Live Online

Curs Agile & Scrum

1 luni

20 ore

250 ÔéČ

0 ÔéČ rat─â lunar─â

Cursul include preg─âtire pentru certificarea interna╚Ťional─â Scrum Master Level 1 (PSM I) ╚Öi consiliere de carier─â gratuit─â.

Certificare

Vezi ce ├«╚Ťi oferim

Curs Agile & Scrum

Sesiune Noiembrie

Orar: Miercuri & Vineri, 18:30-21:00
Data începerii: 22.11.2023

Toate locurile au fost ocupate.

Rezerv─â un loc

CE CUPRINDE CURSUL

Descoper─â c├ót de ÔÇ×AgileÔÇŁ vei fi la final de curs

Activitatea echipelor tehnice este deseori organizat─â ├«n baza unor metodologii de lucru, iar cele mai populare din industrie sunt Agile ╚Öi Scrum. Companiile care produc ╚Öi livreaz─â soft ╚Ťin cont de aceste framework-uri ├«n scopul optimiz─ârii flow-ului de lucru, cre╚Öterii productivit─â╚Ťii ╚Öi a calit─â╚Ťii produselor sau serviciilor oferite.

logo

Urmeaz─â cea mai respectat─â rut─â de reconversie profesional─â ├«n IT cu peste 10.000 de absolven╚Ťi ├«n 10 ani de activitate.

Echipeaz─â-te cu mindsetul potrivit

Agile, la baz─â, reprezint─â un set de principii, un mod de g├óndire, aplicate ├«n gestionarea unui proiect IT. ├Än completare, Scrum este un framework sau o sub-metodologie Agile care propune o abordare orientat─â pe rezultate, colaborare ├«n echip─â ╚Öi m─âsurare constant─â a progresului. Explorarea celor dou─â direc╚Ťii nu trebuie neglijat─â, ├«n special dac─â acum ├«╚Ťi planifici intrarea ├«n industrie.

Cuno╚Ötin╚Ťe complementare

Cu c├ót bagajul t─âu de cuno╚Ötin╚Ťe este mai mare cu at├ót mai multe priviri va atrage CV-ul t─âu din partea angajatorilor, iar ├«ntreb─âri cu privire Agile sau Scrum se reg─âsesc frecvent ├«n practica interviurilor tehnice.

Competen╚Ťe multidisciplinare

Know-how-ul cu privire la metodologia Agile este relevant─â pentru to╚Ťi speciali╚Ötii din domeniu: Project Managers, Products Owners, Business Analysts ╚Öi Scrum Masters, technical leads, programatori, testeri ╚Öi designeri.

Performan╚Ť─â ╚Öi sprijin ÔÇ×pe buneÔÇŁ

Al─âturi de IT School ├«╚Ťi planifici de la ├«nceput procesul de ├«nv─â╚Ťare, prin definirea programului de studiu, setarea obiectivelor ╚Öi a metodelor de m─âsurare a progresului.

PROGRAMUL PE SCURT

Programa noului t─âu curs

La IT School prioritatea noastr─â este s─â aplici practic fiecare bucat─â de informa╚Ťie primit─â astfel ├«nc├ót s─â te sim╚Ťi perfect confortabil de fiecare dat─â c├ónd le folose╚Öti.

├Än lista de mai jos po╚Ťi vedea cuprinsul acestui curs ╚Öi care sunt etapele principale prin care vei trece de la prima sesiune p├ón─â la absolvire.

Intro în Agile

Descoperă metodologia Agile și cum se pune în practică într-o companie tech; Agile Manifesto - principii și beneficii.

Metodologia Agile

Cunoa╚Öte diferen╚Ťele dintre metodologiile Agile ╚Öi Waterfall: beneficii, avantaje ╚Öi dezavantaje, alegerea metodologiei potrivite ├«n func╚Ťie de proiect, precum ╚Öi concepte noi cu privire la Agile frameworks.

Framework-ul Scrum

Cursul include preg─âtire pentru certificarea Scrum Master Level 1 (PSM I) ╚Öi cuprinde ├«n╚Ťelegerea ╚Öi implementarea ceremoniilor Scrum - sprint planning ╚Öi daily scrum, sprint review ╚Öi retrospective.

Proiecte și practică

├Än procesul de predare ne vom folosi de studii de caz, exemple ancorate ├«n modul de lucru din companii, role-playing, jocuri ╚Öi quiz-uri, vom construi proiecte ╚Öi vom exersa ├«mpreun─â no╚Ťiunile parcurse, astfel ca tu s─â po╚Ťi aplica practic fiecare concept studiat. ├Än plus, vei studia ╚Öi metodologia SAFE.

icons / download

Descarc─â programa complet─â

TESTIMONIALE

Descoper─â ce spun absolven╚Ťii no╚Ötri despre experien╚Ťa IT School!

1/ 3

ECOSISTEMUL IT SCHOOL

De la înscriere la angajare, te sprijinim la fiecare pas.

Mai mult dec├ót un simplu curs, la IT School, am dezvoltat un ├«ntreg ecosistem care cuprinde toate etapele parcurse de c─âtre un ├«ncep─âtor, de la preg─âtire tehnic─â p├ón─â la ob╚Ťinerea primului job ├«n IT.

1/6

Absolven╚Ťii no╚Ötri lucreaz─â la companii de renume din industrie:

HEROES OF IT SCHOOL

Descoper─â cum au ob╚Ťinut absolven╚Ťii no╚Ötri primul job ├«n IT!

Antonina Bagrin

Antonina Bagrin

Absolvent─â a cursului de Frontend Web Development
de la IT School la Finan╚Ťe B─ânciDe la Finan╚Ťe B─ânci la Frontend Development
IT School Alba IuliaAlba Iulia
Robert Nicolescu

Robert Nicolescu

Absolvent al cursului de Programare Python
de la IT School la Control calitateDe la Control calitate la QA Testing
IT School BucureștiBucurești
Iasmina Fleșeriu

Iasmina Fleșeriu

Absolvent─â a cursului de Testare Software
de la IT School la AdvertisingDe la Advertising la Testare Software
IT School TimișoaraTimișoara

ECHIPA DE TRAINERI

├Änva╚Ť─â al─âturi de speciali╚Öti din domeniu!

1/ 1

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Te ajut─âm la fiecare pas

Pot participa la cursuri dac─â nu am cuno╚Ötin╚Ťe ├«n IT (tehnice)?

Sigur c─â da. Programele de preg─âtire IT School se adreseaz─â ├«ncep─âtorilor ╚Öi pornesc de la nivel 0. Prin urmare, nu ├«╚Ťi sunt necesare cuno╚Ötin╚Ťe anterioare ├«n domeniu, doar motiva╚Ťie ╚Öi poft─â de ├«nv─â╚Ťare, ├«ns─â le antren─âm ╚Öi pe acestea dac─â este necesar.

Trebuie s─â cunosc limba englez─â pentru a participa la curs?

Programele de preg─âtire se desf─â╚Öoar─â ├«n limba rom├ón─â, ├«ns─â ├«n timpul cursului vei interac╚Ťiona cu termeni specifici tehnologiei studiate care nu pot fi tradu╚Öi sau pe care nu este recomandat s─â-i traducem. Fiecare termen va fi explicat de c─âtre trainer. Mai mult, men╚Ťion─âm c─â limba englez─â este foarte important─â pentru angajatorii din domeniu; prin urmare, ├«╚Ťi recomand─âm s─â aprofundezi ╚Öi acest subiect.

Cum se desfășoară un program de pregătire IT School?

Cursurile noastre sunt orientate 100% spre practic─â. Promov─âm experien╚Ťe de ├«nv─â╚Ťare hands-on, facem exerci╚Ťii ╚Öi dezvolt─âm proiecte mai mici ╚Öi mai mari care te vor ajuta s─â-╚Ťi construie╚Öti ╚Öi un portofoliu. Dup─â fiecare ╚Öedin╚Ť─â de curs, trainerul ├«╚Ťi va pune la dispozi╚Ťie materialul parcurs, teme ╚Öi indica╚Ťii pentru lucru individual. Recomandarea noastr─â este s─â dublezi, cel pu╚Ťin, num─ârul de ore petrecute al─âturi de trainer cu exerci╚Ťii ╚Öi ├«nv─â╚Ťare suplimentar─â individuale. ├Än acela╚Öi timp, pe l├óng─â preg─âtirea tehnic─â, vei avea oportunitatea s─â participi la evenimente sau webinarii cu invita╚Ťi din domeniu, at├ót speciali╚Öti ├«n recrutare, c├ót ╚Öi companii partenere. Toat─â activitatea este sus╚Ťinut─â cu ╚Öedin╚Ťe de mentorat ├«n carier─â, ├«ncep├ónd din momentul ├«nscrierii tale la curs.

COSTUL CURSULUI

Investi╚Ťia ta ├«n educa╚Ťie

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

Plătești integral, economisești 25 euro

Curs Agile & Scrum

250 EUR

Reducere plat─â integral─â

- 25 EUR

Pre╚Ťul final cu discount

225 EUR
sau 0 ÔéČ rat─â lunar─â

trainer experimentat, specialist în domeniu

preg─âtire pentru certificarea interna╚Ťional─â Scrum Master Level 1 (PSM I)

seminarii bonus de optimizare a CV-ului și de pregătire pentru interviu

Vreau să mă înscriu

Cum po╚Ťi achizi╚Ťiona cursul

Te vom ajuta s─â alegi modalitatea de plat─â care ╚Ťi se potrive╚Öte cel mai bine.

Modalit─â╚Ťi flexibile de plat─â cu discount 10%

  • Vei putea achita acest curs prin oricare dintre urm─âtoarele 3 metode: prin virament bancar din aplica╚Ťia de mobile banking, printr-o plat─â cu cardul sau prin depunerea de numerar la banc─â.

Plată integrală sau în tranșe lunare

  • Po╚Ťi opta pentru plata integral─â la ├«nscriere sau achitarea ├«n tran╚Öe lunare, pe toat─â durata cursului.
  • Spre exemplu, pentru cursurile de lung─â durat─â (110 ore), num─ârul maxim de tran╚Öe acordat este 5.

Plată în 12 rate fără dobândă prin card de cumpărături

  • Acest serviciu este valabil exclusiv pentru pl─â╚Ťile efectuate cu cardurile de cump─âr─âturi: BT STAR, Alpha Bank, FIRST BANK sau GARANTI BANK.