Curs Programare JAVA

Despre Curs

Impreuna vom cuceri lumea!

Bine… poate nu chiar toata lumea, insa cu siguranta vom cuceri limbajul de programare Java si mai mult de atat, descoperim ce putem crea cu ajutorul sau. Impreuna cu mentorul tau, te vei familiariza cu notiunile elementare de programare, incepand cu mediul de lucru, conceptul de programare pana la dezvolarea de aplicatii.

Acest program se adreseaza incepatorilor, trainerul IT School iti va fi alaturi la fiecare pas.

Curs Programare JAVA Timisoara

Cursul de programare JAVA este acreditat ANC . Diploma de absolvire este recunoscuta de Ministerul Educatiei Nationale - in Romania si pe teritoriul Uniunii Europene.

 • Incepe:

 • Durata:

  -

 • Nivel:

  Incepator

 • Orar:

  Marti si Joi: 17:30 - 19:30 (G1- Sep)
  Luni si Miercuri: 17:30 - 19:30 (G2-Oct)

 • Locatie:

  In sala, Sediul IT School

 • Echipamente:

  Laptop personal

Ce vei invata?

Bazele programarii

Vom invata sa utilizam instructiuni si algoritmi, sa lucram cu diferite tipuri de date, sa intelegem rolul compilatorului, a masinii virtuale Java si a mediilor de programare moderne. Pe tot acest parcurs vom lucra cu operatori, expresii, variabile si structuri de control intr-o maniera concentrata pe aspecte practice.

JAVA si OOP

Dupa ce am stapanit conceptele de baza, vom intelege nevoia unei abordari diferite de a programa si ne vom acomoda cu clase si obiecte, mostenire, polimorfism, interfete si clase abstracte. Vom lucra cu clase puse la dispozitie in Java Development Kit si vom gandi si programa propriile noastre clase.

Interfete grafice

O aplicatie utila in viata de zi cu zi are in mod uzual o interfata grafica care faciliteaza interactiunea cu utilizatorul. Vom elabora aplicatii desktop, vom invata cum se gandeste si construieste o interfata grafica si cum se evita erorile de interactiune umana.

Lizibilitatea codului

Un programator complet intelege nevoia de a scrie cod usor de citit, de inteles si de intretinut. Vom invata sa documentam codul scris si sa intelegem documentatia standard si vom lucra mereu conform conventiilor din industrie.

Obiective

 • sa compilezi si sa executi cod scris in Java
 • sa inteleagi structura unui program Java
 • sa transpui probleme simple in cod Java
 • sa foloseasti Eclipse ca mediu de dezvoltare
 • sa gasesti resursele potrivite pentru ajutor si avansare

Ce spun cursantii nostri?

Traineri

Lectori IT School

Daniela Sofran

- Software engineer

Daniela si-a dorit de mica sa devina profesoara, iar acum impartaseste cursantilor IT School cunostintele sale de Java. A descoperit programarea din liceu, continuand zi de zi sa se perfectioneze in dezvoltarea software.

Lectori IT School

Anna Boros

- Software engineer

Programatoare de meserie, entuziasmata de modul in care tehnologia poate imbunatati viata tuturor, Anna este pasionata de teaching, impartasind cu placere experientele din domeniu.

Lectori IT School

Radu Jakab

- Software engineer

Radu este nascut, crescut si scolit la Timisoara, insa a avut ocazia de a vizita locuri deosebite precum Brazilia, Arabia Saudita si Franta. Lucreaza in IT de mai bine de 10 ani si in continuare descopera si invata noutatile domeniului.

Lectori IT School

Ioan Fulea

- Software developer

Programator back-end, prefera codul clar si structurat cu functionalitate complexa, bine conectat la o baza de date. Ioan este pasionat de algoritmica si inteligenta artificiala... si evident, gaming in timpul liber.

Mesajul tau a fost trimis

X Acest site foloseşte cookies! Prin continuarea navigării, esti de acord cu Termenii și Condițiile