Course logo

Curs Graphic Design

Live Online

3.5 luni

64 ore

Certific─âri
CertificareCertificare
Cost total

800 ÔéČ
560 ÔéČ

BACK TO SCHOOL: Reducere de 30%

187 ÔéČ rat─â lunar─â

Preg─âte╚Öte-te s─â-╚Ťi transformi ideile ├«n lucr─âri grafice remarcabile! Studiaz─â Photoshop ╚Öi Illustrator, ob╚Ťine acreditarea oficial─â ╚Öi beneficiaz─â de ├«ndrumarea personalizat─â a unui trainer profesionist. ├Än cadrul acestui curs vei lucra la proiecte practice / reale, care ├«╚Ťi vor permite s─â-╚Ťi dezvol╚Ťi portofoliul ╚Öi s─â-╚Ťi demonstrezi abilit─â╚Ťile ├«n design.

Vezi ce ├«╚Ťi oferim

Curs Graphic Design

Sesiune Octombrie #1

Orar: Luni & Joi, 18:30-21:00
Data începerii: 5.10.2023

Toate locurile au fost ocupate.

Rezerv─â un loc

Sesiune Octombrie #2

Orar: Mar╚Ťi & Vineri, 18:30-21:00
Data începerii: 17.10.2023

Rezerv─â un loc

CE CUPRINDE CURSUL

Devino Graphic Designer de la zero

├Änva╚Ť─â de la zero bazele graphic designului ╚Öi vei putea folosi cu ├«ncredere cele mai utilizate programe de editare foto ╚Öi design din domeniu: Photoshop ╚Öi Illustrator. La finalul acestui curs vei putea s─â-╚Ťi folose╚Öti creativitatea pentru a construi o carier─â ca designer ╚Öi ilustrator. Vei putea crea orice fel de material graficÔÇŽ de la editare de fotografii, creare de logouri, ilustra╚Ťii, imagini pentru social media, p├ón─â la afi╚Öe, flyere ╚Öi bannere publicitare.

Uit─â de orele de desen

Nu ai nevoie de talent la desen pentru a deveni un Graphic Designer de succes. Talentul ╚Öi creativitatea sunt competen╚Ťe care pot fi modelate, iar universul digital ├«╚Ťi ofer─â resurse nelimitate pentru a-╚Ťi pune ├«n valoare ideile ╚Öi imagina╚Ťia. Vei ├«nv─â╚Ťa cum s─â generezi idei creative, care s─â se potriveasc─â nevoilor clien╚Ťilor t─âi ╚Öi vei putea apoi s─â transformi aceste idei ├«n piese de design comercial.

Vei avea un portofoliu conving─âtor

├Äncepem cu ├«nceputul ╚Öi nu s─ârim nicio etap─â. De la instalarea aplica╚Ťiilor Photoshop ╚Öi Illustrator, explorarea meseriei de Graphic Designer, p├ón─â la primul material creat, travers─âm ├«mpreun─â fiecare pas. Odat─â ce avansezi ├«n materie ╚Öi ├«nve╚Ťi concepte noi, vei lucra la propriile tale proiecte astfel, la final de curs, vei avea un portofoliu pe care s─â-l po╚Ťi prezenta angajatorilor t─âi.

O carier─â cu oportunit─â╚Ťi nelimitate

Aproape fiecare business este nevoit s─â colaboreze cu un designer grafic pentru toate materialele de promovare, at├ót online c├ót ╚Öi print. Deci abilit─â╚Ťile tale vor fi c─âutate ├«n mod constant de o multitudine de afaceri. Vei putea lucra fie ├«n cadrul unei agen╚Ťii, fie designer in-house pentru o companie sau ca freelancer, bucur├óndu-te de libertate total─â ╚Öi de munc─â remote.

Career coaching și sesiuni de recuperare

Ca s─â ai garan╚Ťia c─â nu vei r─âm├óne ├«n urm─â cu materia, vei beneficia automat de 2 sesiuni de recuperare. De asemenea ├«╚Ťi oferim o serie de seminarii gratuite de career coaching care ├«╚Ťi vor dubla ╚Öansele de a te angaja ├«n domeniu. Te ├«nv─â╚Ť─âm totul de la cum se redacteaz─â un CV de nerefuzat ╚Öi p├ón─â la soft skills ╚Öi preg─âtire pentru interviu. Pe l├óng─â toate astea, vei putea folosi platforma noastr─â dedicat─â angaj─ârii ├«ncep─âtorilor din IT: juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Graphic Design Fundamentals

Creativitatea nu are limite, ├«ns─â este important s─â st─âp├óne╚Öti principiile de crea╚Ťie grafic─â ╚Öi s─â ├«nve╚Ťi s─â le aplici ├«n conceperea materialelor tale: tehnici de compozi╚Ťie vizual─â, teoria culorilor, tipografie.

Adobe Photoshop

Cu ajutorul Photoshop, vei ├«nv─â╚Ťa s─â editezi fotografii at├ót pentru web, c├ót ╚Öi pentru print. Acest program ├«╚Ťi ofer─â o varietate de func╚Ťionalit─â╚Ťi ╚Öi instrumente pe care le vei utiliza ├«n func╚Ťie de propriul obiectiv.

Adobe Illustrator

Folosind Illustrator, vei ├«nv─â╚Ťa s─â creezi grafic─â vectorial─â: ilustra╚Ťii, logo-uri, pictograme care pot fi folosite pe materiale de orice dimensiune: c─âr╚Ťi de vizit─â, afi╚Öe, banner outdoor sau materiale digitale.

Certificare interna╚Ťional─â

Te vom ajuta s─â te preg─âte╚Öti pentru sus╚Ťinerea examenului de certificare Adobe Certified Professional, care ├«╚Ťi atest─â cuno╚Ötin╚Ťele acumulate la nivel interna╚Ťional.

icons / download

Descarc─â programa complet─â

CERTIFICARI

Valideaz─â-╚Ťi cuno╚Ötin╚Ťele prin intermediul certific─ârilor na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale!

Dup─â ce parcurgi un curs IT School, te ├«ncuraj─âm s─â participi la examenele acreditate de Ministerul Educa╚Ťiei ╚Öi/sau la alte examene interna╚Ťionale pentru a ob╚Ťine recunoa╚Öterea competen╚Ťelor tehnice pe care le-ai dezvoltat. Programa cursurilor noastre este ├«n concordan╚Ť─â cu aceste examene a╚Öa c─â e╚Öti cu un pas mai aproape de certificarea dorit─â. La finalizarea cursului, po╚Ťi sus╚Ťine urm─âtoarele certific─âri:

Adobe Certified Professional | Certificare interna╚Ťional─â

├Än urma finaliz─ârii acestui curs, ai op╚Ťiunea s─â sus╚Ťii certificatul interna╚Ťional Adobe Certified Professional. Preg─âtirea pentru examen este inclus─â ├«n programul de preg─âtire, ├«ns─â participarea este op╚Ťional─â.

Beneficii
Check

├«╚Ťi validezi abilit─â╚Ťile dob├óndite

Check

ob╚Ťii recunoa╚Ötere la nivel interna╚Ťional

Check

atragi aten╚Ťia angajatorilor

Check

te diferen╚Ťiezi de ceilal╚Ťi candida╚Ťi la ├«nceput de drum

Check

Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale

Dup─â absolvirea acestui curs, po╚Ťi participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale care se desf─â╚Öoar─â online. Diploma ob╚Ťinut─â ├«n urma acestui examen este recunoscut─â la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n Uniunea European─â, SUA ╚Öi Canada. Participarea la examen este inclus─â ├«n costul cursului. Aceast─â certificare este disponibil─â exclusiv pentru absolven╚Ťii cursurilor IT School.

Beneficii
Check

├«╚Ťi validezi abilit─â╚Ťile tehnice

Check

ob╚Ťii recunoa╚Ötere la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n UE, SUA, Canada

Check

atragi aten╚Ťia angajatorilor

Check

te diferen╚Ťiezi de ceilal╚Ťi candida╚Ťi la ├«nceput de drum

Check

CE TEHNOLOGII VEI STUDIA

F─â cuno╚Ötin╚Ť─â cu tehnologiile care vor sta la baza experien╚Ťei tale de ├«nv─â╚Ťare!

Pentru a deveni un profesionist de succes ├«n domeniul IT, trebuie s─â ├«╚Ťi dezvol╚Ťi constant abilit─â╚Ťile tehnice. Cursul nostru te ini╚Ťiaz─â ├«n tehnologiile primordiale pentru ca tu s─â po╚Ťi p─â╚Öi cu ├«ncredere ├«n noua ta carier─â!

Technologies
Photoshop
Technologies
Illustrator

TESTIMONIALE

Descoper─â ce spun absolven╚Ťii no╚Ötri despre experien╚Ťa IT School!

1/ 2

DE CE S─é ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite!

Why us?

Nu l─âsa la voia ├«nt├ómpl─ârii niciun pas din traseul t─âu de ├«nv─â╚Ťare. ├Än cadrul IT School, drumul c─âtre succes este pavat cu consultan╚Ť─â ├«n alegerea cursului potrivit, preg─âtire tehnic─â practic─â - ancorat─â ├«n tendin╚Ťele pie╚Ťei, consiliere de carier─â ╚Öi soft skills training, certificare na╚Ťional─â ╚Öi interna╚Ťional─â ╚Öi toate oportunit─â╚Ťile de angajare centralizate ├«n prima platform─â de joburi IT dedicat─â ├«ncep─âtorilor.

Absolven╚Ťii no╚Ötri lucreaz─â la companii de renume din industrie:

Amdaris
UnifiedPost
Cognizant Softvision
Fortech
Endava
Toluna
Continental
Veoneer
Nagarro
Atoss
Atos
VSP
Bearing Point
Everseen
Visteon

HEROES OF IT SCHOOL

Descoper─â cum au ob╚Ťinut absolven╚Ťii no╚Ötri primul job ├«n IT!

Ramona Maria Lipo

Absolvent─â a cursului de Graphic Design
de la IT School la Operator dateDe la Operator date la Graphic Designer
IT School OradeaOradea

Mihai Lauren╚Ťiu Ghinea

Absolvent al cursului de Graphic Design
de la IT School la Category ManagerDe la Category Manager la Graphic Designer
IT School BucureștiBucurești

Karina T─âtar

Absolvent─â a cursurilor Graphic Design & UI/UX Design
de la IT School la Operator Produc╚ŤieDe la Operator Produc╚Ťie la UI Design
IT School TimișoaraTimișoara

ECHIPA DE TRAINERI

├Änva╚Ť─â al─âturi de speciali╚Öti din domeniu!

COSTUL CURSULUI

Investi╚Ťia ta ├«n educa╚Ťie

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

800 ÔéČ

560 ÔéČ

BACK TO SCHOOL: Reducere de 30%

187 ÔéČ rat─â lunar─â
187 ÔéČ rat─â lunar─â
Vezi toate

modalit─â╚Ťile de plat─â

.

Dac─â ai nevoie de mai multe informa╚Ťii consult─â sec╚Ťiunea de ├Äntreb─âri Frecvente sau completeaz─â formularul de contact.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, e╚Öti de acord cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile IT School

Mă înregistrez