Castiga un Xbox One

Curs PHP si MySQL

Despre Curs

Ne vom crea un environment de lucru si ne vom familiariza putin cu elementele interfetei grafice. Vom crea o aplicatie minimala si o vom rula. Apoi vom parcurge elementele de baza a limbajului cum ar fi structura si cuvintele cheie folosite intr-o aplicatie.

Cursul acopera controlul executie cu ajutorul instructiunilor ramnificate si a celor ciclice, scriere in linie de comanda si citirea de la tastatura, scriere in fisiere si citirea din fisiere. Vom crea liste de numere, si tipuri compuse si le vom imparti toate acestea in unitati logice numite clase.

Curs Programare PHP Timisoara

Detalii inscriere

 • Incepe:

 • Durata:

  40 ore, 2 sedinte / saptamana

 • Locatie:

  In sala, Sediul IT School

 • Pret:

  1490 Lei

 • Nivel:

  Incepator

 • Echipamente:

  Laptop personal

Ce vei invata?

Introducere in HTML si CSS

Discutam despre cum stocam informatie in scopul prelucrarii acesteia, variabile, precum si ce tipuri de date se folosesc, in care situatii. Vom parcurge operatiile puse la dispozitie atat de catre limbaj, cat si de catre biblioteca standard din C++. Aceste operatii ne vor ajuta sa tiparim informatii pe ecran, sa citim date de la tastatura, sa implementam diversi algoritmi care vor prelucra datele obtinute si vor afisa un rezultat rapid si corect.

Introducere in PHP

Asa cum suntem nevoiti sa luam decizii in fiecare zi, asa va trebui sa oferim, in programele noastre, posibilitatea de a lua o decizie bazata pe o data obtinuta dintr-un mediu extern. Pentru asta vom folosi arobri de decizie in codul nostru. Iar daca suntem nevoiti sa repetam o instructiune de mai multe ori, de vom folosi de instructiunile ciclice.

MySQL

Odata cu evolutia noastra, cresc si programele noastre, atat in functionalitate cat si in numar de linii de cod. Vom invata sa ne impartim programele in unitati logice, fie la nivel de un fisier sursa, functii, fie la nivel de componenta a programului nostru, unitati de compilare.

PHP si MySQL

in acest capitol vom discuta despre cum putem folosi memoria calculatorului intr-un mod creativ, cum o putem manipula pentru a obtine rezultatul dorit int-un mod cat mai optim, precum si primejdiile care pot aparea atunci cand facem asta. De asemenea intram in detaliu vis-a-vis de durata de viata a varibilelor, si cum putem sa trecem peste unele limitari impuse de catre limbaj cu privire la acestea. Vom intelege de ce pointerii si referintele sunt o virtute a limbajului si nu un defect.

Proiect Blog

Tipurile de date incorporate, precum si cele oferite de catre biblioteca standard sunt extrem de utile, dar de cele mai multe ori nu sunt suficiente pentru a descrie logica programelor nostra. in ajutor vin tipurile de date personalizate pe care le vom fauri impreuna in scopul rezolvarii unor probleme care, desi la prima vedere par complexe, sunt mult simplificate odata ce avem tipuri de date care descriu elementele lor de baza.

Obiective

 • crearea de pagini dinamice
 • uploadarea fisierelor pe server
 • introducerea, modificarea si stergerea datelor din MySql cu ajutorul PHP
 • crearea unui sistem de autentificare

Trainer

Lectori IT School

Claudiu Ardelean

- Web developer

Programator full-stack cu o experienta de peste 10 ani in PHP, proiectele lui preferate sunt magazinele online. In timpul liber, Claudiu, este pasionat de design interior si traveling.

Inscrie-te la acest curs

Mesajul tau a fost trimis