Live Online

Curs Programare Java

5 luni

110 ore

1190 ÔéČ

238 ÔéČ rat─â lunar─â

Dup─â finalizarea cu succes a acestui curs, vei descoperi nenum─ârate oportunit─â╚Ťi de munc─â pentru companii dezvoltatoare de software. Cursul include preg─âtirea pentru certificarea interna╚Ťional─â IT Specialist.

CertificareCertificare

Vezi ce ├«╚Ťi oferim

Sesiune Aprilie

Orar: Luni & Miercuri 18:00-20:30
Data începerii: 17.04.2024
Trainer: Rareș Zaharescu

Toate locurile au fost ocupate.

Rezerv─â un loc

Sesiune Mai

Orar: În curând
Data începerii: În curând
Trainer: Alexandru Iliescu

Rezerv─â un loc

CE CUPRINDE CURSUL

Limbajul de programare cel mai c─âutat pe pia╚Ťa muncii

De╚Öi este foarte utilizat pentru o mul╚Ťime de aplica╚Ťii complexe, Java este un limbaj de programare u╚Öor de ├«nv─â╚Ťat (comparativ cu celelalte), datorit─â sintaxei simple ╚Öi a vastelor resurse disponibile online. Un veteran al limbajelor de programare, utilizat cu prec─âdere ├«n proiecte ample, Java r─âm├óne neclintit ├«n fa╚Ťa ÔÇ×competitorilorÔÇŁ s─âi mai tineri. Pentru programatorii ├«ncep─âtori, Java reprezint─â o op╚Ťiune sigur─â, care vine la pachet cu multe oportunit─â╚Ťi de angajare ├«n domeniu.

logo

Urmeaz─â cea mai respectat─â rut─â de reconversie profesional─â ├«n IT cu peste 10.000 de absolven╚Ťi ├«n 10 ani de activitate.

Vei ├«nv─â╚Ťa prin practic─â

Nu exist─â ├«nlocuitor pentru experien╚Ťa practic─â; de aceea ├«n cadrul acestui curs vei ├«nv─â╚Ťa s─â scrii cod cu m├ónecile suflecate, aplic├ónd practic fiecare bucat─â de informa╚Ťie. ├Än cadrul ╚Öedin╚Ťelor de curs, trainerul te va ghida prin curricula programului, cu ajutorul exerci╚Ťiilor ╚Öi temelor, menite s─â-╚Ťi dezvolte abilit─â╚Ťile tehnice ├«n modul cel mai sigur, simplu ╚Öi rapid.

├Änva╚Ť─â Java de la A la Z

De la bazele program─ârii la concepte avansate, acest program de preg─âtire cuprinde ├«n mod integrativ toate no╚Ťiunile de care ai nevoie ├«n cadrul unui job de Junior Java Developer, plus tehnologii complementare. ├Än cadrul acestui curs vei studia Java, Spring, Hibernate, GIT, Maven, JavaFX, SQL, HTML & more.

O carier─â promi╚Ť─âtoare ├«n IT

Java este un limbaj de programare popular ╚Öi larg utilizat. ├Än general, cu r─âbdare, practic─â ╚Öi determinare, oricine ├«l poate ├«nv─â╚Ťa. Cel mai bun indicator de succes pentru o carier─â ├«n Java Development este interesul t─âu ╚Öi disponibilitatea de a petrece ├«ntre 6-10 ore pe zi ├«n fa╚Ťa calculatorului, cu r─âbdare ╚Öi interes. Dac─â decizi s─â porne╚Öti al─âturi de IT School, vei beneficia de un ecosistem educa╚Ťional complet, care ├«╚Ťi va oferi o mul╚Ťime de avantaje pentru a ob╚Ťine primul t─âu job de Java Developer.

Career coaching și sesiuni de catching up

Dac─â ai neclarit─â╚Ťi legate de anumite subiecte abordate la curs, vei beneficia de 2 sesiuni de clarific─âri. De asemenea ├«╚Ťi oferim o serie de seminarii gratuite de career coaching care ├«╚Ťi vor dubla ╚Öansele de a te angaja ├«n domeniu. Te ├«nv─â╚Ť─âm totul de la cum se redacteaz─â un CV de nerefuzat ╚Öi p├ón─â la soft skills ╚Öi preg─âtire pentru interviu. Pe l├óng─â toate astea, vei putea folosi platforma noastr─â dedicat─â angaj─ârii ├«ncep─âtorilor din IT: juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Programa noului t─âu curs

La IT School prioritatea noastr─â este s─â aplici practic fiecare bucat─â de informa╚Ťie primit─â astfel ├«nc├ót s─â te sim╚Ťi perfect confortabil de fiecare dat─â c├ónd le folose╚Öti.

├Än lista de mai jos po╚Ťi vedea cuprinsul acestui curs ╚Öi care sunt etapele principale prin care vei trece de la prima sesiune p├ón─â la absolvire.

Intro în Java Development

Nicio cas─â nu se poate construi f─âr─â o funda╚Ťie solid─â. Astfel, ├«n prima parte a programului de preg─âtire, vei ├«nv─â╚Ťa concepte de baz─â ├«n programare ╚Öi cum g├ónde╚Öte un programator.

Java și OOP

Programarea orientată pe obiecte sau OOP în engleză, reprezintă un model de a scrie cod, unde programele pe care le vei concepe sunt organizate în jurul obiectelor și a datelor.

Proiecte de portofoliu

├Än cadrul acestui curs vei dob├óndi toate cuno╚Ötin╚Ťele tehnice necesare pentru a realiza primele tale proiecte de portofoliu. Acestea reprezint─â cea mai mare validare a nivelului tehnic atins ╚Öi sunt elemente de diferen╚Ťiere ├«n procesul de angajare.

Certific─â-te

La finalul programului de preg─âtire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei ╚Öi vei ob╚Ťine o diplom─â recunoscut─â na╚Ťional, iar op╚Ťional, ai posibilitatea de a te ├«nrola ╚Öi ├«n programul de certificare interna╚Ťional─â IT Specialist.

icons / download

Descarc─â programa complet─â

CERTIFIC─éRI

Certific─âri na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale incluse ├«n pre╚Ť

Information Technology Specialist | Certificare interna╚Ťional─â Certiport

Information Technology Specialist este un certificat interna╚Ťional dedicat candida╚Ťilor care iau ├«n considerare s─â ├«nceap─â o carier─â ├«n IT sau care sunt la ├«nceput de drum ├«n acest domeniu. Prin intermediul s─âu, ├«╚Ťi po╚Ťi valida cuno╚Ötin╚Ťele ├«ntr-o gam─â larg─â de subiecte IT printre care software development, administrarea bazelor de date, networking, securitate sau programare. Examenul pentru a ob╚Ťine acest certificat se desf─â╚Öoar─â online.

Beneficii
Check

├«╚Ťi validezi nivelul de cuno╚Ötin╚Ťe

Check

ob╚Ťii recunoa╚Ötere interna╚Ťional─â

Check

atragi aten╚Ťia angajatorilor

Check

te diferen╚Ťiezi de ceilal╚Ťi candida╚Ťi la ├«nceput de drum

Check

Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale

Dup─â absolvirea acestui curs, po╚Ťi participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale care se desf─â╚Öoar─â online. Diploma ob╚Ťinut─â ├«n urma acestui examen este recunoscut─â la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n Uniunea European─â, SUA ╚Öi Canada. Participarea la examen este inclus─â ├«n costul cursului. Aceast─â certificare este disponibil─â exclusiv pentru absolven╚Ťii cursurilor IT School.

Beneficii
Check

├«╚Ťi validezi abilit─â╚Ťile tehnice

Check

ob╚Ťii recunoa╚Ötere la nivel na╚Ťional ╚Öi ├«n UE, SUA, Canada

Check

atragi aten╚Ťia angajatorilor

Check

te diferen╚Ťiezi de ceilal╚Ťi candida╚Ťi la ├«nceput de drum

Check

CE TEHNOLOGII VEI STUDIA

F─â cuno╚Ötin╚Ť─â cu tehnologiile care vor sta la baza experien╚Ťei tale de ├«nv─â╚Ťare!

Pentru a deveni un profesionist de succes ├«n domeniul IT, trebuie s─â ├«╚Ťi dezvol╚Ťi constant abilit─â╚Ťile tehnice. Cursul nostru te ini╚Ťiaz─â ├«n tehnologiile primordiale pentru ca tu s─â po╚Ťi p─â╚Öi cu ├«ncredere ├«n noua ta carier─â!

Technologies
Java
Technologies
Spring
Technologies
Maven
Technologies
Gradle
Technologies
GIT
Technologies
SQL

TESTIMONIALE

Descoper─â ce spun absolven╚Ťii no╚Ötri despre experien╚Ťa IT School!

1/ 5

ECOSISTEMUL IT SCHOOL

De la înscriere la angajare, te sprijinim la fiecare pas.

Mai mult dec├ót un simplu curs, la IT School, am dezvoltat un ├«ntreg ecosistem care cuprinde toate etapele parcurse de c─âtre un ├«ncep─âtor, de la preg─âtire tehnic─â p├ón─â la ob╚Ťinerea primului job ├«n IT.

1/6

Absolven╚Ťii no╚Ötri lucreaz─â la companii de renume din industrie:

HEROES OF IT SCHOOL

Descoper─â cum au ob╚Ťinut absolven╚Ťii no╚Ötri primul job ├«n IT!

Bogdan P─âcioianu

Absolvent al cursului de Java
de la IT School la Instructor ÎnotDe la Instructor Înot la Java Developer
IT School PiteștiPitești
Anca-Roxana Rusu

Anca-Roxana Rusu

Absolvent─â a cursului de Java
de la IT School la Studii de SecuritateDe la Studii de Securitate la Application Development
IT School Cluj-NapocaCluj-Napoca
Anca Bretoiu

Anca Bretoiu

Absolvent─â a cursului de Java
de la IT School la DreptDe la Drept la Configuration Engineering
IT School Cluj NapocaCluj Napoca

Vezi mai multe

ECHIPA DE TRAINERI

├Änva╚Ť─â al─âturi de speciali╚Öti din domeniu!

1/ 10

BONUS EDUCAȚIONAL

Curs gratuit de Limba Engleză în IT

La ├«nscriere, beneficiezi automat de un curs gratuit de limba englez─â ├«n IT. Este o oportunitate excelent─â de a-╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťi abilitatea de a comunica eficient, ├«ntr-un mediul de lucru tehnic.

├Än cadrul acestui curs vei explora terminologia de baz─â a domeniului IT, incluz├ónd concepte legate de hardware, software development, re╚Ťele, securitate ╚Öi multe altele. Cu acest curs vei dob├óndi ├«ncrederea de a utiliza cu u╚Öurin╚Ť─â vocabularul IT ├«n interac╚Ťiunile tale, at├ót ├«n cadrul IT School, c├ót ╚Öi la primul t─âu job.

SOFT SKILLS

Dezvolt─â-╚Ťi Soft Skills cu ajutorul unor voci importante din domeniu

├Än c─âutarea unui job, ├«n special pentru juniori, abilit─â╚Ťile tehnice sunt importante, dar abilit─â╚Ťile interpersonale sunt esen╚Ťiale. Angajatorii valorizeaz─â candida╚Ťii cu soft skills, precum adaptabilitatea ╚Öi capacitatea de a lucra ├«n echip─â, pentru o integrare u╚Öoar─â ├«n colectiv. Procesul de recrutare se concentreaz─â pe identificarea acestor calit─â╚Ťi, al─âturi de preg─âtirea tehnic─â, pentru o evolu╚Ťie profesional─â rapid─â.

Din acest motiv, cursul nostru include ╚Öi sesiuni gratuite de career coaching cu exper╚Ťi ├«n HR ╚Öi recrutare.

1/ 3

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Te ajut─âm la fiecare pas

Pot participa la cursuri dac─â nu am cuno╚Ötin╚Ťe ├«n IT (tehnice)?

Sigur c─â da. Programele de preg─âtire IT School se adreseaz─â ├«ncep─âtorilor ╚Öi pornesc de la nivel 0. Prin urmare, nu ├«╚Ťi sunt necesare cuno╚Ötin╚Ťe anterioare ├«n domeniu, doar motiva╚Ťie ╚Öi poft─â de ├«nv─â╚Ťare, ├«ns─â le antren─âm ╚Öi pe acestea dac─â este necesar.

Trebuie s─â cunosc limba englez─â pentru a participa la curs?

Programele de preg─âtire se desf─â╚Öoar─â ├«n limba rom├ón─â, ├«ns─â ├«n timpul cursului vei interac╚Ťiona cu termeni specifici tehnologiei studiate care nu pot fi tradu╚Öi sau pe care nu este recomandat s─â-i traducem. Fiecare termen va fi explicat de c─âtre trainer. Mai mult, men╚Ťion─âm c─â limba englez─â este foarte important─â pentru angajatorii din domeniu; prin urmare, ├«╚Ťi recomand─âm s─â aprofundezi ╚Öi acest subiect.

Cum se desfășoară un program de pregătire IT School?

Cursurile noastre sunt orientate 100% spre practic─â. Promov─âm experien╚Ťe de ├«nv─â╚Ťare hands-on, facem exerci╚Ťii ╚Öi dezvolt─âm proiecte mai mici ╚Öi mai mari care te vor ajuta s─â-╚Ťi construie╚Öti ╚Öi un portofoliu. Dup─â fiecare ╚Öedin╚Ť─â de curs, trainerul ├«╚Ťi va pune la dispozi╚Ťie materialul parcurs, teme ╚Öi indica╚Ťii pentru lucru individual. Recomandarea noastr─â este s─â dublezi, cel pu╚Ťin, num─ârul de ore petrecute al─âturi de trainer cu exerci╚Ťii ╚Öi ├«nv─â╚Ťare suplimentar─â individuale. ├Än acela╚Öi timp, pe l├óng─â preg─âtirea tehnic─â, vei avea oportunitatea s─â participi la evenimente sau webinarii cu invita╚Ťi din domeniu, at├ót speciali╚Öti ├«n recrutare, c├ót ╚Öi companii partenere. Toat─â activitatea este sus╚Ťinut─â cu ╚Öedin╚Ťe de mentorat ├«n carier─â, ├«ncep├ónd din momentul ├«nscrierii tale la curs.

COSTUL CURSULUI

Investi╚Ťia ta ├«n educa╚Ťie

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

Plătești integral, economisești 119 euro

Curs de 110 ore

1190 EUR

Reducere plat─â integral─â

- 119 EUR

Pre╚Ť final cu discount

1071 EUR
sau 238 ÔéČ rat─â lunar─â

110 ore de curs live-online, al─âturi de trainer

certific─âri na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale incluse ├«n pre╚Ť

acreditare de la Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale

preg─âtire pentru certificarea interna╚Ťional─â Information Technology Specialist

seminarii bonus de optimizare a CV-ului și de pregătire pentru interviu

curs de Limba Engleză în IT

trainer experimentat, specialist în domeniu

sesiuni de clarificare și recapitulare a materiei

Vreau să mă înscriu

Cum po╚Ťi achizi╚Ťiona cursul

Te vom ajuta s─â alegi modalitatea de plat─â care ╚Ťi se potrive╚Öte cel mai bine.

Modalit─â╚Ťi flexibile de plat─â cu discount 10%

    Vei putea achita acest curs prin oricare dintre urm─âtoarele 3 metode: prin virament bancar din aplica╚Ťia de mobile banking, printr-o plat─â cu cardul sau prin depunerea de numerar la banc─â.

Plată integrală sau în tranșe lunare

  • Po╚Ťi opta pentru plata integral─â la ├«nscriere sau achitarea ├«n tran╚Öe lunare, pe toat─â durata cursului.
  • Spre exemplu, pentru cursurile de lung─â durat─â (110 ore), num─ârul maxim de tran╚Öe acordat este 5.

Plată în 12 rate fără dobândă prin card de cumpărături

  • Acest serviciu este valabil exclusiv pentru pl─â╚Ťile efectuate cu cardurile de cump─âr─âturi: BT STAR, Alpha Bank, FIRST BANK sau GARANTI BANK.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, e╚Öti de acord cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile IT School

Mă înregistrez