Termeni si Conditii
Politica de Confidentialitate

Termenii si Conditiile IT School

Data publicarii: 24.05.2018

Bun Venit!

Va invitam sa regasiti in aceasta Sectiune, regulile si conditiile cu privire la utilizarea www.itschool.ro (‘Site-ul’) ce se adreseaza vizitatorilor/ utilizatorilor, reguli si conditii in privinta carora vizitatorii/ utilizatorii si-au exprimat acordul si luarea la cunostinta in momentul accesarii si utilizarii Site-ului. Sectiunea ‘Termenii si Conditiile IT School’ a fost elaborata pentru a indeplinii reglementarile legale din Romania, dar si actualele modificari legislative, respectiv Regulamentul General de Protectie a Datelor (UE 2016/ 679), care a intrat in vigoare in data de 25 mai 2016 si va fi de directa aplicabilitate incepand cu data de 25 mai 2018.

1.Informatii despre www.itschool.ro

Site-ul este proprietatea SC IT SCHOOL SRL, persoana juridica romana, cu sediul social in Timisoara, Bulevardul General Ion Dragalina, Nr. 27, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J35/2283/2016 avand Cod Unic de Inregistrare RO36412177, denumita pe parcursul acestei Sectiuni, IT School.

Contact

Telefon: 0356882375 Email: office@itschool.ro

2. Norme generale

2.1 Daca alegeti sa utilizati Site-ul, veti fi de acord sa respectati toti termenii si conditiile din Sectiunea ‘Termenii si Conditiile IT School’ intre dumneavoastra si IT School.

2.2 Este posibil sa modificam, adaugam sau sa eliminam in orice moment portiuni ale acestei Sectiuni, care vor intra in vigoare imediat dupa publicare. Este responsabilitatea dumneavoastra de a revizui aceasta Sectiune inainte de fiecare utilizare a Site-ului , iar prin continuarea utilizarii sunteti de acord cu orice modificari.

2.3. Daca nu sunteti de acord cu ‘Termenii si Conditiile IT School (‘Sectiunea’), sau cu orice modificari viitoare, va rugam sa transmiteti sesizarea dumneavoastra pe email, la adresa office@itschool.ro sau sesizarea scrisa, la adresa fizica a SC IT SCHOOL SRL. Nu recomandam utilizarea www.itschool.ro de catre persoanele care nu sunt de acord cu aceasta Sectiune, continuarea utilizarii Site-ului, reprezentand acceptarea implicita a Termenilor si Conditiilor descrise.

2.4. Vizualizeaza Sectiunea ‘Politica de Confidentialitate IT School’ pentru detalii suplimentare cu privire la colectarea, stocarea si procesarea datelor cu caracter personal, precum si utilizarea acestora in scopuri de marketing - date furnizate de catre utilizator prin intermediul www.itschool.ro.

3. Proprietate intelectuala: drepturi de autor - utilizarea continutului Site-ului www.itschool.ro si marca inregistrata

3.1. Drepturi de autor - utilizarea continutului Site-ului www.itschool.ro

3.1.2. Continutul Site-ului este destinat utilizarii personale, necomerciale. Toate materialele publicate (inclusiv, dar fara a se limita la articole, fotografii, imagini, ilustratii, clipuri audio si clipuri video cunoscute si sub numele de ‘Continut’) sunt protejate prin drepturi de autor si sunt detinute sau controlate de SC IT School SRL sau de catre prestatorul acestor servicii de ‘Continut’ dupa cum prevede legea drepturilor de autor in aplicabilitate.

3.1.3. Puteti descarca sau copia Continutul si alte elemente descarcabile aflate pe website, materiale promotionale, precum si continului publicat pe platforme sau retele de socializare numai pentru uz personal, cu conditia sa pastrati toate drepturile de autor si alte observatii continute in acestea. Copierea sau stocarea Continutului pentru alte scopuri decat cele personale este interzisa.

3.2. Marca inregistrata. Marca IT School este marca inregistrata a SC IT School SRL, precum prevede legea in aplicabilitate.

4. Trimiteri catre alte website-uri, platforme si retele de socializare Exista posibilitatea ca pe www.itschool.ro sa existe trimiteri (link-uri) catre website-uri terte, platforme de socializare terte sau care sunt obiectul proprietatii SC IT School SRL. Noi nu suntem responsabili pentru continutul acestor website-uri si platforme de socializare, cu exceptia celor care sunt obiectul proprietatii SC IT School SRL. Pentru siguranta si acordul dumneavoastra va recomandam sa parcurgeti termenii si conditiile aferente inainte de utilizare.

5. Responsabilitatea utilizatorului pe www.itschool.ro In cazul in care vizitatorul (‘utilizatorul’) continua sa utilizeze www.itschool.ro in scopuri personale asa cum este descris in aceasta Sectiune, acesta este implicit de acord cu termenii si conditiile prezentate. Utilizatorul isi asuma responsabilitatea cu privire la a modalitatea prin care interactioneaza cu www.itschool.ro. Este interzisa folosirea www.itschool.ro in moduri necorespunzatoare cu legislatia aflata in vigoare pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial. In cazul nerespectarii acestei clauze, SC IT School SRL va apela la autoritatile desemnate sa aplice legea.

6. Modificari ale website-ului www.itschool.ro Putem modifica, suspenda sau intrerupe orice aspect al Site-ului in orice moment, inclusiv disponibilitatea oricarei functii, baze de date sau continut de servicii. De asemenea, este posibil sa impunem limite anumitor caracteristici si servicii sau sa va restrictionam accesul la parti sau la intregul Site fara notificare sau raspundere.

7. Furnizarea datelor cu caracter personal prin intermediul www.itschool.ro si confidentialitatea acestora Va rugam, consultati Sectiunea ‘Politica de Confidentialitate IT School’ pentru mai multe informatii. Va recomandam sa ne contactati cu incredere in cazul in care va sunt necesare mai multe informatii cu privire la aspecte legate de securitatea si confidentialitatea datelor dumnevoastra. Va multumim.

8. Limitarea raspunderii sau exonorarea de raspundere

8.1 IT School nu va raspunde pentru niciun fel de pierderi si / sau daune rezultate din utilizarea acestui site sau a oricarui alt site spre care IT School ofera un link si / sau de utilizarea informatiilor prezentate pe acest sau pe orice alt site web.

8.2 Desi obiectivul nostru este de a va transmite informatii actualizate si exacte, nu putem garanta ca prezentele pagini nu contin erori, cu toate ca vom depune toate diligentele pentru remedierea acestora. In acest sens, IT School nu poate fi tinuta responsabila pentru niciun fel de daune produse utilizatorului Site-ului. Orice persoana care doreste sa achizitioneze Serviciile prezentate pe Site este incurajata sa ne contacteze telefonic, prin email sau la sediu pentru a se informa atat asupra disponibilitatii Serviciului in cauza, cat si asupra conditiilor contractuale, si taxelor aferente

9. Politica de Cookie-uri Important - Site-ul www.itschool.ro nu utilizeaza cookie-uri proprii, adica acele cookie-uri care provin direct de pe Site.

9.1. Cookie-uri - norme generale si definitii

9.2.1 Cookie-urile sunt mici fisiere text care sunt stocate in browser sau pe hard disk-ul calculatorului sau dispozitivului dumneavoastra mobil, atunci cand vizitati o pagina web sau o aplicatie. Utilitatea cookie-urilor este bidirectionala: in primul rand, cookie-urile au rolul de a facilita navigarea utilizatorilor pe Site din punct de vedere al preferintelor utilizatorului, iar in al doilea rand, cookie-urile, prin intermediul informatiilor pe care le aduna despre utilizatori, sunt utile administratorilor Site-ului pentru ca acestia din urma sa eficientizeze utilizarea Site-ului si sa creeze publicitate online in raport cu preferintele utilizatorului.

9.2.2. Exista diferite tipuri de cookie-uri. Unele cookie-uri provin direct de pe Site (nu, in situatia IT School), iar altele provin de la terti, care plaseaza cookie-uri pe Site-ul nostru, si anume: Google Analytics, Google AdWords, Facebook (Facebook Pixel), Hotjar si PureChat.

9.2.3. Cookie-urile pot fi stocate pentru diferite perioade de timp in browser sau pe dispozitiv. Cookie-urile de sesiune sunt sterse de pe computer sau dispozitiv cand inchideti browserul web. Cookie-urile persistente vor ramane stocate pe computer sau pe dispozitiv pana cand vor fi sterse sau pana cand vor ajunge la data de expirare.

9.3. Utilizarea Cookie-urilor pe Site-ul www.itschool.ro

9.4. Dezactivarea Cookie-urilor

Puteti sa controlati si / sau sa stergeti cookie-urile, dupa cum doriti - pentru detalii, consultati http://www.aboutcookies.org/. Puteti sterge toate modulele cookie care sunt deja pe computerul dvs. Si puteti seta cele mai multe browsere pentru a impiedica plasarea acestora. Daca faceti acest lucru, este posibil să fiti nevoiti sa reglati manual unele preferinte de fiecare data cand vizitati un site, iar unele servicii si functionalitati ar putea sa nu functioneze.

9.4.1. Dezactivare Cookie-uri browser

Prin intermediul browser-ului utilizat, puteti alege daca doriti sau nu sa acceptati Cookie-uri. De altfel, din sectiunea de ‘Setari’ a browser-ului puteti sterge Cookie-uri. Refuzul de a accepta Cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.

  • Activare/ dezactivare Cookie-uri - Google Chrome
  • Activare/ dezactivare Cookie-uri - Internet Explorer
  • Activare/ dezactivare Cookie-uri - Safari
  • Activare/ dezactivare Cookie-uri - Mozilla Firefox

9.4.2. Dezactivare Cookie-uri terti

Pentru dezactivarea cookie-urilor ce provin de la terti, va recomandam sa consultati Politica de Cookie-uri prezenta pe site-urile tertilor.

Politica de Confidentialitate

Data publicarii: 24.05.2018

Bun Venit!

Va invitam sa regasiti in aceasta Sectiune, informatii cu privire la modalitatile prin care SC IT School SRL, de acum IT School, inregistreaza, stocheaza, prelucreaza si protejeaza datele/ informatiile transmise de dumneavoastra prin intermediul vizitarii si utilizarii Site-ului www.itschool.ro, dar si informatiile transmise la libera alegere prin email, telefonic sau fizic (verbal) in scopul achizitionarii Serviciilor IT School (cursuri IT), conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, precum si a Regulamentul General de Protectie a Datelor (UE 2016/ 679), care a intrat in vigoare in data de 25 mai 2016 si va fi de directa aplicabilitate incepand cu data de 25 mai 2018.

Norme generale

Datele furnizate/ inregistrare in contextul definit anterior sunt importante. Aceste informatii ne ajuta sa imbunatatim experienta dumneavoastra alaturi de IT School, pe Site-ul www.itschool.ro sau fizic, in salile curs. Datele furnizate/ inregistrate pot fi de natura nepersonala, de exemplu tipul de browser pe care-l utilizezi, momentul accesarii Site-ului sau sistemul de operare utilizat, precum si locatia, durata unei sesiuni pe Site (prin sesiune facem referire la durata de timp inregistrata din momentul accesarii Site-ului pana la parasirea acestuia). Informatiile transmise de vizitator/ utilizator prin intermediul formularelor de pe Site - formulare de contact, formulare de inregistrare la curs sau formularul de Abonare la Newsletter, pot fi catalogate drept date cu caracter personal, iar acestea sunt stocate intr-o baza de date securizata. Aceste date pot fi catalogate drept date cu caracter personal pentru ca ne permit identificarea persoanei care a initiat comunicarea (prin nume, numar de telefon, adresa de email si altele dupa caz). In functie de obiectivele personale, dumneavoastra alegeti sa furnizati aceste date in scopuri de informarecu privire la Serviciile IT School sau achizitionare a Serviciilor IT School.

2. Date cu caracter nepersonal

Datele cu caracter nepersonal, sunt acele informatii care nu permit identificarea persoanelor in mod direct in momentul interactiunii cu Site-ul, dar si in alte contexte.

2.1. Colectarea datelor cu caracter nepersonal

Aceste date pot fi inregistrate automat, in momentul accesarii Site-ului www.itschool.ro. Aceste informatii sunt colectate prin Servicii furnizate de terti. Mai multe detalii se regasesc in sectiunea dedicata Politicii de Cookie-uri.

2.2. Prelucrarea datelor cu caracter nepersonal

Datele cu caracter nepersonal pot fi prelucrare in urmatoare circumstante:

Marketing si studii de piata, promovare, comunicarea ofertelor generale si personalizate, mesajelor publicitare generale si personalizate direct sau prin intermediul tertilor. Emitere de rapoarte statistice si specifice de marketing.

2.3. Drepturile dumneavoastra Mai multe detalii se regasesc in sectiunea dedicata Politicii de Cookie-uri.

3. Date cu caracter personal

Colectarea datelor cu caracter personal, precum si prelucrarea acestor date, este realizata cu acordul dumneavoastra, daca aceste date au transmise direct, din proprie initiativa sau indirect prin completarea formularelor prezente pe Site-ul www.itschool.ro. Datele dumneavoastra personale vor fi prelucrate in scopurile mentionate mai jos cu respectarea prevederilor legale, masurilor de securitate si confidentialitate.

3.1. Colectarea datelor cu caracter personal

Utilizarea Site-ului www.itschool.ro, nu presupune si nu implica transmitere de date cu caracter personal din partea vizitatorilor/ utilizatorilor, insa in momentul in care alegeti sa interactionati cu Site-ul, implicit cu organizatia IT School in scopul inregistrarii la cursuri sau solicitarii de informaii extra (indisponibile pe site), anumite date cu caracter personal vor fi solicitate prin intermediul formularul aferent actiunii pe care doriti sa o intreprindeti. Mai jos se regasesc situatiile in care vizitatorii/ utilizatorii pot transmite date cu caracter personal:

  • Completarea formularului de abonare Newsletter - Nume, prenume si adresa de email - pentru transmitere de mesaje promotionale, noutati si alte materiale ce pot fi de interes consumatorului.
  • Completarea formularului de inscriere la curs - Nume, prenume, adresa de email si numarul de telefon. Pentru ca procesul de comunicare sa fie bidirectional, aceste date vor fi utilizate in scopuri de comunicare. In momentul rezervarii locului la curs, alte date personale pot fi solicitate in scopul furnizarii Serviciului solicitat (elaborarea contractului, facturii, diplomelor, dupa caz).
  • Completarea formularului de contact - Nume, prenume, adresa de email si numar de telefon. Pentru ca procesul de comunicare sa fie bidirectional, aceste date for fi utilizate in scopuri de comunicare.
  • Utilizarea Serviciului de chat de pe Site - Nume, prenume. Pentru ca procesul de comunicare sa fie bidirectional, aceste date for fi utilizate in scopuri de comunicare.
  • Completarea formularului de Informatii Persoana de Contact (Parteneriat IT School). Pentru ca procesul de comunicare sa fie bidirectional, aceste date for fi utilizate in scopuri de comunicare.
  • Completarea formularului de solicitare Gift Card - Nume, prenume, adresa de email si numar de telefon. Aceste date sunt necesare furnizarii Serviciului de Gift Card.
  • Completarea formularului Trainer / Proiect
  • Alte informatii cu caracter personal pot fi solicitate/ prelucrate dupa caz. De exemplu inregistrari video si imagini de la sediul IT School. Informatii cu caracter personal necesare pregatirii documentatiei legale (in cazul cursurilor ce se desfasoara in regim acreditat ANC), informatii cu privire la domeniul de activitate (industrie si statutul de angajabilitate).

3.2. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal pot fi prelucrate in urmatoarele circumstante:

  • Furnizarea Serviciilor IT School (elaborarea contractelor, facturarea si incasarea contravalorii Serviciilor)
  • Comunicarea cu vizitatorii/ utilizatorii Site-ului prin diverse mijloace (email, telefon, etc) Organizarea si sutinerea de cursuri sub formele cunoscute si admise de lege
  • Marketing si studii de piata, promovare, comunicarea ofertelor generale si personalizate, mesajelor publicitare generale si personalizate direct sau prin intermediul tertilor (MailChimp, ActiveCampaign)
  • Gestionarea relatiilor cu clientii si/ sau potentialii clienti (transmiterea de oferte in raport cu Serviciile solicitate)
  • Comunicarea cu autoritatile si institutile publice desemnate de lege in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale
  • Comunicarea cu tertii (Trainerii IT School)
  • Arhivare si stocare
  • Emitere de rapoarte statistice si specifice de marketing
  • Solutionarea disputelor si litigiilor

3.3. Stocarea si retentia datelor cu caracter personal si securitatea acestora

Datele cu caracter personal sunt stocate intr-o baza de date securizata conform prevederilor legislative in vigoare.

Mentinem informatiile personale atata timp cat este necesar sau permis in raport cu scopul pentru care aceste date au fost transmise initial. Perioada de retentie se stabileste in functie de durata contractuala, obligativitatea legala la care suntem supusi in momentul inregistrarii contractelor si alte dispozitii juridice.

Pentru a preveni accesul neautorizat, a mentine acuratetea datelor si a asigura utilizarea adecvata a informatiilor, am pus in aplicare controale fizice, tehnice si administrative rezonabile din punct de vedere comercial pentru a proteja informatiile. Retineti ca nicio metoda de transmitere pe internet sau o metoda de stocare electronica nu este 100% sigura.

IT School poate dezvalui informatii cu caracter personal sau cu potential caracter personal numai acelor terti care trebuie sa cunoasca acele informatii in scopul prelucrarii acestora sau prestarii Serviciilor, sau in contextul prevederilor legale pentru rezolvarea litigiilor, disputelor sau la cerinta instantelor judecatoresti/ guvernamentale.

IT School nu va vinde si nu va inchiria sub nicio forma date cu caracter personal sau cu posibil caracter personal.

3.4. Drepturile dumneavoastra

Daca doriti sa solicitati, sa accesati, sa corectati/ rectificati sau restrictionati/ stergeti informatiile personale transmise initial ne puteti contacta la adresa de email office@itschool.ro.

Puteti alege sa nu primiti mesaje comerciale prin email urmand instructiunile de dezabonare din email sau ne puteti contacta la adresa de email office@itschool.ro.

In solicitarea dumneavoastra va rugam sa precizati informatia si actiunea pe care doriti sa o implementam in raport cu datele dumneavoastra. Pentru protectia dumneavoastra vom actiona doar asupra datelor personale asociate adresei de email de pe care s-a efectuat solicitarea.

Vom raspunde solicitarii dumneavoastra in conformitate cu legislatia in vigoare. Retineti ca este posibil sa fie necesar sa pastram anumite informatii in scopuri de evidenta. Anumite date transmise catre IT School pot constitui elemente determinante pentru accesarea Serviciilor si derularea in conditii legale a activitatii contractuale.

Este posibil sa modificam, adaugam sau sa eliminam in orice moment portiuni ale acestei Sectiuni, care vor intra in vigoare imediat dupa publicare. Este responsabilitatea dumneavoastra de a revizui aceasta Sectiune inainte de fiecare interactiune cu IT School, implicit cu Site-ul www.itschool.ro.

Mesajul tau a fost trimis

X Acest site foloseşte cookies! Prin continuarea navigării, esti de acord cu Termenii și Condițiile