Course logo

Curs Linux

Live Online

1.5 luni

30 ore

Certificare
Certificare
Cost total

375 €

Cursul include pregătire pentru certificarea internațională LPIC-1 și consiliere de carieră gratuită.

Înregistrează-te

Curs Linux
Ce cuprinde
Programul pe scurt
Testimoniale
De ce IT School
Echipa de traineri
Costuri

Înregistrează-te

Ianuarie 2023

Orar: În curând
Data începerii: În curând

Selectează sesiunea

CE CUPRINDE CURSUL

Linux - ecosistemul preferat lucru al specialiștilor din industrie

Linux este cel mai răspândit sistem de operare. Versatilitatea, securitatea și eficiența sa determină dezvoltatorii de soft să utilizeze Linux în infrastructura de development, dar și ca environment în care produsele digitale rulează. În același timp oferă și o gamă variată de tool-uri folosite în scop de development.

Sesiuni practice

În cadrul ședințelor de curs, trainerul te va ghida prin curricula programului, cu ajutorul exercițiilor și temelor, menite să-ți dezvolte abilitățile tehnice într-un timp scurt.

Cunoștințe complementare

Cunoașterea acestui sistem de operare și abilitățile de a lucra în Linux sunt un must-have în bagajul tău de cunoștințe tehnice fie că acum te pregătești pentru viitorul tău job în IT sau lucrezi deja în domeniu.

Competențe multidisciplinare

Utilizarea Linux este relevantă pentru majoritatea specialiștilor din domeniu: Network Administrators, Server Administrators, programatori, testeri și DevOps Engineers, Database Administrator și SysAdmins.

Consiliere de carieră

Cursurile gratuite de soft skills și pregătire pentru interviu completează cunoștințele tehnice parcurse alături de trainer pentru ca tu să te poți diferenția de ceilalți candidați la interviul de angajare.

PROGRAMUL PE SCURT

Intro în Linux

Descoperă noțiuni cu privire la distribuții Linux, instalare, configurare și virtualizare. Vei înțelege structura sistemului de fișiere în Linux, precum și utilizarea comenzilor de bază în CLI pentru operarea sistemului.

Linux System Administration

Vi vs. Vim, utilizator, comenzi utile și cron; Rețea și servicii Linux: componente, fișiere și comenzi de rețea, System updates & repos; Linux Disk Management: procesul de boot, MOTD, partiționare, LVM, back-up, NFS

Shell Scripting

A lucra eficient este o abilitate valoroasă atât pentru companii, cât și pentru software developeri. Prin urmare, atât automatizarea cât și realizarea rapidă a task-urilor de rutină se numără printre sarcinile zilnice ale specialiștilor IT. În Linux, putem face acest lucru prin intermediul scripturilor Shell - programe care cuprind diverse comenzi pe care sistemul de operare le va executa.

Certifică-te

Cursul include pregătire pentru certificarea LPIC-1.

TESTIMONIALE

Descoperă ce spun absolvenții noștri despre experiența IT School

Recomand IT School cu încredere atât pentru cei care doresc o schimbare a domeniului de lucru, cât și pentru cine urmărește să-și îmbogățească portofoliului de hard skills. În cadrul cursului am avut o experiență foarte plăcută, ghidare și suport constant și traineri deosebit de implicați. Ulterior cursului, într-un timp scurt am reușit să încep o nouă carieră în specializarea dobândită. 👑

Doru Anton

1/3

DE CE SĂ ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite

Why us?

Nu lăsa la voia întâmplării niciun pas din traseul tău de învățare. În cadrul IT School, drumul către succes este pavat cu consultanță în alegerea cursului potrivit, pregătire tehnică practică - ancorată în tendințele pieței, consiliere de carieră și soft skills training, certificare națională și internațională și toate oportunitățile de angajare centralizate în prima platformă de joburi IT dedicată începătorilor.

Absolvenții noștri lucrează la companii de renume din industrie

Cognizant Softvision
Enovatika
NTT Data
Continental
Fortech
Amdaris
123 Form Builder
Toluna
Continental
Continental

ECHIPA DE TRAINERI

Învață alături de specialiști din domeniu

Răzvan Badea

Răzvan Badea

Software Engineer

Răzvan lucrează în domeniul IT din 2014. Și-a început cariera în tech în zona Telecom ca NOC Engineer. Datorită expertizei tehnice diversificate, Răzvan ocupă în prezent poziția de Software Engineering Manager în cadrul companiei Thales Systems și lucrează îndeaproape cu diverse distribuții Linux și Windows, dar îndrăgește și partea de Web Development. Răzvan crede că în procesul de învățare ⚡️ continuitatea și ✨ perseverența sunt factorii principali care contribuie direct în rezultatul dorit.

COSTUL CURSULUI

Investiția ta în educație

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

375 €

0 € rată lunară
0 € rată lunară
Vezi toate

modalitățile de plată

.

Dacă ai nevoie de mai multe informații consultă secțiunea de Întrebări Frecvente sau completează formularul de contact.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Checked

Ai fost inregistrat!

Felicitări! Tocmai ce ai parcurs primul pas din procesul de înscriere. În aproximativ 10 minute vei primi din partea noastră un e-mail în care vei regăsi informații cu privire la următoarele etape.

Te rugăm să verifici în folderul inbox, spam sau junk, iar dacă folosești o adresă de Gmail, este posibil ca acest email să ajungă în PROMOTIONS.

Dacă e-mail-ul nostru nu ajunge la tine, te rugăm să ne contactezi telefonic la:

+40 737 880 420

sau să ne trimiți un e-mail pe adresa:

office@itschool.ro

.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem!

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, ești de acord cu Termenii și Condițiile IT School

Mă înregistrez