Course logo

Curs Web Development

Live Online

5 luni

100 ore

Certificări
CertificareCertificare
Cost total

1020 €

Acest program de pregătire este acreditat de Ministerul Educației. Cursul include pregătire pentru certificarea internațională IT Specialist și consiliere de carieră gratuită.

Înregistrează-te

Curs Web Development
Ce cuprinde
Programul pe scurt
Testimoniale
De ce IT School
Echipa de traineri
Costuri

Înregistrează-te

Sesiune Aprilie

Orar: Luni & Miercuri, 18:00-20:30
Data începerii: 10.04.2023

Selectează sesiunea

CE CUPRINDE CURSUL

Junior Front-end Developer - în numai 5 luni

Alături de traineri practicieni, descoperi cele mai populare tehnologii din Web Development și vei învăța să creezi aplicații web sau site-uri de la zero, folosind React, JavaScript, HTML, CSS și Bootstrap. Rolul de Web Developer este una dintre cele mai căutate poziții în momentul actual.

Sesiuni practice

Înveți să scrii cod hands-on. În cadrul ședințelor de curs, trainerul te va ghida prin curricula programului, cu ajutorul exercițiilor și temelor, menite să-ți dezvolte abilitățile tehnice într-un timp scurt.

Proiecte de portofoliu

Pe toată durata cursului vei lucra la propriile tale proiecte sau vei contribui la o aplicație dezvoltată în echipă - alături de traineri și colegi, astfel ca la final de curs să ai deja un portofoliu pregătit.

Career coaching

Din experiența noastră, absolvenții care au urmat îndeaproape sfaturile din cadrul sesiunilor suplimentare de soft skills și pregătire pentru interviu și-au dublat șansele de angajare în domeniu.

Sprijin și oportunități de angajare

Pe toată durata programului de pregătire te vom sprijini atât din punct de vedere tehnic, cât și motivațional, iar la final de curs vei putea aplica la joburile pentru începători de pe juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Intro în Web Development

HTML și CSS se numără printre cele mai populare tehnologii utilizate în dezvoltarea paginilor web. Cu ajutorul HTML vei contura structura site-ului, vei învăța să adaugi text și imagini în aplicația ta, iar cu ajutorul CSS vei stiliza elementele din pagină.

JavaScript & React

JavaScript este cel mai popular limbaj de programare din lume. Peste 97% din website-uri folosesc JS, alături de HTML și CSS. Cu ajutorul său și al librăriei React, vei construi interfețe grafice interactive și dinamice.

Bootstrap

Bootstrap este unul dintre cele mai utilizate framework-uri, folosit în dezvoltarea de aplicații și site-uri web. Cu ajutorul său, proiectul tău poate căpăta forma dorită în cel mai eficient mod posibil și va fi gata de vizualizare pe orice dispozitiv.

Certifică-te

La finalul programului de pregătire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educației și vei obține o diplomă recunoscută național, iar opțional, ai posibilitatea de a te înrola și în programul de certificare internațională IT Specialist.

TESTIMONIALE

Descoperă ce spun absolvenții noștri despre experiența IT School

Oamenii de la IT School sunt geniali. Totul este primitor și plăcut, plin de viață și încurajator. Dacă ești nesigur că vrei să faci ceva în domeniul IT, e suficient să schimbi câteva vorbe cu oricine de aici și deja te simți vindecat. O să-mi fie tare dor de glumele lui Răzvan, mai ales cele pe partea de web development. Avalanșă de serotonină 🍫. Plec de aici cu o mulțime de informații prețioase pe care nu aș fi reușit să le acumulez singură. De fapt, plec de aici cu mai mult decât îmi imaginam. Îmbrățișări cu fericire! 🤗🍪

Alina Barbu

1/10

DE CE SĂ ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite

Why us?

Nu lăsa la voia întâmplării niciun pas din traseul tău de învățare. În cadrul IT School, drumul către succes este pavat cu consultanță în alegerea cursului potrivit, pregătire tehnică practică - ancorată în tendințele pieței, consiliere de carieră și soft skills training, certificare națională și internațională și toate oportunitățile de angajare centralizate în prima platformă de joburi IT dedicată începătorilor.

Absolvenții noștri lucrează la companii de renume din industrie

Cognizant Softvision
Enovatika
NTT Data
Continental
Fortech
Amdaris
123 Form Builder
Toluna
Continental
Continental

ECHIPA DE TRAINERI

Învață alături de specialiști din domeniu

Răzvan Cîrlugea

Răzvan Cîrlugea

Front-end Developer

"Specialitatea mea este Front-End Development-ul, așadar limbajul meu de programare de suflet este JavaScript. Bineînțeles, dacă vorbim de Front-End, alți camarazi buni de-ai mei sunt HTML și CSS (chit că nu sunt limbaje de programare)." Răzvan a devenit trainer înainte de a lucra full-time ca și programator 😀.

Alex Zmed

Alex Zmed

Front-end Developer

Alex lucrează în domeniu de peste 6 ani. Fiind pasionat de tot ceea ce ține de web, Alex este Front-end Developer în timpul zilei, mentor IT School după lucru și iubitor de somn pe timpul nopții.

Tudor Golcea

Tudor Golcea

Full-Stack Web Developer

Tudor ne spune că "pasiunea pentru IT a venit încă de când eram copil: dezmembram calculatoare doar să văd ce conțin și cum funcționează. Bazele programării le-am învățat prin diferite joculețe și activități. NodeJS, ReactJS, Redux, Express sunt tehnologiile mele preferate. Cel mai mult îmi place să lucrez pe partea de front-end cu React, îmi place cât de flexibil e ca și framework, cuprinzând o gamă mai mare de aplicații ce le poți realiza. Consider că cele mai importante, ca și web developer, sunt cunoștințele de bază: HTML, CSS și JavaScript."

Traian Stanciu

Traian Stanciu

Software Engineer

Traian a intrat la Facultatea de Automatică și Calculatoare în 2004 și a absolvit-o în 2020; în ciuda acestui lucru sau poate din cauza lui, a devenit pasionat 💙 de teaching, fiind una din activitățile sale preferate. Este pasionat de AWS ☁️ în general și cloud development. Deseori în timpul liber participă la cursuri de AWS sau învață pentru o certificare. Consideră JavaScript-ul un limbaj extrem de interesant și îl folosește zilnic fie în front-end sau back-end.

Daniel Jianu

Daniel Jianu

Front-end Software Developer

Daniel și-a început cariera în IT acum 19 ani - la vremea respectivă era în anul 3 de facultate și lucra ca intern la compania profesorului său de informatică. Este pasionat de tot ce înseamnă Front-end: Vue.js, React, JavaScript, TypeScript, HTML/Pug, CSS/SASS/LESS/Stylus, precum și tehnologii back-end: NodeJS, Express, MongoDB, GraphQL, REST. Pasiunea pentru IT și-a descoperit-o când a primit primul său calculator, un HC90 cu casete, și și-a dat seama că vrea să învețe să-l programeze mai mult decât să se joace Ninja Turtles pe el.

Sergiu Savin

Sergiu Savin

Software Developer

Sergiu este Front-end Developer și lucrează în mare parte cu framework-uri de JavaScript precum Angular sau React. Cariera sa în IT a început acum mai bine de 6 ani, când a deschis o agenție de marketing digital și web design cu focus pe microîntreprinderile din sectorului turistic din Brașov. Sfatul său pentru cursanții IT School este: "Stay curious! Găsește ceea ce îți place și dedică-te pentru a te perfecționa."

Nicolae Gîrbu

Nicolae Gîrbu

Software Developer

Nicolae lucrează de aproximativ 5 ani în domeniul IT, iar printre tehnologiile sale preferate se numără: React.js, HTML, CSS, JavaScript și Vue.js. Sfatul său pentru cursanții IT School este: 𝗣𝗥𝗔𝗖𝗧𝗜𝗖𝗘 𝗠𝗔𝗞𝗘𝗦 𝗣𝗘𝗥𝗙𝗘𝗖𝗧, nu poți avansa doar cu teoria, aplică practic ceea ce înveți.

Andrei Făgădău

Andrei Făgădău

Senior Software Engineer

Andrei este Senior Software Engineer și lucrează de peste 7 ani în domeniu. Și-a transformat pasiunea pentru programare în full-time job încă din facultate, când, în timp ce dezvolta website-uri pentru ONG-uri a fost recomandat la o companie de renume. Since then, the magic just followed. Celor care vor sa învețe 𝗳𝗿𝗼𝗻𝘁-𝗲𝗻𝗱, Andrei le recomandă să fie perseverenți si să îmbrățișeze greșelile pentru că acestea ne ajută să devenim mai buni de la o zi la alta.

Roxana Ionescu

Roxana Ionescu

Software Engineer

Roxana e Software Engineer și lucrează în IT din anul 2 de facultate, respectiv din 2018, când a făcut practica de vară. Și-a descoperit pasiunea față de IT la 14 ani când a început să facă programare la liceu. Atunci nu a știut să scrie un algoritm de sortare ceea ce a ambiționat-o foarte tare să caute tutoriale să găsească o soluție și să înțeleagă domeniul. În ceea ce privește web developmentul, Roxana este pasionată de Angular, React și TypeScript. În timpul liber, îi place să joace tenis și squash, să picteze, să călătorească și să experimenteze cât mai multe bucătării internaționale.

Emanuel Băran

Emanuel Băran

Front-end Developer

Emanuel are o experiență de peste 10 ani în domeniu. Îi place să lucreze cu JavaScript deoarece poate face orice, de la baze de date la web, aplicații mobile și backend. Și-a descoperit pasiunea pentru web development în timpul liceului, iar printre hobby-urile sale actuale se numără gaming-ul, serialele, filmele și cărțile. Întrebat ce sfat are pentru cei interesați de o carieră în IT, Emanuel a răspuns cu următorul citat: “Stay hungry, stay young, stay foolish, stay curious, and above all, stay humble because just when you think you got all the answers, is the moment when some bitter twist of fate în the universe will remind you that you very much don't.”

Daniel Sava

Daniel Sava

Senior Front-end Developer

Daniel este Senior Front-end Developer cu o experiență de peste 5 ani. Pasiunea pentru IT și-a descoperit-o la 14 ani când a scris primele linii de cod folosind tutoriale de pe YouTube, iar cariera în IT și-a început-o în timpul facultății. Cel mai mult îi place să lucreze în Angular, iar în back-end preferă NodeJS și NestJS datorită asemănării cu Angular. Daniel crede că fiecare tehnologie are părțile ei interesante și că cel mai important este să cunoști bazele, respectiv HTML, CSS și JavaScript. În timpul liber îi place să vizioneze filme și seriale și să asculte muzică. Sfatul lui pentru cei interesați de o carieră în IT este să învețe cât mai mult și să nu se descurajeze în fața eșecurilor.

COSTUL CURSULUI

Investiția ta în educație

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

1020 €

204 € rată lunară
204 € rată lunară
Vezi toate

modalitățile de plată

.

Dacă ai nevoie de mai multe informații consultă secțiunea de Întrebări Frecvente sau completează formularul de contact.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Checked

Ai fost inregistrat!

Felicitări! Tocmai ce ai parcurs primul pas din procesul de înscriere. În aproximativ 10 minute vei primi din partea noastră un e-mail în care vei regăsi informații cu privire la următoarele etape.

Te rugăm să verifici în folderul inbox, spam sau junk, iar dacă folosești o adresă de Gmail, este posibil ca acest email să ajungă în PROMOTIONS.

Dacă e-mail-ul nostru nu ajunge la tine, te rugăm să ne contactezi telefonic la:

+40 737 880 420

sau să ne trimiți un e-mail pe adresa:

office@itschool.ro

.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem!

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, ești de acord cu Termenii și Condițiile IT School

Mă înregistrez