Angajatori

Parteneriat IT School

Pe parcursul celor 7 ani de activitate, am reușit prin intermediul proiectului IT School să le oferim cursanților noștri reale oportunități de angajare în domeniul IT. Anual, peste 500 de absolvenți se pregătesc pentru startul unei cariere, mulți dintre aceștia reușind să obțină un job chiar în timpul desfășurării cursurilor sau în perioada imediat următoare absolvirii acestora. Trainerii IT School, specialiști cu peste 5 ani experiență, desfășoară cursurile într-un environment ideal dezvoltării și aprofundării tematicilor abordate prin sesiuni de training hands-on cu focus pe necesitățile fiecărui cursant, în raport cu cerințele actuale ale pieței. Rezultatele deosebite ale cursanților și parteneriatele de succes ne-au încurajat să trecem la următorul nivel în ceea ce privește oportunitățile de recrutare.

0 +

absolvenți

0 +

ani de experiență

0 +

programe de curs

0 +

companii partenere

Cum funcționează?

La IT School, am denumit această inițiativa un “program de recrutare altfel” pentru că depășește stereotipurile procesului clasic de recruiting prin etapizarea acestuia în trei direcții esențiale: hands-on training, ce poate fi adaptat nevoilor angajatorului, profilul cursantului elaborat de către lector ce cuprinde și aspectele tehnice, dar și altele precum gândire analitică, rapiditate în procesarea și asimilarea informației și în cele din urmă finalizarea procesului prin evaluarea cursanților de către angajator pe baza profilului generat.

Evaluate Training needs

Employment opportunities

Training process

Create graduate's profiles

Contactează-ne pentru detalii

În cadrul parteneriatelor, companiile angajatoare sunt încurajate să participe activ la programul de curs prin prezentări ale companiei, workshop-uri și co-training. Considerăm că un astfel de proces familiarizează cursantul atât cu valorile companiei cât și cu background-ul tehnic al acesteia. Fiecare colaborare este unică prin felul sau, iar aceasta va fi dezvoltată împreună cu partenerii IT School.

Mesajul tau a fost trimis

Acest site foloseşte cookies! Prin continuarea navigării, esti de acord cu Termenii și Condițiile
Accept