-te

La finalul programului de pregătire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educației și vei obține o diplomă recunoscută național, iar opțional, ai posibilitatea de a te înrola și în programul de certificare internațională IT Specialist.

TESTIMONIALE

Descoperă ce spun absolvenții noștri despre experiența IT School

Recomand cu încredere cursul foarte bine structurat de Python de la IT School. Creează o bază solidă de cunoștințe cu noțiuni foarte utile și practice. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că Ciprian, mentorul nostru, suplimentar față de cerințele necesare examenului Microsoft, ne-a inițiat în ”Object Oriented Programming”, ”Regular expressions(Regex)”, ”JSON”, cunoștințe foarte eficiente și necesare în practică. Iar Cătălin face o treabă excelentă în îndrumarea elaborării CV-ului și în review-ul acestuia. Sălile de curs sunt excelente. Așadar, o echipă de profesioniști.

Fabian Blaj

1/3

DE CE SĂ ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite

Why us?

Nu lăsa la voia întâmplării niciun pas din traseul tău de învățare. În cadrul IT School, drumul către succes este pavat cu consultanță în alegerea cursului potrivit, pregătire tehnică practică - ancorată în tendințele pieței, consiliere de carieră și soft skills training, certificare națională și internațională și toate oportunitățile de angajare centralizate în prima platformă de joburi IT dedicată începătorilor.

Absolvenții noștri lucrează la companii de renume din industrie

Cognizant Softvision
Enovatika
NTT Data
Continental
Fortech
Amdaris
123 Form Builder
Toluna
Continental
Continental

ECHIPA DE TRAINERI

Învață alături de specialiști din domeniu

Bogdan Ivan

Bogdan Ivan

DevOps Engineer

Bogdan crede că un mindset sănătos ne ajută să depășim orice obstacol, iar activitatea zilnică a unui programator se rezumă, de cele mai multe ori, la găsirea de soluții pentru situațiile inedite cu care se confruntă. Din experiența sa de peste 8 ani în IT, Bogdan este nerăbdător să împărtășească și comunității digitale IT School și să-i ajute pe cei care sunt în căutare de noi provocări.

Dan David

Dan David

Software Developer

David și-a descoperit pasiunea pentru programare încă din liceu, iar din facultate a început să lucreze cu limbajul Python. De la proiecte mai simple până la proiecte de Inteligență Artificială 🤖, toate experiențele sale au contribuit la momentul în care se află acum. David ne spune că una dintre cele mai prețioase lecții învățate este cuprinsă în semnificația citatului: 𝒀𝒐𝒖 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒅𝒓𝒐𝒘𝒏 𝒃𝒚 𝒇𝒂𝒍𝒍𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒂𝒕𝒆𝒓; 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒓𝒐𝒘𝒏 𝒃𝒚 𝒔𝒕𝒂𝒚𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒉𝒆𝒓𝒆. ~ Edwin Louis Cole. Dacă suntem perseverenți în ceea ce facem și nu ne dăm bătuți 💪, în ciuda momentelor mai grele, putem să reușim în ceea ce ne propunem.

Bogdan Bustan

Bogdan Bustan

Machine Learning Engineer

Bogdan și-a descoperit pasiunea pentru programare în clasa a IX-a, odată cu primul program scris de el. De atunci a vrut să învețe totul despre coding și calculatoare. Printre tehnologiile sale preferate se numără: Python, Docker, tehnologiile cloud pentru Machine Learning, HTML, CSS și JavaScript pentru mici aplicații web. Bogdan este pasionat de data science și data analysis aplicate în domeniul sportiv.

Roberto Județ

Roberto Județ

Software Developer

Roberto ne povestește cu entuziasm despre cum s-a împrietenit cu calculatoarele 💻 acum mulți ani, atunci când jocurile video 🎮 reprezentau o a doua casă 🧝‍♀️ pentru oricine le descoperea. Odată cu explozia internetului și-a dat seama că-și dorește să facă parte din această "revoluție" ce avea să schimbe lumea. 👉 De peste 6 ani lucrează la compania Syneto. Pe atunci erau doar 4 programatori la o masă într-un apartament mic, central, iar acum sunt prezenți în 4 țări.

Marius Șutea

Marius Șutea

Software Engineer

La sfârșitul celui de-al treilea an de facultate, Marius a aplicat pentru un internship pe timpul verii. De atunci au trecut 7 ani de când lucrează în domeniul IT. A prins drag de informatică din liceu, iar în prezent tehnologia sa preferată este Python, însoțită de Django, flask, asyncio, baze de date, PostgreSQL, și Linux în general.

COSTUL CURSULUI

Investiția ta în educație

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

1020 €

204 € rată lunară
204 € rată lunară
Vezi toate

modalitățile de plată

.

Dacă ai nevoie de mai multe informații consultă secțiunea de Întrebări Frecvente sau completează formularul de contact.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Checked

Ai fost inregistrat!

Felicitări! Tocmai ce ai parcurs primul pas din procesul de înscriere. În aproximativ 10 minute vei primi din partea noastră un e-mail în care vei regăsi informații cu privire la următoarele etape.

Te rugăm să verifici în folderul inbox, spam sau junk, iar dacă folosești o adresă de Gmail, este posibil ca acest email să ajungă în PROMOTIONS.

Dacă e-mail-ul nostru nu ajunge la tine, te rugăm să ne contactezi telefonic la:

+40 737 880 420

sau să ne trimiți un e-mail pe adresa:

office@itschool.ro

.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem!

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, ești de acord cu Termenii și Condițiile IT School

Mă înregistrez