Course logo

Curs Agile & Scrum

Live Online

1 luni

20 ore

Certificare
Certificare
Cost total

250 €

Cursul include pregătire pentru certificarea internațională Scrum Master Level 1 (PSM I) și consiliere de carieră gratuită.

Înregistrează-te

Curs Agile & Scrum
Ce cuprinde
Programul pe scurt
Testimoniale
De ce IT School
Echipa de traineri
Costuri

Înregistrează-te

Sesiune Aprilie

Orar: Miercuri & Vineri, 18:30-21:00
Data începerii: 26.04.2023

Selectează sesiunea

CE CUPRINDE CURSUL

Descoperă cât de “Agile” vei fi la final de curs

Activitatea echipelor tehnice este deseori organizată în baza unor metodologii de lucru, iar cele mai populare din industrie sunt Agile și Scrum. Companiile care produc și livrează soft țin cont de aceste framework-uri în scopul optimizării flow-ului de lucru, creșterii productivității și a calității produselor sau serviciilor oferite.

Echipează-te cu mindsetul potrivit

Agile, la bază, reprezintă un set de principii, un mod de gândire, aplicate în gestionarea unui proiect IT. În completare, Scrum este un framework sau o sub-metodologie Agile care propune o abordare orientată pe rezultate, colaborare în echipă și măsurare constantă a progresului. Explorarea celor două direcții nu trebuie neglijată, în special dacă acum îți planifici intrarea în industrie.

Cunoștințe complementare

Cu cât bagajul tău de cunoștințe este mai mare cu atât mai multe priviri va atrage CV-ul tău din partea angajatorilor, iar întrebări cu privire Agile sau Scrum se regăsesc frecvent în practica interviurilor tehnice.

Competențe multidisciplinare

Know-how-ul cu privire la metodologia Agile este relevantă pentru toți specialiștii din domeniu: Project Managers, Products Owners, Business Analysts și Scrum Masters, technical leads, programatori, testeri și designeri.

Performanță și sprijin “pe bune”

Alături de IT School îți planifici de la început procesul de învățare, prin definirea programului de studiu, setarea obiectivelor și a metodelor de măsurare a progresului.

PROGRAMUL PE SCURT

Intro în Agile

Descoperă metodologia Agile și cum se pune în practică într-o companie tech; Agile Manifesto - principii și beneficii.

Metodologia Agile

Cunoaște diferențele dintre metodologiile Agile și Waterfall: beneficii, avantaje și dezavantaje, alegerea metodologiei potrivite în funcție de proiect, precum și concepte noi cu privire la Agile frameworks.

Framework-ul Scrum

Cursul include pregătire pentru certificarea Scrum Master Level 1 (PSM I) și cuprinde înțelegerea și implementarea ceremoniilor Scrum - sprint planning și daily scrum, sprint review și retrospective.

Proiecte și practică

În procesul de predare ne vom folosi de studii de caz, exemple ancorate în modul de lucru din companii, role-playing, jocuri și quiz-uri, vom construi proiecte și vom exersa împreună noțiunile parcurse, astfel ca tu să poți aplica practic fiecare concept studiat. În plus, vei studia și metodologia SAFE.

TESTIMONIALE

Descoperă ce spun absolvenții noștri despre experiența IT School

Congrats echipei pentru devotament! Dovadă continuă de profesionalism, entuziasm și implicare maximă. Mulțumim lui Raul care, deși după o zi lungă la muncă, a reușit mereu să ne transmită informațiile utile într-un mod fun și practic, detașându-ne de ceea ce era extern cursului și cu focus total pe parcursul celor 3h. Comunicare deschisă 24/7 pe platforma internă, având orice întrebare și nelămurire rezolvată în timp record. Faină echipa, excelenți traineri, remarcabilă organizare! Mulțumim pentru know-how-ul împărtășit! 🙂

Simona Laura

1/3

DE CE SĂ ALEGI IT SCHOOL

Experimentează ecosistemul nostru și bucură-te de resurse gratuite

Why us?

Nu lăsa la voia întâmplării niciun pas din traseul tău de învățare. În cadrul IT School, drumul către succes este pavat cu consultanță în alegerea cursului potrivit, pregătire tehnică practică - ancorată în tendințele pieței, consiliere de carieră și soft skills training, certificare națională și internațională și toate oportunitățile de angajare centralizate în prima platformă de joburi IT dedicată începătorilor.

Absolvenții noștri lucrează la companii de renume din industrie

Cognizant Softvision
Enovatika
NTT Data
Continental
Fortech
Amdaris
123 Form Builder
Toluna
Continental
Continental

ECHIPA DE TRAINERI

Învață alături de specialiști din domeniu

Raul Riti

Raul Riti

QA Lead

Raul este 👨‍💻 QA Lead și are experiență profesională vastă cu focus pe zona de Software Testing. Îi plac foarte mult provocările proiectelor pe care lucrează și unde își poate exploata și îmbunătăți întotdeauna skill-urile personale. Raul crede cu tărie în ambiție și își încurajează mereu cursanții să lucreze și să se automotiveze pentru a ajunge acolo unde își doresc.

Vlad Valentin

Vlad Valentin

Agile Program Manager

Vlad este Agile Program Manager cu o experiență de peste 10 ani în domeniu. A realizat că vrea să lucreze în IT în momentul în care și-a dat seama că tehnologia reprezintă un catalist critic care activează și avansează potențialul uman. În rolul de Project Manager, folosește instrumente precum Jira, Microsoft Project, Asana și Confluence, însă îi plac nemaipomenit de mult și soluțiile low-code/no-code, de obicei întâlnite în industria de Robotic Process Automation. Pe parcursul activității sale profesionale, a descoperit că îi place să fie coach pentru oamenii la început de drum în Project Management și voluntar GuideMe pentru elevi și studenți, din dorința de a-i învăța pe alții ceea ce lui i-a luat ani de zile pe cont propriu.

COSTUL CURSULUI

Investiția ta în educație

Nu trebuie să plătești nimic acum. Completarea formularului de mai jos reprezintă primul pas din procesul de înscriere. Vei primi pe e-mail toate detaliile cu privire la următoarele etape.

250 €

0 € rată lunară
0 € rată lunară
Vezi toate

modalitățile de plată

.

Dacă ai nevoie de mai multe informații consultă secțiunea de Întrebări Frecvente sau completează formularul de contact.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA CURS

Checked

Ai fost inregistrat!

Felicitări! Tocmai ce ai parcurs primul pas din procesul de înscriere. În aproximativ 10 minute vei primi din partea noastră un e-mail în care vei regăsi informații cu privire la următoarele etape.

Te rugăm să verifici în folderul inbox, spam sau junk, iar dacă folosești o adresă de Gmail, este posibil ca acest email să ajungă în PROMOTIONS.

Dacă e-mail-ul nostru nu ajunge la tine, te rugăm să ne contactezi telefonic la:

+40 737 880 420

sau să ne trimiți un e-mail pe adresa:

office@itschool.ro

.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem!

Gata să încep!

Sesiunea

*Prin completarea acestui formular, ești de acord cu Termenii și Condițiile IT School

Mă înregistrez