Live Online

Curs Graphic Design

3.5 luni

64 ore

de la € 49 / lună

Pregătește-te să-ți transformi ideile în lucrări grafice remarcabile! Studiază Photoshop și Illustrator sub îndrumarea unui trainer profesionist, care îți va oferi feedback personalizat și te va ghida pas cu pas pentru a-ți perfecționa abilitățile în designul grafic. În cadrul acestui curs vei lucra la proiecte practice / reale, care îți vor permite să-ți dezvolți portofoliul și să-ți demonstrezi abilitățile în design. Acest curs este excelent pentru cei care vor să se specializeze atât în designul pentru print, cât și în cel digital, acoperind totodată și aspectele esențiale de marketing online și creare de conținut vizual pentru produse digitale.

CertificareCertificare

Vezi ce îți oferim

Curs Graphic Design

Sesiune Iulie

Orar: Luni & Miercuri, 18:30-21:00
Data începerii: 15.07.2024
Trainer: Daniela Marcu

Toate locurile au fost ocupate.

Rezervă un loc

Sesiune August

Orar: Luni & Joi, 18:30-21:00
Data începerii: În curând
Trainer: Mihaela Negură

Rezervă un loc

CE CUPRINDE CURSUL

Devino Graphic Designer de la zero

Învață de la zero bazele graphic designului și vei putea folosi cu încredere cele mai utilizate programe de editare foto și design din domeniu: Photoshop și Illustrator. La finalul acestui curs vei putea să-ți folosești creativitatea pentru a construi o carieră ca designer și ilustrator. Vei putea crea orice fel de material grafic… de la editare de fotografii, creare de logouri, ilustrații, imagini pentru social media, până la afișe, flyere și bannere publicitare.

logo

Urmează cea mai respectată rută de reconversie profesională în IT cu peste 10.000 de absolvenți în 10 ani de activitate.

Uită de orele de desen

Nu ai nevoie de talent la desen pentru a deveni un Graphic Designer de succes. Talentul și creativitatea sunt competențe care pot fi modelate, iar universul digital îți oferă resurse nelimitate pentru a-ți pune în valoare ideile și imaginația. Vei învăța cum să generezi idei creative, care să se potrivească nevoilor clienților tăi și vei putea apoi să transformi aceste idei în piese de design comercial.

Vei avea un portofoliu convingător

Începem cu începutul și nu sărim nicio etapă. De la instalarea aplicațiilor Photoshop și Illustrator, explorarea meseriei de Graphic Designer, până la primul material creat, traversăm împreună fiecare pas. Odată ce avansezi în materie și înveți concepte noi, vei lucra la propriile tale proiecte astfel, la final de curs, vei avea un portofoliu pe care să-l poți prezenta angajatorilor tăi.

O carieră cu oportunități nelimitate

Aproape fiecare business este nevoit să colaboreze cu un designer grafic pentru toate materialele de promovare, atât online cât și print. Deci abilitățile tale vor fi căutate în mod constant de o multitudine de afaceri. Vei putea lucra fie în cadrul unei agenții, fie designer in-house pentru o companie sau ca freelancer, bucurându-te de libertate totală și de muncă remote.

Career coaching

De asemenea îți oferim o serie de seminarii gratuite de career coaching care îți vor dubla șansele de a te angaja în domeniu. Te învățăm totul de la cum se redactează un CV de nerefuzat și până la soft skills și pregătire pentru interviu. Pe lângă toate astea, vei putea folosi platforma noastră dedicată angajării începătorilor din IT: juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Programa noului tău curs

La IT School prioritatea noastră este să aplici practic fiecare bucată de informație primită astfel încât să te simți perfect confortabil de fiecare dată când le folosești.

În lista de mai jos poți vedea cuprinsul acestui curs și care sunt etapele principale prin care vei trece de la prima sesiune până la absolvire.

Adobe Photoshop

Cu ajutorul Photoshop, vei învăța să editezi fotografii atât pentru web, cât și pentru print. Acest program îți oferă o varietate de funcționalități și instrumente pe care le vei utiliza în funcție de propriul obiectiv.

Adobe Photoshop - instrumentul esențial în domeniul designului grafic

Adobe Photoshop este popular pentru capacitățile sale de editare și retușare a imaginilor de tip raster. Vom învăța să folosim layere pentru a lucra pe părți independente ale unei fotografii. Cu ajutorul instrumentelor vom selecta, vom decupa și vom retușa imagini. Cu ajutorul filtrelor vom obține efecte vizuale unice.

Noțiuni de tipografie

Invenția tipografiei de către Johannes Gutenberg a revoluționat designul grafic, permițând producția în masă a materialelor pentru tipar. Progresele în tehnologie, cum ar fi litografia și cromolitografia, au permis producția în masă de afișe și reclame colorate. Împreună vom experimenta cu instrumentele de text din Adobe Photoshop. Vom învăța să stilizăm textul sau să-l integrăm perfect cu celelalte elemente grafice, pentru a obține machete tipografice cât mai dinamice.

Reguli de compunere a imaginilor și montaj digital

Amestecarea și mascarea imaginilor sunt elementele cheie pentru exprimarea creativă. În acest capitol vom învăța să îmbinăm straturile pentru a experimenta diverse moduri în care imaginile pot comunica între ele. Vei fi capabil să comunici idei prin utilizarea de imagini, text, forme și culori.

Aplicații practice în designul grafic

Cu abilitățile tehnice dobândite vom comunica eficient cu viitorii clienți pentru realizarea de materiale promoționale atrăgătoare. Vom crea prototipuri de logo-uri și pictograme, postere sau coperte de carte. Vom promova un produs sau un serviciu atunci când vom realiza grafică de impact pentru rețelele de socializare.

Adobe Illustrator pentru elemente vectoriale și figuri geometrice

Spre deosebire de programele bazate pe matrice de valori precum Adobe Photoshop, Adobe Illustrator funcționează pe modele matematice, permițând designerilor să creeze elemente grafice infinit scalabile, fără a pierde din calitatea lor. Vom folosi acest program pentru a realiza astfel de elemente creative, pe care le vom integra în machetele noastre de design.

Grafică vectorială

Grafica vectorială este ideală pentru logo-uri, pictograme și alte elemente grafice care trebuie redimensionate frecvent. Cu ajutorul instrumentelor „Pen Tool”, „Shape Tool” și „Pathfinder” vom învăța să realizăm forme geometrice complexe, care pot fi folosite în crearea machetelor de design grafic sau chiar în realizarea de ilustrații.

Ilustrații unice și complexe

Cu instrumente precum „Pen Tool” „Symbol” sau „Blend Tool” vom realiza ilustrații unice și complexe ce vor contribui la dezvoltarea și rafinarea abilităților artistice. Vei avea posibilitatea să-ți îmbunătățești propriul portofoliu, lucrul cu Adobe Illustrator contribuind la dezvoltarea rafinamentului tău stilistic.

Teoria culorilor și crearea gradientelor

Teoria culorilor este definită ca un aspect fundamental în designul grafic pentru că influențează modul în care comunicăm mesaje și exprimăm emoții. În același timp, orice design are nevoie de detalii fine și echilibru. Teoria culorilor ne va ajuta să obținem tranziții netede și efecte vizuale complexe prin reprezentarea luminii și umbrelor și să obținem o armonie vizuală folosind diverse contraste cromatice.

Comunicarea propriului tău mesaj captivant

Proiectul tău final va reprezenta un nou start în cariera ta profesională. Vei fi stăpân pe arta și știința comunicării vizuale cu ajutorul tehnologiilor digitale. Vei avea parte de oportunități noi în carieră și abilitățile necesare pentru a realiza proiecte diverse cu Adobe Photoshop și Illustrator.

icons / download

Descarcă programa completă

CERTIFICĂRI

Validează-ți cunoștințele prin intermediul certificărilor naționale și internaționale!

Adobe Certified Professional | Certificare internațională

În urma finalizării acestui curs, ai opțiunea să susții certificatul internațional Adobe Certified Professional. Pregătirea pentru examen este inclusă în programul de pregătire, însă participarea este opțională.

Beneficii
Check

îți validezi abilitățile dobândite

Check

obții recunoaștere la nivel internațional

Check

atragi atenția angajatorilor

Check

te diferențiezi de ceilalți candidați la început de drum

Check

Ministerul Educației Naționale

După absolvirea acestui curs, poți participa la examenul acreditat de Ministerul Educației Naționale care se desfășoară online. Diploma obținută în urma acestui examen este recunoscută la nivel național și în Uniunea Europeană, SUA și Canada. Participarea la examen este inclusă în costul cursului. Această certificare este disponibilă exclusiv pentru absolvenții cursurilor IT School.

Beneficii
Check

îți validezi abilitățile tehnice

Check

obții recunoaștere la nivel național și în UE, SUA, Canada

Check

atragi atenția angajatorilor

Check

te diferențiezi de ceilalți candidați la început de drum

Check

CE TEHNOLOGII VEI STUDIA

Fă cunoștință cu tehnologiile care vor sta la baza experienței tale de învățare!

Pentru a deveni un profesionist de succes în domeniul IT, trebuie să îți dezvolți constant abilitățile tehnice. Cursul nostru te inițiază în tehnologiile primordiale pentru ca tu să poți păși cu încredere în noua ta carieră!

Technologies
Photoshop
Technologies
Illustrator

TESTIMONIALE

Descoperă ce spun absolvenții noștri despre experiența IT School!

1/ 2

ECOSISTEMUL IT SCHOOL

De la înscriere la angajare, te sprijinim la fiecare pas.

Mai mult decât un simplu curs, la IT School, am dezvoltat un întreg ecosistem care cuprinde toate etapele parcurse de către un începător, de la pregătire tehnică până la obținerea primului job în IT.

1/6

Absolvenții noștri lucrează la companii de renume din industrie:

HEROES OF IT SCHOOL

Descoperă cum au obținut absolvenții noștri primul job în IT!

Alina Ștefania Chiriță

Alina Ștefania Chiriță

Absolventă a cursului de Graphic Design
de la IT School la BankingDe la Banking la Graphic Design
IT School BrașovBrașov
Ghinea Mihai Laurențiu

Mihai Laurențiu Ghinea

Absolvent al cursului de Graphic Design
de la IT School la Category ManagerDe la Category Manager la Graphic Designer
IT School BucureștiBucurești
Ramona Maria Lipo

Ramona Maria Lipo

Absolventă a cursului de Graphic Design
de la IT School la Operator dateDe la Operator date la Graphic Designer
IT School OradeaOradea

Vezi mai multe

ECHIPA DE TRAINERI

Învață alături de specialiști din domeniu!

1/ 6

BONUS EDUCAȚIONAL

Curs gratuit de Limba Engleză în IT

La înscriere, beneficiezi automat de un curs gratuit de limba engleză în IT. Este o oportunitate excelentă de a-ți îmbunătăți abilitatea de a comunica eficient, într-un mediul de lucru tehnic.

În cadrul acestui curs vei explora terminologia de bază a domeniului IT, incluzând concepte legate de hardware, software development, rețele, securitate și multe altele. Cu acest curs vei dobândi încrederea de a utiliza cu ușurință vocabularul IT în interacțiunile tale, atât în cadrul IT School, cât și la primul tău job.

SOFT SKILLS

Dezvoltă-ți Soft Skills cu ajutorul unor voci importante din domeniu

În căutarea unui job, în special pentru juniori, abilitățile tehnice sunt importante, dar abilitățile interpersonale sunt esențiale. Angajatorii valorizează candidații cu soft skills, precum adaptabilitatea și capacitatea de a lucra în echipă, pentru o integrare ușoară în colectiv. Procesul de recrutare se concentrează pe identificarea acestor calități, alături de pregătirea tehnică, pentru o evoluție profesională rapidă.

Din acest motiv, cursul nostru include și sesiuni gratuite de career coaching cu experți în HR și recrutare.

1/ 3

PORTOFOLII ABSOLVENȚI

Exemple de proiecte realizate la final de curs

1/ 5

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Te ajutăm la fiecare pas

Pot participa la cursuri dacă nu am cunoștințe în IT (tehnice)?

Sigur că da. Programele de pregătire IT School se adresează începătorilor și pornesc de la nivel 0. Prin urmare, nu îți sunt necesare cunoștințe anterioare în domeniu, doar motivație și poftă de învățare, însă le antrenăm și pe acestea dacă este necesar.

Trebuie să cunosc limba engleză pentru a participa la curs?

Programele de pregătire se desfășoară în limba română, însă în timpul cursului vei interacționa cu termeni specifici tehnologiei studiate care nu pot fi traduși sau pe care nu este recomandat să-i traducem. Fiecare termen va fi explicat de către trainer. Mai mult, menționăm că limba engleză este foarte importantă pentru angajatorii din domeniu; prin urmare, îți recomandăm să aprofundezi și acest subiect.

Cum se desfășoară un program de pregătire IT School?

Cursurile noastre sunt orientate 100% spre practică. Promovăm experiențe de învățare hands-on, facem exerciții și dezvoltăm proiecte mai mici și mai mari care te vor ajuta să-ți construiești și un portofoliu. După fiecare ședință de curs, trainerul îți va pune la dispoziție materialul parcurs, teme și indicații pentru lucru individual. Recomandarea noastră este să dublezi, cel puțin, numărul de ore petrecute alături de trainer cu exerciții și învățare suplimentară individuale. În același timp, pe lângă pregătirea tehnică, vei avea oportunitatea să participi la evenimente sau webinarii cu invitați din domeniu, atât specialiști în recrutare, cât și companii partenere. Toată activitatea este susținută cu ședințe de mentorat în carieră, începând din momentul înscrierii tale la curs.

COSTUL CURSULUI

Investiția ta în educație

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

Preț întreg

590

Beneficiezi de 10% reducere dacă optezi pentru plata integrală sau te înscrii împreună cu un prieten.

Opțiuni de plată în rate

3 rate fără dobândă ITSchool

€ 197 / lună

12 rate fără dobândă Card Cumpărături

€ 49 / lună

+12 rate BCR StudyUP

detalii

Beneficii incluse

acreditare Ministerul Educației Naționale

64 ore de curs live-online, alături de trainer

trainer experimentat, specialist în domeniu

pregătire pentru certificarea internațională Adobe Certified Professional

seminarii bonus de optimizare a CV-ului și de pregătire pentru interviu

curs gratuit de Limba Engleză în IT

Vreau să mă înscriu

Cum poți achiziționa cursul

Vei putea achita acest curs prin oricare dintre următoarele 3 metode: prin virament bancar, prin plata cu cardul, prin depunerea de numerar la bancă sau prin programul de finanțare StudyUP de la BCR.

Finanțare BCR prin programul StudyUP

  • Creditul StudyUP de la BCR poate fi folosit atât pentru achiziția cursului, cât și pentru echipamentele necesare. Vei beneficia de o perioadă de grație pe durata integrală a cursului + încă 6 luni de zile în care vei plăti doar o fracțiune din rată. Nu sunt necesare venituri curente, garanții sau co-plătitori.

Plată integrală sau în tranșe fără dobândă

  • Poți opta pentru plata integrală la înscriere sau achitarea în tranșe lunare fără dobândă, direct către IT School, pe toată durata cursului.
  • Spre exemplu, pentru cursurile de lungă durată (110 ore), numărul maxim de tranșe acordat este 5.

Plată în 12 rate fără dobândă prin card de cumpărături

  • Acest serviciu este valabil exclusiv pentru plățile efectuate cu cardurile de cumpărături: BT STAR, Alpha Bank, FIRST BANK sau GARANTI BANK.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, ești de acord cu Termenii și Condițiile IT School

Mă înregistrez