Curs online UI/UX

De la zero la Junior UI/UX Designer

├Änve╚Ťi de la zero cum s─â realizezi produse digitale pe care utilizatorii s─â le iubeasc─â! Design Thinking, User Research, Wireframing, Design ╚Öi aplica╚Ťii specifice UI/UX.

Informa╚Ťii generale

 • C├ónd ├«ncepe?

 • Ce ai nevoie?

  PC sau laptop

 • Cum se desf─â╚Öoar─â?

  Online, în sesiuni live

 • Care este durata?

  3,5 luni (60 de ore)

 • Care este orarul?

 • Care este pre╚Ťul?

  266 euro/lun─â (Total: 800 euro)

Cui se adreseaz─â?

Acest curs a fost conceput pentru a te echipa pe deplin cu toate instrumentele, resursele ╚Öi metodologiile de care ai nevoie pentru a putea lucra ca UI/UX Designer. Cursul se adreseaz─â oric─ârei persoane care ├«╚Öi dore╚Öte s─â ├«╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â fluxul de lucru pentru a crea produse digitale accesibile ╚Öi intuitive (aplica╚Ťii, site-uri web, sisteme etc). Este destinat at├ót ├«ncep─âtorilor, c├ót ╚Öi utilizatorilor experimenta╚Ťi care doresc s─â-╚Öi extind─â cuno╚Ötin╚Ťele.

Ce roluri vizeaz─â cuno╚Ötin╚Ťele de UI/UX?

 • Designeri UI/UX aspiran╚Ťi
 • Programatori, Front-end Web Developers
 • Software Testers care doresc s─â afle mai multe despre modul ├«n care sunt construite produsele
 • Graphic Designeri
 • Products Owners care doresc s─â ├«╚Öi dezvolte abilit─â╚Ťile de proiectare pentru a crea produse mai bune ╚Öi pentru a comunica mai eficient cu dezvoltatorii
 • Celor care au absolvit marketingul, sunt pasiona╚Ťi de tehnologie ╚Öi au dorin╚Ťa de a afla cum ia na╚Ötere un produs; skill-urile de marketing fiind foarte utile ├«n UX Design

Dac─â ╚Öi tu ╚Ťinte╚Öti c─âtre unul dintre joburile de mai sus, te afli ├«n proces de reconversie profesional─â, sau vrei doar s─â-╚Ťi dezvol╚Ťi skill-uri noi, ai ajuns ├«n locul potrivit!

Ce este UI/UX?

UI ╚Öi UX: doi termeni care sunt adesea folosi╚Ťi interschimbabil, dar de fapt ├«nseamn─â lucruri foarte diferite. Deci, care este mai exact diferen╚Ťa?

UX (User Experience) se concentreaz─â pe interac╚Ťiunea pe care utilizatorii o au cu produsele, cum ar fi site-uri web, aplica╚Ťii ╚Öi obiecte fizice. Ele fac acele interac╚Ťiuni de zi cu zi s─â fie utile, pl─âcute ╚Öi accesibile. Un designer UX se g├ónde╚Öte la modul ├«n care experien╚Ťa ├«l influen╚Ťeaz─â pe utilizator ╚Öi c├ót de u╚Öor este pentru acesta s─â ├«╚Öi ├«ndeplineasc─â sarcinile dorite (de exemplu: c├ót de u╚Öor este procesul de plat─â atunci c├ónd face cump─âr─âturi online?).

UI (User Interface) se asigur─â de faptul c─â interfa╚Ťa aplica╚Ťiei/ produsului arat─â bine, este atractiv─â, intuitiv─â, modern─â dar ├«n acela╚Öi timp u╚Öor de utilizat.

Un designer UI se va g├óndi la fonturi ╚Öi scheme de culori, butoane, spa╚Ťieri, imagini ╚Öi design receptiv. Scopul proiect─ârii UI este de a ghida vizual utilizatorul prin interfa╚Ťa unui produs. Dac─â UX se concentreaz─â pe c─âl─âtoria utilizatorului, UI se concentreaz─â pe modul ├«n care interfa╚Ťa unui produs arat─â ╚Öi func╚Ťioneaz─â.

Ambele elemente sunt esen╚Ťiale pentru un produs ╚Öi lucreaz─â ├«ndeaproape.

Scopul acestui curs este de a te ghida prin instrumentele ╚Öi procesele UI/UX esen╚Ťiale, cum ar fi cercetarea utilizatorilor, arhitectura informa╚Ťiilor, principiile de proiectare vizual─â, prototipuri ╚Öi diferitele tipuri de test─âri. Este un curs practic, bazat pe studii de caz ╚Öi exemple ancorate ├«n modul de lucru din via╚Ťa de zi cu zi a unei companii.

Curs baze de date

De ce s─â ├«nve╚Ťi UI/UX?

curs ui ux

Conform unui raport realizat de platforma Linkedin, pozi╚Ťia de UI/UX Designer este una din cele mai c─âutate abilit─â╚Ťi de pe pia╚Ťa. Doar ├«n decursul anului trecut, num─ârul angaj─ârilor pe aceast─â pozi╚Ťie a crescut de 5X fa╚Ť─â de anul precedent.

Este u╚Öor de ├«nv─â╚Ťat! De╚Öi ├«n╚Ťelegerea modului ├«n care func╚Ťioneaz─â produsul este util─â pentru a lucra ca UI/UX Designer, nu este necesar s─â ai abilit─â╚Ťi tehnice de programare.

Dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti s─â devi freelancer sau doar s─â lucrezi de acas─â - remote, UI/UX este o tehnologie ├«n care acest lucru este complet posibil.

Cum se desfășoară cursul?

Curs UI/UX online

Sesiunile de training se desf─â╚Öoar─â ├«n mediul online conform orarului stabilit ├«n prealabil. Trainerul va fi al─âturi de tine pe toat─â durata programului de preg─âtire. ├Än cadrul cursurilor online, am integrat metode de ├«nv─â╚Ťare interactive. ├Än procesul de predare ne vom folosi de studii de caz, exemple ancorate ├«n modul de lucru din companii, jocuri ╚Öi quizz-uri, vom lucra la proiecte ╚Öi vom exersa ├«mpreun─â no╚Ťiunile parcurse, astfel ca tu s─â po╚Ťi aplica practic fiecare concept studiat.

├Än cadrul fiec─ârei grupe se pot ├«nregistra maxim 16 participan╚Ťi . Chiar dac─â mediul online ne permite un num─âr mult mai mare de cursan╚Ťi, ne-am propus s─â limit─âm acest aspect pentru ca programul de preg─âtire s─â se desf─â╚Öoare ├«n cele mai bune condi╚Ťii, iar interac╚Ťiunea dintre trainer ╚Öi cursant s─â fie cursiv─â ╚Öi eficient─â .

Cursul se desf─â╚Öoar─â ├«ntr-o platform─â de video-conferin╚Ť─â pus─â la dispozi╚Ťie de IT School.

├Änainte de ├«nceperea cursului vei participa la o sesiune tehnic─â gratuit─â, ├«n care te vom ajuta s─â ├«╚Ťi configurezi device-urile ╚Öi tool-urile necesare pentru curs, de asemenea vei ├«nv─â╚Ťa s─â utilizezi platforma de video-conferin╚Ť─â ╚Öi cea de suport.

Fiecare sesiune de curs va fi ├«nregistrat─â ╚Öi vei avea acces la ele ├«n caz c─â vrei s─â reiei anumite concepte sau dac─â se ├«nt├ómpl─â s─â nu po╚Ťi participa la o ╚Öedin╚Ť─â de curs.

Curs it online

Ce spun absolven╚Ťii?

Resurse

Cu grij─â, am modelat cele mai importante elemente, ├«ntr-un program de preg─âtire complet, care se desf─â╚Öoar─â pe parcursul a doar 4 luni, iar pentru ca ╚Öansele tale de reu╚Öit─â s─â fie de 100%, ├«n cadrul acestui curs vei avea acces gratuit ╚Öi la o serie de resurse, gata preg─âtite s─â ├«╚Ťi u╚Öureze munca.

 • Coaching

  Vei putea participa la workshop-uri practice al─âturi de un recruiter, pentru a ├«nv─â╚Ťa cum s─â ├«╚Ťi realizezi un CV personalizat, cum s─â ├«╚Ťi optimizezi profilul de Linkedin ╚Öi cum s─â te preg─âte╚Öti pentru sus╚Ťinerea unui interviuriu de angajare.

 • Certificare interna╚Ťional─â

  ├Ä╚Ťi punem la dispozi╚Ťie o platform─â de certific─âri IT, prin care cuno╚Ötin╚Ťele tale acumulate pot fi validate la nivel interna╚Ťional.

 • Comunitate

  Te ajut─âm s─â te conectezi cu industria IT, prin aplica╚Ťia intern─â, care te ╚Ťine la curent cu privire la toate meetup-urile, workshop-urile ╚Öi evenimentele tech din Rom├ónia.

 • Joburi pentru ├«ncep─âtori

  Ai acces la cea mai mare baz─â de date de joburi din IT adresat─â juniorilor din Rom├ónia, actualizat─â zilnic ╚Öi personalizabil─â ├«n func╚Ťie de jobul vizat.

Ce tool-uri utiliz─âm la curs?

curs ui ux

Ce vei studia:

├Än paralel pentru a ├«nv─â╚Ťa mai u╚Öor aceste concepte, vom lucra la un proiect de grup. Organiz─âm interviuri cu Useri ╚Öi Stakeholders care vor fi invita╚Ťi ├«n sesiunile de curs, iar la final acest proiect va putea fi ad─âugat ├«n portofoliul t─âu. Suplimentar ├«╚Ťi vei putea alege un proiect la care s─â lucrezi individual, cu suport ╚Öi feedback personalizat din partea trainer-ului. Astfel vei avea la finalul cursului, 2 proiecte complexe de UI/UX.

programa curs ui ux

De ce s─â alegi IT School?

Primii pa╚Öi pe care-i vei face c─âtre viitorul t─âu job ├«n IT nu trebuie s─â fie dificili. De aceea, la IT School, ├«╚Ťi punem la dispozi╚Ťie toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-╚Ťi contura o nou─â carier─â: expertiz─â ├«n educa╚Ťie alternativ─â, speciali╚Öti din industrie, consultan╚Ť─â ╚Öi coaching, programe de preg─âtire actualizate ╚Öi acces la certific─âri.

Peste 5000 de absolven╚Ťi ne-au ales s─â le fim partener ├«n procesul de reconversie profesional─â, iar ├«n prezent o mare parte dintre ace╚Ötia lucreaz─â ├«n companii de renume din domeniu.

123Form
softvision
toluna
fortech
nokia
accesa
visam
imobiliare
instapage
continental
amdaris
nttdata
instapage
continental
amdaris
nttdata


Cine te va preg─âti?

Lectori IT School

Diana Leon

- UX Designer trainer it school

Diana este Graphic & Web Designer cu experien╚Ť─â de 7 ani ├«n domeniu, o fire curioas─â c─âreia ├«i place s─â fie mereu ├«n tem─â cu noile trenduri din design, mereu entuziasmat─â de c├óte un nou hobby.

Ce cuno╚Ötin╚Ťe vei avea la finalul acestui curs?

 • Vei ╚Öti s─â efectuezi cercet─âri despre produse ╚Öi utilizatori pentru a rezolva probleme reale ale clien╚Ťilor.
 • Vei afla despre pa╚Öii pe care trebuie s─â ├«i faci pentru a crea produse u╚Öor de utilizat.
 • Vei ╚Öti s─â aplici ╚Öi s─â ├«n╚Ťelegi procesul de design thinking.
 • Te vei familiariza cu diverse soft-uri de specialitate (Figma, Adobe XD, Sketch, Miro, Zeplin, Invision).
 • Vei descoperi concepte din Behavioral Psychology.
 • Vei ajunge s─â ├«n╚Ťelegi Userii prin anumite metode aplicate.
 • Vei ╚Öti s─â creezi low fidelity ╚Öi high fidelity wireframes.
 • Vei dezvolta un mindset de Design Thinking.
 • Vei dob├óndi prototyping skills.
 • Vei ╚Öti cum s─â creezi ╚Öi s─â aplici un customer journey map.
 • Vei ├«n╚Ťelege ╚Öi vei ╚Öti cum s─â creezi un flow cu Miro App.
 • Vei ╚Öti s─â creezi mockups cu Figma.
 • ├Äntr-o not─â mai creativ─â, vei ├«nv─â╚Ťa s─â creezi sisteme de design, vei ├«nv─â╚Ťa despre culoare, tipografie ╚Öi iconi╚Ťe.
 • Te vei familiariza cu metodologiile de testare a unui produs.
 • Vei ├«nva╚Ť─â cum s─â aplici metode prin intermediul unor template-uri pe care le vei putea reutiliza ╚Öi ├«n proiecte viitoare.
 • Vei ╚Öti cum s─â preg─âte╚Öti un document de design handoff pentru developeri.
 • Cursul ├«╚Ťi va pune la dispozi╚Ťie materiale / template-uri pe care le vei putea folosi ├«n viitor ├«n cariera ta.
 • Vei avea un portofoliu cu dou─â proiecte complexe ╚Öi ├«╚Ťi vei dezvolta mindset-ul potrivit pentru a determina cu u╚Öurin╚Ť─â care sunt pa╚Öii corec╚Ťi ├«n continuarea procesului t─âu de ├«nv─â╚Ťare ╚Öi dezvoltare.


Investi╚Ťia necesar─â

Costul total al cursului este de 800 euro , plătibil și în 3 rate egale, fără dobândă (266 euro / lună).
Vezi aici modalit─â╚Ťi de plat─â flexibile.

Dac─â ai nevoie de mai multe informa╚Ťii consult─â sec╚Ťiunea de ├Äntreb─âri Frecvente sau completeaz─â formularul de contact.

plata online

Sunt pregătit să încep!

Nu trebuie să plătești nimic acum.

Dup─â completarea datelor te vom contacta pentru validarea locului ├«n grup─â ╚Öi pentru a-╚Ťi oferi detaliile organizatorice ale cursului.

Programul pe scurt:

 • Costul total: 800 euro
 • Durata: 4 luni (60 de ore)
 • Data de start:
 • Format: sesiuni online-live, al─âturi de trainer
 • Cursul se adreseaz─â ├«ncep─âtorilor

Mesajul tau a fost trimis

Acest site folose┼čte cookies! Prin continuarea navig─ârii, esti de acord cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile
Accept