Curs PHP și MySQL

Cui se adreseaza?

Acest curs prezinta notiunile fundamentale din domeniul programarii web. Prin aplicatiile practice prezentate se urmareste insusirea modalitatii de realizare a structurii bazelor de date si realizarea de scripturi specifice paginilor web.

Cursurile se adreseaza tuturor celor care doresc sa obtina un job pe pozitii Web Developer entry-level.

Curs Programare PHP Timisoara

Cursul de programare PHP/MySQL este acreditat ANC . Diploma de absolvire este recunoscuta de Ministerul Educatiei Nationale - in Romania si pe teritoriul Uniunii Europene.

 • Când începe?

 • Care este durata:

  45 ore ( 3 luni )

 • Unde se desfășoară?

  In sala, Sediul IT School

 • Ce ai nevoie?

  Laptop personal

 • Care este orarul?

  Miercuri și Vineri: 17:30

 • Nivel:

  Incepator

Ce vei invata?

Introducere. Variabile, Operatori si tipuri de Date

Cursul incepe prin prezentarea notiunilor fundamentale din domeniul programarii web. Prin aplicatiile practice prezentate se urmareste insusirea modalitatii de realizare a structurii bazelor de date si realizarea de scripturi specifice paginilor web. PHP este unul din cele mai cunoscute limbaje de limbaje de de scripting de uz general, cu cod-sursa deschis (open source), utilizat la scara larg si care este potrivit in special pentru dezvoltarea aplicatiilor web.

Structuri de control si structuri repetitive

In limbajul PHP, la fel ca in oricare alt limbaj de programare, instructiunile cuprinse intr-o secventa de cod-sursa se executa succesiv, una dupa alta. Exista insa anumite instructiuni care modifica ordinea de executie a liniilor de cod. Din acest motiv ele poarta numele de structuri de control, intrucat ele controleaza fluxul de executie. Structurile de control din PHP sunt: structura alternativa (instructiunea if cu variantele ei), structura de selectie multipla (switch), structuri repetitive (for, while, do...while, foreach), structuri de intrerupere a fluxului (break,continue, return), directivele de includere (include, require) sidirectivadeclare.

Programare orientata pe obiect (OOP)

OOP (Object Oriented Programming - Programare Orientata pe obiecte) este un concept (sau tehnica) de programare care trateaza datele sifunctiile ca obiecte. In OOP, scriptul PHP lucreaza cu entitati denumite"obiecte" pentru a construi functionalitatea necesara aplicatiei.

Crearea structurii unei baze de date in MySQL

SQL ( Structured Query Language ) este un standard international in cautarea si gasirea de informatii din bazele de date. MySQL este un server multi-user si multi-thread, utilizeaza SQL, limbajul standard de interogare a bazelor de date din intreaga lume. Bazele de date contin tabele. Aceste tabele sunt similare cu cele din HTML continand rinduri si coloane. Fiecare diviziune se numeste celula sau camp si are anumite propritati. In acest capitol vom invata modul in care bazele de date sunt create, vomrealizeaza structuri tabelare complexe si vom defini campurile utilizate.

Proiect BACK-END

Cursul se va finaliza cu crearea partii de administrare pentru un site - blog. Acest proiect va contine partea de autentificare, crerea, editarea,stergerea de categorii, adaugarea de articole noi etc. si upload de imaginipe server.

Obiective

 • crearea de pagini dinamice
 • uploadarea fisierelor pe server
 • introducerea, modificarea si stergerea datelor din MySql cu ajutorul PHP
 • crearea unui sistem de autentificare

Cine te va pregăti

Lectori IT School

Claudiu Ardelean

- Web developer

Programator full-stack cu o experienta de peste 10 ani in PHP, proiectele lui preferate sunt magazinele online. In timpul liber, Claudiu, este pasionat de design interior si traveling.

Sunt pregătit să încep!

Pentru doar 166 Euro/lună, vei avea posibilitatea de a face parte din programul de accelerare în carieră și te vei bucura de toate beneficiile pe care acesta ți le oferă.

Primul pas către o carieră de succes este pregătirea ta.
Dacă vrei să faci parte din programul nostru de formare, completează formularul alăturat și înscrie-te acum.

 • Durata programului: 45 ore ( 3 luni)
 • Traineri cu experiență
 • Acreditare ANC si Ministerul Educației
 • Pregătire pentru interviul de angajare

Vezi aici modalități de plată flexibile.

Dacă ai nevoie de mai multe informații consultă secțiunea de Întrebări Frecvente sau completează formularul de contact.

Mesajul tau a fost trimis

Acest site foloseşte cookies! Prin continuarea navigării, esti de acord cu Termenii și Condițiile
Accept