Un nou concept IT School

Ora 9:30, o cafea în mână, o comandă la Uber și fuga spre birou. Nu am fost niciodată matinali, dar pentru noi așa începe totul. Sunt aproape 5 ani de când această rutină ne conduce în fiecare dimineață spre locul în care ideile noastre prind viață, locul în care ajutăm viitorii profesioniști ai domeniului să își transforme pasiunea pentru tehnologie în carieră.

Noi suntem echipa IT School. Un adevărat “dream team” care trăim zi de zi din pasiunea noastră, iar acest lucru se reflectă direct în rezultatele obținute în tot acest timp: peste 2000 de absolvenți în total, peste 4200 de ore de training cumulate.

Totul a început cu o idee, aceea de a crea un adevărat program de pregătire cu acces nelimitat la învățarea tehnologiilor specifice domeniului IT, accesibil oricărei persoane, indiferent de cunoștințele anterioare sau nivelul personal de pregătire. Și am reușit! An de an am îmbunătățit, perfecționat, dar cel mai important am inovat, astfel am crescut atât calitatea materialelor pe care le livrăm cât și valoarea pe care o oferim cursanților nostri. Mereu am fost atenți la solicitările și feedback-urile primite, iar acest lucru ne-a ajutat să conturăm și mai mult noul format al întregului program.

La începutul acestui an am anunțat că urmează o schimbare și am început să acționăm concret în acest sens. Alături de întreaga echipă, am construit planul de viitor și iată că am ajuns în momentul în care ideile noastre se concretizează într-un nou concept IT School.

Hey, what’s next?

Prima campanie din acest proces de schimbare a fost inițiată sub numele de “Hey what's next?”. A fost doar începutul unui întreg lanț de schimbări care aveau să vină pe tot parcursul anului. Au fost îmbunătățite programele de curs existente, în special cele axate pe limbaje de programare. Astfel, am reușit să creștem numărul de ore alocat fiecărui modul, dar și să updatăm curricula.

Pentru că vorbim în mare parte de începători, dar mai ales de persoane care migrează spre acest domeniu, ne-am dorit ca lipsa unei diplome de specialitate să fie compensată printr-un certificat acreditat. Astfel, toate cursurile de programare și web development au fost acreditate prin ANC și Ministerul Educației Naționale.

Ce s-a mai schimbat în această perioadă? Noi, identitatatea noastră vizuală s-a schimbat, astfel am realizat o noua interfață a site-ului și am creat o nouă experiență pentru utilizatori. Tot în această perioadă au fost lansate și câteva module de curs în format experimental, motiv pentru care s-au încheiat parteneriate cu organizații studențești care au luat parte la aceste ore gratuite de training. Dar cel mai important lucru este că în tot acest timp am muncit foarte mult pentru ca noul format IT School, pe care il planificăm de atât timp, să fie accesibil chiar de la începutul anului 2019.

Ready for more?

Iată că a venit și momentul în care putem să îți spunem ce anume schimbăm și care sunt obiectivele noastre pentru această nouă etapă. Am spus “Ready for more” pentru ca am plecat de la premisa că vrem să oferim cât mai mult. De fapt vrem să oferim tot!

Cel mai important lucru pentru noi este ca tu să reușești! Ne-am asumat acest lucru încă de la început și acesta este motivul pentru care fiecare an aduce noi beneficii și noi experiențe în acest program. Mereu am auzit aceași întrebare: “Cu ce voi fi eu diferit față de toți ceilalți care încep o carieră în IT?” Răspunsul este unul simplu: primul pas către o carieră de succes este pregătirea ta. Iar pregătirea ta va face diferența!

Redefinim astfel, întregul concept de centru de training în “Accelerator de carieră în IT”.

Ce înseamnă asta?
Înseamnă că într-o perioadă relativ scurtă de timp, îți vom oferi toate resursele de care ai nevoie pentru a începe o carieră în IT. Mai mult, pentru a contura ideea de accelerator tu te vei bucura de următoarele beneficii:

Acestea sunt noile caracteristici care definesc proiectul IT School – Accelerator de carieră în IT, dar mai sunt multe altele pe care te lăsăm să le descoperi alături de noi în următoarea perioadă.

Am pus cursanții mereu în centrul atenției noastre și am construit în jurul lor toate resursele de care au nevoie pentru a parcurge cât mai ușor acest drum. Pentru noi, fiecare etapă este esențială și le suntem recunoscători pentru tot suportul, dar mai ales pentru încrederea acordată în tot acest timp.

În cei aproape 5 ani de zile de când IT School există, am inovat constant și ne-am propus să ajungem cât mai aproape de perfecțiune. Dar cum perfecțiunea nu există, știm că întotdeauna e loc de mai bine, iar lucrurile nu se termină aici.

Am reușit să ne impunem și să ne menținem ca lideri locali, dar există și acel next step, la care visăm și il planificăm de mult timp. Acela e de a ajunge să dezvoltăm noi locații IT School în cât mai multe orașe din România, astfel vom putea ajunge la mult mai multe persoane interesate și dornice să primească cunoștințele noastre acumulate în toți acești ani.
 Vom anunța în perioada următoare și care sunt orașele în care IT School va fi disponibil.

Astăzi suntem entuziaști și ne bucurăm că îți putem prezenta munca noastră din ultimul an. De mâine vom pleca cu toții într-o scurtă vacanță, dar promitem să ne întoarcem și mai energici și cu idei care puse în practică, ne vor face mândrii de realizările noastre, dar mai ales ale tale!

Dacă ești una din persoanele care ne urmărești constant, sau ești un absolvent al acestui proiect, nu putem decât să îți mulțumim , iar dacă ești la prima interacțiune cu noi îți spunem: Bun venit în Acceleratorul de cariere în IT!

Mesajul tau a fost trimis

Acest site foloseşte cookies! Prin continuarea navigării, esti de acord cu Termenii și Condițiile
Accept