Course logo

Curs Web Development

Live Online

5 luni

110 ore

Certificări
CertificareCertificare
Cost total

1250 €
950 €

BACK TO SCHOOL: Reducere de 24%

190 € rată lunară

În cadrul acestui curs acreditat, vei studia JavaScript, React, HTML & CSS și vei obține cunoștințe solide care te vor propulsa în lumea dezvoltării web. Vei avea oportunitatea de a lucra la diverse proiecte, atât Web cât și Mobile, iar la final, vei avea un portofoliu pe care îl poți prezenta angajatorilor.

Vezi ce îți oferim

Curs Web Development

Sesiune Octombrie

Orar: Marți & Joi, 18:30 - 21:00
Data începerii: 3.10.2023

Toate locurile au fost ocupate.

Rezervă un loc

Sesiune Octombrie #2

Orar: În curând
Data începerii: În curând

Rezervă un loc

CE CUPRINDE CURSUL

Devino Junior Front-end Developer în doar 5 luni

„Web Developer” este unul dintre cele mai căutate roluri în momentul actual și este considerat cel mai accesibil punct de plecare pentru o carieră de programator. Alături de traineri practicieni (specialiști în Front-end Development) vei descoperi cele mai populare tehnologii din Web Development și vei învăța să creezi aplicații web și site-uri de la zero, folosind React, JavaScript, HTML, CSS și Bootstrap. IT School este una dintre cele mai respectate rute de reconversie profesională pentru cariere în IT, cu peste 8.000 de absolvenți în +9 ani de activitate.

Vei învăța prin practică

Nu există înlocuitor pentru experiență; de aceea în cadrul acestui curs vei învăța să scrii cod cu mânecile suflecate, aplicând practic fiecare bucată de informație. În cadrul ședințelor de curs, trainerul te va ghida prin program cu ajutorul exercițiilor și temelor menite să-ți dezvolte abilitățile tehnice în modul cel mai sigur, simplu și rapid.

Îți vei construi un portofoliu

Îți vei găsi mult mai ușor primul job din IT dacă ai un portofoliu de lucrări pe care să îl poți prezenta angajatorilor. Pe toată durata cursului vei lucra la proiectele tale (sau vei contribui la o aplicație dezvoltată în echipă) astfel încât la final de curs vei avea să deja un portofoliu pregătit.

O carieră accesibilă în IT

Meseria de programator nu este ușoară, însă poate fi învățată de aproape oricine. Cel mai bun indicator de succes pentru o carieră în Web Development este pasiunea ta și disponibilitatea de a petrece între 6-10 ore pe zi în fața calculatorului, cu răbdare și interes. Ține cont că există o mulțime de unelte excelente care ajută developerii să scrie cod mai rapid și mai ușor, și că vei găsi întotdeauna resursele necesare pentru a ieși din impas, atât timp cât stăpânești fundamentele.

Career coaching și sesiuni de recuperare

Ca să ai garanția că nu vei rămâne în urmă cu materia, vei beneficia automat de 2 sesiuni de recuperare. De asemenea îți oferim o serie de seminarii gratuite de career coaching care îți vor dubla șansele de a te angaja în domeniu. Te învățăm totul de la cum se redactează un CV de nerefuzat și până la soft skills și pregătire pentru interviu. Pe lângă toate astea, vei putea folosi platforma noastră dedicată angajării începătorilor din IT: juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Intro în Web Development

HTML și CSS se numără printre cele mai populare tehnologii utilizate în dezvoltarea paginilor web. Cu ajutorul HTML vei contura structura site-ului, vei învăța să adaugi text și imagini în aplicația ta, iar cu ajutorul CSS vei stiliza elementele din pagină.

JavaScript & React

JavaScript este cel mai popular limbaj de programare din lume. Peste 97% din website-uri folosesc JS, alături de HTML și CSS. Cu ajutorul său și al librăriei React, vei construi interfețe grafice interactive și dinamice.

Bootstrap

Bootstrap este unul dintre cele mai utilizate framework-uri, folosit în dezvoltarea de aplicații și site-uri web. Cu ajutorul său, proiectul tău poate căpăta forma dorită în cel mai eficient mod posibil și va fi gata de vizualizare pe orice dispozitiv.

Certifică-te

La finalul programului de pregătire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educației și vei obține o diplomă recunoscută național, iar opțional, ai posibilitatea de a te înrola și în programul de certificare internațională IT Specialist.

icons / download

Descarcă programa completă

CERTIFICARI

Validează-ți cunoștințele prin intermediul certificărilor naționale și internaționale!

După ce parcurgi un curs IT School, te încurajăm să participi la examenele acreditate de Ministerul Educației și/sau la alte examene internaționale pentru a obține recunoașterea competențelor tehnice pe care le-ai dezvoltat. Programa cursurilor noastre este în concordanță cu aceste examene așa că ești cu un pas mai aproape de certificarea dorită. La finalizarea cursului, poți susține următoarele certificări:

Information Technology Specialist | Certificare internațională Certiport

Information Technology Specialist este un certificat internațional dedicat candidaților care iau în considerare să înceapă o carieră în IT sau care sunt la început de drum în acest domeniu. Prin intermediul său, îți poți valida cunoștințele într-o gamă largă de subiecte IT printre care software development, administrarea bazelor de date, networking, securitate sau programare. Examenul pentru a obține acest certificat se desfășoară online.

Beneficii
Check

îți validezi nivelul de cunoștințe

Check

obții recunoaștere internațională

Check

atragi atenția angajatorilor

Check

te diferențiezi de ceilalți candidați la început de drum

Check

Ministerul Educației Naționale

După absolvirea acestui curs, poți participa la examenul acreditat de Ministerul Educației Naționale care se desfășoară online. Diploma obținută în urma acestui examen este recunoscută la nivel național și în Uniunea Europeană, SUA și Canada. Participarea la examen este inclusă în costul cursului. Această certificare este disponibilă exclusiv pentru absolvenții cursurilor IT School.

Beneficii
Check

îți validezi abilitățile tehnice

Check

obții recunoaștere la nivel național și în UE, SUA, Canada

Check

atragi atenția angajatorilor

Check

te diferențiezi de ceilalți candidați la început de drum

Check

CE TEHNOLOGII VEI STUDIA

Fă cunoștință cu tehnologiile care vor sta la baza experienței tale de învățare!

Pentru a deveni un profesionist de succes în domeniul IT, trebuie să îți dezvolți constant abilitățile tehnice. Cursul nostru te inițiază în tehnologiile esențiale pentru ca tu să poți păși cu încredere în noua ta carieră!

Technologies
HTML5
Technologies
CSS3
Technologies
JavaScript
Technologies
Bootstrap
Technologies
GIT
Technologies
React
Technologies
Tailwind

TESTIMONIALE

Descoperă ce spun absolvenții noștri despre experiența IT School!

1/ 10

DE CE SĂ ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite!

Why us?

Nu lăsa la voia întâmplării niciun pas din traseul tău de învățare. În cadrul IT School, drumul către succes este pavat cu consultanță în alegerea cursului potrivit, pregătire tehnică practică - ancorată în tendințele pieței, consiliere de carieră și soft skills training, certificare națională și internațională și toate oportunitățile de angajare centralizate în prima platformă de joburi IT dedicată începătorilor.

Absolvenții noștri lucrează la companii de renume din industrie:

Amdaris
UnifiedPost
Cognizant Softvision
Fortech
Endava
Toluna
Continental
Veoneer
Nagarro
Atoss
Atos
VSP
Bearing Point
Everseen
Visteon

HEROES OF IT SCHOOL

Descoperă cum au obținut absolvenții noștri primul job în IT!

Antonina Bagrin

Absolventă a cursului de Front End Web Development
de la IT School la Finanțe BănciDe la Finanțe Bănci la Front-end Development
IT School Alba IuliaAlba Iulia

Beniamin Hreniuc

Absolvent al cursului de Front End Web Development
de la IT School la ConstrucțiiDe la Construcții la Web Development
IT School SuceavaSuceava

Raul Carlos Petru Petruța

Absolvent al cursului de Front End Web Development
de la IT School la FarmacieDe la Farmacie la Senior Front End Developer
IT School AradArad

Vezi mai multe

ECHIPA DE TRAINERI

Învață alături de specialiști din domeniu!

COSTUL CURSULUI

Investiția ta în educație

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

1250 €

950 €

BACK TO SCHOOL: Reducere de 24%

190 € rată lunară
190 € rată lunară
Vezi toate

modalitățile de plată

.

Dacă ai nevoie de mai multe informații consultă secțiunea de Întrebări Frecvente sau completează formularul de contact.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, ești de acord cu Termenii și Condițiile IT School

Mă înregistrez