Intrebari frecvente

Pot participa la un curs daca nu am experienta in IT?

Yup, programele sunt concepute special pentru incepatori si pornesc de la nivel 0 in ceea ce priveste aria spre care vrei sa te orientezi, deci nu este necesar un background anterior.

Cursurile sunt online sau in sala de curs?

Toate cursurile sunt de tip Hands On, deci se desfasoara in sala alaturi de trainer.

Cine sunt trainerii?

Trainerii nostri sunt specialisti in IT care interactioneaza zilnic de tematica domeniului, desfasoara cursurile intr-un mediu ideal dezvoltarii si aprofundarii tematicilor abordate prin sesiuni de training hands-on focusate asupra necesitatilor fiecarui cursant.

Cum se desfasoara cursurile?

Cursurile sunt in totalitate practice si vei avea proiecte de dimensiuni mici sau mari si teme extra. In cazul in care este nevoie, pentru partea teoretica ai sa primesti suportul de curs si alte materiale informative din partea scolii.

Care este orarul cursurilor?

Cursurile se desfasoara seara, cu incepere de la ora 17:30 sau 19:30, de doua ori pe saptamana. Ca sa vezi cu exactitate orarul cursurilor, arunca un ochi pe pagina fiecarui curs in parte sau pur si simplu contacteaza-ne (prin email sau telefon). In weekend desfasuram doar workshop-uri si cursuri cu durata de o zi (4-8 ore).

Cat dureaza cursurile?

In functie de programa cursurilor (16 – 92 de ore), acestea pot dura de la 1-2 luni pana la 3-4 luni.

Cati cursanti sunt intr-o grupa?

Grupele sunt formate din 8 pana la 14 cursanti, in functie de curs si de modul. Grupele au un numar mai restrans de participanti tocmai pentru ca lectorul sa poata acorda mai mult timp fiecarui cursant in parte.

Cum ma inscriu la curs?

Te asteptam la sediul nostru de Luni pana Vineri intre orele 10:00 si 18:00 ! Rezervarea locului se face prin achitarea contravalorii cursului (integral sau in rate). Ai posibilitatea de a achita cu cardul. Totodata, poti achita si prin virament bancar in cazul in care nu iti este la indemana sa ajungi la sediul nostru in intervalul orar specificat.

Pana cand ma pot inscrie la un curs, in general?

Inscrierile se fac in baza locurilor disponibile,iar daca vrei sa aflii informatii cu privire la disponibilitatea locurilor (si nu numai, of course), completeaza formularul de inscriere.

Pot achita cursul si in rate?

Da, poti opta pentru plata in rate. Prima rata o vei achita in momentul in care doresti sa rezervi locul la curs, iar restul ratelor lunar, la datele stabilite in momentul inscrierii.

Se va sustine un examen la finalul cursului?

Da, la final se va sustine un examen in urma caruia se va elibera diploma de absolvire. De asemenea, pe parcurs, vei avea si o multime de proiecte interesante.

Am sanse de angajare in domeniu dupa finalizarea cursului?

Programa cursurilor este special conceputa impreuna cu companiile de profil, tocmai pentru ca acestea sa urmareasca cele mai noi si mai importante aspecte ale domeniului, fiind intr-o continua actualizare.

Este obligatoriu sa vin cu laptop-ul personal?

Poti sa folosesti si echipamentele IT School. Noi doar iti sugeram sa folosesti echipamentul propriu, daca ai posibilitatea, pentru a salva mult mai usor informatiile si proiectele de la curs. Nu vei avea nevoie de alte programe preinstalate, indiferent de curs, intrucat trainerul te va indruma in cazul in care e nevoie de un software special.

Ce se intampla in cazul in care nu pot ajunge la o sedinta de curs? Dar la mai multe sedinte de curs?

Ai la dispozitie suportul de curs pentru sedinta la care ai absentat si vei putea discuta cu trainer-ul in cazul in care ai intrebari sau nelamuriri cu privire la acesta.
Daca dupa un maxim de 3 sedinte de curs realizezi ca nu mai poti participa la curs, din motive personale, poti face o solicitare pentru a reincepe cursul cu o noua grupa, in functie de disponibilitatea locurilor.

Este obligatorie prezenta la curs?

Desi nu te putem obliga sa vii la curs, totusi este idicat sa nu lipsesti de la prea multe sedinte, chiar daca noi iti oferim suportul de curs pentru fiecare sedinta in parte.

Daca mai ai alte intrebari

Contacteaza-ne !

Mesajul tau a fost trimis

Acest site foloseşte cookies! Prin continuarea navigării, esti de acord cu Termenii și Condițiile
Accept