Castiga un Xbox One

Curs Programare Java

Despre Curs

Java este cel mai popular limbaj de programare, indispensabil in tot ce inseamna dezvoltarea de software si aplicatii mobile. Cum va decurge cursul? In prima parte vom aborda tematici care tin de bazele programarii, ne vom forma gandirea algoritmica si vom intelege toti pasii necesari scrierii unui program. Folosind Eclipse ca mediu de dezvoltare, vom realiza atat aplicatii simple cat si aplicatii cu interfete grafice moderne. Pe tot parcursul cursului vom acorda atentie speciala deprinderii abilitatilor de depanare a codului, gasirii solutiilor la probleme nemaintalnite si a utilizarii documentatiei.

Curs Programare JAVA Timisoara

Detalii inscriere

 • Incepe:

 • Durata:

  40 ore, 2 sedinte / saptamana

 • Locatie:

  In sala, Sediul IT School

 • Pret:

  1490 Lei

 • Nivel:

  Incepator

 • Echipamente:

  Laptop personal

Ce vei invata?

Bazele programarii

Vom invata sa utilizam instructiuni si algoritmi, sa lucram cu diferite tipuri de date, sa intelegem rolul compilatorului, a masinii virtuale Java si a mediilor de programare moderne. Pe tot acest parcurs vom lucra cu operatori, expresii, variabile si structuri de control intr-o maniera concentrata pe aspecte practice.

JAVA si OOP

Dupa ce am stapanit conceptele de baza, vom intelege nevoia unei abordari diferite de a programa si ne vom acomoda cu clase si obiecte, mostenire, polimorfism, interfete si clase abstracte. Vom lucra cu clase puse la dispozitie in Java Development Kit si vom gandi si programa propriile noastre clase.

Interfete grafice

O aplicatie utila in viata de zi cu zi are in mod uzual o interfata grafica care faciliteaza interactiunea cu utilizatorul. Vom elabora aplicatii desktop, vom invata cum se gandeste si construieste o interfata grafica si cum se evita erorile de interactiune umana.

Lizibilitatea codului

Un programator complet intelege nevoia de a scrie cod usor de citit, de inteles si de intretinut. Vom invata sa documentam codul scris si sa intelegem documentatia standard si vom lucra mereu conform conventiilor din industrie.

Obiective

 • sa compilezi si sa executi cod scris in Java
 • sa inteleagi structura unui program Java
 • sa transpui probleme simple in cod Java
 • sa foloseasti Eclipse ca mediu de dezvoltare
 • sa gasesti resursele potrivite pentru ajutor si avansare

Ce spun cursantii nostri?

Traineri

Lectori IT School

Daniela Sofran

- Software engineer

Daniela si-a dorit de mica sa devina profesoara, iar acum impartaseste cursantilor IT School cunostintele sale de Java. A descoperit programarea din liceu, continuand zi de zi sa se perfectioneze in dezvoltarea software.

Lectori IT School

Anna Boros

- Software engineer

Programatoare de meserie, entuziasmata de modul in care tehnologia poate imbunatati viata tuturor, Anna este pasionata de teaching, impartasind cu placere experientele din domeniu.

Lectori IT School

Radu Jakab

- Software engineer

Radu este nascut, crescut si scolit la Timisoara, insa a avut ocazia de a vizita locuri deosebite precum Brazilia, Arabia Saudita si Franta. Lucreaza in IT de mai bine de 10 ani si in continuare descopera si invata noutatile domeniului.

Lectori IT School

Ioan Fulea

- Software developer

Programator back-end, prefera codul clar si structurat cu functionalitate complexa, bine conectat la o baza de date. Ioan este pasionat de algoritmica si inteligenta artificiala... si evident, gaming in timpul liber.

Inscrie-te la acest curs

Mesajul tau a fost trimis