Course logo

Curs Programare Python

Live Online

5 luni

100 ore

Certific─âri
CertificareCertificare
Cost total

1020 ÔéČ

Acest program de preg─âtire este acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei. Cursul include preg─âtire pentru certificarea interna╚Ťional─â IT Specialist ╚Öi consiliere de carier─â gratuit─â.

Înregistrează-te

Curs Programare Python
Ce cuprinde
Programul pe scurt
Testimoniale
De ce IT School
Echipa de traineri
Costuri

Înregistrează-te

Sesiune Aprilie

Orar: Luni & Joi, 18:30 - 21:00
Data începerii: 3.04.2023

Selecteaz─â sesiunea

CE CUPRINDE CURSUL

Prima întâlnire cu un limbaj de programare?

Programatorii juniori se confrunt─â deseori cu probleme ├«n ├«n╚Ťelegerea no╚Ťiunilor fundamentale de programare. Prin urmare, speciali╚Öti din domeniu recomand─â ├«ncep─âtorilor limbajul Python. Av├ónd o sintax─â simpl─â este u╚Öor de ├«nv─â╚Ťat, potrivit pentru asimilarea rapid─â a cuno╚Ötin╚Ťelor de baz─â.

Sesiuni practice

Acest program de preg─âtire este ├«n totalitate practic. Al─âturi de trainerul IT School vei acumula ├«n bagajul t─âu de cuno╚Ötin╚Ťe concepte basic de programare ╚Öi ├«╚Ťi vei dezvolta g├óndirea de programator.

Accesibilitate și aplicabilitate

Fiind un limbaj versatil ╚Öi u╚Öor de ├«n╚Ťeles, Python se bucur─â de o cre╚Ötere uria╚Ö─â ├«n ultimii ani. Python poate fi folosit at├ót ├«n programare, testare sau Web Development, Data Science, DevOps ╚Öi poate fi util chiar ╚Öi persoanelor non-tehnice.

Career coaching

De la materiale educa╚Ťionale, la onboarding, mindset ╚Öi soft skills, ├«╚Ťi garant─âm o experien╚Ť─â de ├«nv─â╚Ťare complex─â ╚Öi complet─â, al─âturi de mentori ╚Öi de cei mai buni speciali╚Öti din domeniul IT.

Sprijin ╚Öi oportunit─â╚Ťi de angajare

IT School este alături de tine pe tot parcursul călătoriei tale de reconversie profesională, iar la final de curs vei putea aplica la joburile pentru începători de pe juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Intro în Python Development

├Ämpreun─â vom descoperi ce ├«nseamn─â s─â fii programator ╚Öi cum g├óndesc speciali╚Ötii din IT. Vei ├«nv─â╚Ťa no╚Ťiuni elementare de programare ╚Öi vei rezolva primele probleme ├«n Python.

Python și OOP

Programarea orientată pe obiecte sau OOP în engleză, reprezintă un model de a scrie cod, unde programele pe care le vei concepe sunt organizate în jurul obiectelor și a datelor.

Proiecte de portofoliu

Te vei folosi de toate cuno╚Ötin╚Ťele acumulate pentru a dezvolta proiecte reale ├«n limbajul Python, pe care le vei putea prezenta colegilor, dar ╚Öi angajatorului atunci c├ónd participi la interviu.

Certific─â-te

La finalul programului de preg─âtire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei ╚Öi vei ob╚Ťine o diplom─â recunoscut─â na╚Ťional, iar op╚Ťional, ai posibilitatea de a te ├«nrola ╚Öi ├«n programul de certificare interna╚Ťional─â IT Specialist.

TESTIMONIALE

Descoper─â ce spun absolven╚Ťii no╚Ötri despre experien╚Ťa IT School

Recomand cu ├«ncredere cursul foarte bine structurat de Python de la IT School. Creeaz─â o baz─â solid─â de cuno╚Ötin╚Ťe cu no╚Ťiuni foarte utile ╚Öi practice. Cel mai mult mi-a pl─âcut faptul c─â Ciprian, mentorul nostru, suplimentar fa╚Ť─â de cerin╚Ťele necesare examenului Microsoft, ne-a ini╚Ťiat ├«n ÔÇŁObject Oriented ProgrammingÔÇŁ, ÔÇŁRegular expressions(Regex)ÔÇŁ, ÔÇŁJSONÔÇŁ, cuno╚Ötin╚Ťe foarte eficiente ╚Öi necesare ├«n practic─â. Iar C─ât─âlin face o treab─â excelent─â ├«n ├«ndrumarea elabor─ârii CV-ului ╚Öi ├«n review-ul acestuia. S─âlile de curs sunt excelente. A╚Öadar, o echip─â de profesioni╚Öti.

Fabian Blaj

1/3

DE CE S─é ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite

Why us?

Nu l─âsa la voia ├«nt├ómpl─ârii niciun pas din traseul t─âu de ├«nv─â╚Ťare. ├Än cadrul IT School, drumul c─âtre succes este pavat cu consultan╚Ť─â ├«n alegerea cursului potrivit, preg─âtire tehnic─â practic─â - ancorat─â ├«n tendin╚Ťele pie╚Ťei, consiliere de carier─â ╚Öi soft skills training, certificare na╚Ťional─â ╚Öi interna╚Ťional─â ╚Öi toate oportunit─â╚Ťile de angajare centralizate ├«n prima platform─â de joburi IT dedicat─â ├«ncep─âtorilor.

Absolven╚Ťii no╚Ötri lucreaz─â la companii de renume din industrie

Cognizant Softvision
Enovatika
NTT Data
Continental
Fortech
Amdaris
123 Form Builder
Toluna
Continental
Continental

ECHIPA DE TRAINERI

├Änva╚Ť─â al─âturi de speciali╚Öti din domeniu

Bogdan Ivan

Bogdan Ivan

DevOps Engineer

Bogdan crede c─â un mindset s─ân─âtos ne ajut─â s─â dep─â╚Öim orice obstacol, iar activitatea zilnic─â a unui programator se rezum─â, de cele mai multe ori, la g─âsirea de solu╚Ťii pentru situa╚Ťiile inedite cu care se confrunt─â. Din experien╚Ťa sa de peste 8 ani ├«n IT, Bogdan este ner─âbd─âtor s─â ├«mp─ârt─â╚Öeasc─â ╚Öi comunit─â╚Ťii digitale IT School ╚Öi s─â-i ajute pe cei care sunt ├«n c─âutare de noi provoc─âri.

Bogdan Bustan

Bogdan Bustan

Machine Learning Engineer

Bogdan ╚Öi-a descoperit pasiunea pentru programare ├«n clasa a IX-a, odat─â cu primul program scris de el. De atunci a vrut s─â ├«nve╚Ťe totul despre coding ╚Öi calculatoare. Printre tehnologiile sale preferate se num─âr─â: Python, Docker, tehnologiile cloud pentru Machine Learning, HTML, CSS ╚Öi JavaScript pentru mici aplica╚Ťii web. Bogdan este pasionat de data science ╚Öi data analysis aplicate ├«n domeniul sportiv.

Roberto Jude╚Ť

Roberto Jude╚Ť

Software Developer

Roberto ne poveste╚Öte cu entuziasm despre cum s-a ├«mprietenit cu calculatoarele ­čĺ╗ acum mul╚Ťi ani, atunci c├ónd jocurile video ­čÄ« reprezentau o a doua cas─⠭螣ÔÇŹÔÖÇ´ŞĆ pentru oricine le descoperea. Odat─â cu explozia internetului ╚Öi-a dat seama c─â-╚Öi dore╚Öte s─â fac─â parte din aceast─â "revolu╚Ťie" ce avea s─â schimbe lumea. ­čĹë De peste 6 ani lucreaz─â la compania Syneto. Pe atunci erau doar 4 programatori la o mas─â ├«ntr-un apartament mic, central, iar acum sunt prezen╚Ťi ├«n 4 ╚Ť─âri.

Mihai Dinu

Mihai Dinu

Software Engineer

Mihai a descoperit c─â este pasionat de IT ╚Öi c─â ar vrea s─â profeseze ├«n acest domeniu ├«n clasa a 9-a, la prima or─â de informatic─â. A ├«nceput s─â lucreze ├«n IT ├«n 2012, repar├ónd ini╚Ťial PC-uri ╚Öi activ├ónd apoi ├«n networking. ├Än ultimii 5 ani a lucrat ca ╚Öi programator, iar ├«n prezent utilizeaz─â zilnic Python deoarece e un limbaj care ├«╚Ťi permite s─â faci orice ├«ntr-un timp foarte scurt. Mihai e pasionat ╚Öi de avia╚Ťie ╚Öi, ├«n timpul liber, ├«i place s─â lucreze la instala╚Ťii electrice.

Mihai Badea

Mihai Badea

Data Engineer

Mihai ╚Öi-a ├«nceput aventura profesional─â ├«n IT acum peste 8 ani, ├«n facultate, c├ónd a lucrat la primele proiecte mai serioase. De-a lungul timpului, a interac╚Ťionat cu diferite tehnologii din domenii variate. De exemplu, a lucrat cu Python, Java, SQL, React, HTML, JavaScripts, CSS, Data Bricks, Data Factory, C ╚Öi C++. Mihai a folosit Python la proiecte de Inteligen╚Ť─â Artificial─â, dar ╚Öi ├«n Data Engineering. ├Än timpul liber, ├«i plac c─âl─âtoriile, fotbalul, tenisul ╚Öi e pasionat de proiecte de infrastructur─â.

COSTUL CURSULUI

Investi╚Ťia ta ├«n educa╚Ťie

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

1020 ÔéČ

204 ÔéČ rat─â lunar─â
204 ÔéČ rat─â lunar─â
Vezi toate

modalit─â╚Ťile de plat─â

.

Dac─â ai nevoie de mai multe informa╚Ťii consult─â sec╚Ťiunea de ├Äntreb─âri Frecvente sau completeaz─â formularul de contact.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Checked

Ai fost inregistrat!

Felicit─âri! Tocmai ce ai parcurs primul pas din procesul de ├«nscriere. ├Än aproximativ 10 minute vei primi din partea noastr─â un e-mail ├«n care vei reg─âsi informa╚Ťii cu privire la urm─âtoarele etape.

Te rugăm să verifici în folderul inbox, spam sau junk, iar dacă folosești o adresă de Gmail, este posibil ca acest email să ajungă în PROMOTIONS.

Dac─â e-mail-ul nostru nu ajunge la tine, te rug─âm s─â ne contactezi telefonic la:

+40 737 880 420

sau s─â ne trimi╚Ťi un e-mail pe adresa:

office@itschool.ro

.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem!

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, e╚Öti de acord cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile IT School

Mă înregistrez