Curs Programare C++

Cui se adresează?

Vrei să lucrezi în IT, dar mai ales îți dorești să devii un adevărat programator. Ești pasionat de jocuri și visezi să lucrezi în game development sau poate oportunitățile industriei automotive sau telecom te-au convins să explorezi acest limbaj de programare complex. Oricare ar fi motivația ta, te asigurăm că ești în locul potrivit.

C++ este unul din cele mai răspândite limbaje de programare, iar oportunitățile sale sunt nelimitate. Fie că te gândești la partea vizibilă a unui produs software precum interfața sau la elementele componente, de bază, C++ este un limbaj de programare stabil și puternic, potrivit în orice context.

Dacă ești pregătit să faci pasul spre cariera ta în programare, explorează programul de pregătire IT School pentru că primul pas spre o carieră de succes este pregătirea ta!

Curs C++ Timisoara
 • Când începe?

 • Care este durata?

  5 luni (100 ore)

 • Unde se desfașoară?

  În sală, sediul IT School

 • Ce ai nevoie?

  Un laptop personal

 • Care este orarul?

 • Certificări:

  ANC (Min. Educației)

Cursul de programare C++ de la zero

Curs programare C++ Timisoara

C++ se numără printre primele programe de pregătire introduse în curricula IT School, iar de-a lungul celor peste 7 ani de activitate, am perfecționat programa, pentru că experiența ta de învățare să fie completă, simplă și eficientă.

Ce ar trebui să știi înainte să începi?

C++ este unul din primele limbaje de programare care suportă programarea orientată pe obiecte, iar stabilitatea sa îl situează în topul limbajelor de programare existente.

La fel cum un program scris în C++ nu rulează fără cel puțin o funcție integrată și procesul tău de învățare va fi mai dificil fără muncă și exerciții. Sfatul nostru? Echipează-te cu motivație și răbdare, cunoștințe foarte bune de utilizare a calculatorului, iar alături de echipa IT School vei cuceri limbajul de programare C++.

Programul de pregătire IT School este în totalitate practic și se desfășoară alături de un trainer expert în domeniul pe care-l predă. În sala de curs, vei fi liber să întrebi orice legat de ceea ce se studiază și vei avea șansa să interacționezi atât cu trainerul cât și cu colegii tăi.

Curs Programare Timisoara

Ce cuprinde acest program?

Intro în programare

Nici o casă nu se poate construi fără o fundație solidă. Astfel, în prima parte a programului de pregătire, vei învăța cum funcționează programarea și care sunt conceptele de bază.

C++ și OOP

Programarea orientată pe obiecte sau OOP în engleză, reprezintă un model de a scrie cod, unde programele pe care le vei concepe sunt organizate în jurul obiectelor și a datelor.

Software Development

În acest modul te vei folosi de toate cuoștințele acumulate pentru a începe să scrii programe și aplicații de la zero, pe care ulterior să le compilezi și să le rulezi.

De ce să alegi IT School?

Expertiza noastră este cheia succesului tău.
Experiența de învățare, a fost perfecționată pe parcursul activității noastre în sfera educațională informală. Cu grijă, am modelat cele mai importante elemente, într-un program de pregătire complet, care se desfășoară pe parcursul a 5 luni.

Timp de 7 ani, peste 5000 de persoane au absolvit cursurile IT School cu un bagaj de cunoștințe considerabil, iar dintre aceștia o mare parte au format peste 100 de grupe în cadrul programului de C++.

FROM ZERO TO HERO este posibil, iar asta ne-au dovedit toți cei care au ales să participe la programele de pregătire IT School, iar acum lucrează în companii de renume.

Ce spun cursanții noștri?

Programul pe scurt

 • Vei înțelege noțiunile esențiale ale programării orientate pe obiect
 • Vei înțelege elementele specifice limbajului C++
 • Te vei familiariza cu un mediu de dezvoltare și tot ce presupune acesta (preprocesor, compilator, link-editor, editor, debugger)
 • Vei putea transpune probleme simple folosind algoritmi în limbaj C++
 • Vei experimenta cazurile cele mai frecvente de utilizare ale limbajului C++ dar și cele mai frecvente erori apărute în procesul de dezvoltare a unui produs software
 • Vei lucra la prima ta aplicație software scrisă în C++ de la zero
 • Primești acces în programul de coaching IT School, prin care ne-am propus să te ajutăm să depășești toate obstacolele, nu doar cele tehnice
 • Dobândești cunoștințele necesare pentru obținerea unei certificări recunoscute internațional
 • În cadrul unor sesiuni speciale, te vom pregăti pentru interviul de angajare

Echipa care te va pregăti

Lectori IT School

Romeo Calotă

- Software Developer trainer it school

Dezvoltator software cu experienta in C++, pune accent pe calitatea produsului inainte de toate. Romeo incurajeaza impartasirea informatiilor este adept al principiului KISS. In timpul liber programeza, citeste comic-books si vizioneaza filme SF.

Lectori IT School

Cristian Brihan

- Software Engineertrainer it school

Cristian Brihan sau Brian - cum "îl strigă" prietenii, lucrează în IT de mai bine de 8 ani, în cea mai mare parte ca developer pe C și C++.

Într-o perioadă relativ scurtă, vei dobândi toate cunoștințele necesare de programare, în vederea obținerii unui job pe o poziție de Junior Software Developer, vei avea proiecte lucrate alături de mentori experimentați și certificări care te vor reprezenta atât național, cât și internațional.

Investiția necesară

Costul total al cursului este de 1250 euro , plătibil în 5 rate egale, fără dobândă (250 euro / lună).
Vezi aici modalități de plată flexibile.

Dacă ai nevoie de mai multe informații consultă secțiunea de Întrebări Frecvente sau completează formularul de contact.

plata online

Sunt pregătit să încep!

Dacă ai nevoie de mai multe informații consultă secțiunea de Întrebări Frecvente sau completează formularul de contact.

Primul pas către o carieră de succes este pregătirea ta.
Dacă vrei să faci parte din programul nostru de formare, completează formularul alăturat și înscrie-te acum.

 • Durata programului: 5 luni (100 de ore)
 • Acreditare ANC si Ministerul Educației
 • Coaching și training motivațional
 • Pregătire pentru interviul de angajare

Mesajul tau a fost trimis

Acest site foloseşte cookies! Prin continuarea navigării, esti de acord cu Termenii și Condițiile
Accept