Course logo

Curs Baze de Date SQL / T-SQL

Live Online

3 luni

45 ore

Certificare
Certificare
Cost total

399 €

Cursul include pregătire pentru certificarea internațională IT Specialist și consiliere de carieră gratuită.

Înregistrează-te

Curs Baze de Date SQL / T-SQL
Ce cuprinde
Programul pe scurt
Testimoniale
De ce IT School
Echipa de traineri
Costuri

Înregistrează-te

Ianuarie 2023

Orar: În curând
Data începerii: În curând

Selectează sesiunea

CE CUPRINDE CURSUL

Toate informațiile de pe Internet se află într-o bază de date

Limbajul SQL ne permite să interacționăm cu bazele de date relaționale prin interogări (queries), de aici și denumirea acestei tehnologii: Structured Query Language, pe scurt SQL. Acesta este un limbaj extraordinar de răspândit. Îl întâlnim frecvent în development, dar și în domenii conexe, precum Data Analysis, Big Data, Machine Learning sau IoT.

Cunoștințe complementare

A lucra în IT nu se rezumă la cunoașterea exclusivă a unei singure tehnologii. În majoritatea rolurilor, practicienii din industrie, interacționează la job cu o paletă extinsă de tool-uri și tehnologii, printre care se numără frecvent și SQL.

Competențe multidisciplinare

Cunoștințe de utilizare a bazelor de date sunt esențiale pentru numeroși specialiști din domeniu: Database Administrators, System Administrators, SQL Developers, programatori și testeri, Web Developers, Data Analysts și Business Analysts.

Te echipezi cu know-how relevant

Datorită popularității lor, SQL - alături de T-SQL, sunt tehnologii pe care le vei valorifica rapid, indiferent de nișa tehnică în care activezi sau vei lucra, iar învățarea acestora este mai ușoară decât ai crede.

Career coaching

Pas cu pas se construiește o carieră în IT. Noi îți vom fi alături în fiecare etapă importantă din procesul de reconversie profesională.

PROGRAMUL PE SCURT

Intro în baze de date

Descoperă noțiuni introductive din lumea bazelor de date, tipuri de baze de date, scop și utilizarea acestora: baze de date relaționare.

Limbajul SQL

Prin intermediul SQL, învățăm să comunicăm cu bazele de date și să le gestionăm, folosind instrucțiuni specifice asupra datelor, precum: insert, select, update și delete.

Proiecte și practică

Noțiunile teoretice parcurse vor fi exemplificate prin exerciții practice. În a doua jumătate a cursului vom construi proiecte care să reflecte întregul tău stack de cunoștințe tehnice.

Certifică-te

Cursul include pregătire pentru certificarea internațională IT Specialist: Databases și cuprinde concepte esențiale cu privire la administrarea bazelor de date.

TESTIMONIALE

Descoperă ce spun absolvenții noștri despre experiența IT School

O experiență tare faină. Traineri profesioniști și gata oricând să te ajute. Indiferent de nivelul grupei, informația pleacă de la 0. Abia aștept următorul curs. Mulțumesc frumos!

Eliza Sevastian

1/4

DE CE SĂ ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite

Why us?

Nu lăsa la voia întâmplării niciun pas din traseul tău de învățare. În cadrul IT School, drumul către succes este pavat cu consultanță în alegerea cursului potrivit, pregătire tehnică practică - ancorată în tendințele pieței, consiliere de carieră și soft skills training, certificare națională și internațională și toate oportunitățile de angajare centralizate în prima platformă de joburi IT dedicată începătorilor.

Absolvenții noștri lucrează la companii de renume din industrie

Cognizant Softvision
Enovatika
NTT Data
Continental
Fortech
Amdaris
123 Form Builder
Toluna
Continental
Continental

ECHIPA DE TRAINERI

Învață alături de specialiști din domeniu

Andrei Valentin Nicuale

Andrei Valentin Nicuale

Front-end Developer

Vali este developer, cu experiență de peste 13 ani în IT și lucrează în principal cu tehnologii web: HTML, CSS, PHP, SQL și JavaScript, dar a dezvoltat, în același timp, un interes aparte pentru Securitatea Informațiilor (InfoSec). Pentru Vali, provocările reprezintă mereu oportunități de învățare. Magia din spatele cortinei a descoperit-o în școala generală când “i-a fost dat pe mână” primul calculator. În cariera sa de programator, Vali s-a ghidat după zicala “fail fast and fail often” pentru că posibilitatea de a învăța din greșeli ne ajută să devenim mai buni și ne pregătește mereu pentru “the next big challenge”.

COSTUL CURSULUI

Investiția ta în educație

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

399 €

0 € rată lunară
0 € rată lunară
Vezi toate

modalitățile de plată

.

Dacă ai nevoie de mai multe informații consultă secțiunea de Întrebări Frecvente sau completează formularul de contact.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Checked

Ai fost inregistrat!

Felicitări! Tocmai ce ai parcurs primul pas din procesul de înscriere. În aproximativ 10 minute vei primi din partea noastră un e-mail în care vei regăsi informații cu privire la următoarele etape.

Te rugăm să verifici în folderul inbox, spam sau junk, iar dacă folosești o adresă de Gmail, este posibil ca acest email să ajungă în PROMOTIONS.

Dacă e-mail-ul nostru nu ajunge la tine, te rugăm să ne contactezi telefonic la:

+40 737 880 420

sau să ne trimiți un e-mail pe adresa:

office@itschool.ro

.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem!

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, ești de acord cu Termenii și Condițiile IT School

Mă înregistrez