Curs Programare JAVA

Cui se adreseaz─â?

Vrei s─â devii programator. ├Ä╚Ťi dore╚Öti o carier─â dinamic─â ╚Öi vrei s─â fii recunoscut pentru cuno╚Ötin╚Ťele ╚Öi efortul depus. Crezi c─â poate este prea t├órziu s─â faci o schimbare sau nu stii daca te potrivesti cu acest domeniu?

Este simplu s─â-╚Ťi dai seama c─â nu e╚Öti nici prima, nici ultima persoan─â care caut─â r─âspunsuri, dar ├«ntrebarea cea mai important─â este:
Cu ce voi fi eu diferit fa╚Ť─â de to╚Ťi ceilal╚Ťi care ├«╚Öi doresc acela╚Öi lucru pe care mi-l doresc ╚Öi eu?

R─âspunsul este unul simplu: Primul pas c─âtre o carier─â de succes este preg─âtirea ta. Iar preg─âtirea ta va face diferen╚Ťa.

├Än continuare, ├«╚Ťi vom prezenta un program de preg─âtire ├«n Java, special conceput pentru ├«ncep─âtori , care ├«╚Ťi ofer─â toate resursele de care ai nevoie pentru a parcurge c├ót mai u╚Öor acest drum.

Curs frontend developer Timisoara
 • C├ónd ├«ncepe?

 • Care este durata?

  5 luni (90 ore)

 • Unde se desf─â╚Öoar─â?

  In sal─â, sediul IT School

 • Ce ai nevoie?

  Un laptop personal

 • Care este orarul?

  În curând

 • Certific─âri:

  Microsoft ╚Öi ANC (Min. Educa╚Ťiei)

Ce spun cursan╚Ťii no╚Ötri?

Ce ar trebui să știi înainte să începi?

Curs frontend developer Timisoara

Programul de preg─âtire Java, lansat acum 6 ani, odat─â cu proiectul IT School, reprezint─â funda╚Ťia a tot ceea ce facem ast─âzi. La fel ca la ├«nceput ╚Öi ├«n momentul de fa╚Ť─â, Java este cel popular limbaj de programare, cel mai accesibil ╚Öi cea mai sigur─â op╚Ťiune pentru ├«ncep─âtori.

A╚Öa c─â am perfec╚Ťionat acest program de preg─âtire pentru ca tu s─â ├«l ├«nve╚Ťi ├«ntr-un mod c├ót mai simplu ╚Öi eficient.

├Ä╚Ťi spunem doar at├ót: programarea Java este o adev─ârat─â aventur─â! Necesit─â mult─â munc─â, at├ót individual─â c├ót ╚Öi in sala de curs dar beneficiile pe care ╚Ťi le ofer─â, merit─â pe deplin efortul depus. Odat─â ce ╚Ťi-ai setat obiectul ├«╚Ťi va fi mult u╚Öor s─â dep─â╚Öe╚Öti toate obstacolele.

Avantajul t─âu este echipa care te formeaz─â.

Con╚Ötien╚Ťi de faptul c─â s─â ├«nve╚Ťi programare nu este u╚Öor, am formulat aceast─â re╚Ťet─â de curs, ├«n care nu te vei sim╚Ťi singur, iar orele petrecute aici, al─âturi de traineri, dar ╚Öi acas─â lucr├ónd extra, vor fi 100% productive.

Programul de preg─âtire IT School este ├«n totalitate practic ╚Öi se desf─â╚Öoar─â al─âturi de un trainer expert ├«n domeniul pe care-l pred─â. ├Än sala de curs, vei fi liber s─â ├«ntrebi orice legat de ceea ce se studiaz─â ╚Öi vei avea ╚Öansa s─â discu╚Ťi temele mai dificile, nu doar cu trainerul ci ╚Öi cu colegii t─âi.

Curs programare java Timisoara

Ce cuprinde acest program?

Intro în programare

Nici o cas─â nu se poate construi f─âr─â o funda╚Ťie solid─â . Astfel, ├«n prima parte a programului de preg─âtire, vei ├«nv─â╚Ťa cum func╚Ťioneaz─â programarea ╚Öi care sunt conceptele de baz─â.

JAVA și OOP

Programarea orientată pe obiecte sau OOP în engleză, reprezintă un model de a scrie cod, unde programele pe care le vei concepe sunt organizate în jurul obiectelor și a datelor.

Interfe╚Ťe grafice

Limbajul de programare JAVA are aplicabilitate extins─â, iar cu ajutorul s─âu vei ├«nv─â╚Ťa s─â creezi interfe╚Ťe grafice, de altfel vei aprofunda no╚Ťiunile deja studiate ╚Öi vei practica pe proiecte reale.

Dovede╚Öte c─â ceea ce ╚Ötii, ╚Ötii bine! Te vom ajuta s─â te preg─âte╚Öti pentru sus╚Ťinerea examenului de certificare Microsoft, care ├«╚Ťi atest─â nivelul de cuno╚Ötin╚Ťe interna╚Ťional, pe o perioad─â de timp nelimitat─â.

De ce s─â alegi IT School?

Expertiza noastr─â este cheia succesului t─âu.
Experien╚Ťa de ├«nv─â╚Ťare, a fost perfec╚Ťionat─â pe parcursul activit─â╚Ťii noastre ├«n sfera educa╚Ťional─â informal─â. Cu grij─â, am modelat cele mai importante elemente, ├«ntr-un program de preg─âtire complet, care se desf─â╚Öoar─â pe parcursul a doar 5 luni.

Timp de 6 ani, peste 3000 de persoane au absolvit cursurile IT School cu un bagaj de cuno╚Ötin╚Ťe considerabil, iar dintre ace╚Ötia o mare parte au format peste 60 de grupe ├«n cadrul programului de Java.

FROM ZERO TO HERO este posibil, iar asta ne-au dovedit to╚Ťi cei care au ales s─â participe la programele de preg─âtire IT School, iar acum lucreaz─â ├«n companii de renume.

Programul pe scurt

Am conceput un program de formare compact, care include preg─âtirea ta sub ├«ndrumarea unui mentor experimentat, iar pentru c─â scopul nostru este ca experien╚Ťa ta ├«nv─â╚Ťare s─â fie complet─â am inclus ╚Öi:

 • Introducere ├«n programare: ce ├«nseamn─â programarea, care sunt principiile de baz─â ├«n programare ╚Öi cum func╚Ťioneaz─â limbajul JAVA
 • Vei ├«nv─â╚Ťa s─â scrii cod ├«n JAVA ╚Öi s─â ├«n╚Ťelegi programele scrise de colegii t─âi
 • Vei ├«n╚Ťelege ce ├«nseamn─â Programarea Orientat─â pe Obiecte ╚Öi cum vei aplica acest model ├«n codul pe care-l vei scrie
 • Vei ├«nv─â╚Ťa despre algoritmi ╚Öi aplicabilitatea lor ├«n rezolvarea problemelor
 • ├Ämpreun─â cu trainerul IT School, vei afla despre tipurile de date, variabile ╚Öi func╚Ťii
 • Vei ├«n╚Ťelege mediul de dezvoltare ╚Öi cum func╚Ťioneaz─â acesta
 • Vei ╚Ötii s─â rezolvi de unul singur o problem─â ╚Öi vei ├«nv─â╚Ťa s─â navighezi online atunci c├ónd ├«╚Ťi vor fi necesare mai multe resurse
 • ├Änv─â╚Ťarea celor mai noi tehnologii din domeniu, ├«n sal─â, dar ╚Öi acas─â prin suportul de materiale pe care ├«l vei primi
 • Preg─âtire pentru interviul de angajare
 • Acces ├«n programul de coaching IT School, prin care ne-am propus s─â te ajut─âm s─â dep─â╚Öe╚Öti toate obstacolele, nu doar cele tehnice
 • Formare pentru ob╚Ťinerea unei diplome recunoscute de Ministerul Educa╚Ťiei
 • Iar nu ├«n ultimul r├ónd, te ajut─âm s─â te preg─âte╚Öti pentru sus╚Ťinerea examenului de certificare Microsoft, care ├«╚Ťi atest─â nivelul de cuno╚Ötin╚Ťe interna╚Ťional, pe o perioad─â de timp nelimitat─â

Echipa care te va preg─âti

Lectori IT School

Dan Vidican

- Software Engineer trainer it school

Dan este programator. Pasionat de tot ceea ce ╚Ťine de sfera tehnologic─â, a ales s─â ├«mp─ârt─â╚Öeasc─â din cuno╚Ötin╚Ťele sale tuturor celor care ├«╚Öi doresc s─â construiasc─â o carier─â ├«n domeniul IT.

Lectori IT School

Bogdan Bugarschi

- Software Developer trainer it school

Bogdan este Software Developer. Pasionat de cod, lucreaz─â de 7 ani ├«n domeniul IT cu vast─â experien╚Ť─â ├«n Java, JavaScript, C#, Python, Clojure, precum ╚Öi alte limbaje de programare. ├Än timpul liber, ├«l po╚Ťi g─âsi la diverse evenimente tech ca speaker, dar ╚Öi participant.

Lectori IT School

Anna Boros

- Software Engineer trainer it school

Programatoare de meserie, entuziasmata de modul in care tehnologia poate imbunatati viata tuturor, Anna este pasionata de teaching, impartasind cu placere experientele din domeniu.

Lectori IT School

Radu Jakab

- Software Developer trainer it school

Radu este nascut, crescut si scolit la Timisoara, insa a avut ocazia de a vizita locuri deosebite precum Brazilia, Arabia Saudita si Franta. Lucreaza in IT de mai bine de 10 ani si in continuare descopera si invata noutatile domeniului.

Bine ai venit în Acceleratorul de cariere în IT!

├Äntr-o perioad─â relativ scurt─â, vei ├«nv─â╚Ťa s─â programezi ├«n JAVA ╚Öi vei fi preg─âtit s─â-╚Ťi folose╚Öti cuno╚Ötin╚Ťele acumulate, la viitorul t─âu job ├«n domeniu. Vei avea proiecte lucrate al─âturi de mentori experimenta╚Ťi ╚Öi certific─âri care te vor reprezenta at├ót na╚Ťional, c├ót ╚Öi interna╚Ťional!

Sunt pregătit să încep!

Pentru doar 199 Euro/lun─â, vei avea posibilitatea de a face parte din programul de accelerare ├«n carier─â ╚Öi te vei bucura de toate beneficiile pe care acesta ╚Ťi le ofer─â.

Primul pas c─âtre o carier─â de succes este preg─âtirea ta.
Dacă vrei să faci parte din programul nostru de formare, completează formularul alăturat și înscrie-te acum.

 • Durata programului: 5 luni (90 de ore)
 • Traineri cu experien╚Ť─â
 • Preg─âtire pentru certificare Microsoft
 • Acreditare ANC si Ministerul Educa╚Ťiei
 • Coaching ╚Öi training motiva╚Ťional
 • Preg─âtire pentru interviul de angajare

Vezi aici modalit─â╚Ťi de plat─â flexibile.

Dac─â ai nevoie de mai multe informa╚Ťii consult─â sec╚Ťiunea de ├Äntreb─âri Frecvente sau completeaz─â formularul de contact.

Accept termenii ╚Öi condi╚Ťiile IT School.

Mesajul tau a fost trimis

Acest site folose┼čte cookies! Prin continuarea navig─ârii, esti de acord cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile
Accept