Curs Programare JAVA - Cluj Napoca

Cui se adreseaz─â?

Vrei s─â lucrezi ca programator Java. ├Ä╚Ťi dore╚Öti o carier─â ├«ntr-un domeniu care ├«╚Ťi poate oferi toat─â libertatea ╚Öi resursele de care ai nevoie? ├Än plus: un salariu foarte bun, work from home sau work-on-the-beach, posibilitatea de a lucra ├«n viitor ca freelancer, suficient timp liber pentru pasiunile tale, proiecte interactive sau cu impact?

├Än doar c├óteva luni de preg─âtire practic─â ╚Öi cu mult─â munc─â bine├«n╚Ťeles, po╚Ťi dob├óndi toate cuno╚Ötin╚Ťele tehnice necesare pentru a putea ├«ncepe s─â lucrezi ├«n IT.

├Än continuare, ├«╚Ťi vom prezenta un program de preg─âtire ├«n Java, special conceput pentru ├«ncep─âtori, care ├«╚Ťi ofer─â toate resursele de care ai nevoie pentru a parcurge c├ót mai u╚Öor acest drum.

Curs java cluj napoca
 • C├ónd ├«ncepe?

  În curând

 • Care este durata?

  5 luni (100 ore)

 • Cum se desf─â╚Öoar─â?

  Online, în sesiuni live

 • Ce ai nevoie?

  PC sau laptop

 • Care este orarul?

 • Certific─âri:

  Microsoft ╚Öi ANC (Min. Educa╚Ťiei)

Ce ar trebui să știi înainte să începi?

Curs java Cluj

Programul de preg─âtire ├«n Java, lansat acum 7 ani, odat─â cu proiectul IT School, reprezint─â funda╚Ťia a tot ceea ce facem ast─âzi. La fel ca la ├«nceput ╚Öi ├«n momentul de fa╚Ť─â, Java este cel mai popular limbaj de programare, cel mai accesibil ╚Öi cea mai sigur─â op╚Ťiune pentru ├«ncep─âtori.

A╚Öadar, am perfec╚Ťionat acest program de preg─âtire pentru ca tu s─â ├«l ├«nve╚Ťi ├«ntr-un mod c├ót mai simplu ╚Öi eficient.

├Ä╚Ťi spunem doar at├ót: programarea Java este o adev─ârat─â aventur─â! Necesit─â mult─â munc─â, at├ót individual─â c├ót ╚Öi ├«n sesiunile online de curs dar beneficiile pe care ╚Ťi le ofer─â, merit─â pe deplin efortul depus. Odat─â ce ╚Ťi-ai setat obiectul ├«╚Ťi va fi mult u╚Öor s─â dep─â╚Öe╚Öti toate obstacolele.

Cum se desfășoară cursul?

Este foarte important de re╚Ťinut c─â acest curs nu este unul ├«nregistrat, ci unul live-online, iar trainerul va fi al─âturi de tine pe toat─â durata programului de preg─âtire. La r├óndul t─âu, ├«i po╚Ťi vedea pe colegi ╚Öi pe trainer, c├ót ╚Öi ecranul trainerului.

├Än cadrul fiec─ârei grupe se pot ├«nregistra maxim 16 participan╚Ťi. Chiar dac─â mediul online ne permite un num─âr mult mai mare de cursan╚Ťi, ne-am propus s─â limit─âm acest aspect pentru ca programul de preg─âtire s─â se desf─â╚Öoare ├«n cele mai bune condi╚Ťii, iar interac╚Ťiunea dintre trainer ╚Öi cursant s─â fie cursiv─â ╚Öi eficient─â.

Curs programare java Cluj Napoca

Ce cuprinde acest program?

Intro în programare

Nici o cas─â nu se poate construi f─âr─â o funda╚Ťie solid─â . Astfel, ├«n prima parte a programului de preg─âtire, vei ├«nv─â╚Ťa cum func╚Ťioneaz─â programarea ╚Öi care sunt conceptele de baz─â.

JAVA și OOP

Programarea orientată pe obiecte - OOP, reprezintă un model de a scrie cod, unde programele pe care le vei concepe sunt organizate în jurul obiectelor și a datelor.

Software Development

Vei studia Java, Hibernate, GIT, Maven, MySQL, HTML & more ╚Öi te vei folosi de toate cuno╚Ötin╚Ťele acumulate pentru a dezvolta primele tale proiecte de portofoliu.

Dovede╚Öte c─â ceea ce ╚Ötii, ╚Ötii bine! Te vom ajuta s─â te preg─âte╚Öti pentru sus╚Ťinerea examenului de certificare Microsoft, care ├«╚Ťi atest─â nivelul de cuno╚Ötin╚Ťe interna╚Ťional, pe o perioad─â de timp nelimitat─â.

Timp de 7 ani, peste 5000 de persoane au absolvit cursurile IT School cu un bagaj de cuno╚Ötin╚Ťe considerabil, iar dintre ace╚Ötia o mare parte au format peste 200 de grupe ├«n cadrul programului de Java.

FROM ZERO TO HERO este posibil, iar asta ne-au dovedit to╚Ťi cei care au ales s─â participe la programele de preg─âtire IT School, iar acum lucreaz─â ├«n companii de renume.

Ce spun cursan╚Ťii no╚Ötri?

Programul pe scurt

 • Parcurgi cursul cu u┼čurin┼ú─â din confortul casei tale, online.
 • Vei ├«n╚Ťelege mediul de dezvoltare ╚Öi cum func╚Ťioneaz─â acesta
 • Vei ├«nv─â╚Ťa s─â scrii cod ├«n limbajul Java
 • Vei ├«nv─â╚Ťa particularit─â╚Ťile limbajului Java
 • Vei ├«n╚Ťelege ce ├«nseamn─â Programarea Orientat─â pe Obiecte ╚Öi cum vei aplica acest model ├«n codul pe care-l vei scrie
 • Vei ├«nv─â╚Ťa despre algoritmi ╚Öi aplicabilitatea lor ├«n rezolvarea problemelor
 • Te vei folosi de toate cuo╚Ötin╚Ťele acumulate pentru a ├«ncepe s─â scrii programe ╚Öi aplica╚Ťii de la zero.
 • Vei ╚Ötii s─â rezolvi de unul singur o problem─â ╚Öi vei ├«nv─â╚Ťa s─â navighezi online atunci c├ónd ├«╚Ťi vor fi necesare mai multe resurse
 • Te vom preg─âti pentru primul t─âu interviu de angajare
 • Vei avea acces ├«n programul de coaching IT School, prin care ne-am propus s─â te ajut─âm s─â dep─â╚Öe╚Öti toate obstacolele, nu doar cele tehnice
 • Dob├ónde╚Öti cuno╚Ötin╚Ťele necesare pentru ob╚Ťinerea unei certific─âri recunoscute interna╚Ťional
 • Iar nu ├«n ultimul r├ónd, te ajut─âm s─â te preg─âte╚Öti pentru sus╚Ťinerea examenului de certificare Microsoft, care ├«╚Ťi atest─â nivelul de cuno╚Ötin╚Ťe interna╚Ťional, pe o perioad─â de timp nelimitat─â

Echipa care te va preg─âti

Lectori IT School

Lucian Ticoiu

- Software Developer trainer it school

Lucian Ticoiu este Java Developer de mai bine de 6 ani, ├«ns─â pasiunea sa pentru pedagogie l-a c─âl─âuzit de fiecare dat─â c─âtre locuri unde poate ├«mp─ârt─â╚Öi din experien╚Ťa sa ╚Öi celor care se afl─â la ├«nceput de drum sau sunt curio╚Öi s─â descopere noi tehnologii.

Lectori IT School

Bogdan Bugarschi

- Software Developer trainer it school

Bogdan este Software Developer. Pasionat de cod, lucreaz─â de 8 ani ├«n domeniul IT cu vast─â experien╚Ť─â ├«n Java, JavaScript, C#, Python, Clojure, precum ╚Öi alte limbaje de programare. ├Än timpul liber, ├«l po╚Ťi g─âsi la diverse evenimente tech ca speaker, dar ╚Öi participant.

├Äntr-o perioad─â relativ scurt─â, vei dob├óndi toate cuno╚Ötin╚Ťele necesare de programare, ├«n vederea ob╚Ťinerii unui job pe o pozi╚Ťie de Junior Software Developer, vei avea proiecte lucrate al─âturi de mentori experimenta╚Ťi ╚Öi certific─âri care te vor reprezenta at├ót na╚Ťional, c├ót ╚Öi interna╚Ťional.

Investi╚Ťia necesar─â

Costul total al cursului este de 1020 euro , plătibil și în 5 rate egale, fără dobândă (204 euro / lună).
Vezi aici modalit─â╚Ťi de plat─â flexibile.

Dac─â ai nevoie de mai multe informa╚Ťii consult─â sec╚Ťiunea de ├Äntreb─âri Frecvente sau completeaz─â formularul de contact.

plata online

Sunt pregătit să încep!

Primul pas c─âtre o carier─â de succes este preg─âtirea ta.
Dacă vrei să faci parte din programul nostru de formare, completează formularul alăturat și înscrie-te acum.

 • Durata programului: 5 luni (100 de ore)
 • Preg─âtire pentru certificare Microsoft
 • Acreditare ANC si Ministerul Educa╚Ťiei
 • Coaching ╚Öi training motiva╚Ťional
 • Preg─âtire pentru interviul de angajare

Mesajul tau a fost trimis

Acest site folose┼čte cookies! Prin continuarea navig─ârii, esti de acord cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile
Accept