Course logo

Curs DevOps

logo / Devops

Live Online

5 luni

110 ore

Certificare
Certificare
Cost total

1250 €
950 €

BACK TO SCHOOL: Reducere de 24%

190 € rată lunară

Fă o mișcare profesională inteligentă și neașteptată și începe o carieră în DevOps! Program acreditat de Ministerul Muncii.

Vezi ce îți oferim

Curs DevOps

Sesiune Ianuarie - În curând

Orar: În curând
Data începerii: În curând

Rezervă un loc

CE CUPRINDE CURSUL

DevOps: un job al viitorului

Companiile software sunt într-o cursă pentru creșterea eficienței cu care pot să-și livreze produsele sau serviciile către clienți… și aici intervin specialiștii DevOps. Termenul acesta vine de la Development și Operations, iar specialistul DevOps se ocupă cu eficientizarea procesului de software development și administrarea serverului unei companii IT, având cunoștințe atât despre dezvoltarea de software, cât și despre managementul operațiunilor interne de producție. Însă, mai mult de atât, încorporează sub aceeași umbrelă un set specific de procese, trenduri în tehnologie și tool-uri cu scopul de a livra soft într-o formulă îmbunătățită și rapidă. Această specializare se adresează oamenilor care au un minim de cunoștințe tehnice fie din zona de programare, fie din zona de administrare/networking.

Înveți DevOps în mod practic

Nimic nu poate înlocui experiența practică, de aceea cursul DevOps îți oferă o experiență directă cu domeniul, astfel încât vei înțelege (din mers) exact ce înseamnă această meserie și cum se practică. Alături de trainerii noștri vei descoperii cele mai importante obiective aferente rolului de DevOps și vei pune în practică noțiunile studiate la curs prin exerciții, proiecte și simularea unor scenarii reale.

Multidisciplinaritate

Cursul DevOps îți oferă toate cunoștințele de care ai nevoie pentru a-ți face un upgrade la carieră și a dobândi un set de competențe foarte utile în industria IT. Cursul înglobează un traseu de învățare amplu și îți oferă cunoștințe de bază în multiple discipline, precum Linux, Git și Shell Scripting, Python, Jenkins, Ansible, Amazon Web Services și Terraform.

Nenumărate oportunități profesionale

Odată cu creșterea bruscă a popularității sale și integrării rapide a conceptului de DevOps în marile companii, plaja oportunităților de job pe această ramură a domeniului se bucură de o creștere explozivă. Asta înseamnă că te poți specializa într-o nișă esențială, unde nu există mare concurență.

Career coaching și sesiuni de recuperare

Ca să ai garanția că nu vei rămâne în urmă cu materia, vei beneficia automat de 2 sesiuni de recuperare. De asemenea îți oferim o serie de seminarii gratuite de career coaching care îți vor dubla șansele de a te angaja în domeniu. Te învățăm totul de la cum se redactează un CV de nerefuzat și până la soft skills și pregătire pentru interviu. Pe lângă toate astea, vei putea folosi platforma noastră dedicată angajării începătorilor din IT: juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Intro în DevOps

O înțelegere aprofundată a practicilor de DevOps

Linux, Scripting & Jenkins

Cu Bash și Python vei reuși să automatizezi și să implementezi medii complexe, interacționând direct cu Linux, fie sub formă de mașină virtuală sau container. Dezvoltarea unor pipelines automatizate pentru a ușura munca programatorilor, testorilor și setarea unui mediu potrivit pentru produse de calitate.

AWS & Terraform

Implementarea infrastructurii în una dintre cele mai cunoscute și folosite platforme cloud, Amazon Web Services, interacțiunea cu cele mai cunoscute servicii și implementarea celor mai bune practici în AWS cu ajutorul IaC (Infrastructure as Code) - Terraform.

Certificare Ministerul Educației

La finalul programului de pregătire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educației și vei obține o diplomă recunoscută național, pe teritoriul Uniunii Europene, SUA și Canada.

icons / download

Descarcă programa completă

CERTIFICARI

Validează-ți cunoștințele prin intermediul certificărilor naționale și internaționale!

După ce parcurgi un curs IT School, te încurajăm să participi la examenele acreditate de Ministerul Educației și/sau la alte examene internaționale pentru a obține recunoașterea competențelor tehnice pe care le-ai dezvoltat. Programa cursurilor noastre este în concordanță cu aceste examene așa că ești cu un pas mai aproape de certificarea dorită. La finalizarea cursului, poți susține următoarea certificare:

Ministerul Educației Naționale

După absolvirea acestui curs, poți participa la examenul acreditat de Ministerul Educației Naționale care se desfășoară online. Diploma obținută în urma acestui examen este recunoscută la nivel național și în Uniunea Europeană, SUA și Canada. Participarea la examen este inclusă în costul cursului. Această certificare este disponibilă exclusiv pentru absolvenții cursurilor IT School

Beneficii
Check

îți validezi abilitățile tehnice

Check

obții recunoaștere la nivel național și în UE, SUA, Canada

Check

atragi atenția angajatorilor

Check

te diferențiezi de ceilalți candidați la început de drum

Check

CE TEHNOLOGII VEI STUDIA

Fă cunoștință cu tehnologiile care vor sta la baza experienței tale de învățare!

Pentru a deveni un profesionist de succes în domeniul IT, trebuie să îți dezvolți constant abilitățile tehnice. Cursul nostru te inițiază în tehnologiile primordiale pentru ca tu să poți păși cu încredere în noua ta carieră!

Technologies
Linux
Technologies
AWS
Technologies
Jenkins
Technologies
Microsoft Azure
Technologies
Ansible
Technologies
Terraform
Technologies
Shell Scripting

TESTIMONIALE

Descoperă ce spun absolvenții noștri despre experiența IT School!

1/ 3

DE CE SĂ ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite!

Why us?

Nu lăsa la voia întâmplării niciun pas din traseul tău de învățare. În cadrul IT School, drumul către succes este pavat cu consultanță în alegerea cursului potrivit, pregătire tehnică practică - ancorată în tendințele pieței, consiliere de carieră și soft skills training, certificare națională și internațională și toate oportunitățile de angajare centralizate în prima platformă de joburi IT dedicată începătorilor.

Absolvenții noștri lucrează la companii de renume din industrie:

Amdaris
UnifiedPost
Cognizant Softvision
Fortech
Endava
Toluna
Continental
Veoneer
Nagarro
Atoss
Atos
VSP
Bearing Point
Everseen
Visteon

HEROES OF IT SCHOOL

Descoperă cum au obținut absolvenții noștri primul job în IT!

Antonina Bagrin

Absolventă a cursului de Front End Web Development
de la IT School la Finanțe BănciDe la Finanțe Bănci la Front-end Development
IT School Alba IuliaAlba Iulia

Bogdan Păcioianu

Absolvent al cursului de Java
de la IT School la Instructor ÎnotDe la Instructor Înot la Java Developer
IT School PiteștiPitești

Bogdan Milko

Absolvent al cursului de C++
de la IT School la ArhitecturăDe la Arhitectură la Software Development
IT School TimișoaraTimișoara

ECHIPA DE TRAINERI

Învață alături de specialiști din domeniu!

COSTUL CURSULUI

Investiția ta în educație

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

1250 €

950 €

BACK TO SCHOOL: Reducere de 24%

190 € rată lunară
190 € rată lunară
Vezi toate

modalitățile de plată

.

Dacă ai nevoie de mai multe informații consultă secțiunea de Întrebări Frecvente sau completează formularul de contact.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, ești de acord cu Termenii și Condițiile IT School

Mă înregistrez