Angajatori

Parteneriat IT School

Pe parcursul celor 4 ani de activitate, am reusit prin intermediul proiectului IT School sa le oferim cursantilor nostri reale oportunitati de angajare in domeniul IT. Anual, peste 500 de absolventi se pregatesc pentru startul unei cariere, multi dintre acestia reusind sa obtina un job in perioada imediat urmatoare absolvirii cursurilor. Trainerii IT School, specialisti cu peste 5 ani experienta, desfasoara cursurile intr-un environment ideal dezvoltarii si aprofundarii tematicilor abordate prin sesiuni de training hands-on cu focus pe necesitatile fiecarui cursant, in raport cu cerintele actuale ale pietei de munca. Rezultatele deosebite ale cursantilor si parteneriatele de succes ne-au incurajat sa trecem la urmatorul nivel in ceea ce priveste oportunitatile de recrutare.

0 +

absolventi

0 +

ore de curs

0 +

programe de curs

0 +

companii partenere

Cum functioneaza?

La IT School, am denumit aceasta initiativa un “program de recrutare altfel” pentru ca depaseste stereotipurile procesului clasic de recruiting prin etapizarea acestuia in trei directii esentiale: hands-on training, ce poate fi adaptat nevoilor angajatorului, profilul cursantului elaborat de catre lector ce cuprinde si aspectele tehnice, dar si altele precum gandire analitica, rapiditate in procesarea si asimilarea informatiei si in cele din urma finalizarea procesului prin evaluarea cursantilor de catre angajator pe baza profilului generat.

Evaluate Training needs

Employment opportunities

Training process

Create graduate's profiles

Contacteaza-ne pentru detalii

In cadrul parteneriatelor, companiile angajatoare sunt incurajate sa participe activ la programul de curs prin prezentari ale companiei, workshop-uri si co-training. Consideram ca un astfel de proces familiarizeaza cursantul atat cu valorile companiei cat si cu background-ul tehnic al acesteia. Fiecare colaborare este unica prin felul sau, iar aceasta va fi dezvoltata impreuna cu partenerii IT School.

Parteneri IT School

Informatii Companie

Informatii persoana de contact

Sunt de acord cu Termenii / Conditiile IT School.

Mesajul tau a fost trimis

Acest site foloseşte cookies! Prin continuarea navigării, esti de acord cu Termenii și Condițiile
Accept