Live Online

Curs UI / UX Design

3.5 luni

64 ore

800 ÔéČ

267 ÔéČ rat─â lunar─â

├Än cadrul acestui curs acreditat vei ├«nv─â╚Ťa cele mai utilizate instrumente din industrie, precum Figma, Sketch ╚Öi Miro. Participi la sesiuni live-online interactive, prime╚Öti feedback personalizat, iar la final vei avea propriul portofoliu de proiecte UI/UX, care va servi ca unealt─â esen╚Ťial─â ├«n ob╚Ťinerea unui job ├«n acest domeniu.

Certificare

Vezi ce ├«╚Ťi oferim

Curs UI / UX Design

Sesiune Aprilie

Orar: În curând
Data începerii: În curând

Toate locurile au fost ocupate.

Rezerv─â un loc

Sesiune Mai

Orar: În curând
Data începerii: În curând

Rezerv─â un loc

CE CUPRINDE CURSUL

De la zero la Junior UI/UX Designer

UX (User Experience) ╚Öi UI (User Interface) sunt dou─â laturi complementare ale designului produselor digitale, cum ar fi website-urile ╚Öi aplica╚Ťiile. Scopul UI/UX este acela de a face ca interac╚Ťiunea utilizatorilor cu aceste produse digitale s─â fie intuitiv─â, simpl─â, ╚Öi ca acestea s─â fie atractive din punct de vedere vizual. Aceast─â disciplin─â reprezint─â o form─â avansat─â ╚Öi foarte specializat─â de Graphic Design, absolut esen╚Ťial─â pentru companiile care produc site-uri ╚Öi aplica╚Ťii. De aceea designul UI/UX este, ├«n general, o rut─â profesional─â foarte bine pl─âtit─â. La curs, ├«n baza conceptelor studiate, vei creiona interfe╚Ťe grafice cu scopul de a transforma c─âl─âtoria utilizatorilor t─âi ├«n ecosistemul digital ├«ntr-o experien╚Ť─â pl─âcut─â, dar mai ales memorabil─â.

logo

Urmeaz─â cea mai respectat─â rut─â de reconversie profesional─â ├«n IT cu peste 10.000 de absolven╚Ťi ├«n 10 ani de activitate.

Disciplină indispensabilă în companiile tech

Conform unui raport realizat de LinkedIn, rolul de UI/UX Designer reprezint─â una dintre cele mai c─âutate pozi╚Ťii pe pia╚Ť─â. Fiecare site sau aplica╚Ťie necesit─â un astfel de designer, iar odat─â cu experien╚Ťa, ├«╚Ťi va cre╚Öte complexitatea proiectelorÔÇŽ ╚Öi implicit a veniturilor tale. Aceast─â disciplin─â ├«╚Ťi va deschide oportunit─â╚Ťi de munc─â aproape nelimitate, fie c─â vei lucra ├«ntr-o companie sau ca freelancer. Vei putea lucra de oriunde, la distan╚Ť─â, ╚Öi vei avea flexibilitatea de a-╚Ťi stabili singur programul.

U╚Öor de ├«nv─â╚Ťat, nu necesit─â skill-uri de programare

UI/UX presupune ├«n╚Ťelegerea nevoilor utilizatorilor, atunci c├ónd utilizeaz─â un produs software, ╚Öi crearea unui design de interfa╚Ť─â care s─â le fac─â experien╚Ťa c├ót mai pl─âcut─â. Acest design se face ├«n softuri specifice ╚Öi va fi ulterior implementat de c─âtre dezvoltatorii software. Vei pune ├«n practic─â conceptele ├«nv─â╚Ťate prin studii de caz ╚Öi proiecte pentru portofoliul t─âu. Trainerul te va ghida prin instrumente ╚Öi procese UI/UX esen╚Ťiale. Vei descoperi concepte esen╚Ťiale precum Design Thinking, Wireframing, Typography, Design Flow sau Customer Journey Maps.

Creativitate și analiză

Parcurgerea acestui curs presupune activarea abilit─â╚Ťilor creative, dar ╚Öi a celor analitice. Un UI/UX Designer analizeaz─â comportamentul utilizatorilor ╚Öi define╚Öte modul ├«n care ace╚Ötia vor interac╚Ťiona cu produsul, iar ├«n acela╚Öi timp construie╚Öte interfa╚Ťa aplica╚Ťiei cu scopul de a ghida vizual utilizatorul prin func╚Ťionalit─â╚Ťile produsului.

Career coaching

De asemenea ├«╚Ťi oferim o serie de seminarii gratuite de career coaching care ├«╚Ťi vor dubla ╚Öansele de a te angaja ├«n domeniu. Te ├«nv─â╚Ť─âm totul de la cum se redacteaz─â un CV de nerefuzat ╚Öi p├ón─â la soft skills ╚Öi preg─âtire pentru interviu. Pe l├óng─â toate astea, vei putea folosi platforma noastr─â dedicat─â angaj─ârii ├«ncep─âtorilor din IT: juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Programa noului t─âu curs

La IT School prioritatea noastr─â este s─â aplici practic fiecare bucat─â de informa╚Ťie primit─â astfel ├«nc├ót s─â te sim╚Ťi perfect confortabil de fiecare dat─â c├ónd le folose╚Öti.

├Än lista de mai jos po╚Ťi vedea cuprinsul acestui curs ╚Öi care sunt etapele principale prin care vei trece de la prima sesiune p├ón─â la absolvire.

UI / UX Fundamentals

Prima ├«nt├ólnire cu rolul de UI/UX Designer - te vei familiariza cu vocabularul de specialitate, trenduri din industrie, flow-ul de lucru ╚Öi scopul activit─â╚Ťilor de UI/UX Design.

Concepte de UX Design

Vei parcurge toate etapele prin care trece un produs digital din punct de vedere al experien╚Ťei utilizatorilor: de la research la customer journey maps p├ón─â la crearea de prototipuri, ├«╚Ťi vei rafina mindsetul, te vei familiariza cu procesele de Design Thinking ╚Öi vei ├«nv─â╚Ťa s─â lucrezi cu tool-uri populare precum: Figma, Sketch, Miro, Zeplin, Invision.

Concepte de UI Design

├Äntr-o not─â mai creativ─â, vei ├«nv─â╚Ťa s─â dezvol╚Ťi sisteme de design, vei explora teoria culorilor, elemente de tipografie ╚Öi iconi╚Ťe.

Validarea designului

Spre finalul programului de preg─âtire vei ├«nv─â╚Ťa s─â pui ├«n aplicare metode de testare specifice pentru a valida design-ul, ├«nainte de a-l preda echipei de development care va dezvolta produsului ├«n baza specifica╚Ťiilor create de tine.

icons / download

Descarc─â programa complet─â

CERTIFIC─éRI

Valideaz─â-╚Ťi cuno╚Ötin╚Ťele prin intermediul certific─ârilor na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale!

Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale

Dup─â absolvirea acestui curs, po╚Ťi participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale care se desf─â╚Öoar─â online. Diploma ob╚Ťinut─â ├«n urma acestui examen este recunoscut─â la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n Uniunea European─â, SUA ╚Öi Canada. Participarea la examen este inclus─â ├«n costul cursului. Aceast─â certificare este disponibil─â exclusiv pentru absolven╚Ťii cursurilor IT School.

Beneficii
Check

├«╚Ťi validezi abilit─â╚Ťile tehnice

Check

ob╚Ťii recunoa╚Ötere la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n UE, SUA, Canada

Check

atragi aten╚Ťia angajatorilor

Check

te diferen╚Ťiezi de ceilal╚Ťi candida╚Ťi la ├«nceput de drum

Check

CE TEHNOLOGII VEI STUDIA

F─â cuno╚Ötin╚Ť─â cu tehnologiile care vor sta la baza experien╚Ťei tale de ├«nv─â╚Ťare!

Pentru a deveni un profesionist de succes ├«n domeniul IT, trebuie s─â ├«╚Ťi dezvol╚Ťi constant abilit─â╚Ťile tehnice. Cursul nostru te ini╚Ťiaz─â ├«n tehnologiile primordiale pentru ca tu s─â po╚Ťi p─â╚Öi cu ├«ncredere ├«n noua ta carier─â!

Technologies
Figma
Technologies
Miro
Technologies
Sketch
Technologies
Zeplin
Technologies
Invision

TESTIMONIALE

Descoper─â ce spun absolven╚Ťii no╚Ötri despre experien╚Ťa IT School!

1/ 3

ECOSISTEMUL IT SCHOOL

De la înscriere la angajare, te sprijinim la fiecare pas.

Mai mult dec├ót un simplu curs, la IT School, am dezvoltat un ├«ntreg ecosistem care cuprinde toate etapele parcurse de c─âtre un ├«ncep─âtor, de la preg─âtire tehnic─â p├ón─â la ob╚Ťinerea primului job ├«n IT.

1/6

Absolven╚Ťii no╚Ötri lucreaz─â la companii de renume din industrie:

HEROES OF IT SCHOOL

Descoper─â cum au ob╚Ťinut absolven╚Ťii no╚Ötri primul job ├«n IT!

Silviu Novac

Absolvent al cursului de UI/UX Design
de la IT School la Business AssociateDe la Business Associate la UI/UX Designer
IT School TimișoaraTimișoara
Bianca Milovan

Bianca Milovan

Absolvent─â a cursului de UI/UX Design
de la IT School la KinetoterapieDe la Kinetoterapie la UI/UX Design
IT School TimișoaraTimișoara
Radu Cernea

Radu Cernea

Absolvent al cursului de UI/UX Design
de la IT School la Art DirectorDe la Art Director la Visual Designer
IT School BucureștiBucurești

Vezi mai multe

ECHIPA DE TRAINERI

├Änva╚Ť─â al─âturi de speciali╚Öti din domeniu!

1/ 6

BONUS EDUCAȚIONAL

Curs gratuit de Limba Engleză în IT

La ├«nscriere, beneficiezi automat de un curs gratuit de limba englez─â ├«n IT. Este o oportunitate excelent─â de a-╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťi abilitatea de a comunica eficient, ├«ntr-un mediul de lucru tehnic.

├Än cadrul acestui curs vei explora terminologia de baz─â a domeniului IT, incluz├ónd concepte legate de hardware, software development, re╚Ťele, securitate ╚Öi multe altele. Cu acest curs vei dob├óndi ├«ncrederea de a utiliza cu u╚Öurin╚Ť─â vocabularul IT ├«n interac╚Ťiunile tale, at├ót ├«n cadrul IT School, c├ót ╚Öi la primul t─âu job.

SOFT SKILLS

Dezvolt─â-╚Ťi Soft Skills cu ajutorul unor voci importante din domeniu

├Än c─âutarea unui job, ├«n special pentru juniori, abilit─â╚Ťile tehnice sunt importante, dar abilit─â╚Ťile interpersonale sunt esen╚Ťiale. Angajatorii valorizeaz─â candida╚Ťii cu soft skills, precum adaptabilitatea ╚Öi capacitatea de a lucra ├«n echip─â, pentru o integrare u╚Öoar─â ├«n colectiv. Procesul de recrutare se concentreaz─â pe identificarea acestor calit─â╚Ťi, al─âturi de preg─âtirea tehnic─â, pentru o evolu╚Ťie profesional─â rapid─â.

Din acest motiv, cursul nostru include ╚Öi sesiuni gratuite de career coaching cu exper╚Ťi ├«n HR ╚Öi recrutare.

1/ 3

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Te ajut─âm la fiecare pas

Pot participa la cursuri dac─â nu am cuno╚Ötin╚Ťe ├«n IT (tehnice)?

Sigur c─â da. Programele de preg─âtire IT School se adreseaz─â ├«ncep─âtorilor ╚Öi pornesc de la nivel 0. Prin urmare, nu ├«╚Ťi sunt necesare cuno╚Ötin╚Ťe anterioare ├«n domeniu, doar motiva╚Ťie ╚Öi poft─â de ├«nv─â╚Ťare, ├«ns─â le antren─âm ╚Öi pe acestea dac─â este necesar.

Trebuie s─â cunosc limba englez─â pentru a participa la curs?

Programele de preg─âtire se desf─â╚Öoar─â ├«n limba rom├ón─â, ├«ns─â ├«n timpul cursului vei interac╚Ťiona cu termeni specifici tehnologiei studiate care nu pot fi tradu╚Öi sau pe care nu este recomandat s─â-i traducem. Fiecare termen va fi explicat de c─âtre trainer. Mai mult, men╚Ťion─âm c─â limba englez─â este foarte important─â pentru angajatorii din domeniu; prin urmare, ├«╚Ťi recomand─âm s─â aprofundezi ╚Öi acest subiect.

Cum se desfășoară un program de pregătire IT School?

Cursurile noastre sunt orientate 100% spre practic─â. Promov─âm experien╚Ťe de ├«nv─â╚Ťare hands-on, facem exerci╚Ťii ╚Öi dezvolt─âm proiecte mai mici ╚Öi mai mari care te vor ajuta s─â-╚Ťi construie╚Öti ╚Öi un portofoliu. Dup─â fiecare ╚Öedin╚Ť─â de curs, trainerul ├«╚Ťi va pune la dispozi╚Ťie materialul parcurs, teme ╚Öi indica╚Ťii pentru lucru individual. Recomandarea noastr─â este s─â dublezi, cel pu╚Ťin, num─ârul de ore petrecute al─âturi de trainer cu exerci╚Ťii ╚Öi ├«nv─â╚Ťare suplimentar─â individuale. ├Än acela╚Öi timp, pe l├óng─â preg─âtirea tehnic─â, vei avea oportunitatea s─â participi la evenimente sau webinarii cu invita╚Ťi din domeniu, at├ót speciali╚Öti ├«n recrutare, c├ót ╚Öi companii partenere. Toat─â activitatea este sus╚Ťinut─â cu ╚Öedin╚Ťe de mentorat ├«n carier─â, ├«ncep├ónd din momentul ├«nscrierii tale la curs.

COSTUL CURSULUI

Investi╚Ťia ta ├«n educa╚Ťie

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

Plătești integral, economisești 80 euro

Curs de 64 ore

800 EUR

Reducere plat─â integral─â

- 80 EUR

Pre╚Ť final cu discount

720 EUR
sau 267 ÔéČ rat─â lunar─â

acreditare de la Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale

64 ore de curs live-online, al─âturi de trainer

trainer experimentat, specialist în domeniu

seminarii bonus de optimizare a CV-ului și de pregătire pentru interviu

curs de Limba Engleză în IT

Vreau să mă înscriu

Cum po╚Ťi achizi╚Ťiona cursul

Te vom ajuta s─â alegi modalitatea de plat─â care ╚Ťi se potrive╚Öte cel mai bine.

Modalit─â╚Ťi flexibile de plat─â cu discount 10%

    Vei putea achita acest curs prin oricare dintre urm─âtoarele 3 metode: prin virament bancar din aplica╚Ťia de mobile banking, printr-o plat─â cu cardul sau prin depunerea de numerar la banc─â.

Plată integrală sau în tranșe lunare

  • Po╚Ťi opta pentru plata integral─â la ├«nscriere sau achitarea ├«n tran╚Öe lunare, pe toat─â durata cursului.
  • Spre exemplu, pentru cursurile de lung─â durat─â (110 ore), num─ârul maxim de tran╚Öe acordat este 5.

Plată în 12 rate fără dobândă prin card de cumpărături

  • Acest serviciu este valabil exclusiv pentru pl─â╚Ťile efectuate cu cardurile de cump─âr─âturi: BT STAR, Alpha Bank, FIRST BANK sau GARANTI BANK.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, e╚Öti de acord cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile IT School

Mă înregistrez