Course logo

Curs Programare Java

Live Online

5 luni

100 ore

Certific─âri
CertificareCertificare
Cost total

1020 ÔéČ

204 ÔéČ rat─â lunar─â

Dup─â finalizarea cu succes a acestui curs, vei descoperi nenum─ârate oportunit─â╚Ťi de munc─â pentru companii dezvoltatoare de software. Cursul este acreditat de Ministerul Muncii ╚Öi include preg─âtirea pentru certificarea interna╚Ťional─â IT Specialist.

Vezi ce ├«╚Ťi oferim

Curs Programare Java

Sesiune Iunie

Orar: Mar╚Ťi & Joi, 18:30-21:00
Data începerii: În curând

Rezerv─â un loc

CE CUPRINDE CURSUL

Limbajul de programare cel mai c─âutat pe pia╚Ťa muncii

­čö╣De╚Öi este foarte utilizat pentru o mul╚Ťime de aplica╚Ťii complexe, Java este un limbaj de programare u╚Öor de ├«nv─â╚Ťat (comparativ cu celelalte), datorit─â sintaxei simple ╚Öi a vastelor resurse disponibile online. ­čö╣ Un veteran al limbajelor de programare, utilizat cu prec─âdere ├«n proiecte ample, Java r─âm├óne neclintit ├«n fa╚Ťa ÔÇťcompetitorilorÔÇŁ s─âi mai tineri. ­čö╣Pentru programatorii ├«ncep─âtori, Java reprezint─â o op╚Ťiune sigur─â, care vine la pachet cu multe oportunit─â╚Ťi de angajare ├«n domeniu.

Vei ├«nv─â╚Ťa prin practic─â

­čö╣Nu exist─â ├«nlocuitor pentru experien╚Ťa practic─â; de aceea ├«n cadrul acestui curs vei ├«nv─â╚Ťa s─â scrii cod cu m├ónecile suflecate, aplic├ónd practic fiecare bucat─â de informa╚Ťie. ­čö╣├Än cadrul ╚Öedin╚Ťelor de curs, trainerul te va ghida prin curricula programului, cu ajutorul exerci╚Ťiilor ╚Öi temelor, menite s─â-╚Ťi dezvolte abilit─â╚Ťile tehnice ├«n modul cel mai sigur, simplu ╚Öi rapid.

├Änva╚Ť─â Java de la A la Z

­čö╣De la bazele program─ârii la concepte avansate, acest program de preg─âtire cuprinde ├«n mod integrativ toate no╚Ťiunile de care ai nevoie ├«n cadrul unui job de Junior Java Developer, plus tehnologii complementare. ­čö╣├Än cadrul acestui curs vei studia Java, Spring, Hibernate, GIT, Maven, JavaFX, SQL, HTML & more.

O carier─â promi╚Ť─âtoare ├«n IT

­čö╣Java este un limbaj de programare popular ╚Öi larg utilizat. ├Än general, cu r─âbdare, practic─â ╚Öi determinare, oricine ├«l poate ├«nv─â╚Ťa. ­čö╣Cel mai bun indicator de succes pentru o carier─â ├«n Java Development este interesul t─âu ╚Öi disponibilitatea de a petrece ├«ntre 6-10 ore pe zi ├«n fa╚Ťa calculatorului, cu r─âbdare ╚Öi interes. ­čö╣Dac─â decizi s─â porne╚Öti al─âturi de IT School, vei beneficia de un ecosistem educa╚Ťional complet, care ├«╚Ťi va oferi o mul╚Ťime de avantaje pentru a ob╚Ťine primul t─âu job de Java Developer.

Career coaching ╚Öi oportunit─â╚Ťi de angajare

­čö╣├Ä╚Ťi punem la dispozi╚Ťie o serie de seminarii esen╚Ťiale (gratuite) de coaching care ├«╚Ťi vor dubla ╚Öansele de a te angaja ├«n domeniu. ­čö╣├Ä╚Ťi vom face coaching pe fiecare aspect al interac╚Ťiunii cu angajatorul, de la cum se redacteaz─â un CV de nerefuzat ╚Öi p├ón─â la soft skills ╚Öi preg─âtire pentru interviu. ­čö╣Pe l├óng─â toate astea, vei putea folosi platforma noastr─â dedicat─â angaj─ârii ├«ncep─âtorilor din IT: juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Intro în Java Development

Nicio cas─â nu se poate construi f─âr─â o funda╚Ťie solid─â. Astfel, ├«n prima parte a programului de preg─âtire, vei ├«nv─â╚Ťa concepte de baz─â ├«n programare ╚Öi cum g├ónde╚Öte un programator.

Java și OOP

Programarea orientată pe obiecte sau OOP în engleză, reprezintă un model de a scrie cod, unde programele pe care le vei concepe sunt organizate în jurul obiectelor și a datelor.

Proiecte de portofoliu

├Än cadrul acestui curs vei dob├óndi toate cuno╚Ötin╚Ťele tehnice necesare pentru a realiza primele tale proiecte de portofoliu. Acestea reprezint─â cea mai mare validare a nivelului tehnic atins ╚Öi sunt elemente de diferen╚Ťiere ├«n procesul de angajare.

Certific─â-te

La finalul programului de preg─âtire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei ╚Öi vei ob╚Ťine o diplom─â recunoscut─â na╚Ťional, iar op╚Ťional, ai posibilitatea de a te ├«nrola ╚Öi ├«n programul de certificare interna╚Ťional─â IT Specialist.

icons / download

Descarc─â programa complet─â

CERTIFICARI

Valideaz─â-╚Ťi cuno╚Ötin╚Ťele prin intermediul certific─ârilor na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale!

Dup─â ce parcurgi un curs IT School, te ├«ncuraj─âm s─â participi la examenele acreditate de Ministerul Educa╚Ťiei ╚Öi/sau la alte examene interna╚Ťionale pentru a ob╚Ťine recunoa╚Öterea competen╚Ťelor tehnice pe care le-ai dezvoltat. Programa cursurilor noastre este ├«n concordan╚Ť─â cu aceste examene a╚Öa c─â e╚Öti cu un pas mai aproape de certificarea dorit─â. La finalizarea cursului, po╚Ťi sus╚Ťine urm─âtoarele certific─âri:

Information Technology Specialist | Certificare interna╚Ťional─â Certiport

Information Technology Specialist este un certificat interna╚Ťional dedicat candida╚Ťilor care iau ├«n considerare s─â ├«nceap─â o carier─â ├«n IT sau care sunt la ├«nceput de drum ├«n acest domeniu. Prin intermediul s─âu, ├«╚Ťi po╚Ťi valida cuno╚Ötin╚Ťele ├«ntr-o gam─â larg─â de subiecte IT printre care software development, administrarea bazelor de date, networking, securitate sau programare. Examenul pentru a ob╚Ťine acest certificat se desf─â╚Öoar─â online.

Beneficii
Check

├«╚Ťi validezi nivelul de cuno╚Ötin╚Ťe

Check

ob╚Ťii recunoa╚Ötere interna╚Ťional─â

Check

atragi aten╚Ťia angajatorilor

Check

te diferen╚Ťiezi de ceilal╚Ťi candida╚Ťi la ├«nceput de drum

Check

Autoritatea Na╚Ťional─â pentru Calific─âri | Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale

Dup─â absolvirea acestui curs, po╚Ťi participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale. Diploma ob╚Ťinut─â ├«n urma acestui examen este recunoscut─â la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n Uniunea European─â, SUA ╚Öi Canada. Participarea la examen este inclus─â ├«n costul cursului. Aceast─â certificare este disponibil─â exclusiv pentru absolven╚Ťii cursurilor IT School.

Beneficii
Check

├«╚Ťi validezi abilit─â╚Ťile tehnice

Check

ob╚Ťii recunoa╚Ötere la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n UE, SUA, Canada

Check

atragi aten╚Ťia angajatorilor

Check

te diferen╚Ťiezi de ceilal╚Ťi candida╚Ťi la ├«nceput de drum

Check

CE TEHNOLOGII VEI STUDIA

F─â cuno╚Ötin╚Ť─â cu tehnologiile care vor sta la baza experien╚Ťei tale de ├«nv─â╚Ťare!

Pentru a deveni un profesionist de succes ├«n domeniul IT, trebuie s─â ├«╚Ťi dezvol╚Ťi constant abilit─â╚Ťile tehnice. Cursul nostru te ini╚Ťiaz─â ├«n tehnologiile primordiale pentru ca tu s─â po╚Ťi p─â╚Öi cu ├«ncredere ├«n noua ta carier─â!

Technologies
Java
Technologies
Spring
Technologies
Maven
Technologies
Gradle
Technologies
GIT

TESTIMONIALE

Descoper─â ce spun absolven╚Ťii no╚Ötri despre experien╚Ťa IT School!

1/ 5

DE CE S─é ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite!

Why us?

Nu l─âsa la voia ├«nt├ómpl─ârii niciun pas din traseul t─âu de ├«nv─â╚Ťare. ├Än cadrul IT School, drumul c─âtre succes este pavat cu consultan╚Ť─â ├«n alegerea cursului potrivit, preg─âtire tehnic─â practic─â - ancorat─â ├«n tendin╚Ťele pie╚Ťei, consiliere de carier─â ╚Öi soft skills training, certificare na╚Ťional─â ╚Öi interna╚Ťional─â ╚Öi toate oportunit─â╚Ťile de angajare centralizate ├«n prima platform─â de joburi IT dedicat─â ├«ncep─âtorilor.

Absolven╚Ťii no╚Ötri lucreaz─â la companii de renume din industrie:

Cognizant Softvision
Enovatika
NTT Data
Continental
Fortech
Amdaris
123 Form Builder
Toluna
Continental
Continental

HEROES OF IT SCHOOL

Descoper─â cum au ob╚Ťinut absolven╚Ťii no╚Ötri primul job ├«n IT!

Anca-Roxana Rusu

Absolvent─â a cursului de Java
de la IT School la Studii de SecuritateDe la Studii de Securitate la Application Development
IT School Cluj-NapocaCluj-Napoca

Antonina Bagrin

Absolvent─â a cursului de Front End Web Development
de la IT School la Finan╚Ťe B─ânciDe la Finan╚Ťe B─ânci la Front-end Development
IT School Alba IuliaAlba Iulia

Iasmina Fleșeriu

Absovent─â a cursului de Testare Software
de la IT School la AdvertisingDe la Advertising la Testare Software
IT School TimișoaraTimișoara

ECHIPA DE TRAINERI

├Änva╚Ť─â al─âturi de speciali╚Öti din domeniu!

COSTUL CURSULUI

Investi╚Ťia ta ├«n educa╚Ťie

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

1020 ÔéČ

204 ÔéČ rat─â lunar─â
204 ÔéČ rat─â lunar─â
Vezi toate

modalit─â╚Ťile de plat─â

.

Dac─â ai nevoie de mai multe informa╚Ťii consult─â sec╚Ťiunea de ├Äntreb─âri Frecvente sau completeaz─â formularul de contact.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, e╚Öti de acord cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile IT School

Mă înregistrez