Curs Online
Programare C++

Program de pregătire în C++ de la zero

├Änva╚Ť─â unul dintre cele mai puternice limbaje de programare ╚Öi preg─âte╚Öte-te pentru noua ta carier─â de software developer

Informa╚Ťii generale

 • C├ónd ├«ncepe?

 • Care este durata?

  5 luni (100 de ore)

 • Cum se desf─â╚Öoar─â?

  Online, în sesiuni live

 • Ce ai nevoie?

  PC sau laptop

 • Care este orarul?

 • Certificare

  ANC (Min. Educa╚Ťiei)

Cui se adreseaz─â?

Vrei s─â lucrezi ├«n IT , dar mai ales ├«╚Ťi dore╚Öti s─â devii un adev─ârat programator. E╚Öti pasionat de jocuri ╚Öi visezi s─â lucrezi ├«n game development sau poate oportunit─â╚Ťile industriei automotive sau telecom te-au convins s─â explorezi acest limbaj de programare ╚Öi modalit─â╚Ťile prin care ai putea s─â ├«nve╚Ťi. Oricare ar fi motivul t─âu, te asigur─âm c─â e╚Öti ├«n locul potrivit.

C++ este unul din cele mai r─âsp├óndite limbaje de programare, iar oportunit─â╚Ťile sale sunt nelimitate. Fie c─â te g├ónde╚Öti la partea vizibil─â a unui produs software precum interfa╚Ťa sau la elementele componente, de baz─â, C++ este un limbaj de programare stabil ╚Öi puternic, potrivit ├«n orice context.

Dacă ești pregătit să faci pasul spre cariera ta în programare, explorează programul de pregătire IT School pentru că primul pas spre o carieră de succes este pregătirea ta!

Curs online programare C++

Ce cuprinde acest program?

Intro în programare

├Ämpreun─â vom scrie prima linie de cod ├«n C++ ╚Öi vom descoperi concepte de baz─â ├«n programare. Ne vom familiariza cu mediul de lucru, dar ╚Öi cu logica program─ârii, prin exerci╚Ťii ╚Öi probleme practice.

C++ și OOP

╚śtiai c─â la apari╚Ťia sa, denumirea limbajului C++ a fost ÔÇťC with ClassesÔÇŁ? ├Äntre timp s-a dovedit a fi mai mult de at├ót, ├«ns─â introducerea conceptului de OOP ├«n limbaj este un feature important, despre care vom ├«nv─â╚Ťa ├«n cadrul cursului.

Aplica╚Ťii ╚Öi programe

Pe toat─â durata programului de preg─âtire ne vom folosi de cuno╚Ötin╚Ťele acumulate pentru a dezvolta proiecte ├«n limbajul C++. Vom descoperi no╚Ťiuni de algoritmic─â, precum algoritmii de sortare sau c─âutare ╚Öi implementarea acestora ├«n cod.

Ce ar trebui să știi înainte să începi?

Este foarte important de re╚Ťinut c─â acest curs nu este unul ├«nregistrat,ci live, iar trainerul va fi al─âturi de tine pe toat─â durata programului de preg─âtire. La r├óndul t─âu, ├«i po╚Ťi vedea pe colegi ╚Öi pe trainer, c├ót ╚Öi ecranul trainerului.

├Än cadrul fiec─ârei grupe se pot ├«nregistra maxim 16 participan╚Ťi. Chiar dac─â mediul online ne permite un num─âr mult mai mare de cursan╚Ťi, ne-am propus s─â limit─âm acest aspect pentru ca programul de preg─âtire s─â se desf─â╚Öoare ├«n cele mai bune condi╚Ťii, iar interac╚Ťiunea dintre trainer ╚Öi cursant s─â fie cursiv─â ╚Öi eficient─â.

După completarea formularului de înregistrare vei fi contactat de către echipa noastră, atât pe e-mail, cât și telefonic, pentru a te ajuta să te pregătești pentru cursul online.

Toate aceste informa╚Ťii se vor reg─âsi ├«ntr-un ghid detaliat pe care ╚Ťi-l vom pune la dispozi╚Ťie dup─â ├«nregistrarea la curs.

Ce spun cursan╚Ťii no╚Ötri?

Programul pe scurt

├Än doar c├óteva luni de preg─âtire practic─â vei acumula cuno╚Ötin╚Ťe tehnice solide ├«n C++, vei lucra la proiecte diverse ╚Öi te vei preg─âti pentru interviul de angajare at├ót pe parte tehnic─â c├ót ╚Öi soft skills.

Curs online
 • Al─âturi de trainerul IT School, vei dob├óndi abilit─â╚Ťile tehnice necesare pentru a dezvolta programe ├«n limbajul C++
 • Te vei preg─âti pentru testul sau interviul tehnic prin simul─âri ╚Öi exerci╚Ťii asem─ân─âtoare
 • ├Ä╚Ťi vei dezvolta soft skill-urile ╚Öi vei ├«nv─â╚Ťa cum s─â-╚Ťi construie╚Öti CV-ul pentru a aplica la job-uri din domeniu
 • Vei intra ├«n programul de coaching IT School, prin care ne-am propus s─â te ajut─âm s─â dep─â╚Öe╚Öti toate obstacolele, nu doar cele tehnice
 • La final de curs, vei ob╚Ťine diploma IT School ╚Öi badge-ul digital

De ce s─â alegi IT School?

La IT School construim cariere ├«n IT, iar pentru c─â nu suntem lega╚Ťi de materiale riguroase sau de un anumit stil de predare, am transformat cursurile ├«ntr-o experien╚Ť─â complet─â, ancorat─â ├«n tendin╚Ťele domeniului IT.

Timp de 7 ani, peste 5000 de persoane au absolvit cursurile IT School cu un bagaj de cuno╚Ötin╚Ťe considerabil. C++ este primul limbaj de programare integrat ├«n curricula ╚Öcolii. O mare parte din absolven╚Ťii no╚Ötri au format peste 100 de grupe care au studiat limbajul al─âturi de trainerii IT School.

FROM ZERO TO HERO este posibil, iar asta ne-au dovedit to╚Ťi cei care au ales s─â participe la programele de preg─âtire IT School, iar acum lucreaz─â ├«n companii de renume.

Echipa care te va preg─âti


Lectori IT School

Sergiu Popistaș

- Software Developer trainer it school

Sergiu, ne spune c─â este un self-made Software Developer cu experien╚Ť─â de peste 5 ani ├«n C++. Crede c─â ├«nceputurile sunt mai grele, dar odat─â ini╚Ťiat ├«n domeniu, tot ce r─âm├óne de f─âcut este s─â continui s─â explorezi, iar acest lucru va aduce de fiecare dat─â rezultate.

Lectori IT School

C─ât─âlin Ciobanu

- Soft Skills Trainer

De peste 5 ani, C─ât─âlin ├«╚Öi dedic─â timpul ├«n sus╚Ťinerea noii genera╚Ťii de IT-╚Öti care se preg─âtesc la IT School, organiz├ónd ╚Öedin╚Ťe de coaching motiva╚Ťional ╚Öi preg─âtire pentru interviu.

Mai mult

 • Te vei familiariza cu tool-urile folosite ├«n programare C++ ╚Öi mediul de dezvoltare: IDE, compilator
 • Vei descoperi elemente de baz─â ├«n programare precum variabilele ╚Öi tipurile de date, opera╚Ťii decizionale ╚Öi bucle
 • Vei ├«nv─â╚Ťa despre func╚Ťii ╚Öi cum le po╚Ťi folosi atunci c├ónd scrii cod
 • Vei ├«n╚Ťelege ce ├«nseamn─â Programarea Orientat─â pe Obiecte ╚Öi cum se aplic─â aceast─â paradigm─â de programare
 • Vei ├«nv─â╚Ťa despre algoritmi ╚Öi despre aplicabilitatea lor ├«n rezolvarea problemelor
 • Vei descoperi no╚Ťiuni complexe din programarea C++, precum structurile de date ╚Öi design patterns

Investi╚Ťia necesar─â

Costul total al cursului este de 1020 euro , plătibil în 5 rate egale, fără dobândă (204 euro / lună).
Vezi aici modalit─â╚Ťi de plat─â flexibile.

Dac─â ai nevoie de mai multe informa╚Ťii consult─â sec╚Ťiunea de ├Äntreb─âri Frecvente sau completeaz─â formularul de contact.

plata online

Sunt pregătit să încep!

Dup─â completarea datelor te vom contacta telefonic pentru validarea locului ├«n grup─â ╚Öi pentru a-╚Ťi oferi detaliile organizatorice ale cursului. Pentru ├«ntreb─âri generale po╚Ťi consulta rubrica de ├«ntreb─âri frecvente sau ne po╚Ťi contacta prin email sau telefon.

Programul pe scurt:

 • Costul total: 1020 euro, pl─âtibil ├«n 5 rate
 • Acreditare ANC (Min. Educa╚Ťiei)
 • Durata: 5 luni (100 de ore)
 • Coaching ╚Öi training motiva╚Ťional inclus
 • Bonus: preg─âtire cu HR pentru interviul de angajare
Formular înscriere:


Accept termenii ╚Öi condi╚Ťiile IT School.

Mesajul tau a fost trimis

Acest site folose┼čte cookies! Prin continuarea navig─ârii, esti de acord cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile
Accept