Curs PHP si MySQL

Despre Curs

Ne vom crea un environment de lucru si ne vom familiariza putin cu elementele interfetei grafice. Vom crea o aplicatie minimala si o vom rula. Apoi vom parcurge elementele de baza a limbajului cum ar fi structura si cuvintele cheie folosite intr-o aplicatie.

Cursul acopera controlul executie cu ajutorul instructiunilor ramnificate si a celor ciclice, scriere in linie de comanda si citirea de la tastatura, scriere in fisiere si citirea din fisiere. Vom crea liste de numere, si tipuri compuse si le vom imparti toate acestea in unitati logice numite clase.

Curs Programare PHP It School

Detalii inscriere

 • Incepe:

 • Durata:

  30 ore, 2 sedinte saptamanal

 • Nivel:

  Incepator

 • Echipamente:

  Laptop personal

 • Locatie:

  In sala

 • Pret:

  1150 Lei (platibil in 2 rate)

Ce vei invata?

Introducere in HTML si CSS

Discutăm despre cum stocăm informație în scopul prelucrării acesteia, variabile, precum și ce tipuri de date se folosesc, în care situații. Vom parcurge operațiile puse la dispoziție atât de către limbaj, cât și de către biblioteca standard din C++. Aceste operații ne vor ajuta să tipărim informații pe ecran, să citim date de la tastatură, să implementăm diverși algoritmi care vor prelucra datele obținute și vor afișa un rezultat rapid și corect.

Introducere in PHP

Așa cum suntem nevoiți sa luam decizii in fiecare zi, așa va trebui sa oferim, în programele noastre, posibilitatea de a lua o decizie bazată pe o dată obținută dintr-un mediu extern. Pentru asta vom folosi arobri de decizie în codul nostru. Iar daca suntem nevoiți sa repetăm o instrucțiune de mai multe ori, de vom folosi de instrucțiunile ciclice.

MySQL

Odata cu evoluția noastra, cresc și programele noastre, atât în funcționalitate cât și in număr de linii de cod. Vom învăța sa ne impărțim programele in unități logice, fie la nivel de un fișier sursă, funcții, fie la nivel de componentă a programului nostru, unități de compilare.

PHP si MySQL

În acest capitol vom discuta despre cum putem folosi memoria calculatorului într-un mod creativ, cum o putem manipula pentru a obține rezultatul dorit înt-un mod cat mai optim, precum și primejdiile care pot apărea atunci când facem asta. De asemenea intrăm in detaliu vis-a-vis de durata de viață a varibilelor, și cum putem sa trecem peste unele limitări impuse de catre limbaj cu privire la acestea. Vom înțelege de ce pointerii și referințele sunt o virtute a limbajului și nu un defect.

Proiect Blog

Tipurile de date încorporate, precum și cele oferite de catre biblioteca standard sunt extrem de utile, dar de cele mai multe ori nu sunt suficiente pentru a descrie logica programelor nostra. În ajutor vin tipurile de date personalizate pe care le vom făuri împreună în scopul rezolvarii unor probleme care, deși la prima vedere par complexe, sunt mult simplificate odata ce avem tipuri de date care descriu elementele lor de baza.

Obiective

 • sa compilezi si sa executi cod scris in C++
 • sa lucrezi cu tipuri de date primitive
 • sa intelegi termenii de conditie, functie, pointer, array, scrutura, uniune, enumeratie
 • sa scrii cod C++ intr-o maniera orientata pe obiect
 • sa transpui probleme simple in limbaj C++
 • sa folosesti memoria intr-o maniera adevata (alocarea si stergera zonelor de memorie)

Trainer

Lectori IT School

Claudiu Ardelean

- Web developer

Programator full-stack cu o experienta de peste 10 ani in PHP, proiectele lui preferate sunt magazinele online. In timpul liber, Claudiu, este pasionat de design interior si traveling.

Inscrie-te la acest curs

Mesajul tau a fost trimis