Course logo

Curs DevOps

Live Online

5 luni

100 ore

Certificare
Certificare
Cost total

1020 €

Acest program de pregătire este acreditat de Ministerul Educației și include consiliere gratuită de carieră.

Înregistrează-te

Curs DevOps
Ce cuprinde
Programul pe scurt
Testimoniale
De ce IT School
Echipa de traineri
Costuri

Înregistrează-te

Sesiune toamnă

Orar: În curând
Data începerii: În curând

Selectează sesiunea

CE CUPRINDE CURSUL

DevOps: un job al viitorului

Conceptul de DevOps reprezintă intersecția dintre software development și IT Operations (development + operations). Însă, mai mult de atât, încorporează sub aceeași umbrelă un set specific de procese, trenduri în tehnologie și tool-uri cu scopul de a livra soft într-o formulă integrativă, îmbunătățită și rapidă.

Explorezi DevOps pe pilot automat

Alături de trainerii noștri “vei vizita” cele mai importante obiective aferente rolului de DevOps și vei pune în practică noțiunile studiate la curs prin exerciții, proiecte și simularea unor scenarii reale.

Coaching de carieră

Gratuit beneficiezi și de training cu privire la dezvoltarea abilităților interpersonale, pregătirea pentru interviul de angajare și consultanță de carieră.

Multidisciplinaritate

Cursul înglobează un traseu de învățare complex și abordează concepte variate: Linux, Git și Shell Scripting, Python, Jenkins, Ansible, Amazon Web Services și Terraform, cu scopul de a te echipa cu noțiuni de bază din cele mai populare tehnologii utilizate în DevOps.

Nenumărate oportunități de angajare

Odată cu creșterea bruscă a popularității sale și integrării rapide a conceptului de DevOps în marile companii, plaja oportunităților de job pe această ramură a domeniului se bucură de o creștere explozivă.

PROGRAMUL PE SCURT

Intro în DevOps

O înțelegere aprofundată a practicilor de DevOps

Linux, Scripting & Jenkins

Cu Bash și Python vei reuși să automatizezi și să implementezi medii complexe, interacționând direct cu Linux, fie sub formă de mașină virtuală sau container. Dezvoltarea unor pipelines automatizate pentru a ușura munca programatorilor, testorilor și setarea unui mediu potrivit pentru produse de calitate.

AWS & Terraform

Implementarea infrastructurii în una dintre cele mai cunoscute și folosite platforme cloud, Amazon Web Services, interacțiunea cu cele mai cunoscute servicii și implementarea celor mai bune practici în AWS cu ajutorul IaC (Infrastructure as Code) - Terraform.

Certificare Ministerul Educației

La finalul programului de pregătire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educației și vei obține o diplomă recunoscută național, pe teritoriul Uniunii Europene, SUA și Canada.

TESTIMONIALE

Descoperă ce spun absolvenții noștri despre experiența IT School

Recomand IT School cu încredere atât pentru cei care doresc o schimbare a domeniului de lucru, cât și pentru cine urmărește să-și îmbogățească portofoliului de hard skills. În cadrul cursului am avut o experiență foarte plăcută, ghidare și suport constant și traineri deosebit de implicați. Ulterior cursului, într-un timp scurt am reușit să încep o nouă carieră în specializarea dobândită. 👑

Doru Anton

1/3

DE CE SĂ ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite

Why us?

Nu lăsa la voia întâmplării niciun pas din traseul tău de învățare. În cadrul IT School, drumul către succes este pavat cu consultanță în alegerea cursului potrivit, pregătire tehnică practică - ancorată în tendințele pieței, consiliere de carieră și soft skills training, certificare națională și internațională și toate oportunitățile de angajare centralizate în prima platformă de joburi IT dedicată începătorilor.

Absolvenții noștri lucrează la companii de renume din industrie

Cognizant Softvision
Enovatika
NTT Data
Continental
Fortech
Amdaris
123 Form Builder
Toluna
Continental
Continental

ECHIPA DE TRAINERI

Învață alături de specialiști din domeniu

George Banu

George Banu

DevOps Engineer

Pasionat de tot ce ține de IT și noile tehnologii, George își împărtășește cunoștințele acumulate în decursul anilor de experiență ca DevOps & Cloud Engineer.

Ciprian Neagoe

Ciprian Neagoe

DevOps Manager

Ciprian este DevOps Manager și are o experiență de peste 12 ani în domeniu. Și-a descoperit pasiunea pentru IT în liceu. În timpul liber lui Ciprian îi place sa scrie sci-fi, dar nu a publicat încă. Sfatul lui pentru începătorii în IT este să încerce să-și cultive o mentalitate rezistență la eșecuri și să-și păstreze entuziasmul de a învăța lucruri noi.

COSTUL CURSULUI

Investiția ta în educație

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

1020 €

204 € rată lunară
204 € rată lunară
Vezi toate

modalitățile de plată

.

Dacă ai nevoie de mai multe informații consultă secțiunea de Întrebări Frecvente sau completează formularul de contact.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Checked

Ai fost inregistrat!

Felicitări! Tocmai ce ai parcurs primul pas din procesul de înscriere. În aproximativ 10 minute vei primi din partea noastră un e-mail în care vei regăsi informații cu privire la următoarele etape.

Te rugăm să verifici în folderul inbox, spam sau junk, iar dacă folosești o adresă de Gmail, este posibil ca acest email să ajungă în PROMOTIONS.

Dacă e-mail-ul nostru nu ajunge la tine, te rugăm să ne contactezi telefonic la:

+40 737 880 420

sau să ne trimiți un e-mail pe adresa:

office@itschool.ro

.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem!

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, ești de acord cu Termenii și Condițiile IT School

Mă înregistrez