Centru autorizat Pearson VUE

Centru autorizat Pearson Vue in Timisoara

IT School face parte din comunitatea centrelor de testare internațională Pearson Vue. Cu ajutorul nostru poți accesa peste 300 de examene certificate - disponibile pe platforma Pearson Vue.

Explorează programele de certificare disponibile și alege examenul la care dorești să participi. Asigură-te că ai cunoștințele necesare certificării și înregistrează-te prin completarea formularului pus la dispoziție de către furnizor.

certificare comptia certificare microsoft certificare apple certificare ibm certificare amazon web services certificare cisco certificare c++ certificare oracle

Cum mă înscriu pentru a susține un examen?

Înscrierea la examen se poate face prin intermediul platformei Pearson Vue sau direct pe website-ul companiei care oferă certificarea, de exemplu AWS sau Cisco. La completarea formularului de înregistrare pentru examen va trebui să alegi și centrul de testare IT School.

Cum se desfășoară examenele?

Examenele au loc la sediul IT School din Timișoara. Acestea se desfășoară pe o platformă online dedicată. Va trebui să te prezinți la locația IT School la data și ora programării examenului.

Cum achit contravaloarea examenului?

Vei putea face plata online cu cardul, pe website-ul furnizorului. De exemplu, plata pentru examenele Cisco se va face prin intermediul platformei pus la dispoziție de către furnizor.

Centru pearson vue

Te putem ajuta cu alte informații?

Te invităm să regăsești mai jos câteva linkuri care te redirecționează către informații oficiale din partea partenerului nostru Pearson VUE. În același timp, așteptăm cu drag să ne contactezi telefonic sau pe e-mail. Suntem pregătiți să-ți răspundem la fiecare întrebare.

Linkuri utile

Pearson VUE pagina oficială

Lista Examenelor pe care le poți susține

Întrebări generale legate de examene

Tips & tricks cu privire la examene

Înainte de a te înscrie, te sfătuim să răsfoiești toate informațiile disponibile cu privire la examenul de certificare la care dorești să te înregistrezi. Pe pagina partenerului nostru, Pearson VUE, vei regăsi informații detaliate cu privire la formatul examenului, durata acestuia și scorul necesar obținerii certificării. Îți recomandăm să ții cont de recomandările și regulile furnizorului și să parcurgi toate resursele. Asigură-te că ai cunoștințele necesare examinării și pregătește-te înainte de participare.

Mesajul tau a fost trimis

Acest site foloseşte cookies! Prin continuarea navigării, esti de acord cu Termenii și Condițiile
Accept