Course logo

Curs Programare Java

Live Online

5 luni

100 ore

Certific─âri
CertificareCertificare
Cost total

1020 ÔéČ

├Än cadrul acestui curs vei studia Java, Spring, Hibernate, GIT, Maven, JavaFX, SQL, HTML & more. Cursul este acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei ╚Öi include preg─âtirea pentru certificarea interna╚Ťional─â IT Specialist.

Înregistrează-te

Curs Programare Java
Ce cuprinde
Programul pe scurt
Testimoniale
De ce IT School
Echipa de traineri
Costuri

Înregistrează-te

Sesiune Aprilie

Orar: Luni & Joi, 18:00 - 20:30
Data începerii: 3.04.2023

Selecteaz─â sesiunea

CE CUPRINDE CURSUL

Un limbaj de top pentru un job la fel de important

Un veteran al limbajelor de programare, utilizat cu prec─âdere ├«n proiecte enterprise, Java r─âm├óne neclintit ├«n fa╚Ťa ÔÇťcompetitorilorÔÇŁ s─âi mai tineri. ├Än continuare, pentru programatorii novici, Java reprezint─â o op╚Ťiune sigur─â, care vine la pachet cu multe oportunit─â╚Ťi de angajare ├«n domeniu.

├Änv─â╚Ťare prin practic─â

Cel mai eficient mod a ├«nv─â╚Ťa programare este prin exerci╚Ťii, proiecte ╚Öi lucru individual. Astfel, at├ót la curs c├ót ╚Öi acas─â, vei avea ocazia de a pune ├«n practic─â fiecare concept nou parcurs al─âturi de trainer.

De la A la Z

De la bazele program─ârii la concepte avansate, acest program de preg─âtire cuprinde ├«n mod integrativ toate no╚Ťiunile de care ai nevoie ├«n cadrul unui job de Junior Java Developer, plus tehnologii complementare.

Career coaching

Sesiunile de soft skills vin ├«n completarea ╚Öedin╚Ťelor tehnice ╚Öi centralizeaz─â tips & tricks din industrie, preg─âtire pentru interviu ╚Öi consiliere de carier─â pentru ca tu s─â te po╚Ťi diferen╚Ťia de ceilal╚Ťi candida╚Ťi la interviul de angajare.

Sprijin ╚Öi oportunit─â╚Ťi de angajare

├Än cadrul IT School, am angrenat o ├«ntreag─â echip─â de exper╚Ťi gata s─â r─âspund─â prompt tuturor ├«ntreb─ârilor tale. La final de curs vei putea aplica la joburile pentru ├«ncep─âtori de pe juniors.ro.

PROGRAMUL PE SCURT

Intro în Java Development

Nicio cas─â nu se poate construi f─âr─â o funda╚Ťie solid─â. Astfel, ├«n prima parte a programului de preg─âtire, vei ├«nv─â╚Ťa concepte de baz─â ├«n programare ╚Öi cum g├ónde╚Öte un programator.

Java și OOP

Programarea orientată pe obiecte sau OOP în engleză, reprezintă un model de a scrie cod, unde programele pe care le vei concepe sunt organizate în jurul obiectelor și a datelor.

Proiecte de portofoliu

├Än cadrul acestui curs vei dob├óndi toate cuno╚Ötin╚Ťele tehnice necesare pentru a realiza primele tale proiecte de portofoliu. Acestea reprezint─â cea mai mare validare a nivelului tehnic atins ╚Öi sunt elemente de diferen╚Ťiere ├«n procesul de angajare.

Certific─â-te

La finalul programului de preg─âtire vei participa la examenul acreditat de Ministerul Educa╚Ťiei ╚Öi vei ob╚Ťine o diplom─â recunoscut─â na╚Ťional, iar op╚Ťional, ai posibilitatea de a te ├«nrola ╚Öi ├«n programul de certificare interna╚Ťional─â IT Specialist.

TESTIMONIALE

Descoper─â ce spun absolven╚Ťii no╚Ötri despre experien╚Ťa IT School

Am terminat cursul de Java, recomand oricui vrea s─â-╚Öi ├«ncerce abilit─â╚Ťile de programator, sau celor care vor s─â ╚Öi-i le dezvolte. Nu trebuie s─â ai cuno╚Ötin╚Ťe de programare, vei ├«nv─â╚Ťa totul de la zero. Personalul IT School este unul foarte profi ╚Öi comunicativ, care te va sprijini ├«n orice situa╚Ťie. Toat─â stima pt traineri: Lucian un om deosebit ╚Öi un profesionist pe m─âsur─â, la fel ╚Öi C─ât─âlin. V─â salut ╚Öi sper s─â o ╚Ťine╚Ťi tot a╚Öa ­čĄŁ.

Andrei Cr─âciunescu

1/5

DE CE S─é ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite

Why us?

Nu l─âsa la voia ├«nt├ómpl─ârii niciun pas din traseul t─âu de ├«nv─â╚Ťare. ├Än cadrul IT School, drumul c─âtre succes este pavat cu consultan╚Ť─â ├«n alegerea cursului potrivit, preg─âtire tehnic─â practic─â - ancorat─â ├«n tendin╚Ťele pie╚Ťei, consiliere de carier─â ╚Öi soft skills training, certificare na╚Ťional─â ╚Öi interna╚Ťional─â ╚Öi toate oportunit─â╚Ťile de angajare centralizate ├«n prima platform─â de joburi IT dedicat─â ├«ncep─âtorilor.

Absolven╚Ťii no╚Ötri lucreaz─â la companii de renume din industrie

Cognizant Softvision
Enovatika
NTT Data
Continental
Fortech
Amdaris
123 Form Builder
Toluna
Continental
Continental

ECHIPA DE TRAINERI

├Änva╚Ť─â al─âturi de speciali╚Öti din domeniu

Lucian Țicoiu

Lucian Țicoiu

Java Software Developer

Lucian ╚Üicoiu este Java Developer de mai bine de 6 ani, ├«ns─â pasiunea sa pentru pedagogie l-a c─âl─âuzit de fiecare dat─â c─âtre locuri unde poate ├«mp─ârt─â╚Öi din experien╚Ťa sa ╚Öi celor care se afl─â la ├«nceput de drum sau sunt curio╚Öi s─â descopere noi tehnologii.

Zsolt Csik

Zsolt Csik

Senior Lead Software Engineer

Zsolt lucreaz─â ├«n domeniu de peste 12 ani, iar secretul s─âu este kilogramul de pasiune ad─âugat ├«n re╚Ťeta carierei sale ├«n fiecare an. S-au ├«mplinit mai bine de 4 ani de c├ónd Zsolt pred─â programare Java ├«n cadrul IT School ╚Öi este ├«nc─â surprins de creativitatea ╚Öi talentul de care dau dovad─â cursan╚Ťii no╚Ötri, f─âr─â ca ace╚Ötia s─â con╚Ötientizeze m─âcar c─â au o ├«nclina╚Ťie c─âtre domeniul IT.

Diana Dinic─â

Diana Dinic─â

Software Development Engineer

Diana ne spune că Java este limbajul ei preferat, acompaniat de alte tehnologii precum Spring și JUnit. Pasiunea pentru programare a descoperit-o în liceu, la orele de informatică. Pe atunci dificultatea problemelor de algo nu era atât de ridicată, însă s-a bucurat mereu de micile succese, iar rezultatele au încurajat-o să urmeze o carieră în IT.

Alexandru Peticil─â

Alexandru Peticil─â

Software Developer

Drumul lui Alex ├«n IT a ├«nceput dup─â primul an de facultate, cu o pozi╚Ťie din zona de DevOps, dar, dup─â mai pu╚Ťin de un an, a f─âcut trecerea c─âtre un rol de Java Developer, pe care ├«l consider─â perfect pentru el, dup─â mai bine de 3 ani. Pentru Alex, zona de teaching, training ╚Öi mentoring reprezint─â una dintre cele mai importante pasiuni ale sale. Acesta ├«i ├«ncurajeaz─â pe viitorii s─âi colegi de breasl─â s─â experimenteze ╚Öi s─â exploreze tehnologia p├ón─â ├«╚Öi g─âsesc locul potrivit ├«n aceast─â lume vast─â a IT-ului.

Constantin Peticil─â

Constantin Peticil─â

Java Software Developer

Costi lucreaz─â ├«n cadrul companiei Thales, iar c├ónd vine vorba de tehnologii, preferata sa este Java, al─âturi de framework-urile sale, Spring sau Hibernate. C├ónd nu programeaz─â, ├«i place s─â g─âteasc─â ╚Öi s─â vizioneze seriale. Odat─â cu primul s─âu internship ├«n domeniu a fost atras cu adev─ârat de IT, iar acum ├«mp─ârt─â╚Öe╚Öte ╚Öi cursan╚Ťilor IT School ce lucruri faine po╚Ťi face cu programarea.

Gabriel Ionescu

Gabriel Ionescu

Senior Software Engineer

­čĹĘÔÇŹ­čĺ╗ Gabriel crede c─â un programator este muncitor, ambi╚Ťios ╚Öi cu spirit de aventurier. Fiind pasionat de c─âl─âtorii, Gabi trateaz─â fiecare provocare tehnic─â ca o noua drume╚Ťie plin─â de peripe╚Ťii. Cu Ôťů r─âbdare, Ôťů calm ╚Öi Ôťů experien╚Ť─â reu╚Öe╚Öte s─â dep─â╚Öeasc─â fiecare primejdie din expedi╚Ťia sa ├«n programare.

Alexandru Iliescu

Alexandru Iliescu

Software Engineer

Alex are o experien╚Ť─â de peste 5 ani ├«n calitate de Software Engineer, ocup├ónd ├«n prezent un rol de Team and Technical Lead. ╚śi-a descoperit pasiunea pentru IT c├ónd a creat prima aplica╚Ťie web de la zero ╚Öi a v─âzut rezultatele muncii sale. Pe Alex ├«l motiveaz─â foarte tare ├«n munca sa faptul c─â poate rezolva probleme reale cu ajutorul cuno╚Ötin╚Ťelor sale ├«n informatic─â. Are o experien╚Ť─â vast─â ├«n Java, Spring Boot ╚Öi web development. ├Än timpul liber ├«i place s─â petreac─â timp ├«n natur─â, s─â fac─â drume╚Ťii la munte sau s─â mearg─â cu bicicleta ├«n p─âdure.

Cătălin Dumitrașcu

Cătălin Dumitrașcu

Senior Software Developer

C─ât─âlin este Senior Software Developer ╚Öi are o experien╚Ť─â vast─â ├«n domeniu. Cel mai mult ├«i place s─â programeze ├«n Java, dar i-a f─âcut pl─âcere s─â exploreze mai multe limbaje de programare. ╚śi-a dat seama de pasiunea lui pentru IT la ├«nceputul liceului, ├«ns─â de mic a fost fascinat de matematic─â ╚Öi puzzle-uri. ├Än timpul liber ├«i place s─â mearg─â la festivaluri. ├Äntrebat ce sfat ar da noii genera╚Ťii de speciali╚Öti IT, C─ât─âlin spune c─â e esen╚Ťial ca ace╚Ötia s─â exploreze c├ót de mult deoarece dureaz─â destul de mult timp s─â descoperi ce vrei s─â faci cu adev─ârat.

Alexandru Soare

Alexandru Soare

Software Engineer

Alexandru este Software Engineer cu o experien╚Ť─â vast─â. A fost pasionat dintotdeauna de logic─â, matematic─â ╚Öi calculatoare. ├Än cea mai mare parte a timpului lucreaz─â ├«n Java, dar are experien╚Ť─â ╚Öi ├«n Dart Flutter ╚Öi ├«n Python. Printre pasiunile sale se num─âr─â sporturile (├«n special fotbalul), filmele ╚Öi serialele pentru care ai nevoie de explica╚Ťii suplimentare. Alexandru ├«i ├«ncurajeaz─â pe ├«ncep─âtorii ├«n IT spun├óndu-le c─â exerci╚Ťiul este cheia succesului ╚Öi c─â un proces este mai u╚Öor dac─â ├«l prive╚Öti ├«n mai multe etape.

COSTUL CURSULUI

Investi╚Ťia ta ├«n educa╚Ťie

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

1020 ÔéČ

204 ÔéČ rat─â lunar─â
204 ÔéČ rat─â lunar─â
Vezi toate

modalit─â╚Ťile de plat─â

.

Dac─â ai nevoie de mai multe informa╚Ťii consult─â sec╚Ťiunea de ├Äntreb─âri Frecvente sau completeaz─â formularul de contact.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Checked

Ai fost inregistrat!

Felicit─âri! Tocmai ce ai parcurs primul pas din procesul de ├«nscriere. ├Än aproximativ 10 minute vei primi din partea noastr─â un e-mail ├«n care vei reg─âsi informa╚Ťii cu privire la urm─âtoarele etape.

Te rugăm să verifici în folderul inbox, spam sau junk, iar dacă folosești o adresă de Gmail, este posibil ca acest email să ajungă în PROMOTIONS.

Dac─â e-mail-ul nostru nu ajunge la tine, te rug─âm s─â ne contactezi telefonic la:

+40 737 880 420

sau s─â ne trimi╚Ťi un e-mail pe adresa:

office@itschool.ro

.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem!

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, e╚Öti de acord cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile IT School

Mă înregistrez