WEBINAR GRATUIT

Descoperă cariera în IT care ți se potrivește

Host: Vlad Valentin - 10 ani experiență în IT, Career Coach

Locurile sunt limitate!

28.05.2024
19:00 - 20:30

Au mai rămas

07zile
:
05ore
:
23minute
:
02secunde

Rezervă-ți chiar acum locul la webinar!

Află care specializare din IT se aliniază cu interesele și înclinațiile tale.

Înscrie-te acum

Informații esențiale

Alege o reconversie profesională

Dacă ești în căutarea unui domeniu mai bine plătit, care îți oferă mai multă libertate, apreciere… sau pur și simplu vrei o carieră în care poți crește și evolua din toate punctele de vedere, probabil că te gândești să devii IT-ist.

Vestea bună este că ai mari șanse să găsești o nișă care să se potrivească cu înclinațiile tale și care să-ți poată satisface nevoile financiare sau de stil de viață pe termen lung.

Dar va trebui să alegi cu grijă specializarea spre care te vei orienta și să înțelegi cum poți evolua ca junior într-o companie IT.

TE AȘTEPTĂM LA WEBINAR

Fiecare ramură din IT are caracteristici unice

Poate că nu știi ce să alegi între Frontend și Backend. Poate că nu știi ce să alegi între Java, Python sau C++.

Poate te interesează să-ți utilizezi abilitățile creative în Graphic Design sau UI/UX… sau vrei să te orientezi spre Testare Software, manuală sau automată.

Ca începător, s-ar putea să fii copleșit de diferențele între nișele tehnice și să nu cunoști importanța fiecărui rol în parte într-o companie IT.

De aceea te invităm la Webinar, de unde vei afla particularitățile și efortul caracteristic fiecărei specializări, cum interacționează fiecare rol într-o companie software și cum va arăta viața ta profesională pe viitor.

În cadrul webinarului vei descoperi informațiile esențiale pentru fiecare nișă, astfel încât să poți merge cu încredere pe acest drum.

PUNCTE CHEIE

Ce subiecte vom aborda în cadrul webinarului

Cum funcționează o companie de Software Development

Mulți juniori aterizează la primul job fără să înțeleagă modul în care funcționează compania angajatoare sau procesele interne pentru dezvoltarea software. Ca să poți face o alegere potrivită pentru tine și obiectivele tale de carieră, este esențial să înțelegi ciclul de software development într-o companie IT, iar acest webinar îți va explica fiecare etapă.

Care sunt particularitățile fiecărei specializări în IT

Te vom informa despre fiecare nișă ce stă la baza procesului de dezvoltare software, de la Design, la Development, la Testare, la mentenanță (DevOps). Vei cunoaște, de asemenea, diferențele dintre diferitele limbaje de programare și industriile specifice în care acestea sunt utilizate.

Cum alegi un job în funcție de propriile interese/abilități

Te vom trece printr-un flow ușor de înțeles care să te ajute să îți dai seama ce nișă în IT ți se potrivește, în funcție de interesele tale și propriul potențial de dezvoltare.

Vei afla detalii despre cum ar putea arăta viața ta ca junior în funcție de „traseul” pe care decizi să-l urmezi

Fiecare nișă din IT vine cu propriile avantaje și propriul nivel de libertate. Vom discuta despre avantajele ce țin de << stilul de viață >> pentru fiecare specializare în parte: libertate, flexibilitate, mediu de lucru și altele. Află cum poate arăta viața ta imediat după ce îți faci debutul în IT.

Cum te poți pregăti pentru procesul de angajare în IT

Recrutarea în IT se realizează diferit față de alte domenii, în funcție de cerințele pieței în continuă dezvoltare. În această etapă, mulți juniori se împotmolesc la pregătirea CV-ului, sau în cadrul interviurilor. Îți vom oferi o imagine de ansamblu asupra procesului de angajare pentru ca tu să îți poți seta corect așteptările și să te poți pregăti în avans.

Vei putea pune orice întrebare în cadrul sesiunii de Q&A din ultimele 30 de minute

Vom avea o perioadă generoasă de 30 de minute în care voi răspunde la toate întrebările participanților. Va fi o discuție relaxantă și detaliată în cadrul căreia vom face un portret realist și detaliat al acestei industrii.

Rezervă-ți chiar acum
un loc la Webinar!

Fă un prim pas informat în IT și alege ruta de reconversie profesională care se aliniază cel mai bine cu înclinațiile și așteptările tale profesionale.

Locurile sunt limitate!

Mă înscriu la webinar

Vlad Valentin

Host

Career Coach în IT

TRAINER

Vlad Valentin

Salut,

Eu sunt Vlad și mă bucur să te am alături în cadrul acestui webinar, pentru a-ți oferi o viziune clară a industriei Tech, atât din perspectiva de profesionist, cât și ca mentor IT School.

Experiența mea de Program Manager & Project Manager de peste 10 ani mi-a oferit capabilitatea de a înțelege procesele complexe care stau la baza funcționării companiilor de Software Development, dar mai ales, rolul fiecărei echipe de specialiști ce dezvoltă un produs pe piață.

În prezent sunt Certified SAFe Scrum Master și Agile Program Manager, iar rolul meu este să ating întotdeauna obiectivele de performanță, organizare și eficacitate în cadrul echipelor de Development.

Am participat la nenumărate interviuri de angajare în care am descoperit diverse tipare de candidați, procese de recrutare și diferențiatori-cheie care stau la baza deciziei de angajare a unei companii IT.

Prin participarea ta la acest webinar, vreau să îți ofer un nivel de informație cât mai detaliat, să te ajut să înțelegi insight-uri valoroase ale industriei IT și să te îndrum spre cariera potrivită pentru obiectivele tale profesionale. Eu îți voi pune la dispoziție toată experiența mea.

Ce vei face în continuare ține de tine și de motivația ta pentru a descoperi cariera IT care ți se potrivește cel mai bine!

Are you ready?

PAȘII URMĂTORI

Ce vei face în continuare

După participarea la acest webinar îți vei putea da seama dacă domeniul IT este pentru tine și ce specializare te va avantaja cel mai mult.

Cel mai greu pas este să îți alegi un traseu profesional. Restul va veni natural odată cu timpul investit.

Vei putea, în continuare, să-ți continui educația de unul singur, folosind resursele gratuite de pe internet… sau, dacă vrei să accelerezi procesul, să te înscrii la unul dintre cursurile Live-Online de la IT School.

După ce vei trece prin programul de training, vei avea experiența necesară pentru a te putea angaja ca junior într-o companie IT, care oferă creșteri salariale la fiecare 12 luni.

Acest webinar gratuit îți oferă un ansamblu de noțiuni esențiale, cu ajutorul cărora vei putea lua această decizie importantă cât se poate de informat.

Noua ta carieră poate începe cu acest webinar! 🙂

ABSOLVENȚI

Ce spun cursanții IT School

Înscrie-te acum la Webinarul:
Descoperă Cariera în IT care ți se potrivește