Curs Programare JAVA

Cui se adreseaz─â?

Vrei s─â devii programator. ├Ä╚Ťi dore╚Öti o carier─â dinamic─â ╚Öi vrei s─â fii recunoscut pentru cuno╚Ötin╚Ťele ╚Öi efortul depus. Crezi c─â poate este prea t├órziu s─â faci o schimbare sau nu stii daca te potrivesti cu acest domeniu?

Este simplu s─â-╚Ťi dai seama c─â nu e╚Öti nici prima, nici ultima persoan─â care caut─â r─âspunsuri, dar ├«ntrebarea cea mai important─â este:
Cu ce voi fi eu diferit fa╚Ť─â de to╚Ťi ceilal╚Ťi care ├«╚Öi doresc acela╚Öi lucru pe care mi-l doresc ╚Öi eu?

R─âspunsul este unul simplu: Primul pas c─âtre o carier─â de succes este preg─âtirea ta. Iar preg─âtirea ta va face diferen╚Ťa.

├Än continuare, ├«╚Ťi vom prezenta un program de preg─âtire ├«n Java, special conceput pentru ├«ncep─âtori, care ├«╚Ťi ofer─â toate resursele de care ai nevoie pentru a parcurge c├ót mai u╚Öor acest drum.

Curs frontend developer Timisoara
 • C├ónd ├«ncepe?

 • Care este durata?

  5 luni (100 ore)

 • Unde se desf─â╚Öoar─â?

  In sal─â, sediul IT School

 • Ce ai nevoie?

  Un laptop personal

 • Care este orarul?

 • Certific─âri:

  Microsoft ╚Öi ANC (Min. Educa╚Ťiei)

Ce ar trebui să știi înainte să începi?

Curs frontend developer Timisoara

Programul de preg─âtire Java, lansat acum 7 ani, odat─â cu proiectul IT School, reprezint─â funda╚Ťia a tot ceea ce facem ast─âzi. La fel ca la ├«nceput ╚Öi ├«n momentul de fa╚Ť─â, Java este cel mai popular limbaj de programare, cel mai accesibil ╚Öi cea mai sigur─â op╚Ťiune pentru ├«ncep─âtori.

A╚Öa c─â am perfec╚Ťionat acest program de preg─âtire pentru ca tu s─â ├«l ├«nve╚Ťi ├«ntr-un mod c├ót mai simplu ╚Öi eficient.

├Ä╚Ťi spunem doar at├ót: programarea Java este o adev─ârat─â aventur─â! Necesit─â mult─â munc─â, at├ót individual─â c├ót ╚Öi in sala de curs dar beneficiile pe care ╚Ťi le ofer─â, merit─â pe deplin efortul depus. Odat─â ce ╚Ťi-ai setat obiectul ├«╚Ťi va fi mult u╚Öor s─â dep─â╚Öe╚Öti toate obstacolele.

Avantajul t─âu este echipa care te formeaz─â.

Con╚Ötien╚Ťi de faptul c─â programarea nu se ├«nva╚Ť─â u╚Öor, am construit aceast─â re╚Ťet─â de curs, ├«n care nu te vei sim╚Ťi singur, iar orele petrecute aici, al─âturi de traineri, dar ╚Öi acas─â lucr├ónd extra, vor fi 100% productive.

Programul de preg─âtire IT School este ├«n totalitate practic ╚Öi se desf─â╚Öoar─â al─âturi de un trainer expert ├«n domeniul pe care-l pred─â. ├Än sala de curs, vei fi liber s─â ├«ntrebi orice legat de ceea ce se studiaz─â ╚Öi vei avea ╚Öansa s─â interac╚Ťionezi at├ót cu trainerul c├ót ╚Öi cu colegii t─âi.

Curs programare java Timisoara

Ce cuprinde acest program?

Intro în programare

Nici o cas─â nu se poate construi f─âr─â o funda╚Ťie solid─â . Astfel, ├«n prima parte a programului de preg─âtire, vei ├«nv─â╚Ťa cum func╚Ťioneaz─â programarea ╚Öi care sunt conceptele de baz─â.

JAVA și OOP

Programarea orientată pe obiecte - OOP, reprezintă un model de a scrie cod, unde programele pe care le vei concepe sunt organizate în jurul obiectelor și a datelor.

Software Development

├Än acest modul te vei folosi de toate cuo╚Ötin╚Ťele acumulate pentru a ├«ncepe s─â scrii programe ╚Öi aplica╚Ťii de la zero, pe care ulterior s─â le compilezi ╚Öi s─â le rulezi.

Dovede╚Öte c─â ceea ce ╚Ötii, ╚Ötii bine! Te vom ajuta s─â te preg─âte╚Öti pentru sus╚Ťinerea examenului de certificare Microsoft, care ├«╚Ťi atest─â nivelul de cuno╚Ötin╚Ťe interna╚Ťional, pe o perioad─â de timp nelimitat─â.

De ce s─â alegi IT School?

Expertiza noastr─â este cheia succesului t─âu.
Experien╚Ťa de ├«nv─â╚Ťare, a fost perfec╚Ťionat─â pe parcursul activit─â╚Ťii noastre ├«n sfera educa╚Ťional─â informal─â. Cu grij─â, am modelat cele mai importante elemente, ├«ntr-un program de preg─âtire complet, care se desf─â╚Öoar─â pe parcursul a doar 5 luni.

Timp de 7 ani, peste 5000 de persoane au absolvit cursurile IT School cu un bagaj de cuno╚Ötin╚Ťe considerabil, iar dintre ace╚Ötia o mare parte au format peste 200 de grupe ├«n cadrul programului de Java.

FROM ZERO TO HERO este posibil, iar asta ne-au dovedit to╚Ťi cei care au ales s─â participe la programele de preg─âtire IT School, iar acum lucreaz─â ├«n companii de renume.

Ce spun cursan╚Ťii no╚Ötri?

Programul pe scurt

Am conceput un program de formare compact, care include preg─âtirea ta sub ├«ndrumarea unui mentor experimentat, iar pentru c─â scopul nostru este ca experien╚Ťa ta de ├«nv─â╚Ťare s─â fie complet─â am inclus ╚Öi:

 • Introducere ├«n programare: ce ├«nseamn─â programarea, care sunt principiile de baz─â ├«n programare ╚Öi cum func╚Ťioneaz─â limbajul JAVA
 • Vei ├«n╚Ťelege mediul de dezvoltare ╚Öi cum func╚Ťioneaz─â acesta
 • Vei ├«nv─â╚Ťa s─â scrii cod ├«n limbajul Java
 • ├Ämpreun─â cu trainerul IT School, vei afla despre tipurile de date, variabile ╚Öi func╚Ťii
 • Vei ├«n╚Ťelege ce ├«nseamn─â Programarea Orientat─â pe Obiecte ╚Öi cum vei aplica acest model ├«n codul pe care-l vei scrie
 • Vei ├«nv─â╚Ťa despre algoritmi ╚Öi aplicabilitatea lor ├«n rezolvarea problemelor
 • Vei ╚Ötii s─â rezolvi de unul singur o problem─â ╚Öi vei ├«nv─â╚Ťa s─â navighezi online atunci c├ónd ├«╚Ťi vor fi necesare mai multe resurse
 • Te vom preg─âti pentru primul t─âu interviu de angajare
 • Vei avea acces ├«n programul de coaching IT School, prin care ne-am propus s─â te ajut─âm s─â dep─â╚Öe╚Öti toate obstacolele, nu doar cele tehnice
 • Dob├ónde╚Öti cuno╚Ötin╚Ťele necesare pentru ob╚Ťinerea unei certific─âri recunoscute interna╚Ťional
 • Iar nu ├«n ultimul r├ónd, te ajut─âm s─â te preg─âte╚Öti pentru sus╚Ťinerea examenului de certificare Microsoft, care ├«╚Ťi atest─â nivelul de cuno╚Ötin╚Ťe interna╚Ťional, pe o perioad─â de timp nelimitat─â

Echipa care te va preg─âti

Lectori IT School

Dan Vidican

- Software Engineer trainer it school

Dan este programator. Pasionat de tot ceea ce ╚Ťine de sfera tehnologic─â, a ales s─â ├«mp─ârt─â╚Öeasc─â din cuno╚Ötin╚Ťele sale tuturor celor care ├«╚Öi doresc s─â construiasc─â o carier─â ├«n domeniul IT.

Lectori IT School

Bogdan Bugarschi

- Software Developer trainer it school

Bogdan este Software Developer. Pasionat de cod, lucreaz─â de 8 ani ├«n domeniul IT cu vast─â experien╚Ť─â ├«n Java, JavaScript, C#, Python, Clojure, precum ╚Öi alte limbaje de programare. ├Än timpul liber, ├«l po╚Ťi g─âsi la diverse evenimente tech ca speaker, dar ╚Öi participant.

Lectori IT School

Anna Boros

- Software Engineer trainer it school

Programatoare de meserie, entuziasmat─â de modul ├«n care tehnologia poate ├«mbun─ât─â╚Ťi via╚Ťa tuturor, Anna este pasionat─â de teaching, ├«mp─ârt─â╚Öind cu pl─âcere experien╚Ťele proprii din domeniu.

Lectori IT School

Radu Jakab

- Software Developer trainer it school

Radu este n─âscut, crescut ╚Öi ╚Öcolit la Timi╚Öoara, ├«ns─â a avut ocazia de a vizita locuri deosebite precum Brazilia, Arabia Saudita si Fran╚Ťa. Lucreaz─â ├«n IT de mai bine de 10 ani ╚Öi ├«n continuare descoper─â ╚Öi ├«nva╚Ť─â nout─â╚Ťile domeniului.

├Äntr-o perioad─â relativ scurt─â, vei dob├óndi toate cuno╚Ötin╚Ťele necesare de programare, ├«n vederea ob╚Ťinerii unui job pe o pozi╚Ťie de Junior Software Developer, vei avea proiecte lucrate al─âturi de mentori experimenta╚Ťi ╚Öi certific─âri care te vor reprezenta at├ót na╚Ťional, c├ót ╚Öi interna╚Ťional.

Investi╚Ťia necesar─â

Costul total al cursului este de 1250 euro , plătibil în 5 rate egale, fără dobândă (250 euro / lună).
Vezi aici modalit─â╚Ťi de plat─â flexibile.

Dac─â ai nevoie de mai multe informa╚Ťii consult─â sec╚Ťiunea de ├Äntreb─âri Frecvente sau completeaz─â formularul de contact.

plata online

Sunt pregătit să încep!

Dac─â ai nevoie de mai multe informa╚Ťii consult─â sec╚Ťiunea de ├Äntreb─âri Frecvente sau completeaz─â formularul de contact.

Primul pas c─âtre o carier─â de succes este preg─âtirea ta.
Dacă vrei să faci parte din programul nostru de formare, completează formularul alăturat și înscrie-te acum.

 • Durata programului: 5 luni (100 de ore)
 • Preg─âtire pentru certificare Microsoft
 • Acreditare ANC si Ministerul Educa╚Ťiei
 • Coaching ╚Öi training motiva╚Ťional
 • Preg─âtire pentru interviul de angajare

Mesajul tau a fost trimis

Acest site folose┼čte cookies! Prin continuarea navig─ârii, esti de acord cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile
Accept