Live Online

Curs DevOps

5 luni

110 ore

1190 ÔéČ
952 ÔéČ
de la ÔéČ 79 / lun─â

Ofert─â aniversar─â "10 ani de IT School" cu 20% reducere! ­čÄë

F─â o mi╚Öcare profesional─â inteligent─â ╚Öi nea╚Öteptat─â ╚Öi ├«ncepe o carier─â ├«n DevOps! Program acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei.

Certificare

Vezi ce ├«╚Ťi oferim

Curs DevOps

Sesiune Septembrie

Orar: În curând
Data începerii: În curând

Rezerv─â un loc

CE CUPRINDE CURSUL

DevOps: un job al viitorului

Companiile software sunt ├«ntr-o curs─â pentru cre╚Öterea eficien╚Ťei cu care pot s─â-╚Öi livreze produsele sau serviciile c─âtre clien╚ŤiÔÇŽ ╚Öi aici intervin speciali╚Ötii DevOps. Termenul acesta vine de la Development ╚Öi Operations, iar specialistul DevOps se ocup─â cu eficientizarea procesului de software development ╚Öi administrarea serverului unei companii IT, av├ónd cuno╚Ötin╚Ťe at├ót despre dezvoltarea de software, c├ót ╚Öi despre managementul opera╚Ťiunilor interne de produc╚Ťie. ├Äns─â, mai mult de at├ót, ├«ncorporeaz─â sub aceea╚Öi umbrel─â un set specific de procese, trenduri ├«n tehnologie ╚Öi tool-uri cu scopul de a livra soft ├«ntr-o formul─â ├«mbun─ât─â╚Ťit─â ╚Öi rapid─â. Aceast─â specializare se adreseaz─â oamenilor care au un minim de cuno╚Ötin╚Ťe tehnice fie din zona de programare, fie din zona de administrare/networking.

logo

Urmeaz─â cea mai respectat─â rut─â de reconversie profesional─â ├«n IT cu peste 10.000 de absolven╚Ťi ├«n 10 ani de activitate.

├Änve╚Ťi DevOps ├«n mod practic

Nimic nu poate ├«nlocui experien╚Ťa practic─â, de aceea cursul DevOps ├«╚Ťi ofer─â o experien╚Ť─â direct─â cu domeniul, astfel ├«nc├ót vei ├«n╚Ťelege (din mers) exact ce ├«nseamn─â aceast─â meserie ╚Öi cum se practic─â. Al─âturi de trainerii no╚Ötri vei descoperii cele mai importante obiective aferente rolului de DevOps ╚Öi vei pune ├«n practic─â no╚Ťiunile studiate la curs prin exerci╚Ťii, proiecte ╚Öi simularea unor scenarii reale.

Multidisciplinaritate

Cursul DevOps ├«╚Ťi ofer─â toate cuno╚Ötin╚Ťele de care ai nevoie pentru a-╚Ťi face un upgrade la carier─â ╚Öi a dob├óndi un set de competen╚Ťe foarte utile ├«n industria IT. Cursul ├«nglobeaz─â un traseu de ├«nv─â╚Ťare amplu ╚Öi ├«╚Ťi ofer─â cuno╚Ötin╚Ťe de baz─â ├«n multiple discipline, precum Linux, Git ╚Öi Shell Scripting, Python, Jenkins, Ansible, Amazon Web Services ╚Öi Terraform.

Nenum─ârate oportunit─â╚Ťi profesionale

Odat─â cu cre╚Öterea brusc─â a popularit─â╚Ťii sale ╚Öi integr─ârii rapide a conceptului de DevOps ├«n marile companii, plaja oportunit─â╚Ťilor de job pe aceast─â ramur─â a domeniului se bucur─â de o cre╚Ötere exploziv─â. Asta ├«nseamn─â c─â te po╚Ťi specializa ├«ntr-o ni╚Ö─â esen╚Ťial─â, unde nu exist─â mare concuren╚Ť─â.

Career coaching și sesiuni de catching up

Dac─â ai neclarit─â╚Ťi legate de anumite subiecte abordate la curs, vei beneficia de 2 sesiuni de clarific─âri. De asemenea ├«╚Ťi oferim o serie de seminarii gratuite de career coaching care ├«╚Ťi vor dubla ╚Öansele de a te angaja ├«n domeniu. Te ├«nv─â╚Ť─âm totul de la cum se redacteaz─â un CV de nerefuzat ╚Öi p├ón─â la soft skills ╚Öi preg─âtire pentru interviu. Pe l├óng─â toate astea, vei putea folosi platforma noastr─â dedicat─â angaj─ârii ├«ncep─âtorilor din IT: juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Programa noului t─âu curs

La IT School prioritatea noastr─â este s─â aplici practic fiecare bucat─â de informa╚Ťie primit─â astfel ├«nc├ót s─â te sim╚Ťi perfect confortabil de fiecare dat─â c├ónd le folose╚Öti.

├Än lista de mai jos po╚Ťi vedea cuprinsul acestui curs ╚Öi care sunt etapele principale prin care vei trece de la prima sesiune p├ón─â la absolvire.

Intro în DevOps

O ├«n╚Ťelegere aprofundat─â a practicilor de DevOps

Linux, Scripting & Jenkins

Cu Bash ╚Öi Python vei reu╚Öi s─â automatizezi ╚Öi s─â implementezi medii complexe, interac╚Ťion├ónd direct cu Linux, fie sub form─â de ma╚Öin─â virtual─â sau container. Dezvoltarea unor pipelines automatizate pentru a u╚Öura munca programatorilor, testorilor ╚Öi setarea unui mediu potrivit pentru produse de calitate.

AWS & Terraform

Implementarea infrastructurii ├«n una dintre cele mai cunoscute ╚Öi folosite platforme cloud, Amazon Web Services, interac╚Ťiunea cu cele mai cunoscute servicii ╚Öi implementarea celor mai bune practici ├«n AWS cu ajutorul IaC (Infrastructure as Code) - Terraform.

Certificare Ministerul Educa╚Ťiei

La finalul programului de preg─âtire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei ╚Öi vei ob╚Ťine o diplom─â recunoscut─â na╚Ťional, pe teritoriul Uniunii Europene, SUA ╚Öi Canada.

icons / download

Descarc─â programa complet─â

CERTIFIC─éRI

Valideaz─â-╚Ťi cuno╚Ötin╚Ťele prin intermediul certific─ârilor na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale!

Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale

Dup─â absolvirea acestui curs, po╚Ťi participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale care se desf─â╚Öoar─â online. Diploma ob╚Ťinut─â ├«n urma acestui examen este recunoscut─â la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n Uniunea European─â, SUA ╚Öi Canada. Participarea la examen este inclus─â ├«n costul cursului. Aceast─â certificare este disponibil─â exclusiv pentru absolven╚Ťii cursurilor IT School

Beneficii
Check

├«╚Ťi validezi abilit─â╚Ťile tehnice

Check

ob╚Ťii recunoa╚Ötere la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n UE, SUA, Canada

Check

atragi aten╚Ťia angajatorilor

Check

te diferen╚Ťiezi de ceilal╚Ťi candida╚Ťi la ├«nceput de drum

Check

CE TEHNOLOGII VEI STUDIA

F─â cuno╚Ötin╚Ť─â cu tehnologiile care vor sta la baza experien╚Ťei tale de ├«nv─â╚Ťare!

Pentru a deveni un profesionist de succes ├«n domeniul IT, trebuie s─â ├«╚Ťi dezvol╚Ťi constant abilit─â╚Ťile tehnice. Cursul nostru te ini╚Ťiaz─â ├«n tehnologiile primordiale pentru ca tu s─â po╚Ťi p─â╚Öi cu ├«ncredere ├«n noua ta carier─â!

Technologies
Linux
Technologies
AWS
Technologies
Jenkins
Technologies
Microsoft Azure
Technologies
Ansible
Technologies
Terraform
Technologies
Shell Scripting

TESTIMONIALE

Descoper─â ce spun absolven╚Ťii no╚Ötri despre experien╚Ťa IT School!

1/ 3

ECOSISTEMUL IT SCHOOL

De la înscriere la angajare, te sprijinim la fiecare pas.

Mai mult dec├ót un simplu curs, la IT School, am dezvoltat un ├«ntreg ecosistem care cuprinde toate etapele parcurse de c─âtre un ├«ncep─âtor, de la preg─âtire tehnic─â p├ón─â la ob╚Ťinerea primului job ├«n IT.

1/6

Absolven╚Ťii no╚Ötri lucreaz─â la companii de renume din industrie:

HEROES OF IT SCHOOL

Descoper─â cum au ob╚Ťinut absolven╚Ťii no╚Ötri primul job ├«n IT!

Sorin Ionu╚Ť Mure╚Öan

Absolvent al cursului de DevOps
de la IT School la Construc╚ŤiiDe la Construc╚Ťii la DevOps
IT School Cluj NapocaCluj Napoca
Dragoș Putaru

Dragoș Putaru

Absolvent al cursului de DevOps
de la IT School la Logistic─â industrial─âDe la Logistic─â industrial─â la DevOps Engineer
IT School BucureștiBucurești
Viorel C─âlin Marcu

Viorel C─âlin Marcu

Absolvent al cursului de DevOps
de la IT School la IT Application Analyst De la IT Application Analyst la DevOps
IT School TimișoaraTimișoara

Vezi mai multe

ECHIPA DE TRAINERI

├Änva╚Ť─â al─âturi de speciali╚Öti din domeniu!

1/ 3

BONUS EDUCAȚIONAL

Curs gratuit de Limba Engleză în IT

La ├«nscriere, beneficiezi automat de un curs gratuit de limba englez─â ├«n IT. Este o oportunitate excelent─â de a-╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťi abilitatea de a comunica eficient, ├«ntr-un mediul de lucru tehnic.

├Än cadrul acestui curs vei explora terminologia de baz─â a domeniului IT, incluz├ónd concepte legate de hardware, software development, re╚Ťele, securitate ╚Öi multe altele. Cu acest curs vei dob├óndi ├«ncrederea de a utiliza cu u╚Öurin╚Ť─â vocabularul IT ├«n interac╚Ťiunile tale, at├ót ├«n cadrul IT School, c├ót ╚Öi la primul t─âu job.

SOFT SKILLS

Dezvolt─â-╚Ťi Soft Skills cu ajutorul unor voci importante din domeniu

├Än c─âutarea unui job, ├«n special pentru juniori, abilit─â╚Ťile tehnice sunt importante, dar abilit─â╚Ťile interpersonale sunt esen╚Ťiale. Angajatorii valorizeaz─â candida╚Ťii cu soft skills, precum adaptabilitatea ╚Öi capacitatea de a lucra ├«n echip─â, pentru o integrare u╚Öoar─â ├«n colectiv. Procesul de recrutare se concentreaz─â pe identificarea acestor calit─â╚Ťi, al─âturi de preg─âtirea tehnic─â, pentru o evolu╚Ťie profesional─â rapid─â.

Din acest motiv, cursul nostru include ╚Öi sesiuni gratuite de career coaching cu exper╚Ťi ├«n HR ╚Öi recrutare.

1/ 3

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Te ajut─âm la fiecare pas

Pot participa la cursuri dac─â nu am cuno╚Ötin╚Ťe ├«n IT (tehnice)?

Sigur c─â da. Programele de preg─âtire IT School se adreseaz─â ├«ncep─âtorilor ╚Öi pornesc de la nivel 0. Prin urmare, nu ├«╚Ťi sunt necesare cuno╚Ötin╚Ťe anterioare ├«n domeniu, doar motiva╚Ťie ╚Öi poft─â de ├«nv─â╚Ťare, ├«ns─â le antren─âm ╚Öi pe acestea dac─â este necesar.

Trebuie s─â cunosc limba englez─â pentru a participa la curs?

Programele de preg─âtire se desf─â╚Öoar─â ├«n limba rom├ón─â, ├«ns─â ├«n timpul cursului vei interac╚Ťiona cu termeni specifici tehnologiei studiate care nu pot fi tradu╚Öi sau pe care nu este recomandat s─â-i traducem. Fiecare termen va fi explicat de c─âtre trainer. Mai mult, men╚Ťion─âm c─â limba englez─â este foarte important─â pentru angajatorii din domeniu; prin urmare, ├«╚Ťi recomand─âm s─â aprofundezi ╚Öi acest subiect.

Cum se desfășoară un program de pregătire IT School?

Cursurile noastre sunt orientate 100% spre practic─â. Promov─âm experien╚Ťe de ├«nv─â╚Ťare hands-on, facem exerci╚Ťii ╚Öi dezvolt─âm proiecte mai mici ╚Öi mai mari care te vor ajuta s─â-╚Ťi construie╚Öti ╚Öi un portofoliu. Dup─â fiecare ╚Öedin╚Ť─â de curs, trainerul ├«╚Ťi va pune la dispozi╚Ťie materialul parcurs, teme ╚Öi indica╚Ťii pentru lucru individual. Recomandarea noastr─â este s─â dublezi, cel pu╚Ťin, num─ârul de ore petrecute al─âturi de trainer cu exerci╚Ťii ╚Öi ├«nv─â╚Ťare suplimentar─â individuale. ├Än acela╚Öi timp, pe l├óng─â preg─âtirea tehnic─â, vei avea oportunitatea s─â participi la evenimente sau webinarii cu invita╚Ťi din domeniu, at├ót speciali╚Öti ├«n recrutare, c├ót ╚Öi companii partenere. Toat─â activitatea este sus╚Ťinut─â cu ╚Öedin╚Ťe de mentorat ├«n carier─â, ├«ncep├ónd din momentul ├«nscrierii tale la curs.

COSTUL CURSULUI

Investi╚Ťia ta ├«n educa╚Ťie

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

Pre╚Ť ├«ntreg

ÔéČ 1190

Ofert─â aniversar─â "10 ani de IT School" cu 20% reducere! ­čÄë

-ÔéČ 238

Pre╚Ť final cu discount

ÔéČ 952

Op╚Ťiuni de plat─â ├«n rate

5 rate fără dobândă ITSchool

ÔéČ 190 / lun─â

12 rate fără dobândă Card Cumpărături

ÔéČ 79 / lun─â

+12 rate BCR StudyUP

detalii

Beneficii incluse

acreditare de la Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale

110 ore de curs live-online, al─âturi de trainer

trainer experimentat, specialist în domeniu

seminarii bonus de optimizare a CV-ului și de pregătire pentru interviu

sesiuni de clarificare și recapitulare a materiei

curs de Limba Engleză în IT

Vreau să mă înscriu

Cum po╚Ťi achizi╚Ťiona cursul

Vei putea achita acest curs prin oricare dintre urm─âtoarele 3 metode: prin virament bancar, prin plata cu cardul, prin depunerea de numerar la banc─â sau prin programul de finan╚Ťare StudyUP de la BCR.

Finan╚Ťare BCR prin programul StudyUP

  • Creditul StudyUP de la BCR poate fi folosit at├ót pentru achizi╚Ťia cursului, c├ót ╚Öi pentru echipamentele necesare. Vei beneficia de o perioad─â de gra╚Ťie pe durata integral─â a cursului + ├«nc─â 6 luni de zile ├«n care vei pl─âti doar o frac╚Ťiune din rat─â. Nu sunt necesare venituri curente, garan╚Ťii sau co-pl─âtitori.

Plată integrală sau în tranșe fără dobândă

  • Po╚Ťi opta pentru plata integral─â la ├«nscriere sau achitarea ├«n tran╚Öe lunare f─âr─â dob├ónd─â, direct c─âtre IT School, pe toat─â durata cursului.
  • Spre exemplu, pentru cursurile de lung─â durat─â (110 ore), num─ârul maxim de tran╚Öe acordat este 5.

Plată în 12 rate fără dobândă prin card de cumpărături

  • Acest serviciu este valabil exclusiv pentru pl─â╚Ťile efectuate cu cardurile de cump─âr─âturi: BT STAR, Alpha Bank, FIRST BANK sau GARANTI BANK.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, e╚Öti de acord cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile IT School

Mă înregistrez