Live Online

Curs Web Development

5 luni

110 ore

1190 €

238 € rată lunară

Propulsează-te în lumea dezvoltării Web! În cadrul acestui curs acreditat de Ministerul Educației, vei studia JavaScript, React, HTML & CSS, tehnologii cu care îți vei construi un portofoliu încă din timpul cursului.

CertificareCertificare

Vezi ce îți oferim

Curs Web Development

Sesiune Aprilie

Orar: Luni & Miercuri, 18:30-21:00
Data începerii: 03.04.2024
Trainer: Adelin Șofrag

Toate locurile au fost ocupate.

Rezervă un loc

Sesiune Aprilie #2

Orar: Luni & Joi, 18:00-20:30
Data începerii: În curând
Trainer: Cosmin Ghergheleș

Rezervă un loc

CE CUPRINDE CURSUL

Devino Junior Front-end Developer în doar 5 luni

„Web Developer” este unul dintre cele mai căutate roluri în momentul actual și este considerat cel mai accesibil punct de plecare pentru o carieră de programator. Alături de traineri practicieni (specialiști în Front-end Development) vei descoperi cele mai populare tehnologii din Web Development și vei învăța să creezi aplicații web și site-uri de la zero, folosind React, JavaScript, HTML, CSS și Bootstrap.

logo

Urmează cea mai respectată rută de reconversie profesională în IT cu peste 10.000 de absolvenți în 10 ani de activitate.

Vei învăța prin practică

Nu există înlocuitor pentru experiență; de aceea în cadrul acestui curs vei învăța să scrii cod cu mânecile suflecate, aplicând practic fiecare bucată de informație. În cadrul ședințelor de curs, trainerul te va ghida prin program cu ajutorul exercițiilor și temelor menite să-ți dezvolte abilitățile tehnice în modul cel mai sigur, simplu și rapid.

Îți vei construi un portofoliu

Îți vei găsi mult mai ușor primul job din IT dacă ai un portofoliu de lucrări pe care să îl poți prezenta angajatorilor. Pe toată durata cursului vei lucra la proiectele tale (sau vei contribui la o aplicație dezvoltată în echipă) astfel încât la final de curs vei avea să deja un portofoliu pregătit.

O carieră accesibilă în IT

Meseria de programator nu este ușoară, însă poate fi învățată de aproape oricine. Cel mai bun indicator de succes pentru o carieră în Web Development este pasiunea ta și disponibilitatea de a petrece între 6-10 ore pe zi în fața calculatorului, cu răbdare și interes. Ține cont că există o mulțime de unelte excelente care ajută developerii să scrie cod mai rapid și mai ușor, și că vei găsi întotdeauna resursele necesare pentru a ieși din impas, atât timp cât stăpânești fundamentele.

Career coaching și sesiuni de catching up

Dacă ai neclarități legate de anumite subiecte abordate la curs, vei beneficia de 2 sesiuni de clarificări. De asemenea îți oferim o serie de seminarii gratuite de career coaching care îți vor dubla șansele de a te angaja în domeniu. Te învățăm totul de la cum se redactează un CV de nerefuzat și până la soft skills și pregătire pentru interviu. Pe lângă toate astea, vei putea folosi platforma noastră dedicată angajării începătorilor din IT: juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Programa noului tău curs

La IT School prioritatea noastră este să aplici practic fiecare bucată de informație primită astfel încât să te simți perfect confortabil de fiecare dată când le folosești.

În lista de mai jos poți vedea cuprinsul acestui curs și care sunt etapele principale prin care vei trece de la prima sesiune până la absolvire.

Intro în Web Development

HTML și CSS se numără printre cele mai populare tehnologii utilizate în dezvoltarea paginilor web. Cu ajutorul HTML vei contura structura site-ului, vei învăța să adaugi text și imagini în aplicația ta, iar cu ajutorul CSS vei stiliza elementele din pagină.

JavaScript & React

JavaScript este cel mai popular limbaj de programare din lume. Peste 97% din website-uri folosesc JS, alături de HTML și CSS. Cu ajutorul său și al librăriei React, vei construi interfețe grafice interactive și dinamice.

Bootstrap

Bootstrap este unul dintre cele mai utilizate framework-uri, folosit în dezvoltarea de aplicații și site-uri web. Cu ajutorul său, proiectul tău poate căpăta forma dorită în cel mai eficient mod posibil și va fi gata de vizualizare pe orice dispozitiv.

Certifică-te

La finalul programului de pregătire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educației și vei obține o diplomă recunoscută național, iar opțional, ai posibilitatea de a te înrola și în programul de certificare internațională IT Specialist.

icons / download

Descarcă programa completă

CERTIFICĂRI

Certificări naționale și internaționale incluse în preț

Information Technology Specialist | Certificare internațională Certiport

Information Technology Specialist este un certificat internațional dedicat candidaților care iau în considerare să înceapă o carieră în IT sau care sunt la început de drum în acest domeniu. Prin intermediul său, îți poți valida cunoștințele într-o gamă largă de subiecte IT printre care software development, administrarea bazelor de date, networking, securitate sau programare. Examenul pentru a obține acest certificat se desfășoară online.

Beneficii
Check

îți validezi nivelul de cunoștințe

Check

obții recunoaștere internațională

Check

atragi atenția angajatorilor

Check

te diferențiezi de ceilalți candidați la început de drum

Check

Ministerul Educației Naționale

După absolvirea acestui curs, poți participa la examenul acreditat de Ministerul Educației Naționale care se desfășoară online. Diploma obținută în urma acestui examen este recunoscută la nivel național și în Uniunea Europeană, SUA și Canada. Participarea la examen este inclusă în costul cursului. Această certificare este disponibilă exclusiv pentru absolvenții cursurilor IT School.

Beneficii
Check

îți validezi abilitățile tehnice

Check

obții recunoaștere la nivel național și în UE, SUA, Canada

Check

atragi atenția angajatorilor

Check

te diferențiezi de ceilalți candidați la început de drum

Check

CE TEHNOLOGII VEI STUDIA

Fă cunoștință cu tehnologiile care vor sta la baza experienței tale de învățare!

Pentru a deveni un profesionist de succes în domeniul IT, trebuie să îți dezvolți constant abilitățile tehnice. Cursul nostru te inițiază în tehnologiile esențiale pentru ca tu să poți păși cu încredere în noua ta carieră!

Technologies
HTML5
Technologies
CSS3
Technologies
JavaScript
Technologies
Bootstrap
Technologies
GIT
Technologies
React
Technologies
Tailwind

TESTIMONIALE

Descoperă ce spun absolvenții noștri despre experiența IT School!

1/ 10

ECOSISTEMUL IT SCHOOL

De la înscriere la angajare, te sprijinim la fiecare pas.

Mai mult decât un simplu curs, la IT School, am dezvoltat un întreg ecosistem care cuprinde toate etapele parcurse de către un începător, de la pregătire tehnică până la obținerea primului job în IT.

1/6

Absolvenții noștri lucrează la companii de renume din industrie:

HEROES OF IT SCHOOL

Descoperă cum au obținut absolvenții noștri primul job în IT!

Andrei Mazăre

Absolvent al cursului de Frontend Web Development
de la IT School la ArmatăDe la Armată la Software Development
IT School GalațiGalați
Antonina Bagrin

Antonina Bagrin

Absolventă a cursului de Frontend Web Development
de la IT School la Finanțe BănciDe la Finanțe Bănci la Frontend Development
IT School Alba IuliaAlba Iulia
Andrei Cătălin Postolache

Andrei Cătălin Postolache

Absolvent al cursului de Frontend Web Development
de la IT School la Resurse UmaneDe la Resurse Umane la Frontend Web Development
IT School IașiIași

Vezi mai multe

ECHIPA DE TRAINERI

Învață alături de specialiști din domeniu!

1/ 18

BONUS EDUCAȚIONAL

Curs gratuit de Limba Engleză în IT

La înscriere, beneficiezi automat de un curs gratuit de limba engleză în IT. Este o oportunitate excelentă de a-ți îmbunătăți abilitatea de a comunica eficient, într-un mediul de lucru tehnic.

În cadrul acestui curs vei explora terminologia de bază a domeniului IT, incluzând concepte legate de hardware, software development, rețele, securitate și multe altele. Cu acest curs vei dobândi încrederea de a utiliza cu ușurință vocabularul IT în interacțiunile tale, atât în cadrul IT School, cât și la primul tău job.

SOFT SKILLS

Dezvoltă-ți Soft Skills cu ajutorul unor voci importante din domeniu

În căutarea unui job, în special pentru juniori, abilitățile tehnice sunt importante, dar abilitățile interpersonale sunt esențiale. Angajatorii valorizează candidații cu soft skills, precum adaptabilitatea și capacitatea de a lucra în echipă, pentru o integrare ușoară în colectiv. Procesul de recrutare se concentrează pe identificarea acestor calități, alături de pregătirea tehnică, pentru o evoluție profesională rapidă.

Din acest motiv, cursul nostru include și sesiuni gratuite de career coaching cu experți în HR și recrutare.

1/ 3

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Te ajutăm la fiecare pas

Pot participa la cursuri dacă nu am cunoștințe în IT (tehnice)?

Sigur că da. Programele de pregătire IT School se adresează începătorilor și pornesc de la nivel 0. Prin urmare, nu îți sunt necesare cunoștințe anterioare în domeniu, doar motivație și poftă de învățare, însă le antrenăm și pe acestea dacă este necesar.

Trebuie să cunosc limba engleză pentru a participa la curs?

Programele de pregătire se desfășoară în limba română, însă în timpul cursului vei interacționa cu termeni specifici tehnologiei studiate care nu pot fi traduși sau pe care nu este recomandat să-i traducem. Fiecare termen va fi explicat de către trainer. Mai mult, menționăm că limba engleză este foarte importantă pentru angajatorii din domeniu; prin urmare, îți recomandăm să aprofundezi și acest subiect.

Cum se desfășoară un program de pregătire IT School?

Cursurile noastre sunt orientate 100% spre practică. Promovăm experiențe de învățare hands-on, facem exerciții și dezvoltăm proiecte mai mici și mai mari care te vor ajuta să-ți construiești și un portofoliu. După fiecare ședință de curs, trainerul îți va pune la dispoziție materialul parcurs, teme și indicații pentru lucru individual. Recomandarea noastră este să dublezi, cel puțin, numărul de ore petrecute alături de trainer cu exerciții și învățare suplimentară individuale. În același timp, pe lângă pregătirea tehnică, vei avea oportunitatea să participi la evenimente sau webinarii cu invitați din domeniu, atât specialiști în recrutare, cât și companii partenere. Toată activitatea este susținută cu ședințe de mentorat în carieră, începând din momentul înscrierii tale la curs.

COSTUL CURSULUI

Investiția ta în educație

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

Plătești integral, economisești 119 euro

Curs de 110 ore

1190 EUR

Reducere plată integrală

- 119 EUR

Preț final cu discount

1071 EUR
sau 238 € rată lunară

110 ore de curs live-online, alături de trainer

certificări naționale și internaționale incluse în preț

acreditare de la Ministerul Educației Naționale

pregătire pentru certificarea internațională Information Technology Specialist

seminarii bonus de optimizare a CV-ului și de pregătire pentru interviu

curs de Limba Engleză în IT

trainer experimentat, specialist în domeniu

sesiuni de clarificare și recapitulare a materiei

Vreau să mă înscriu

Cum poți achiziționa cursul

Te vom ajuta să alegi modalitatea de plată care ți se potrivește cel mai bine.

Modalități flexibile de plată cu discount 10%

    Vei putea achita acest curs prin oricare dintre următoarele 3 metode: prin virament bancar din aplicația de mobile banking, printr-o plată cu cardul sau prin depunerea de numerar la bancă.

Plată integrală sau în tranșe lunare

  • Poți opta pentru plata integrală la înscriere sau achitarea în tranșe lunare, pe toată durata cursului.
  • Spre exemplu, pentru cursurile de lungă durată (110 ore), numărul maxim de tranșe acordat este 5.

Plată în 12 rate fără dobândă prin card de cumpărături

  • Acest serviciu este valabil exclusiv pentru plățile efectuate cu cardurile de cumpărături: BT STAR, Alpha Bank, FIRST BANK sau GARANTI BANK.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, ești de acord cu Termenii și Condițiile IT School

Mă înregistrez