Live Online

Curs Graphic Design

3.5 luni

64 ore

800 ÔéČ
560 ÔéČ

Ofert─â limitat─â ÔťĘ ├Änscrie-te la curs ╚Öi beneficiaz─â de 30% reducere!

187 ÔéČ rat─â lunar─â

Preg─âte╚Öte-te s─â-╚Ťi transformi ideile ├«n lucr─âri grafice remarcabile! Studiaz─â Photoshop ╚Öi Illustrator, ob╚Ťine acreditarea oficial─â ╚Öi beneficiaz─â de ├«ndrumarea personalizat─â a unui trainer profesionist. ├Än cadrul acestui curs vei lucra la proiecte practice / reale, care ├«╚Ťi vor permite s─â-╚Ťi dezvol╚Ťi portofoliul ╚Öi s─â-╚Ťi demonstrezi abilit─â╚Ťile ├«n design.

CertificareCertificare

Vezi ce ├«╚Ťi oferim

Curs Graphic Design

Sesiune Martie

Orar: Luni & Joi, 18:30-21:00
Data începerii: 11.03.2024
Trainer: Daniela Marcu

Toate locurile au fost ocupate.

Rezerv─â un loc

Sesiune Martie #2

Orar: În curând
Data începerii: În curând

Rezerv─â un loc

CE CUPRINDE CURSUL

Devino Graphic Designer de la zero

├Änva╚Ť─â de la zero bazele graphic designului ╚Öi vei putea folosi cu ├«ncredere cele mai utilizate programe de editare foto ╚Öi design din domeniu: Photoshop ╚Öi Illustrator. La finalul acestui curs vei putea s─â-╚Ťi folose╚Öti creativitatea pentru a construi o carier─â ca designer ╚Öi ilustrator. Vei putea crea orice fel de material graficÔÇŽ de la editare de fotografii, creare de logouri, ilustra╚Ťii, imagini pentru social media, p├ón─â la afi╚Öe, flyere ╚Öi bannere publicitare.

logo

Urmeaz─â cea mai respectat─â rut─â de reconversie profesional─â ├«n IT cu peste 10.000 de absolven╚Ťi ├«n 10 ani de activitate.

Uit─â de orele de desen

Nu ai nevoie de talent la desen pentru a deveni un Graphic Designer de succes. Talentul ╚Öi creativitatea sunt competen╚Ťe care pot fi modelate, iar universul digital ├«╚Ťi ofer─â resurse nelimitate pentru a-╚Ťi pune ├«n valoare ideile ╚Öi imagina╚Ťia. Vei ├«nv─â╚Ťa cum s─â generezi idei creative, care s─â se potriveasc─â nevoilor clien╚Ťilor t─âi ╚Öi vei putea apoi s─â transformi aceste idei ├«n piese de design comercial.

Vei avea un portofoliu conving─âtor

├Äncepem cu ├«nceputul ╚Öi nu s─ârim nicio etap─â. De la instalarea aplica╚Ťiilor Photoshop ╚Öi Illustrator, explorarea meseriei de Graphic Designer, p├ón─â la primul material creat, travers─âm ├«mpreun─â fiecare pas. Odat─â ce avansezi ├«n materie ╚Öi ├«nve╚Ťi concepte noi, vei lucra la propriile tale proiecte astfel, la final de curs, vei avea un portofoliu pe care s─â-l po╚Ťi prezenta angajatorilor t─âi.

O carier─â cu oportunit─â╚Ťi nelimitate

Aproape fiecare business este nevoit s─â colaboreze cu un designer grafic pentru toate materialele de promovare, at├ót online c├ót ╚Öi print. Deci abilit─â╚Ťile tale vor fi c─âutate ├«n mod constant de o multitudine de afaceri. Vei putea lucra fie ├«n cadrul unei agen╚Ťii, fie designer in-house pentru o companie sau ca freelancer, bucur├óndu-te de libertate total─â ╚Öi de munc─â remote.

Career coaching

De asemenea ├«╚Ťi oferim o serie de seminarii gratuite de career coaching care ├«╚Ťi vor dubla ╚Öansele de a te angaja ├«n domeniu. Te ├«nv─â╚Ť─âm totul de la cum se redacteaz─â un CV de nerefuzat ╚Öi p├ón─â la soft skills ╚Öi preg─âtire pentru interviu. Pe l├óng─â toate astea, vei putea folosi platforma noastr─â dedicat─â angaj─ârii ├«ncep─âtorilor din IT: juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Programa noului t─âu curs

La IT School prioritatea noastr─â este s─â aplici practic fiecare bucat─â de informa╚Ťie primit─â astfel ├«nc├ót s─â te sim╚Ťi perfect confortabil de fiecare dat─â c├ónd le folose╚Öti.

├Än lista de mai jos po╚Ťi vedea cuprinsul acestui curs ╚Öi care sunt etapele principale prin care vei trece de la prima sesiune p├ón─â la absolvire.

Graphic Design Fundamentals

Creativitatea nu are limite, ├«ns─â este important s─â st─âp├óne╚Öti principiile de crea╚Ťie grafic─â ╚Öi s─â ├«nve╚Ťi s─â le aplici ├«n conceperea materialelor tale: tehnici de compozi╚Ťie vizual─â, teoria culorilor, tipografie.

Adobe Photoshop

Cu ajutorul Photoshop, vei ├«nv─â╚Ťa s─â editezi fotografii at├ót pentru web, c├ót ╚Öi pentru print. Acest program ├«╚Ťi ofer─â o varietate de func╚Ťionalit─â╚Ťi ╚Öi instrumente pe care le vei utiliza ├«n func╚Ťie de propriul obiectiv.

Adobe Illustrator

Folosind Illustrator, vei ├«nv─â╚Ťa s─â creezi grafic─â vectorial─â: ilustra╚Ťii, logo-uri, pictograme care pot fi folosite pe materiale de orice dimensiune: c─âr╚Ťi de vizit─â, afi╚Öe, banner outdoor sau materiale digitale.

Certificare interna╚Ťional─â

Te vom ajuta s─â te preg─âte╚Öti pentru sus╚Ťinerea examenului de certificare Adobe Certified Professional, care ├«╚Ťi atest─â cuno╚Ötin╚Ťele acumulate la nivel interna╚Ťional.

icons / download

Descarc─â programa complet─â

CERTIFIC─éRI

Valideaz─â-╚Ťi cuno╚Ötin╚Ťele prin intermediul certific─ârilor na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale!

Adobe Certified Professional | Certificare interna╚Ťional─â

├Än urma finaliz─ârii acestui curs, ai op╚Ťiunea s─â sus╚Ťii certificatul interna╚Ťional Adobe Certified Professional. Preg─âtirea pentru examen este inclus─â ├«n programul de preg─âtire, ├«ns─â participarea este op╚Ťional─â.

Beneficii
Check

├«╚Ťi validezi abilit─â╚Ťile dob├óndite

Check

ob╚Ťii recunoa╚Ötere la nivel interna╚Ťional

Check

atragi aten╚Ťia angajatorilor

Check

te diferen╚Ťiezi de ceilal╚Ťi candida╚Ťi la ├«nceput de drum

Check

Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale

Dup─â absolvirea acestui curs, po╚Ťi participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale care se desf─â╚Öoar─â online. Diploma ob╚Ťinut─â ├«n urma acestui examen este recunoscut─â la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n Uniunea European─â, SUA ╚Öi Canada. Participarea la examen este inclus─â ├«n costul cursului. Aceast─â certificare este disponibil─â exclusiv pentru absolven╚Ťii cursurilor IT School.

Beneficii
Check

├«╚Ťi validezi abilit─â╚Ťile tehnice

Check

ob╚Ťii recunoa╚Ötere la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n UE, SUA, Canada

Check

atragi aten╚Ťia angajatorilor

Check

te diferen╚Ťiezi de ceilal╚Ťi candida╚Ťi la ├«nceput de drum

Check

CE TEHNOLOGII VEI STUDIA

F─â cuno╚Ötin╚Ť─â cu tehnologiile care vor sta la baza experien╚Ťei tale de ├«nv─â╚Ťare!

Pentru a deveni un profesionist de succes ├«n domeniul IT, trebuie s─â ├«╚Ťi dezvol╚Ťi constant abilit─â╚Ťile tehnice. Cursul nostru te ini╚Ťiaz─â ├«n tehnologiile primordiale pentru ca tu s─â po╚Ťi p─â╚Öi cu ├«ncredere ├«n noua ta carier─â!

Technologies
Photoshop
Technologies
Illustrator

TESTIMONIALE

Descoper─â ce spun absolven╚Ťii no╚Ötri despre experien╚Ťa IT School!

1/ 2

ECOSISTEMUL IT SCHOOL

De la înscriere la angajare, te sprijinim la fiecare pas.

Mai mult dec├ót un simplu curs, la IT School, am dezvoltat un ├«ntreg ecosistem care cuprinde toate etapele parcurse de c─âtre un ├«ncep─âtor, de la preg─âtire tehnic─â p├ón─â la ob╚Ťinerea primului job ├«n IT.

1/6

Absolven╚Ťii no╚Ötri lucreaz─â la companii de renume din industrie:

HEROES OF IT SCHOOL

Descoper─â cum au ob╚Ťinut absolven╚Ťii no╚Ötri primul job ├«n IT!

Alina ╚śtefania Chiri╚Ť─â

Alina ╚śtefania Chiri╚Ť─â

Absolvent─â a cursului de Graphic Design
de la IT School la BankingDe la Banking la Graphic Design
IT School BrașovBrașov
Ghinea Mihai Lauren╚Ťiu

Mihai Lauren╚Ťiu Ghinea

Absolvent al cursului de Graphic Design
de la IT School la Category ManagerDe la Category Manager la Graphic Designer
IT School BucureștiBucurești
Ramona Maria Lipo

Ramona Maria Lipo

Absolvent─â a cursului de Graphic Design
de la IT School la Operator dateDe la Operator date la Graphic Designer
IT School OradeaOradea

Vezi mai multe

ECHIPA DE TRAINERI

├Änva╚Ť─â al─âturi de speciali╚Öti din domeniu!

1/ 6

SOFT SKILLS

Dezvolt─â-╚Ťi Soft Skills cu ajutorul unor voci importante din domeniu

├Än c─âutarea unui job, ├«n special pentru juniori, abilit─â╚Ťile tehnice sunt importante, dar abilit─â╚Ťile interpersonale sunt esen╚Ťiale. Angajatorii valorizeaz─â candida╚Ťii cu soft skills, precum adaptabilitatea ╚Öi capacitatea de a lucra ├«n echip─â, pentru o integrare u╚Öoar─â ├«n colectiv. Procesul de recrutare se concentreaz─â pe identificarea acestor calit─â╚Ťi, al─âturi de preg─âtirea tehnic─â, pentru o evolu╚Ťie profesional─â rapid─â.

Din acest motiv, cursul nostru include ╚Öi sesiuni gratuite de career coaching cu exper╚Ťi ├«n HR ╚Öi recrutare.

1/ 3

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Te ajut─âm la fiecare pas

Pot participa la cursuri dac─â nu am cuno╚Ötin╚Ťe ├«n IT (tehnice)?

Sigur c─â da. Programele de preg─âtire IT School se adreseaz─â ├«ncep─âtorilor ╚Öi pornesc de la nivel 0. Prin urmare, nu ├«╚Ťi sunt necesare cuno╚Ötin╚Ťe anterioare ├«n domeniu, doar motiva╚Ťie ╚Öi poft─â de ├«nv─â╚Ťare, ├«ns─â le antren─âm ╚Öi pe acestea dac─â este necesar.

Trebuie s─â cunosc limba englez─â pentru a participa la curs?

Programele de preg─âtire se desf─â╚Öoar─â ├«n limba rom├ón─â, ├«ns─â ├«n timpul cursului vei interac╚Ťiona cu termeni specifici tehnologiei studiate care nu pot fi tradu╚Öi sau pe care nu este recomandat s─â-i traducem. Fiecare termen va fi explicat de c─âtre trainer. Mai mult, men╚Ťion─âm c─â limba englez─â este foarte important─â pentru angajatorii din domeniu; prin urmare, ├«╚Ťi recomand─âm s─â aprofundezi ╚Öi acest subiect.

Cum se desfășoară un program de pregătire IT School?

Cursurile noastre sunt orientate 100% spre practic─â. Promov─âm experien╚Ťe de ├«nv─â╚Ťare hands-on, facem exerci╚Ťii ╚Öi dezvolt─âm proiecte mai mici ╚Öi mai mari care te vor ajuta s─â-╚Ťi construie╚Öti ╚Öi un portofoliu. Dup─â fiecare ╚Öedin╚Ť─â de curs, trainerul ├«╚Ťi va pune la dispozi╚Ťie materialul parcurs, teme ╚Öi indica╚Ťii pentru lucru individual. Recomandarea noastr─â este s─â dublezi, cel pu╚Ťin, num─ârul de ore petrecute al─âturi de trainer cu exerci╚Ťii ╚Öi ├«nv─â╚Ťare suplimentar─â individuale. ├Än acela╚Öi timp, pe l├óng─â preg─âtirea tehnic─â, vei avea oportunitatea s─â participi la evenimente sau webinarii cu invita╚Ťi din domeniu, at├ót speciali╚Öti ├«n recrutare, c├ót ╚Öi companii partenere. Toat─â activitatea este sus╚Ťinut─â cu ╚Öedin╚Ťe de mentorat ├«n carier─â, ├«ncep├ónd din momentul ├«nscrierii tale la curs.

COSTUL CURSULUI

Investi╚Ťia ta ├«n educa╚Ťie

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

ÔťĘ Ofert─â limitat─â: ├«nscrie-te acum la curs ╚Öi beneficiezi de 30% reducere

Pre╚Ť ├«ntreg

800 EUR

Reducere ÔťĘ

- 240 EUR

Pre╚Ť final

560 EUR
sau 187 ÔéČ rat─â lunar─â

acreditare de la Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale

64 ore de curs live-online, al─âturi de trainer

trainer experimentat, specialist în domeniu

preg─âtire pentru certificarea interna╚Ťional─â Adobe Certified Professional

seminarii bonus de optimizare a CV-ului și de pregătire pentru interviu

Vreau să mă înscriu

Cum po╚Ťi achizi╚Ťiona cursul

Te vom ajuta s─â alegi modalitatea de plat─â care ╚Ťi se potrive╚Öte cel mai bine.

Modalit─â╚Ťi flexibile de plat─â

  • Vei putea achita acest curs prin oricare dintre urm─âtoarele 3 metode: prin virament bancar din aplica╚Ťia de mobile banking, printr-o plat─â cu cardul sau prin depunerea de numerar la banc─â.

Plată integrală sau în tranșe lunare

  • Po╚Ťi opta pentru plata integral─â la ├«nscriere sau achitarea ├«n tran╚Öe lunare, pe toat─â durata cursului.
  • Spre exemplu, pentru cursurile de lung─â durat─â (110 ore), num─ârul maxim de tran╚Öe acordat este 5.

Plată în 12 rate fără dobândă prin card de cumpărături

  • Acest serviciu este valabil exclusiv pentru pl─â╚Ťile efectuate cu cardurile de cump─âr─âturi: BT STAR, Alpha Bank, FIRST BANK sau GARANTI BANK.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, e╚Öti de acord cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile IT School

Mă înregistrez