Curs Online
Introducere în IT

Workshopuri tehnice și soft skills

O călătorie în domeniul IT: Web Development, Programare Python și Testare Software

Informa╚Ťii generale

 • C├ónd ├«ncepe?

 • Care este durata?

  1.5 luni (25 de ore)

 • Cum se desf─â╚Öoar─â?

  Online, în sesiuni live

 • Ce ai nevoie?

  PC sau laptop

 • Care este orarul?

 • Certificare

  IT School

Cui se adreseaz─â?

Cu to╚Ťii ╚Ötim c─â ├«n IT oportunit─â╚Ťile de cre╚Ötere sunt nelimitate, iar odat─â cu acestea ╚Öi alegerea traseului de ├«nv─â╚Ťare poate fi u╚Öor complicat, mai ales dac─â te afli la prima interac╚Ťiune cu lumea tehnic─â. R─âspunsul la ├«ntrebarea ÔÇťDe unde s─â ├«ncep?ÔÇŁ este cu at├ót mai ├«nc├ólcit c├ónd te g├ónde╚Öti la schimbarea carierei ╚Öi a domeniului de activitate. Dar, ├«n cele din urm─â, asta face parte din farmecul domeniului.

Flexibilitatea ├«n IT ne permite s─â experiment─âm, s─â ├«ncerc─âm ╚Öi s─â descoperim p├ón─â ne g─âsim direc╚Ťia, dar chiar ╚Öi a╚Öa tot timpul va mai fi ceva nou ├«nv─â╚Ťat. Fie c─â este vorba de programare, web development sau testare software resursele de ├«nv─â╚Ťare sunt nelimitate, iar drumul pe care ├«╚Ťi dore╚Öti s─â mergi va deveni din ce ├«n ce mai clar cu c├ót explorezi mai mult.

Scopul cursului de introducere ├«n IT este de a te ajuta s─â ├«n╚Ťelegi mai bine domeniul, vei scrie al─âturi de traineri primele linii de cod ╚Öi vei testa cum func╚Ťioneaz─â acestea, iar ├«n acela╚Öi timp vei ├«n╚Ťelege ce ├«nseamn─â un produs software ╚Öi cum lucreaz─â speciali╚Ötii din domeniu. Vezi mai jos traseul de ├«nv─â╚Ťare ╚Öi programa detaliat─â.

Curs intro in IT

Ce vei ├«nv─â╚Ťa?

C─âl─âtoria noastr─â va ├«ncepe cu un workshop introductiv ├«n care vom povesti despre mindset ╚Öi soft skills ├«n IT, urmat de o discu╚Ťie detaliat─â despre Software Development, cum func╚Ťioneaz─â domeniul ╚Öi care este rolul speciali╚Ötilor din industrie. ├Än cadrul workshop-urilor de Web Development ╚Öi Programare Python vom lucra la primele aplica╚Ťii, iar la workshop-ul de Testare Software vom testa aplica╚Ťiile dezvoltate anterior ├«n baza principiilor de testare.

Mindset și soft skills în IT

De cele mai multe ori, dac─â pornim la drum cu mindset-ul potrivit, totul se leag─â mai bine, iar rezultatele sunt pe m─âsur─â. ├Än IT, skill-urile non-tehnice au un rol foarte important atunci c├ónd ne construim planul de ├«nv─â╚Ťare. Mindset-ul nostru este cadrul ├«n care cl─âdim cuno╚Ötin╚Ťele tehnice ╚Öi acesta define╚Öte urm─âtorii pa╚Öi c─âtre o carier─â ├«n IT.

Software Development - cum func╚Ťioneaz─â?

├Änainte de toate este important s─â ╚Ötim cum func╚Ťioneaz─â domeniul IT. Astfel, ├«n cadrul workshop-ului de Software Development ne vom familiariza cu vocabularul de specialitate ╚Öi vom ├«n╚Ťelege ce ├«nseamn─â un produs software, cum este acesta dezvoltat ╚Öi cum lucreaz─â echipele din companiile tech.

Introducere în Web Development

Vom ├«nv─â╚Ťa cum func╚Ťioneaz─â o pagin─â web, cum interac╚Ťioneaz─â codul pe care ├«l scriem cu browserul ╚Öi vom descoperi tehnologii web de baz─â, precum HTML ╚Öi CSS. La finalul workshop-ului vom avea preg─âtit─â o pagin─â web cu elemente precum text, imagini sau butoane.

Introducere în Programare Python

Pornind de la variabile, tipuri de date ╚Öi instruc╚Ťiuni condi╚Ťionale simple vom realiza o aplica╚Ťie de tip quiz. ├Än acela╚Öi timp, ne vom familiariza cu sintaxa limbajului Python ╚Öi ne vom folosi de logic─â pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi modul ├«n care aplica╚Ťia noastr─â func╚Ťioneaz─â.

Introducere în Testare Software

├Än cadrul workshop-ului de Testare Software ne vom asigura c─â pagina web ╚Öi aplica╚Ťia dezvoltat─â ├«n Python func╚Ťioneaz─â a╚Öa cum am prev─âzut. Vom ├«nv─â╚Ťa ce ├«nseamn─â un test case ╚Öi vom descoperi principii care ne ajut─â s─â test─âm produsele software ├«nainte ca acestea s─â ajung─â la utilizatori.

Următorii pași?

Concluzii, a╚Ötept─âri ╚Öi planul de ac╚Ťiune - vom sumariza ├«mpreun─â no╚Ťiunile tehnice parcurse, vom povesti despre experien╚Ťa din cadrul workshop-urilor ╚Öi ne vom seta noi obiective de ├«nv─â╚Ťare.

Ce spun cursan╚Ťii ╚Öi partenerii no╚Ötri?

Ce ar trebui să știi înainte să începi?

Curs intro in it

Este foarte important de re╚Ťinut c─â acest curs este modularizat ├«n workshop-uri tematice - practice. Programul de preg─âtire nu este ├«nregistrat, ci live, trainerii IT School vor fi al─âturi de tine pe toat─â durata cursului, iar ├«mpreun─â vom face primii pa╚Öi c─âtre un viitor job ├«n IT.

Pentru c─â ne dorim ca programul de preg─âtire s─â se desf─â╚Öoare ├«n cele mai bune condi╚Ťii, iar interac╚Ťiunea dintre traineri ╚Öi cursan╚Ťi s─â fie cursiv─â ╚Öi eficient─â, num─ârul de locuri disponibile este limitat.

După completarea formularului de înregistrare vei fi contactat de către echipa noastră, atât pe e-mail, cât și telefonic, pentru a te ajuta să te pregătești pentru cursul online.

Toate aceste informa╚Ťii se vor reg─âsi ├«ntr-un ghid detaliat pe care ╚Ťi-l vom pune la dispozi╚Ťie dup─â ├«nregistrarea la curs.

De ce s─â alegi IT School?

La IT School construim cariere ├«n IT, iar pentru c─â nu suntem lega╚Ťi de materiale riguroase sau de un anumit stil de predare, am transformat cursurile ├«ntr-o experien╚Ť─â complet─â, ancorat─â ├«n tendin╚Ťele din domeniul IT, fie c─â este vorba despre cuno╚Ötin╚Ťele tehnice sau soft skills.

Timp de 6 ani, peste 5000 de persoane au absolvit cursurile IT School cu un bagaj de cuno╚Ötin╚Ťe considerabil, iar acum lucreaz─â ├«n companii de renume..

Echipa care te va preg─âti

Lectori IT School

Andreea Bu╚Ťiu

- QA Lead trainer it school

Andreea este la baz─â Software Developer, iar ast─âzi lucreaz─â ca ╚Öi QA Engineer cu experien╚Ť─â de peste 10 ani ├«n domeniu. Este pasionat─â de research, obiectivul ei este s─â fie mereu la curent cu ultimele trenduri din domeniul test─ârii.

Al─âturi de IT School, a ales s─â ├«mp─ârt─â╚Öeasc─â din cuno╚Ötin╚Ťele sale tuturor celor care ├«╚Öi doresc s─â construiasc─â o carier─â ├«n domeniul IT.

Lectori IT School

C─ât─âlin Ciobanu

- Soft Skills Trainer

De peste 5 ani, C─ât─âlin ├«╚Öi dedic─â timpul ├«n sus╚Ťinerea noii genera╚Ťii de IT-╚Öti care se preg─âtesc la IT School, organiz├ónd ╚Öedin╚Ťe de coaching motiva╚Ťional ╚Öi preg─âtire pentru interviu.

La baz─â C─ât─âlin este Front-end Developer ╚Öi specialist SEO. Lucr├ónd de peste 10 ani ├«n domeniu, ╚Öi-a dezvoltat spiritul de observa╚Ťie ╚Öi aten╚Ťia la detalii, iar ├«n acela╚Öi timp, pasiunea pentru tehnologie.

Lectori IT School

Bogdan Ivan

- Software Developer trainer it school

ÔÇťAc╚Ťiunile pe care le ├«ntreprindem definesc rezultatele.ÔÇŁ Bogdan crede c─â un mindset s─ân─âtos ne ajut─â s─â dep─â╚Öim orice obstacol, iar activitatea zilnic─â a unui programator se rezum─â, de cele mai multe ori, la g─âsirea de solu╚Ťii pentru situa╚Ťiile inedite cu care se confrunt─â.

ÔÇťUn ochi analitic ╚Öi creativitatea sunt de multe ori mai importante dec├ót skill-urile tehnice, iar resursele pe care le avem acum la dispozi╚Ťie le sunt de mare folos celor care ├«╚Öi doresc o schimbare de carier─â.ÔÇŁ

Din experien╚Ťa sa de peste 8 ani ├«n IT, Bogdan este ner─âbd─âtor s─â ├«mp─ârt─â╚Öeasc─â ╚Öi comunit─â╚Ťii digitale IT School ╚Öi s─â-i ajute pe cei care sunt ├«n c─âutare de noi provoc─âri.

Lectori IT School

Raul Riti

- Senior QA Engineertrainer it school

Raul este Senior QA Engineer ╚Öi are experien╚Ť─â profesional─â vast─â cu focus pe zona de Software Testing.

├Äi plac foarte mult provoc─ârile proiectelor pe care lucreaz─â ╚Öi unde ├«╚Öi poate exploata ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi ├«ntotdeauna skill-urile personale. Raul crede cu t─ârie ├«n ambi╚Ťie ╚Öi ├«╚Öi ├«ncurajeaz─â mereu cursan╚Ťii s─â lucreze ╚Öi s─â se automotiveze pentru a ajunge acolo unde ├«╚Öi doresc.

Obiectivele cursului

 • La final de curs, vei avea o imagine clar─â cu privire la tehnologiile pe care le folosesc speciali╚Ötii din domeniu
 • Te vei familiariza cu modul ├«n care speciali╚Ötii IT lucreaz─â pentru a crea produsele software
 • Vei descoperi ce presupune terminologia de specialitate, fie c─â este vorba de no╚Ťiuni generale din IT sau sintaxa limbajelor studiate
 • Vei scrie primele linii de cod ├«n HTML, CSS ╚Öi Python ╚Öi vei dob├óndi noi cuno╚Ötin╚Ťe tehnice din Web Development, Programare ╚Öi Testare Software
 • Vei ├«n╚Ťelege de ce Testarea Software este at├ót important─â ├«n procesul de development ╚Öi cum se ├«mbin─â cele dou─â ramuri ale domeniului
 • ├Ä╚Ťi vei dezvolta mindset-ul potrivit pentru a determina cu u╚Öurin╚Ť─â care sunt pa╚Öii corec╚Ťi ├«n continuarea procesului t─âu de ├«nv─â╚Ťare

Investi╚Ťia necesar─â

Costul total al cursului este de 149 euro .
Vezi aici modalit─â╚Ťi de plat─â flexibile.

Dac─â ai nevoie de mai multe informa╚Ťii consult─â sec╚Ťiunea de ├Äntreb─âri Frecvente sau completeaz─â formularul de contact.

plata online

Sunt pregătit să încep!

Dup─â completarea datelor te vom contacta telefonic pentru validarea locului ├«n grup─â ╚Öi pentru a-╚Ťi oferi detaliile organizatorice ale cursului. Pentru ├«ntreb─âri generale po╚Ťi consulta rubrica de ├«ntreb─âri frecvente sau ne po╚Ťi contacta prin email sau telefon.

Programul pe scurt:

 • Costul total: 149 euro
 • Durata: 1.5 luni (25 de ore)
 • Coaching de carier─â
 • Workshop-uri practice
 • Traineri speciali╚Öti din industrie
Formular înscriere:


Accept termenii ╚Öi condi╚Ťiile IT School.

Mesajul tau a fost trimis

Acest site folose┼čte cookies! Prin continuarea navig─ârii, esti de acord cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile
Accept