Live Online

Curs Agile & Scrum

1 lună

20 ore

€ 250

Cursul include pregătire pentru certificarea internațională Scrum Master Level 1 (PSM I) și consiliere de carieră gratuită.

Certificare

Înscrierile vor fi deschise în curând

Te ținem la curent cu noi informații pe e-mail.

Abonare

CE CUPRINDE CURSUL

Descoperă cât de „Agile” vei fi la final de curs

Activitatea echipelor tehnice este deseori organizată în baza unor metodologii de lucru, iar cele mai populare din industrie sunt Agile și Scrum. Companiile care produc și livrează soft țin cont de aceste framework-uri în scopul optimizării flow-ului de lucru, creșterii productivității și a calității produselor sau serviciilor oferite.

logo

Urmează cea mai respectată rută de reconversie profesională în IT cu peste 10.000 de absolvenți în 10 ani de activitate.

Echipează-te cu mindsetul potrivit

Agile, la bază, reprezintă un set de principii, un mod de gândire, aplicate în gestionarea unui proiect IT. În completare, Scrum este un framework sau o sub-metodologie Agile care propune o abordare orientată pe rezultate, colaborare în echipă și măsurare constantă a progresului. Explorarea celor două direcții nu trebuie neglijată, în special dacă acum îți planifici intrarea în industrie.

Cunoștințe complementare

Cu cât bagajul tău de cunoștințe este mai mare cu atât mai multe priviri va atrage CV-ul tău din partea angajatorilor, iar întrebări cu privire Agile sau Scrum se regăsesc frecvent în practica interviurilor tehnice.

Competențe multidisciplinare

Know-how-ul cu privire la metodologia Agile este relevantă pentru toți specialiștii din domeniu: Project Managers, Products Owners, Business Analysts și Scrum Masters, technical leads, programatori, testeri și designeri.

Performanță și sprijin „pe bune”

Alături de IT School îți planifici de la început procesul de învățare, prin definirea programului de studiu, setarea obiectivelor și a metodelor de măsurare a progresului.

PROGRAMUL PE SCURT

Programa noului tău curs

La IT School prioritatea noastră este să aplici practic fiecare bucată de informație primită astfel încât să te simți perfect confortabil de fiecare dată când le folosești.

În lista de mai jos poți vedea cuprinsul acestui curs și care sunt etapele principale prin care vei trece de la prima sesiune până la absolvire.

Intro în Agile

Descoperă metodologia Agile și cum se pune în practică într-o companie tech; Agile Manifesto - principii și beneficii.

Metodologia Agile

Cunoaște diferențele dintre metodologiile Agile și Waterfall: beneficii, avantaje și dezavantaje, alegerea metodologiei potrivite în funcție de proiect, precum și concepte noi cu privire la Agile frameworks.

Framework-ul Scrum

Cursul include pregătire pentru certificarea Scrum Master Level 1 (PSM I) și cuprinde înțelegerea și implementarea ceremoniilor Scrum - sprint planning și daily scrum, sprint review și retrospective.

Proiecte și practică

În procesul de predare ne vom folosi de studii de caz, exemple ancorate în modul de lucru din companii, role-playing, jocuri și quiz-uri, vom construi proiecte și vom exersa împreună noțiunile parcurse, astfel ca tu să poți aplica practic fiecare concept studiat. În plus, vei studia și metodologia SAFE.

icons / download

Descarcă programa completă

TESTIMONIALE

Descoperă ce spun absolvenții noștri despre experiența IT School!

1/ 3

ECOSISTEMUL IT SCHOOL

De la înscriere la angajare, te sprijinim la fiecare pas.

Mai mult decât un simplu curs, la IT School, am dezvoltat un întreg ecosistem care cuprinde toate etapele parcurse de către un începător, de la pregătire tehnică până la obținerea primului job în IT.

1/6

Absolvenții noștri lucrează la companii de renume din industrie:

HEROES OF IT SCHOOL

Descoperă cum au obținut absolvenții noștri primul job în IT!

Antonina Bagrin

Antonina Bagrin

Absolventă a cursului de Frontend Web Development
de la IT School la Finanțe BănciDe la Finanțe Bănci la Frontend Development
IT School Alba IuliaAlba Iulia
Robert Nicolescu

Robert Nicolescu

Absolvent al cursului de Programare Python
de la IT School la Control calitateDe la Control calitate la QA Testing
IT School BucureștiBucurești
Iasmina Fleșeriu

Iasmina Fleșeriu

Absolventă a cursului de Testare Software
de la IT School la AdvertisingDe la Advertising la Testare Software
IT School TimișoaraTimișoara

ECHIPA DE TRAINERI

Învață alături de specialiști din domeniu!

1/ 1

BONUS EDUCAȚIONAL

Curs gratuit de Limba Engleză în IT

La înscriere, beneficiezi automat de un curs gratuit de limba engleză în IT. Este o oportunitate excelentă de a-ți îmbunătăți abilitatea de a comunica eficient, într-un mediul de lucru tehnic.

În cadrul acestui curs vei explora terminologia de bază a domeniului IT, incluzând concepte legate de hardware, software development, rețele, securitate și multe altele. Cu acest curs vei dobândi încrederea de a utiliza cu ușurință vocabularul IT în interacțiunile tale, atât în cadrul IT School, cât și la primul tău job.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Te ajutăm la fiecare pas

Pot participa la cursuri dacă nu am cunoștințe în IT (tehnice)?

Sigur că da. Programele de pregătire IT School se adresează începătorilor și pornesc de la nivel 0. Prin urmare, nu îți sunt necesare cunoștințe anterioare în domeniu, doar motivație și poftă de învățare, însă le antrenăm și pe acestea dacă este necesar.

Trebuie să cunosc limba engleză pentru a participa la curs?

Programele de pregătire se desfășoară în limba română, însă în timpul cursului vei interacționa cu termeni specifici tehnologiei studiate care nu pot fi traduși sau pe care nu este recomandat să-i traducem. Fiecare termen va fi explicat de către trainer. Mai mult, menționăm că limba engleză este foarte importantă pentru angajatorii din domeniu; prin urmare, îți recomandăm să aprofundezi și acest subiect.

Cum se desfășoară un program de pregătire IT School?

Cursurile noastre sunt orientate 100% spre practică. Promovăm experiențe de învățare hands-on, facem exerciții și dezvoltăm proiecte mai mici și mai mari care te vor ajuta să-ți construiești și un portofoliu. După fiecare ședință de curs, trainerul îți va pune la dispoziție materialul parcurs, teme și indicații pentru lucru individual. Recomandarea noastră este să dublezi, cel puțin, numărul de ore petrecute alături de trainer cu exerciții și învățare suplimentară individuale. În același timp, pe lângă pregătirea tehnică, vei avea oportunitatea să participi la evenimente sau webinarii cu invitați din domeniu, atât specialiști în recrutare, cât și companii partenere. Toată activitatea este susținută cu ședințe de mentorat în carieră, începând din momentul înscrierii tale la curs.

COSTUL CURSULUI

Investiția ta în educație

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

Curs Agile & Scrum

250

Plată integrală la înscriere

Opțiuni de plată în rate

1 rată

€ 250

12 rate fără dobândă Card Cumpărături

€ 20 / lună

Beneficii incluse

trainer experimentat, specialist în domeniu

pregătire pentru certificarea internațională Scrum Master Level 1 (PSM I)

seminarii bonus de optimizare a CV-ului și de pregătire pentru interviu

Vreau să mă înscriu

Cum poți achiziționa cursul

Te vom ajuta să alegi modalitatea de plată care ți se potrivește cel mai bine.

Modalități flexibile de plată

    Vei putea achita acest curs prin oricare dintre următoarele 3 metode: prin virament bancar din aplicația de mobile banking, printr-o plată cu cardul sau prin depunerea de numerar la bancă.

Plată în 12 rate fără dobândă prin card de cumpărături

  • Acest serviciu este valabil exclusiv pentru plățile efectuate cu cardurile de cumpărături: BT STAR, Alpha Bank, FIRST BANK sau GARANTI BANK.