Course logo

Curs Graphic Design

Live Online

3.5 luni

60 ore

Certificări
CertificareCertificare
Cost total

800 €

Descoperă cele mai populare tool-uri din domeniu: Photoshop și Illustrator și pregătește-te pentru certificarea internațională Adobe.

Înregistrează-te

Curs Graphic Design
Ce cuprinde
Programul pe scurt
Testimoniale
De ce IT School
Echipa de traineri
Costuri

Înregistrează-te

Sesiune Mai

Orar: În curând
Data începerii: În curând

Selectează sesiunea

CE CUPRINDE CURSUL

Comunicare vizuală într-o lume digitală

Îmbarcă-te într-o călătorie creativă și explorează alături de trainerul IT School cele mai îndrăgite aplicații de editare foto și grafică vectorială: Photoshop și Illustrator. Învață să transpui în materiale grafice viziunea ta și a viitorilor tăi clienți și rafinează-ți abilitățile creative pentru a livra experiențe memorabile.

Uită de picturile din școala generală

Nu ai nevoie de talent la desen pentru a deveni un Graphic Designer de succes. Talentul și creativitatea sunt competențe care pot fi modelate, iar universul digital îți oferă resurse nelimitate pentru a-ți pune în valoare ideile și imaginația.

De la zero, alături de trainer

Începem cu începutul și nu sărim nicio etapă. De la instalarea aplicațiilor Photoshop și Illustrator, explorarea meseriei de Graphic Designer, până la primul material creat, traversăm împreună fiecare pas.

Proiecte de portofoliu

Odată ce avansezi în materie și înveți concepte noi, vei lucra la propriile tale proiecte astfel, la final de curs, în portofoliul tău se vor regăsi deja primele materiale.

Coaching de carieră

Abilitățile interpersonale sunt la fel de importante ca cele tehnice. Prin intermediul cursurilor gratuite de soft skills și pregătire pentru interviu vei învăța cum să pui în valoare toate aceste competențe.

PROGRAMUL PE SCURT

Graphic Design Fundamentals

Creativitatea nu are limite, însă este important să stăpânești principiile de creație grafică și să înveți să le aplici în conceperea materialelor tale: tehnici de compoziție vizuală, teoria culorilor, tipografie.

Adobe Photoshop

Cu ajutorul Photoshop, vei învăța să editezi fotografii atât pentru web, cât și pentru print. Acest program îți oferă o varietate de funcționalități și instrumente pe care le vei utiliza în funcție de propriul obiectiv.

Adobe Illustrator

Folosind Illustrator, vei învăța să creezi grafică vectorială: ilustrații, logo-uri, pictograme care pot fi folosite pe materiale de orice dimensiune: cărți de vizită, afișe, banner outdoor sau materiale digitale.

Certificare internațională

Te vom ajuta să te pregătești pentru susținerea examenului de certificare Adobe Certified Professional, care îți atestă cunoștințele acumulate la nivel internațional.

TESTIMONIALE

Descoperă ce spun absolvenții noștri despre experiența IT School

Mi-a plăcut super mult la voi! Am învățat foarte multe lucruri la cursul de PS și AI cu Diana Leon 🖤! Cu atmosfera faină și relaxantă de la cursuri, aș fi venit zilnic.

Cosmina Tunsoiu

1/3

DE CE SĂ ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite

Why us?

Nu lăsa la voia întâmplării niciun pas din traseul tău de învățare. În cadrul IT School, drumul către succes este pavat cu consultanță în alegerea cursului potrivit, pregătire tehnică practică - ancorată în tendințele pieței, consiliere de carieră și soft skills training, certificare națională și internațională și toate oportunitățile de angajare centralizate în prima platformă de joburi IT dedicată începătorilor.

Absolvenții noștri lucrează la companii de renume din industrie

Cognizant Softvision
Enovatika
NTT Data
Continental
Fortech
Amdaris
123 Form Builder
Toluna
Continental
Continental

ECHIPA DE TRAINERI

Învață alături de specialiști din domeniu

Diana Leon

Diana Leon

UX Designer

Diana este Graphic și Web Designer de mai bine de 7 ani și crede că în această industrie ✅ curiozitatea și pofta de ✅ creativitate construiesc fundația unei cariere în Graphic Design. Pachetul de inițiere conține, bineînțeles, și cunoașterea celor mai folosite tool-uri de editare și creație grafică 🎨, iar în același timp și înțelegerea principiilor de comunicare vizuală.

Claudia Drăgănescu

Claudia Drăgănescu

Visual Artist

Claudia lucrează în tech din 2011, iar tool-urile ei preferate sunt softurile folosite pentru editarea și manipularea imaginilor cum este Adobe Photoshop. Hobby-urile ei preferate se întrepătrund în activitățile sale de zi cu zi: fotografie, arhitectură peisagistică și pictură în acuarelă legate prin cromatică.

Andreea Ghețe

Andreea Ghețe

Graphic Designer

Andreea și-a început cariera în urmă cu aproximativ 4 ani prin activități de graphic design sau fotografie de produs în cadrul departamentelor de marketing sau vânzări în care lucra. Îi place cel mai mult să lucreze în 𝗜𝗹𝗹𝘂𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗼𝗿, dar și 𝗣𝗵𝗼𝘁𝗼𝘀𝗵𝗼𝗽 - pentru fotografie și ilustrație, sau tehnologii de print și de tăiere/decupare automatizată, pentru relaxare citește cărți pentru copii sau benzi desenate.

Daniela Marcu

Daniela Marcu

Freelance Graphic Designer

Daniela Marcu este Freelance Graphic Designer, pasionată de instrumente digitale și trainer la IT School. Alături de ea vei păși în universul tehnic, colorat și creativ al editării foto și al graficii vectoriale. 🎨 Daniela studiază Photoshop-ul de aproape 15 ani, colaborând de-a lungul anilor cu birouri de arhitectură, desenatori tehnici, artiști, asociații și firme, atât din România, cât și din străinătate. Sfatul ei pentru viitorii cursanți: “Să fii modest și mereu curios. Niciodată nu vei putea cunoaște toate lucrurile, dar poți învăța măcar o parte din ele.”

COSTUL CURSULUI

Investiția ta în educație

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

800 €

266 € rată lunară
266 € rată lunară
Vezi toate

modalitățile de plată

.

Dacă ai nevoie de mai multe informații consultă secțiunea de Întrebări Frecvente sau completează formularul de contact.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Checked

Ai fost inregistrat!

Felicitări! Tocmai ce ai parcurs primul pas din procesul de înscriere. În aproximativ 10 minute vei primi din partea noastră un e-mail în care vei regăsi informații cu privire la următoarele etape.

Te rugăm să verifici în folderul inbox, spam sau junk, iar dacă folosești o adresă de Gmail, este posibil ca acest email să ajungă în PROMOTIONS.

Dacă e-mail-ul nostru nu ajunge la tine, te rugăm să ne contactezi telefonic la:

+40 737 880 420

sau să ne trimiți un e-mail pe adresa:

office@itschool.ro

.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem!

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, ești de acord cu Termenii și Condițiile IT School

Mă înregistrez